Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szuperboci

senior tag

válasz Djuree #9107 üzenetére

Nos akkor sorjában :

Console ba record "név" el veszed fel a játékodat ( pici lassulás észrevehető ha nincs elég izmos géped ),Stop al leállitod a felvételt.igy csinált egy "név".dem fájlt a cstrike mappába,aztán belépsz a játékba,megnyomod a shift+f2 t,bejön egy kis ablak.Ott értelem szerüen behozod a demodat,megkeresed azt a jelenetet amit szeretnél kivágni.Console ba be kell irni host_framerate 100 ,vagy ahány fps el megy a cs-d,én 300 at irtam be.Console ba startmoive "név".Most a dem fájlból csinál tga kat,elég lassú, akadozni fog,most csinálja a képeket.Amikor megvan amit szerettél volna akkor console ba stop.Arra figyelj hogy amint beirtad a startmovie t,onnantól kezdve mindent vesz,tehát csak a "tiszta" játékodat vedd fel.Most kaptál a cstrike mappába egy vagon tga fájlt.több ezer darabot.leszeded a virtual dub ot,(ingyenes)kijelölöd az összes tga fájlt és behuzod virtual dubba.Virtual dubba ---> video --->frame rate--->change frame rate to .Ide annyit kell beirnod ahány fps el vetted fel a demot.Pl én 300 al tehát ide is 300 at irtam.Itt tudsz vagdosni belőle ha valamit felvettél de mégse kéne stb. következő lépés : file ---> save as avi.itt csinál belőle videot,tömöritetlen avit.Eléggé nagy méret szokott lenni,pl egy 30 sec es jelenetnél nekem 13 gb volt.Innen már csak a fantáziádon mulik mit tudsz belőle kihozni,meg hogy mennyire értesz videoszerkeztő progikhoz.Én vegas 9 el csináltam.

Néhány kiégészités: vannak direkt movie készitésre való configok,google be keress rá,ezekben kivan szedve a hud meg egyéb nyalánkságok.
    A video minősége (logikus) ha jobb grafikával ,nagyobb felbontásba veszed fel a tga-kat akkor jobb lesz.Ajánlom vegas 9 et,igaz kevesebb effekt lehetőség van benne mint az elődjeibe,viszont nem kell külső tömöritő progi,van benne hd converter.
    Körülbelül ennyi igy röviden.:D Én igy elsőre elvacakoltam mig sikerült minden :D Főleg vegasba a fadereknél.

Üdv

Új hozzászólás Aktív témák