Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz
SIKIRIKI #2993 üzenetére
Ha jó lenne ott a pingem, akkor nyugodj meg, hogy ott tolnám éjjel nappal !
De jelen pillanatban, örülök, ha valahol tudok egyáltalán játszani !Kartel Kocsma [fps500+][HLstatsX||Global Ranking]
195.70.35.202:27015Fps500+
Az az hogy, 500+ fps-el tolja a server ?
Az fain, az enyém 970fps-t ir ki! (de gondolom semmit nem jelent!) -
Xelo
addikt
válasz
SIKIRIKI #2739 üzenetére
pont így vagyok, min 3 hete nem cstem.. sőt semmit nem játszottam gépen
egy ideig nem volt időm, aztán eladtam 8800gts vidikarim, akkor egy jó ideig vidkarcsi nélkül, megjött 2900pro, kiderült nem okés a tápom, most meg várhatok arra
szerencsére van még egy pár gép a házban, de semelyik nem egy géming masina
holnap érkezik Corsair VX550W, aztán összepasszintom, Orange Box bekészítve, egy hétig CSS és Team Fortress2
-
válasz
SIKIRIKI #2555 üzenetére
Ha eddig nem kaptál akkor már tőlem nem fogsz. Ugyanis ugy müködik hogyha elkaptad akkor elösször offline, majd online, üzenetetket amit kaptam én is továbbküldni mindenkinek aki a partnerlistádon van, majd megint offline.
Na innentől nemtudsz belépni ugyanis átirja a pass-t és a contact mail-t. -
Genius007
őstag
válasz
SIKIRIKI #2124 üzenetére
Szevasz !
Azt nem progival csinálják !
Hanem a serveren amik vannak hangok, azt játszák le !
Pl : Bad Boys serveren a : Nuszi az Úrt szokták tolni mindig (legalábbis mikor én még css-ztem akkor .. )
Szoval nincs ilyen progi ...
Valamit be kell irni a Console-ba, ugy játsza le ..
De megne kérdezd,hogy mit ,,mert én játszani mentem mindig oda, nem zenét hallgatni meg.. -
Trak
addikt
válasz
SIKIRIKI #1977 üzenetére
A publikon nem mérhető, hogy mennyire vagy ''pro''... szerezz klánt (ha nincs), és warozz más klánokkal, ott már ''lemérhetőbb'' a dolog.
Publikon a sok ''szerencsétlen'' mindenkit lecsíterez, aki jól tud lőni AWP-vel, vagy deserttel tud 1 golyós fejest lőni, vagy esetleg más fegyverrel is tud játszani, nem csak az M4, Kala kombóval... mert ugye ő már több hónapja játszik és mindent látott, el sem tudja képzelni, hogy valaki több éve gyakorolja a dolgokat.
Ez már kikívánkozott, mert néha f@xom kivan a publikkal...;P
Ja, és egyet mondjon meg nekem valaki: aki nem tud gránátozni, az miért erölteti annyire publikon?Persze, bele kell jönnie, de gyakoroljon DM pályán, vagy botokkal, de ne a saját csapattársain. (nem arra gondolok, akinek 1-2 félremegy, mert az mindenkivel előfordul)
-
he7edik.
addikt
válasz
SIKIRIKI #1363 üzenetére
''Notepadban letrehozol egy autoexec nevu filet, majd a kiterjeszteset atirod cfg-re, es elmented a ...\steam\steamapps\felh@neved\counter-strike source\cstrike\cfg mappaba.
Ebbe kulon sorba beirhatsz minden olyan parancsot, amelyet nem szeretnel minden inditaskor beirni.
Mas nevet is adhatsz a fajlnak, de akkor a valve.rc -t szerkeszteni kell. Bele kell irni egy uj sorba hogy:
exec filename.cfg
Egy masik alternativa: STEAM / GAMES / Counter-Strike Source-> jobbklikk -> properties ->
General ful -> Set launch options:
-cl_restrict_server_commands 0 ''
by Z? -
Genius007
őstag
válasz
SIKIRIKI #1335 üzenetére
hahaha
má bocsi de ez lol .. mert nekem is hasonlo volt 1x
Ment rendesen a CSS ( nyáron még BOT-ok ellen toltam) inditom másnap max 10-20fps
mondom mi törtnént ezzel .. levettem dx6-ra minden very low-on amit csak el lehet ett képzelni .. ,nézem fps ugyan annyi..
mondom itt valami nem stimmel ... uj driver semmi
na bazzzzz.. na jo van . mivel ráfért az XP-re egy re-install ,, mondom legyen ... ujra particonáltam mindent ..megcsináltam mindent ahogy szoktam ..CSS fel .. még mindig szar .. na ba**ki
mondom szar a gépem ?
de hisz eddig jo volt...
Mondom hirtelen kevés lett az 2x256MB ram ? na jo van ..áthivtam havert , bepakoltunk a gépbe majdnem 2GB ramot ..és 1fps el se ment jobban a CSS ( más szakitott rendesen )bazze ...aztán 1x csak megoldodott ..de asszem nekem is alaplap driverrel volt valami..
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
válasz
SIKIRIKI #946 üzenetére
Nem szégyen
De akkor én is megkérdek egy két dolgot amit nem tudok hogy mit jelent !!!
Mi az a :
WH ! ( olyasmi mint a HardWare csak forditva ? )
HAXOR ! ( asszem az a haxor vagy mi aki a rate-eket nem állitja be rendesen)
AIM ! ( az valami automata prö csákó lehet )
Szoval ezek pontosan mit jelentenek ?
Na de viccet félre téve ezeket komolyan kérdezem -
Genius007
őstag
válasz
SIKIRIKI #943 üzenetére
WAR az az hogy : 2clan külön serveren (csak ök vannak ott ) és egymás ellen nyomják!
pl : E.f.N.a. vs. PH!
És a lényeg .. gondolom te is tudod ..az az hogy melyik clan a jobb
De mivel általába 2.3. szoktál lenni , ha jol láttam ( CSS közbe TAB gomb (stat) ) akkor kérdezd meg valamelyik clan-t hogy nincs-e náluk TGF!
TGF = TaGFelvétel !
Amugy én nyár ota nyomtam BOT-ok ellen, szeptembertöl meg NET-en ( persze a net hol jo volt hol nemmost ugy ahogy jo ( BiG PinG )
Remélem jol irtam mindent !
Ha nem javítsatok ki -
-
satomee
senior tag
válasz
SIKIRIKI #919 üzenetére
Hát fejezzük ki ezúton is SIKIRIKI kollegánk irányában érzett részvétünket,amiért kénytelen vért izzadva tolni a nemzetgazdaság döcögős szekerét még akkor is,amikor minden jó érzésű ember a szilveszter és az alkoholfogyasztás eléggé el nem ítélhető szokásából kifolyólag éppen saját túlélését próbálja meg eszközölni különféle változatos technikák alkalmazásával!
-
moongoose
őstag
válasz
SIKIRIKI #857 üzenetére
A lehetőséged tárháza óriási...
- Próbálgatod a jelszavakat,amikre emlékszel...
- Veszel egy accountot itt a ph!-n (ez a második legolcsóbb).
- Veszel egy új source-ot 7100 kp-ért! (ez maradt a végére).
Másnak segíteni a jelszava keresésében...hát hogy is mondjam nehéz feladat...
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Mini-ITX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest