Hirdetés
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
hmm.. mennék énis...
-
Fáraó
őstag
Esetleg be lehetne írni egy tali időpontot és egy IP-t.
Mármint ide, esténként a buli kezdete előtt.
-
Agostino
addikt
válasz
Genius007 #3194 üzenetére
Üdv.
Ma már semmiképpen sem harcolok, gome, 5:30-kor keltem, hamarosan szunya lesz, holnap este benne vagyok egy durrogtatásban szívesen, de csak poen szinten, mert megint 5:30-kor kelek, aztan gépszerelés, rohangálás... wah... képzelheted mennyire fogok tudni koncentrálni... : )))
Steam ID holnap du. PÜ-ben megy, szerintem PÜ-ben is menjen ez mindenkinél, így legalább tudjuk ki vesz fel minket, meg amúgy sem hiszem, hogy jó lenne közszemlére kirakni.
----
No, akkor akiket érdekelne a dolog nézegessenek szervert, vagy ha jók amiket mazsoláztam nekem az is ok. Állapodjunk meg vmi időpontban, helyen, aztán mehet a menet. Nekem szinte minden este jó kedd, szerda kivételével.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Kezdjünk valami durrogtatást szervezni, nem gondoljátok?
Kinéztem pár szervert a fentebb említett Game-Monitor segítségével, kattintsatok, véleményezzetek, keressetek.
FouR, Fragistan, Smalla, és egy DM szerver, SpeaR.
Ezeket csak úgy kiválasztottam most hirtelen, nulla playerszám, ismert pályák, mindössze ennyit néztem. Ha lehet, akkor ne kiáltasatok fel kollektíven, hogy fúúúj dásztkettő. Sokan csak a főbb pályákat ismerik, jómagam sem vagyok rajongója mindenféle ismeretlen mapoknak, na meg azt is vegyik figyelembe, hogy ne vesszünk el egy mapon, nem leszünk túl sokan szvsz.
-
Genius007
őstag
-
Sleed
aktív tag
válasz
Genius007 #3181 üzenetére
én magányos farkas vagyok...
ha elindulok egyedül, 3-4 ember nem akadály,de a többiekkel együtt,egymást blokkolva egyet sem tudok lőni,és ráadásul mindig engem szednek le először,és vissza sem tudok lőni,mert nem akarok tkzni..
általában én mindig arra megyek,amerre a többiek nem -
sNORh
addikt
szoktátokmég tolni neten? vagy pangásvan manapság? mire lesz netem remélem nemfogynak el a játékosok..
-
Fáraó
őstag
Múltkorában vhol hallottam, hogy talán beteszik alá a TF2 motort. Mindenesetre vhogy javítani kellene rajta, mert most nem épp sikeres. Belegondolok, hogy a prok is ilyeneken hallhatnak meg.
Sztem ezen a Valve is nyerne, mert akkor kivinnék világversenyre a CS:S-t. Bár ennek az 1.6-osok nem nagyon örülnének... -
Fáraó
őstag
Tegnap botoztam cs_italy-n. Tudtam, hogy néha szemét a motor, de tegnap felülmúlta önmagát
Első: ellenfél tőlem kb. 2m-re gugol -éppen felszaladtam az alagútból a ház felé, ez a bot meg a dobozok mellett campel. Auggal 2X3-as kis rövidet küldök a fejére -ami finom szólva is benne volt a célkeresztbe. Erre nem hal meg!Konzol szerint 17 in 1 hit??? Persze engem leszedett.
Másik: kijövök tapétásból, bekanyarodok jobbra. Megin ott campel egy T a ház bejárata mellett. Auggal távcsövezek, mennek a lövések testre, fejre. Eleresztek vagy 20 lövést, közben a bot is visszalő, leszed, kis sorozattal, fejessel a végén mac10-el.
Néha nagyon elegem van. Mikor lesz már motorcsere??? Vagy CS2??? -
Genius007
őstag
K-ra volt bindelve, és tegnaptól nem volt jó !
Nem tudom miért !De most ujra felraktam a css-t BackUp lemezröl minden, 35szervert bepakoltam kedvencekbe, és jóóóóó
Remélem nem basz*dik el megint !
-
Genius007
őstag
Bakker !
Nincs hang css-be !
Mármint nem hallom amit mások mondanak ! (alap hangok vannak + Mani Sounds)
És hiába nyomom a K betüt (pedig arra van állitva a mic.. ) semmi ... nem is reagál rá !
Megnéztem Optionsban, adtam voice-nél hangot mindent ..erre nem jó !PLEASE HELP !!!!
-
illusiON
őstag
válasz
Makaveli #3165 üzenetére
a cs condition zeronak van singleje, de tényleg annyira elég csak hogy megismerd a játékot, amúgy nem nagy kaland
1.5 [link], én már egy boltban sem láttam nem tudom fizetős-e még szóval ha wrz akkor elnézést és törölni
ez a legrégebbi verzió amin még tolják sztem, ettől feljebb van az 1.6 meg a source ami a legutóbbi verzió bár az sem mai mostmár
-
Makaveli
senior tag
Még nem játszottam egy CS játékkal sem, de melyiket ajánljátok? Először single-t végigvinném, ha van benne, utána mindenképp jönne a multi. Melyiket ajánljátok?
-
Genius007
őstag
válasz
Agostino #3161 üzenetére
Az 1. kérdésen én is sokat gondolkodtam még régen, de sosem jöttem rá !
Pedig nagyon érdekelne, mert általába hónaponta Re-Install van
És http://www.game-monitor.com-ból elég
"idö igényes" berakni a kedvenc Szeróimat ! -
Agostino
addikt
Üdv.
Két butus kérdésem lenne:
1. Milyen nevű fileba menti a steam a favorita servereket? Csak, hogy meglegyenek egy esetleges oprencer-reinstall esetén.
2. F2 miért csak előző fegyót vesz, páncélt nem? Miért vesz néha mégis?
-
C^^
őstag
Hogy akkor már én se lógjak ki a sorból.
Így kell trendet teremteni a játékon belül.És most ismét eszembe jut, hogy vagy 2 és 1/2 hónapja nem játszottam megint. Ez a kép is van egy pár hónapos...
-
Genius007
őstag
Csak hogy én is rakjak be pár képet
Képeket MyVipről szedtem le, mert gépen már nincs meg
Ha esetleg van valami jó képeket, akkor ti is bedophatjátok !
-
Agostino
addikt
Üdv.
Eddig cséültem, életem legjobb formáját hoztam, tiszta büszke vagyok magamra. : ))) A képen a sarkon látható úriember szakította meg a fonalat, 18:1-et okozva. Amúgy amint azt a képen is látni, Ginko-san, leggyakrabban =(:.LumberJacK.: )=, elvétve The Funny Korean néven játszom.
-
Genius007
őstag
válasz
Agostino #3147 üzenetére
Ahogy ismerem a PH!-s tagokat, nem szoktak anyázni !
Várjunk csak kit is ismerek innen
Az elsö a PH!-s nevük, a második pedig CSS-ben !Satomee = SatomEE
pargeting = VérZsiráf
bana'n = bana'n
Unbaished = Unbaised
raczger = Anubis Nagy Úr !
Muréna = HiDi^
Shkiz0 = Ezüstbundás hörgőborz
KisVasut = KisVasut
????? = Gaz Kutya (azt hiszem Őt is PH!-ról ismerem! Ha PH!-s nevét nem tudom)És még vannak egy páran, akikek a neve nem jut eszembe !
Lényeg a lényeg, hogy én általába este 21-22órától tudok jönni!
(akkor javul meg a ping ... meg mikor hogy)De ha kellek, csak szóljatok ! Keresek Üres (laggmentes) servert is !
-
Agostino
addikt
válasz
Genius007 #3146 üzenetére
Üdv.
Nem hülye a kérdés, igazság szerint így konkrétan nem gondoltam át, hogyan kellene vagy mi legyen. Kinek-mihez van kedve. Én akár egy amolyan wannabe warban is benne vagyok, csak azt nem akarom, hogy anyázásba forduljon át az egész, hogy na, te béna, hogy b*szhattad el... értitek.
-
Genius007
őstag
válasz
Agostino #3145 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de ...
Ugy gondoltad, hogy pl. War szerü lenne a dolog ? 5v5 ?
És pl. 15kör után csere ?Csak mert ugyis meglehet oldani, hogy :
www.game-monitor.com --> Ott kiválasztod, hogy Counter Strike Source és Hungary !
Van jó pár szerver, ami szinte mindig üres !
Felmegyünk, és pl. 5v5, és 15kör utána mindenki retry-zik ! Igy megint 0/0 lesz a statja mindenkinek ! (retry után mindenki a másik csapatba áll! )
De ha csak simán lövöldözni akartok / akarunk felmenni, akkor simán felmegyünk és kész!(ezt jól megmondtam) Mi pl. régen ugy waroztunk, ahogy fentebb leirtam !
(még a régi 1000éves clanommal) -
Genius007
őstag
válasz
Agostino #3143 üzenetére
Egy rendes servert nem olyan egyszerű összehozni !
És a minimum net ami kb 10playert elbír 6mb/6mb (és jó ping !)
Ezzel már 10ember elfutkos normális pingel !Én csinálnék szivesen, mert bevan állitva a serveren (szinte) minden, de a netem, az most kalap *****
(föleg ping terén ...)
Szerintem legegyszerübb, hogyha valamelyik ismerösötöknek van serverük (war)!
Akkor kölcsön kéritek tölük ! (Rcon pass-t kértek ... ) !Mod.: Ha sikerült összehozni valamit, és kell egy ember,
akkor küldjetek PÜ-t és megyek ! (feltéve ha jó a pingem) -
Agostino
addikt
Üdv.
Na már vagyunk is ketten, egész jó kezdet. Mielőtt teljesen jogosan nekemszegeződik a kérdés, miért nem én hostolok, el kell mondjam, hogy lövésem sincsen, hogyan kell egy szervert beállítani. Ha valami hiba felmerülni játék közben, én csak néznék mint a kisboci, nektek meg nem lenne szeró a talpatok alatt.
-
illusiON
őstag
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nem lenne kedve valaki olyannak, akinek jó netje van, egy kis PHs lövöldözést összehoznia? Emlékeim szerint rég volt ilyen már. Semmi tét meg semmi, csak érezzük jól magunkat.
-
Genius007
őstag
nVidia-val is ?
Nézd meg ezt ! >>> http://ati.amd.com/buy/promotions/lostcoast/index.html" Effective immediately, all owners of ATI Radeon graphics cards may receive a free copy of Half-Life 2: Lost Coast and Half-Life 2: Deathmatch via Steam at www.steampowered.com/ati_offer1a/ Steam will automatically confirm the presence of ATI Radeon™ hardware and then enable immediate access to full versions of the games free of charge. "
-
Genius007
őstag
válasz
dilipok #3132 üzenetére
" bármilyen dombornyomottal megy "
háhá ... nagyot tévedtél most!
Mivel nem fontos hozzá dombornyomott kártya ! (STEAM-en keresztül nem!)
Direkt irtam hogy OTP-s kártya (is) jó, mert az átlag embernek nincs dombornyomott OTP-s kártyája !Pl.: Nekem sem dombornyomott! És mégis tudtam venni steam-be játékokat, cs2.hu-n is irtak egy "cikket" hogy milyen karikkal lehet steam-be vásárolni !
-
dunc
nagyúr
válasz
Genius007 #3129 üzenetére
Kösz a választ.
"Tartalma: Half-Life 2, Half-Life 2 Deathmatch. Regisztrációval, support-tal kapcsolatban kizárólag a Valve/Steam jár el. A játék kézikönyve a szokásos Valve kártya. ""
Nos a az offline half life 2" ingyenes......" a deatmatch meg ingyenes idézőjel nélkül
Tehát az egyes verzió felejtös,valoszínű a Counter Strike - Source
kodvásárlást választom. -
Genius007
őstag
" Tartalma: Half-Life 2, Half-Life 2 Deathmatch. Regisztrációval, support-tal kapcsolatban kizárólag a Valve/Steam jár el. A játék kézikönyve a szokásos Valve kártya. "
Nem tartalmazza !
Vagy ezt veszed meg : http://galaxisnet.hu/PC/7797/counterstrike-source.html
(ehez kapsz dvd-t, és csak az update-eket kell leszedni netröl! 1GB max.)
Ez tartalmazza a:
- Counter Strike - Source
- Half - Life 2 : DeathMatch
- Day of Defeate - SourceVagy ezt veszed meg : http://galaxisnet.hu/termekek/14319/counterstrike-source.html
Ez csak a Counter Strike Source-t tartalmazza, és nem kapsz hozzá DVD-t !
Netröl kell letölteni az egészet !
(mivel csak egy cd key-t kapsz amit a Steames Accountodba kell beregisztrálni !)
-
dunc
nagyúr
Üvd ez tartalamazza a counter strike sourcet? [link]
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Neil Watts #3126 üzenetére
Gondolom. Én már hanyagolom a cs-t a cod4 ota. Cod4 is csak ugy jön be igazán ha hc mód-ba nyomjuk mert ugy nem fél tár kell 1 emberbe. De nagyritkán felnézek cs-s szerokra is.
-
válasz
ez_meg_emaz #3125 üzenetére
Szia!
Úristen...
Ilyen nincs... (vagy mégis?)
Az a Tompi25 akivel tegnap játszottam? Megjegyzem, hogy 6x szedtem le sniperrel...Üdv. Core2
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz #2657 üzenetére
FONTOS!
Ehhez a régi kommenthez szeretnék kiegészitést irni...
Azota az illetö felvette velem a kapcsolatot email-en és tájékoztatott hogy ellopták az accját és azután történ csak az eset amit leirtam. Aztmondta ezt bizonyitani is tudja fotokkal. Én ezt nem kértem töle de bárki aki kételkedik benne felveheti vele a kapcsoltatot.A levélböl amit kaptam:
[I]"Régóta játszottam az acc-mal a neten, mikor is megjelent a képernyőmön egy üzenet hogy ha 10 percen belül nem igazolom hogy én vagyok én letiltanak a Steamről. A "vicces" hogy angolul írtak hibátlanul, tehát nem gyanakodtam arra hogy nem amcsik írnának. Ehhez adódik hogy a név ami látható volt a Steam címe volt!!! (erre aztán nem gondolná az ember hogy nem levédett) Először azt hittem hogy valami félreértés, aztán percenként jött h mennyim maradt az időmből. Beírtam a kódomat ( na jó, talán nem kelllett volna) mivel az account név már megvolt az illetőnek ( mégiscsak ő írt nekem).... az üzenet végén volt hogy elfogadták az igazolásom minden ok... Másnap már nem tudtam belépni a regemmel.....Még szerencs hogy digi fényképezőgépemmel csináltam pár képet amit el is mentettem ( a Print Screen gomb túl egyszerű lett volna..) Először azt hittem h én vagyok hülye.. aztán kezdtem el gyanakodni.
Végül írtam az igazi Steamnek hogy mi történt. Kérték a képernyős képet, meg egyet az eredeti DVD-s példányról amin látszik hogy tényleg az enyém a Tompi25-höz stimmelő serial number.
Hogy legyen poén az egészben, eszembe jutott hogy van úgyebár egy második jelszó.. persze nem volt nehéz kitalálnom a bizt kérdésre a választ, elvégre ezt én adtam meg a barom tolvaj meg ezt elfelejtette megváltoztatni(vagy nem tudta mert ehhez tudni kellett volna az eredetit, ezt nem tudom már).. éltem is a lehetőséggel és vissza tudtam menni az accomba. Gyorsan lecseréltem a jelszavamat. Azt hittem már minden ok mostantól. Majd jött a köv munkanap és a Steam a levelemre letiltotta az accomat. Kicsit lassuak voltak én meg ügyes így a frissen visszaszerzett accomat le is tiltották...
Majd írtam nekik megint, hogy tudom hogy én kértem h csináljanak valamit, de most inkább mégse mert ügyi vóttam. Ekkor engedtek vissza az accomba és rendeződött a helyzetem a Steamben.Mire visszamentem a megszokott szerveremre pár srácnak mondtam hogy vazze mi történt. MAjd másnap egy srác azzal indított hogy mit lopom az accokat, bár mondtam neki hogy nem én tuti nem voltam ( elvégre hozzáférésem sem volt) sokat nem tudtunk beszélni mert másik csapatban volt. Végül 10 perc múlva mennem kellett, kiléptem, majd másnap kitiltottak vagy 1 hónapra...
Gondolom mindenkinek elmesélte hogy lopom az accocak...."[/I]Ezért irok ide hogy miattam nem kell szapulni öt. Részemröl nincs bajom az illetövel és el is hiszem amit irt. Ha viszont ténylegesen ellopták volna akkor addig biztos szoba se álltam volna vele amig nem láttam bizonyitékot. Persze egy foto se minden. De részemröl nicsn harag.
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #3123 üzenetére
A Cheatert vagy észreveszed vagy nem !
Vagy ügyesen csinálja, ugy hogy "ne vegyék észre", vagy full okos, és feltünöen
Amugy a fülesen tényleg sok múlik !
Csak engem pl, az is zavar néha, ha hagosra rakom, mert elveszi a figyelmem a játékról!Amugy a törtes részt ne nagyon emlegessük !
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3122 üzenetére
hát egy c2duo az én gépemben is elférne meg esetleg 1 giga ram
1 történet: ma cs-zek épp egész jól megy, erre jön 1 srác, aki minden embert fejessel leszed és tökéletesen tudott mindenkit hol van stb, ki akarták vágni,d e szóltam hagyják még pár körre specben figyelgetem.. füles fülre full hangerő és akárhogy gondolkoztam a srác nem csitelt, csak annyira fülelt végig és tényleg baromi jól fejre tartott !! létezik valami továbbfejlesztett aimbot amit nem lehet észrevenni vagy létezik még törtön játszó pro? -
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #3118 üzenetére
Általában amikor fellépsz egy css-s serverre, akkor mindig gránát dobást hallasz !
Fire in the hole ! (vagy hogy kell irni) És ha $z@r a géped, akkor ilyenkor mindig beakad egy kicsit a gép (mikor fellépsz a serverre,,,,utána nem .. ). és akkor hallod, hogy fire - fire - fire - in - in - the - hole - hole bla bla bla
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #3116 üzenetére
Ez WaReZ ??? Mert akkor ilyeneket ne linkelj !
Jah,,,,de én a CSS-re gondoltam most !
Ugy értem, hogy 1magos AMD S939 3500+-al lement az fps, meg elején mindig a fájör - fájör - fájör - inda - inda - hóó - hóóó - hóóó fogadott
De Core2Duo-val (e4300 @3Ghz + 2x1GB rammal) nem tapasztaltam ezt ! : - ) -
illusiON
őstag
-
Genius007
őstag
válasz
Neil Watts #3111 üzenetére
X1700-as ATi ????
Lehet én vagyok fáradt most, de nem emlékszek, hogy ilyen seria-t gyárott volna az ATi .." AMD Athlon 64 X2 procin "
Ha ez valami 3800+ körüli akkor cseréld is le, minimum, egy 5200+ -ra !
(az még egész olcsó) -
satomee
senior tag
válasz
14perc...?!Ne már...Ezzel tuti csúcsot döntesz...De miért nem rakod újra??
-
illusiON
őstag
válasz
miféle XP-d van? xD
3gigát látja havernak is tisztán és SATAval sincs semmi gond tudtommal nálam is müxik rendesen, szerintem rakd újra vagy tudomisén ilyet még életemben nem hallottam amit most irtál -
-
csana
senior tag
-
illusiON
őstag
ezekre a dolgokra 1ébként cisnálhatnának 1 nemes megoldást a callofduty-k példájára,(mostmár szinte minden fps-ben ilyesmi van) igen ötletes lenne hogyha reflexirányzékra lehetne tartani v közelebb huzni fegyót és akkor tényleg pontos lenne.. de ugy már lehet hogy nem lenne igazán CS
-
Genius007
őstag
Ti milyen néven, és hol toljátok ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest