Hirdetés
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szuperboci
senior tag
Nos akkor sorjában :
Console ba record "név" el veszed fel a játékodat ( pici lassulás észrevehető ha nincs elég izmos géped ),Stop al leállitod a felvételt.igy csinált egy "név".dem fájlt a cstrike mappába,aztán belépsz a játékba,megnyomod a shift+f2 t,bejön egy kis ablak.Ott értelem szerüen behozod a demodat,megkeresed azt a jelenetet amit szeretnél kivágni.Console ba be kell irni host_framerate 100 ,vagy ahány fps el megy a cs-d,én 300 at irtam be.Console ba startmoive "név".Most a dem fájlból csinál tga kat,elég lassú, akadozni fog,most csinálja a képeket.Amikor megvan amit szerettél volna akkor console ba stop.Arra figyelj hogy amint beirtad a startmovie t,onnantól kezdve mindent vesz,tehát csak a "tiszta" játékodat vedd fel.Most kaptál a cstrike mappába egy vagon tga fájlt.több ezer darabot.leszeded a virtual dub ot,(ingyenes)kijelölöd az összes tga fájlt és behuzod virtual dubba.Virtual dubba ---> video --->frame rate--->change frame rate to .Ide annyit kell beirnod ahány fps el vetted fel a demot.Pl én 300 al tehát ide is 300 at irtam.Itt tudsz vagdosni belőle ha valamit felvettél de mégse kéne stb. következő lépés : file ---> save as avi.itt csinál belőle videot,tömöritetlen avit.Eléggé nagy méret szokott lenni,pl egy 30 sec es jelenetnél nekem 13 gb volt.Innen már csak a fantáziádon mulik mit tudsz belőle kihozni,meg hogy mennyire értesz videoszerkeztő progikhoz.Én vegas 9 el csináltam.
Néhány kiégészités: vannak direkt movie készitésre való configok,google be keress rá,ezekben kivan szedve a hud meg egyéb nyalánkságok.
A video minősége (logikus) ha jobb grafikával ,nagyobb felbontásba veszed fel a tga-kat akkor jobb lesz.Ajánlom vegas 9 et,igaz kevesebb effekt lehetőség van benne mint az elődjeibe,viszont nem kell külső tömöritő progi,van benne hd converter.
Körülbelül ennyi igy röviden.Én igy elsőre elvacakoltam mig sikerült minden
Főleg vegasba a fadereknél.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest