Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szuperboci
senior tag
Mi mumble t használunk,nincs késés és sokkal tisztább a hang.Ventri egy rakat fos nemtudom miért erőlteti mindenki csak mi magyarok használjuk.A 3 as lehet hogy jó viszont a totalhosting nem indit servert vagyis nem tud,mert nincsen hozzá licens.Egy német hosting ad ventri 3 at itt.Teamspeak 3 még csak béta.Mumblebe van egy test OGC szerver amire felmehet bárki
Picit macerásabb belőni viszont megéri
-
-
Szuperboci
senior tag
igazából csak a képernyő " csuszás " zavar.feltudom hozni valahogy a CRT met,jobb lesz mint régen
-
Szuperboci
senior tag
mi ez az uj ph design
Én is laptop ra váltottam moon
csak én nem bántam meg
-
Szuperboci
senior tag
Csak egy észrevétel,szerintem simán lehetne 100k s rate kkel játszani.Régen lassu volt a net azért használt mindenki 25k s max rate t,manapság már simán tudja fogadni a "csomagokat" .Felesleges visszafogni 25k ra.Nagy team ek külföldön már 100k s ratekkel játszanak.RS warokon mi is.
-
Szuperboci
senior tag
válasz
satomee #9392 üzenetére
csak a mhz számit ennek a szarnak
Én ugy vettem észre az ideális 3.6 ghz. Najó, aki nem teheti meg 3.0 is tökéletes szerintem.
Érezhetően fps növekedés vehető észre már 200 mhz ként is.
Egy magot használ ennek ellenére jobban fut egy Q9450 3.6 ghz en mint egy E8400 4.0 ghz en.Tapasztalat.
A felbontás tökmind1 néha 800x600 ba kevesebb fps van mint 1920x1080 ba.
elvan ez a játék mindenhogy baszva mégis ezzel játszunkBár jan 31 .jön a promod
-
Szuperboci
senior tag
-
Szuperboci
senior tag
ja bomblás uj lu lesz
azért 1 évig birtuk együtt
-
Szuperboci
senior tag
beált a topik :I
-
Szuperboci
senior tag
jövőhéten játszhatunk
itt tudsz addolni.
-
Szuperboci
senior tag
-
Szuperboci
senior tag
nyugi nyugi ma csinálok egy becup2009 lan clip et
csak még nem jött meg az ichlet
-
Szuperboci
senior tag
Alig használt Razer Diamondback 3G eladó + bontatlan hozzá való hyperglade el !
-
Szuperboci
senior tag
-
Szuperboci
senior tag
Nos akkor sorjában :
Console ba record "név" el veszed fel a játékodat ( pici lassulás észrevehető ha nincs elég izmos géped ),Stop al leállitod a felvételt.igy csinált egy "név".dem fájlt a cstrike mappába,aztán belépsz a játékba,megnyomod a shift+f2 t,bejön egy kis ablak.Ott értelem szerüen behozod a demodat,megkeresed azt a jelenetet amit szeretnél kivágni.Console ba be kell irni host_framerate 100 ,vagy ahány fps el megy a cs-d,én 300 at irtam be.Console ba startmoive "név".Most a dem fájlból csinál tga kat,elég lassú, akadozni fog,most csinálja a képeket.Amikor megvan amit szerettél volna akkor console ba stop.Arra figyelj hogy amint beirtad a startmovie t,onnantól kezdve mindent vesz,tehát csak a "tiszta" játékodat vedd fel.Most kaptál a cstrike mappába egy vagon tga fájlt.több ezer darabot.leszeded a virtual dub ot,(ingyenes)kijelölöd az összes tga fájlt és behuzod virtual dubba.Virtual dubba ---> video --->frame rate--->change frame rate to .Ide annyit kell beirnod ahány fps el vetted fel a demot.Pl én 300 al tehát ide is 300 at irtam.Itt tudsz vagdosni belőle ha valamit felvettél de mégse kéne stb. következő lépés : file ---> save as avi.itt csinál belőle videot,tömöritetlen avit.Eléggé nagy méret szokott lenni,pl egy 30 sec es jelenetnél nekem 13 gb volt.Innen már csak a fantáziádon mulik mit tudsz belőle kihozni,meg hogy mennyire értesz videoszerkeztő progikhoz.Én vegas 9 el csináltam.
Néhány kiégészités: vannak direkt movie készitésre való configok,google be keress rá,ezekben kivan szedve a hud meg egyéb nyalánkságok.
A video minősége (logikus) ha jobb grafikával ,nagyobb felbontásba veszed fel a tga-kat akkor jobb lesz.Ajánlom vegas 9 et,igaz kevesebb effekt lehetőség van benne mint az elődjeibe,viszont nem kell külső tömöritő progi,van benne hd converter.
Körülbelül ennyi igy röviden.Én igy elsőre elvacakoltam mig sikerült minden
Főleg vegasba a fadereknél.
Üdv
-
Szuperboci
senior tag
-
Szuperboci
senior tag
Hella!
Az a problema ,hogy ki van kapcsolva a HDR mégis erősen vakít.(Nuke on kakasba nem látni semmit.)Vhogy nem lehet teljesen kikapcsolni?akár szoftveresen akár console ból nemtudom.ATI 4870 karim van.
Üdv
-
Szuperboci
senior tag
Kissé megkésve de reagálok
:
Persze sokan csalnak,elhiszem de könyebb valakire ráfogni , hogy csal minthogy jól játszik.Személyes vélemény , egy szint felett már nem csalnak az emberek,mivel ehez a játékhoz emberileg,logikailag is fel kell nőni,és az nem 13-14 éves korban történik meg.(legtöbbünknél).Persze vannak kivételek,de aki már komoly csapatba játszik,támogatást kap esetleg fizetnek is neki hogy játszon(persze nem magyarországon),az nem fog keresztbe tenni saját magának ilyen alattomos dolgokkal.Szerintem.
-
Szuperboci
senior tag
Inkább demokat és taktikokat néznétek ,meg dm eznétek ahelyett hogy ezeket a hülyeségeket vesézzétek ki
-
Szuperboci
senior tag
-
Szuperboci
senior tag
-
-
Szuperboci
senior tag
-
Szuperboci
senior tag
Eladó egy Counter-Strike:Source account.Priviben lehet érdeklődni.
Üdv
-
Szuperboci
senior tag
szerintem recordal veszi fel.és csinál belőle képkockákat.
Legalábbis én ha neten játszok akkor recordal veszem fel hogy majd késöbb csináljak belőle movie-t.
sorry elöbb nem falat akartam irni hanem fakaput.lehet hogy jobb igy az mp5 de kihagytam egy évet ls igy elég furcsa ezekkel a patch ekkel -
Szuperboci
senior tag
amugy ez a hetentei ''ár infláció'' tényleg nagyon szar.
meg az is hogy a glock golyo átvisz a falon.tehát az mp5 is...szánalmas.
lassu legugolásrol ne is beszéljünk..
egyedül a radar megváltoztatása tetszett
Más:
Az hogy ne menjen le az fps 60 alá sehol, az egy waron sokat számit.bár van előnye is ha szar géped van,már előre besszagasz ha jön az ellen
[Szerkesztve] -
Szuperboci
senior tag
-
Szuperboci
senior tag
Ezt aztán nagyon fontos volt ide beirni
-
Szuperboci
senior tag
ha idegesit akkor ne pubolj hanem csak warozz.jobb clanoknak azért nem szokott 1-2 awp snél több lenni,1 meg mindenképpen kell.
ezt a ''inkabb az volt anno hulye aki az awp-t beletette ebbe a játékba'' meg sem hallottam
amugy ha okosan játszassz simán betudod lőni az awp st.kis füst meg trükközés és közelről baszhatja az usp/glock/desert et...
[Szerkesztve] -
Szuperboci
senior tag
válasz
paramparya #375 üzenetére
nekem is voltak ilyen gondjaim a 6600gt el,de egy driver csere és pici visszaengedés a húzásbol megoldotta a problémát.
-
Szuperboci
senior tag
válasz
Predator666 #364 üzenetére
mp5 be glock golyo van,1.6 ba elég jol belötték source ba viszont igen gyenge lett.csak szerencse hogy beadja,érdemesebb inkább alias ''famas''-t v defender-t venni
[Szerkesztve] -
Szuperboci
senior tag
-
Szuperboci
senior tag
válasz
japeen_hun #120 üzenetére
cl_dynamiccrosshair 0
sorry az off ért,már látom válaszoltak)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest