Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
válasz
enginev3.0 #12108 üzenetére
warhosting.hu
-
sNORh
addikt
válasz
GabN73 #10547 üzenetére
xray ha szerinted csalnak.. ha nem mutat semmit, szimplán Jobbak mint te
bár nem tudom te mitől lennél jobb mint ők..
és mint mondottamvolt én azért hagytam abba ezt a játékot, mert undorító miket nem lehet művelni a cfg-vel.. fos
cod6-ban mostanában több csítert látok, de akkoris legalább tudom hogy ő külső programot használ, és 3 hétnél tovább nem tart az accountja.. -
sNORh
addikt
válasz
Szuperboci #10441 üzenetére
"Teamspeak 3 még csak béta" attól még elég durcára sikerült, mi azt toljuk, hibátlan gyönyörű hanggal..
-
sNORh
addikt
látom tisztogattak
-
sNORh
addikt
megy a ki hájg ki nem hájg.. fujj csé <3 MW2
-
sNORh
addikt
steam összeomlott.. összes frendsz delete.. meg kitudja milessz még..
community egy account lopó oldalra linkel ahova jelentkezz be(MEG NE TEGYE SENKI)
... -
sNORh
addikt
-
sNORh
addikt
válasz
darál0w #10259 üzenetére
volt már hozzá szerencsém, és kifordult a bele, és szilánkos
pimpinkiiiiin ezt csak ugy eszembejutott
-
sNORh
addikt
válasz
Szuperboci #10213 üzenetére
ő sem bánta meg, csak pénzt csinál belőle, mert a gépét nemvitték volna el annyiba amennyiért a lapost fogják..
am undorító ez a design.. az előzőt is alig tudtam megszokni, de ez kiéget..
-
sNORh
addikt
válasz
Genius007 #10162 üzenetére
igyvan ez hardveres hiba lessz..
nemtom milyen időintervallumonként takarítod a géped, de én tippelnék elsőnek egy proci paszta, hőfok gondra/GPU(bár annál nem szaggat csak álltalában ujraindul ha megfő)
nézzmár egy gőfokot olyenkor mikor beszaggat gyors alt+tab alatta fusson az everest..szerk: hja shit..
-
sNORh
addikt
de a C1E stb-ket kapcsold ki..
de én akkoris aztMoondoom() hogy ha előző OP-nál nemvolt gáz csak a Win7-el akkor biza abban lesz a gond.. esetleg egy újabb verzió, esetleg 64bites ha 32-es van stb.. nem biosban lesz a gond bár még ezt kipróbálhatod..
darál0w és ha már azseincs akkor a Biscuits ahol akár 64 retardált is képes összegyűlni xd de mekkora kaki server az te.. noblock, noflash, nosmoke, nowp, épp csak fentvagy és nézel ki a fejedből hogy mitkeres itt hajnal 4-kor 30-40 ember..
nemmintha járnék fel. -
sNORh
addikt
a játék nem veszi vissza a feszt és az órajelet.. max ha energiagazdálkodás energiatakarékoson van, akkor 2D-ben veszi vissza a GPU-t, valamint a procit is..
Win reinstall megvolt? mert hogyha eddig nem volt vele ilyen gond akkor vagy szoftveres (Friss win esetleg megoldhatja, friss driverekkel), rosszabbik esetben Hardveres.. -
sNORh
addikt
válasz
Szuperboci #9990 üzenetére
toom már egyszer megírta a totalcs.. de ez relatív ugye tudod.. attól hogy te pesten lax, vagy vmeik nagyvárosba, attól még nekem városszéli parasztgyereknek még alap 200-as pingem van nagyálltalában a 25k-s servereken is...
amúgy nagyon jólenne, mert énis voltam már mikor nemvolt fos a net, és sokkal jobb..
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest