Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Trak
addikt
válasz
Armando_19 #2291 üzenetére
1.3-at csak lanon nyomtam, ott nem volt ilyen gond, legfeljebb felálltam, odamentem és nyakon csaptam azt, akivel problémám volt
Najó, ilyen sosem volt, azok voltak a jó idők, annyit azóta sem röhögtem.
Az a baj a mute-al, meg a chat nem figyelésével, hogy mostanában inkább csak funozni megyek publikra, és az meg akkor a legjobb, ha jó fej emberekkel el lehet hülyülni chaten és, vagy mikorofon.
Általában jól bírom ezeket a vinnyogó gyerekeket, csak most besokalltam... biztos öregszem.
Grass: kössz, majd otthon megnézem. Kellett az infó, mert jelenleg a jó öreg ''faszlama'' friends néven futok, azt meg csak a haverok ismerik -
Trak
addikt
Kérdés: a friends listában megjelenő nevemet hol tudom átírni?
Másik: mikor tűnik már el a sok 11-13 éves a szerverekről? Mikor kezdődik a suli?
Nagyon unom őket... Néha jól lehet rajtuk szórakozni, de sokszor nem értem, hogy a szüleik miért engedik ezt.
Ok nélküli cheaterezés (ez mondjuk nélkülük is van), anyázás, bazdmegezés, ''de csíra vagy'' és hasonlók... A játék dobozán is fel van tüntetve egy életkor, nem véletlenlenül. -
Trak
addikt
válasz
SIKIRIKI #1977 üzenetére
A publikon nem mérhető, hogy mennyire vagy ''pro''... szerezz klánt (ha nincs), és warozz más klánokkal, ott már ''lemérhetőbb'' a dolog.
Publikon a sok ''szerencsétlen'' mindenkit lecsíterez, aki jól tud lőni AWP-vel, vagy deserttel tud 1 golyós fejest lőni, vagy esetleg más fegyverrel is tud játszani, nem csak az M4, Kala kombóval... mert ugye ő már több hónapja játszik és mindent látott, el sem tudja képzelni, hogy valaki több éve gyakorolja a dolgokat.
Ez már kikívánkozott, mert néha f@xom kivan a publikkal...;P
Ja, és egyet mondjon meg nekem valaki: aki nem tud gránátozni, az miért erölteti annyire publikon?Persze, bele kell jönnie, de gyakoroljon DM pályán, vagy botokkal, de ne a saját csapattársain. (nem arra gondolok, akinek 1-2 félremegy, mert az mindenkivel előfordul)
-
Trak
addikt
Legalább off-ba írnátok ezt a sok off-ot...
-
Trak
addikt
Belépek, gondoltam játszom egy kicsit, mert rég játszottam, erre M4-el próbálok lőni, és beakad a fegyver... mintha nem lehetne folyamatosan lőni.
Ez új upgrade, vagy nálam szar valami? -
Trak
addikt
válasz
Kiskutya #1438 üzenetére
Nálam az fps csökkenést leszámítva jó, kinézetre legalább olyan jó, mint xp alatt, a telepítéssel, indítással sem volt gond.
X-Fi hangkárytám van, ahhoz van normális driver, nem ugyanolyan a játékhang, mint xp-n, de térhangzás megvan, még csak egyszer próbáltam, majd tesztelem. -
Trak
addikt
Na, most belefutottam egy ilyenbe...
Bemegyek a szerverre, van egy srác aki 2-es KD-val első helyen CT oldalon, gondolom akkor persze T-nek állok. A srác csak kempelt, nem volt nehéz jól játszania.
Lelőttem jópárszor, sikerült egyszer lekéselni kempelés közben, erre benyögi, hogy a k* anyám... A köv párbeszéd jött:
- Légyszi ne anyázz
- Miér'?
- Mert nem szeretem, nem vagyok rá kíváncsi
- K-ra nem érdekel mire vagy kíváncsi
- Ezért szeretek 15 évesekkel játszani
Erre már nem írt semmit.
Az ilyenek miatt elmegy a kedvem néha. -
Trak
addikt
Ez csak kor kérdése...
Engem az is zavar, ha a 18-20 éves kis hülyézi (inkább láma gecizi, köcsögözi, de most minek írjak ilyesmit?) le a 15 évest, pedig lehetne érettebb, mivel pont azért ilyenek a fiatalabbak, mert ezt látják a szerveren lévő idősebbektől.
Én pl. azt szeretem amikor 20 felettiekkel normálisan lehet játszani, dumálni, de sajnos ritkán jön össze. Lehet fiatalabbakkal is, de az mégritkább.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Na, ma kicsit elegem lett...
Mindenkinél össze-vissza vannak állítva a rate-ek, ma két cheatert is láttam. Az egyik biztos az volt, spectatorban nézegettem is, egyértelmű WH-s volt. A hülyéje nem is próbálta leplezni. A másik csak gyanús volt, lehet, hogy ennyire jó volt.
Melyik szervereken vannak biztosan szabályozva a rate-ek? -
Trak
addikt
A beépített bot mérföldekkel jobb, mint az 1.5-ös podbot volt (tudom, játszottam vele eleget...).
Talán akkor nem, ha nem eredeti a játékod, ugyanis akkor nem töltötte le Neked automatikusan a steam a frissítéseket, amikben volt sok bot javítás is.
A második hozzászólásodra is hasonló a válasz:
Ha eredeti a játékod, akkor automatikusan letölt minden új frissítést a steamről.
Új pályákat netről nagyon könnyen le tudsz szedni, keress rá, nézegess külföldi source honlapokat. -
Trak
addikt
válasz
Szuperboci #644 üzenetére
Eleinte zavaró volt az árinfláció, de az utóbbi 1 hétben szerencsére minden általam látogatott szerveren kikapcsolták
Azért a glock és mp5 elég kevés helyen megy át a falon...
A radar egyfelől jó, nagyon sokszor volt már, hogy a más csapattárs miatt mutattott ellent nagyon szépen becserkésztem, másfelől viszont igen sokszor nem mutatja a saját csapattársat. Többször lőttem már bele csapattársba ez miatt, és néha már nagyon idegesít. -
Trak
addikt
válasz
Szuperboci #450 üzenetére
Jaja, én azt szeretem a legjobban, amikor nem egy profi AWP-zik, és simán 50 méterről úgy odamegyek a közelébe elugrálva a lövései elöl, hogy utána akár le is késelhetem
-
Trak
addikt
CSS-ben lehet célozni, gyakorolni kell. Igaz, hogy a hitboxon még van mit javítani, úgyhogy a makkereknek is vannak jó lövéseik, de azért lehet célozni.
''inkabb az volt anno hulye aki az awp-t beletette ebbe a játékba(kerülöm is messzire az ilyen szervereket)...''
Tényleg csak koca cs-s vagy -
Trak
addikt
Úristen, Te miről beszélsz...
Csak a klántagoknak ''kell'' fizetni, és nem azért, hogy ebből gazdagodjanak meg, hanem, hogy fenn lehessen tartani a szervert. Játszani bárki bemehet.
''megtudom tartani az ölés-halás 50-50 arányt''
Ezen meghaltam
Nem is, igazából a második sortól kezdve az egészen meghaltam... -
Trak
addikt
Tudom már hol van elb@xva ez az árrendszer:
Biztos vagyok benne, hogy a deathmatch szervereket is beleveszi, és akkor már az egész nem ér semmit... ott ugye percenként 10x hal meg az ember, 10x vásárol, és nagyon sokan AWP + Desert comboval nyomják, mert ott teljesen mind1 a pénzt.
Szóval ez eléggé eltorzíthatja a statisztikákat. -
Trak
addikt
válasz
moongoose #409 üzenetére
Mondom, szerintem állítható lesz a szervereken, mert most voltam 3-4 szerveren, és csak az egyiken vett bele automatikusan töltényt...
AWP néha tényleg dühítő, de ki lehet azokat is játszani.
Azt, hogy ''pro'' nagyon kevés emberre mondanám az országban, azokra, akiket Te írsz pedig biztosan NEM. -
Trak
addikt
Nálam megmaradtak a kedvencek...
Repkednek az emberek? Szerintem te egy olyan szerverre mentél be, ahol ez be van állítva, mert nálam ilyen gond sincs.
A buy menü átállítása viszont tényleg baromság..
A full lőszer szerintem állítható lesz szerver oldalon, mert ma voltam olyan szerveren is, ahol nem volt. -
Trak
addikt
Ezt a mostani szar update-et...
Meignt kell majd 1-2 hét, hogy minden helyre álljon... engem sok szerverre be sem enged ''out of date'' címszóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Mini-ITX
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest