Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- Elden Ring
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Xbox Series X|S
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
Huh! A videó NAGYON jó volt!
Legjobban a Der Zenit és a végén a vízió tetszett! Nagyon sokat nevettem rajta!
-
Tibro5
senior tag
mondjuk én inkább letiltom a hangot, és a barátaimmal meg ventrilon dumcsizunk
-
Trak
addikt
Na, most belefutottam egy ilyenbe...
Bemegyek a szerverre, van egy srác aki 2-es KD-val első helyen CT oldalon, gondolom akkor persze T-nek állok. A srác csak kempelt, nem volt nehéz jól játszania.
Lelőttem jópárszor, sikerült egyszer lekéselni kempelés közben, erre benyögi, hogy a k* anyám... A köv párbeszéd jött:
- Légyszi ne anyázz
- Miér'?
- Mert nem szeretem, nem vagyok rá kíváncsi
- K-ra nem érdekel mire vagy kíváncsi
- Ezért szeretek 15 évesekkel játszani
Erre már nem írt semmit.
Az ilyenek miatt elmegy a kedvem néha. -
Trak
addikt
Ez csak kor kérdése...
Engem az is zavar, ha a 18-20 éves kis hülyézi (inkább láma gecizi, köcsögözi, de most minek írjak ilyesmit?) le a 15 évest, pedig lehetne érettebb, mivel pont azért ilyenek a fiatalabbak, mert ezt látják a szerveren lévő idősebbektől.
Én pl. azt szeretem amikor 20 felettiekkel normálisan lehet játszani, dumálni, de sajnos ritkán jön össze. Lehet fiatalabbakkal is, de az mégritkább.
[Szerkesztve] -
whitezo88
nagyúr
sziasztok keresek egy cs fun videót (nem in-game) ahol egy gyerek reggel miután felkelt behúzza a függönyt és leül csézni, aztán lelövik, erre kidobja a monitort, a szekrényből elővesz egy másikat, meg játék közben zavarja az anyja, aztán elküldi a francba, stb.
nem tudjátok hol találom ezt meg? (aki ismeri persze), mert nem leltem -
Arius
aktív tag
Szvsz nyugodtan anyázzon, legalább kitiltják és akkor 1fő szellemileg nem annyira aktívval kevesebb ;)
Hogy játék közben is mennyi ilyen van... a kedvencem mikor a 16 éves kérdezgeti a 15 és fél éves ''nullszintű akárkitől'' hogy mennyi idős vagy vaze? -
Fáraó
őstag
Maszatoló brigád?
he7edik. :Egyébként[link] -
he7edik.
addikt
Mi a f@sz az a PH klán?
-
Fáraó
őstag
C^^ és satomee: Nagyon köszi az infót!
Ez van...
Valve, hahh
-
C^^
őstag
válasz
moongoose #1167 üzenetére
Gondolom a config.cfg-be irtad.
Notepadban letrehozol egy autoexec nevu filet, majd a kiterjeszteset atirod cfg-re, es elmented a ...\steam\steamapps\felh@neved\counter-strike source\cstrike\cfg mappaba.
Ebbe kulon sorba beirhatsz minden olyan parancsot, amelyet nem szeretnel minden inditaskor beirni.
Mas nevet is adhatsz a fajlnak, de akkor a valve.rc -t szerkeszteni kell. Bele kell irni egy uj sorba hogy:
exec filename.cfg
Egy masik alternativa: STEAM / GAMES / Counter-Strike Source-> jobbklikk -> properties ->
General ful -> Set launch options:
-cl_restrict_server_commands 0
[link]
Sleed: Mindig mashol
[Szerkesztve] -
moongoose
őstag
helpet kérnék!
cl_restrict_server_commands 0...hová írhatom be ahol ott is marad..és nem kell minden egyes gép, game indításkor beírogatni a konzolba.
A cfg-be hiába írom be, onnan eltűnik!
Valami autoexec-es dologra gondolok itt...
Olyan szájbarágósan ha kérhetem..
thx!
A neten nem találtam rá így kérlek titeket.. -
Fáraó
őstag
#1146-ra vki?
Tehát mp_dynamicpricing 0 és mégsem állandóak az árak... Teljesen -
Genius007
őstag
Én a célkeresztet mindig lveszem kicsire
Ird be a console-ba : cl_cross... 3000 ( hirtelen nem tudom fejböl az egészet , de a 3.-at kell kiválasztanod és tetszöleges számra állitanod, minnél nagyobb számot irsz be , annál kissebb a célkeresztén általában 3000-re állitom , sokkal jobban bead ugy mindent mert ha távolra lösz akkor könnyeb az ellenség fejére huznod a célkeresztet
)
Remélem tudtam segiteni -
akasp
senior tag
No, kedves cs föggős társaim, idegesít a dolog, nem tod jó sok freget lőni emiatt:
256 mb sapphire vidkarim van + 2.4 ghz proci. szal 1280*1024 felbontáson toszom a gammát,nem is laggol, fps is türhető, de: amikor ugrok és utána megállok, a célkereszt felnagyobbodik és visszamegy. csak ez kummmmmmmmma sok idő még visszamegy!!4 addig leszednek simán!! nem aggol semmi, de kumma lassan megy össze!! help kéne, hogy lehet ez kiküszöbölni!! -
dilipok
veterán
jólvan na, én őszintén megmondom hogy sose figyeltem hogy drasztikusan csökkent volna az fps vsync-el. Pont csak annyira drasztikusan hogy a max annyi volt amennyi, a min meg úgyis annyi volt mint előtte.
MOD: mellesleg nekem alapból be van lőve drájverben, mert nem szeretem ha ''szétesik'' a kép, fárasztja a szemem
mellesleg a 2. : akkor mégiscsak fps-t akarsz növelni...
[Szerkesztve] -
Tibro5
senior tag
válasz
dilipok #1141 üzenetére
1. a vsync bekapcsolásával drasztikusan csökken az fps, ezért az nem játszik
2. nem fps-t akarok növelni, hanem azt szeretném, hogy ne akadozzon a játék
3. 60 fps-re akarom korlátozni, mert többet úgy sem jelenít meg a monitorom
Mivel az fps nem állandó, hanem ingadozik, azt szeretném hogy ne essen 30 alá viszont 60 fölött meg felesleges...
mit nem lehet ezen érteni? -
dilipok
veterán
-
Fáraó
őstag
Nem működik ez a dynamicpricing 0 utasítás.
Létrehoztam egy cfg-t, a valve.rc-be végrehajtatom, s amikor elindul a játék, látom is a konzolban hogy betölti ezt a cfg-t -mert pl. az sv_pausable 1 az élő parancs lesz. De a dinamic weapon pricing még mindig él.
Hogy a fa -
Blackhole13
senior tag
Help!
Plz gyors segítség kéne!
A steam fogja magát egyszerűen és nem indul el , rá katintok és semmit nem csinál , egy 10 perce viszont még cs-ztem.
Mi lehet? mit csináljak? Plz segítsetek!!!! -
C^^
őstag
De az ugy tul egyszeru lett volna...
Mellesleg az autoexec tenyleg egyszerubb.
dilipok: o kerdezte.
MOD: en azt vettem ki az egeszbol, hogy azt akarja elerni, hogy ne kelljen mindig beirkalni az fps_max 60-at mert, ugyis 60Hz-en frissit a moncsija. Ebbol kovetkezoleg neki be van kapcsolva. (en erre kovetkeztettem )
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
az mér jó ha kikapcsolja a vsyncet ha csak annyi fpst akar elérni amennyin a moncsi frissít?
A másik amit nem értek, hogy ha úgyis lemaxolja az fpst 60ban, minek akar fpst növelni? vagy ha nincs meg a 60, mert növelni akarja, akkor minek maxolja le?bocs de tényleg nem értem
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
Letrehozol egy barmi.cfg nevu filet amibe beleirod hogy fps_max 60 es elmented a ...\steam\steamapps\felh@neved\counter-strike source\cstrike\cfg mappaba. Aztan az itt levo valve.rc fajlt szerkeszted, es a vegere egy uj sorbe irod, hogy:
exec barmi.cfg (ahol a barmi az elozoleg letrehozott file neve ertelemszeruen)
Masodik, egyben jobb megoldas, (szvsz.) hogy kikapcsolod a Fuggoleges szinkront, azaz a Vertical Sync-t. Ezt a jatek Video beallitasai resznel is megteheted, de jobb, ha a videokartya-driverben kapcsolod ki.
FPS-noveles: linkeltek. -
Tibro5
senior tag
Hello!
Hogy lehet azt beállítani, hogy az ''fps_max 60'' parancsot ne kelljen minden egyes alkalommal beírnom a consoleba? Valamiért mindíg visszaáll 300-as értékre.
Feleslegesen számol több framet mer a tft úgyis csak 60hz-en frissit.
Ha tudtok hasznos parancsokat/beállításokat, amivel fel lehet gyorsítani a játékot, annak örülnék, mert vannak olyan pályák amin kicsit kínlódik a vga-m az 1680*1050-es felbontással.
Köszi! -
Fáraó
őstag
Hali! A dimamic weapon price-t nem lehet kikapcsolni ha csak otthon nyomok egy create servert, ugye?
Szóval otthon csak offline-ba megy normális árazással. -
-
Sleed
aktív tag
ezt most sikerült csinálnom...
iutána letettem a bombát és elkezdtem felszedni,csak lelőttek
[Szerkesztve] -
Gumee
tag
Jó a csak HS szerver...csak headshottal ölni igazi dícsőség...mellesleg jobban meg fogja érni
scout-ot venni AWM helyett -
moongoose
őstag
Banán grat a szerverhez..nagyon fasza!
-
Sleed
aktív tag
válasz
sid.:Rc211v #1113 üzenetére
én betettem ide és ment
-
Genius007
őstag
WazzZzZzZzZzeeee
Van uj Bad Boys , most látom csak, 30slotos
De ma valahogy nagyon láma vagyok -
akasp
senior tag
netán old osg-s config??
De legyen már bet. régi osg-n nem volt. régi alatt azt értem, amikor te is ott voltál. bár még nem mentem fel, add meg az ip-t lusta vok visszaolvasni
a mostani helyzet sztem kakatsztófa. laggol össze vissza, inkább jáccom a cs2hun bár asse jobbígyviszont muti azt a szervert
de legyen bet, mert ha megöglök, akkkor kő egy kis pééz
-
satomee
senior tag
[SPQR]Gumee...?
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest