Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
-
illusiON
őstag
válasz
sid.:Rc211v #6509 üzenetére
igazán semmiség szivesen segitettünk kitalálni neked teljesen magadtól a megoldást
-
illusiON
őstag
van még szerver nem feladni
sőt sok az aktik plééjer
csa épp meg kell találniarról a listáról ajánlom reTECHet pista trilliant meg lillith-et
meg fragekben gazdag boldog karácsonyt is, mindenkinek
megettem már 2 kiló tormát sonkával leégett a fél arcom megyek vissza ti is tegyetek hasonlóképp
-
illusiON
őstag
miért gáz? sztem tök ugyanaz mint az 1.6 csak sokkal feelingesebb
frissítéssel azt lehet hogy driverből ráerőszakolod, vagy a configurationben a graphicsot megnézed mik vnanak beállitva
neten szervereket meg azért nem mutat mert egyszer volt hol nem volt egy master server gondolom... bár pár noWONos IPt tudok, a Pista trillian meg lillith szerók kedvencek voltak régen mindig
meg a retech szeró sem rossz itt van pár de amelyiknél ott van a CD arra csak cheating death-tel tudsz felmenni mert kivág ja és a javarésze már ezeknek sem megy
-
illusiON
őstag
1.6 ugyanaz mint a source, 1.6tal kezdték meg a steames faszságot
veszel egy 1.6ot, és felrakod ennyi mellé felrakja a half-lifeot csak használni nem fogod tudni asszembár lehet h elindul a hl is
szerintem az 1.5 sem ingyenes, de javitsatok ha mégis
viszont 1.5nél még nem volt steam
-
illusiON
őstag
nem szem, de komolyan talán még nem játszottál 200 fps-sel, tényleg folyamatosabb a menet meg minden, meg mernék rá esküdni hogy te is észrevennéd ha lenne rá lehetőséged
tudom mert emberek nélkül wp_legon nekem is 500 van, csak 5v5ön ez lecsökken 150-200ra
ez az emberi szemes dolog játékoknál sose jön be, engine függő inkább sztemcod2ben még 60fps is kevés és akadónak érzed, csak a példa kedvéért
-
illusiON
őstag
válasz
Vasinger! #6421 üzenetére
hát akkor nincs kérdés, állitsd be ugy hogy legyen annyi fps-ed amennyitől már elégedetté válsz
sztem cl_showfps 0 meg net_graph 0 ami neked való parancsok
mad1: ez tény és való elméletileg, de 100 és 200 fps közt tényleg van észrevehető különbség
ez ezer százalék, kérdés megéri-e miatta lebutítani a grafot
-
illusiON
őstag
semmire nem jutsz dx70nel, csak még több graf hiba lesz
semmi értelme, ha csak dx7et tud a kártyád akkor meg kár a gőzért ... meg rengeteg szerverről azonnal kibasz ha észreveszi hogy dxlevel70ed van
egyébként meg fps cfg, és én mindig ugy inditok a játékkal hogy beállitgatom a grafot -
illusiON
őstag
rohadjatok meg az az állat aki vizipisztollyal lő pontot 6-700 méterre mi az az AK
mennyit tudtok ezen rágódni, sok off kick lesz meg ban meg ilyen csúnya dolgok a végén ej ej
steveistvan elméletileg ha megpróbálod még párszor elindítani jónak kell lennie, esetleg gép restart ilyesmik voltak már? -
illusiON
őstag
lehet hogy sokat edzenek a monitor mögött a többiek azért a sok vírus
jja van hc mod de azt nem használják max publicon, warokon meg lanokon promod van meg pam, utána lehet olvasgatni mi a lényegük de azt hittem x-en is ugyanez a standardembörök, nektek volt már hogy a radar eltünik csak úgy hirtelen, aztán valamikor később meg visszajön? miiiez?
egyébként, azért nem volt sose vírusírtóm meg túzfalam mert amíg 1 gb ramom volt nem birta vistaval a gép
-
illusiON
őstag
szerintem meg nincs igazad mert én nem egy cég vagyok és egy éves vista 32bitem van teljeskörű védelemmentességben és nem csak cs-zek rajta és jelentem gyors müködik és egy kémprogram sem szívja a vérét, ha meg igen akkor hadd szívja amig nincs hatása ...
az a hc mód meg lehet hogy az xbox hagyatéka, de pc-n promod4et használnak
-
illusiON
őstag
ezéárt kell sajéát amgadnak emgvenni az accountot és akkor nyugodtan ellophatjáka jelszavad vissza tudod venni steam supporton keresztül
utoljára fizetnék OS-t védő programokért tüzfal virusirtó stb, ha nem nézegetsz balfasz oldalakat nem kapsz semmit ami szükségessé tenné az ilyesmiket
-
illusiON
őstag
válasz
birozoli7800 #6357 üzenetére
a teljes jogú tulajdonos az, aki tudja bizonyítani hogy megvette, van róla cd-kulcsa meg dvd borítója vagy netes számlája, ha nem lesz róla ilyened akkor legfeljebb addig használod az adott acc.ot, amíg fel nem eszmél a valódi tulajdonos és nem veteti vissza steammel, lehet secret questionöd meg bármid .. nemjó5let
-
illusiON
őstag
cod az sokkal inkább tudás, kb mint a quake csak könnyebb mert feleakkora sebessége van a játékmenetnek
arcade, szerintem is valósághű az amikor áeugrok egy 2méteres háztetőről és a levegőben célzás közben belövök sniperrel valakit
de végülis mind1, mind2 játékban sok a hiba
-
-
illusiON
őstag
nézd már mennyi moderátor csézik, látszik jójáték
emberek engem olyan érdekel hogy hogy tudok majd LANon dm szerót csinálni, moondoom ha már ekkora májerer vagy akkor ide is leirhatnád nem csak friendsben majd és akkor mindenki okos lesz -
illusiON
őstag
válasz
birozoli7800 #6227 üzenetére
moviemaker
de komolyan, nem olyan szar.. egyébként sony vegas vagy pinnacle studio vagy adobe premiere vagy még ami jól esik
-
illusiON
őstag
válasz
Hemi 426/RT #6201 üzenetére
én nem publicolok így kerülöm el a csitereket
egyébként meg, nem tudsz mit csinálni ha tényleg cheater akkor veszel róla demot és beküldöd, amúgy meg nem ismerem azt a hl2dm-et de ahogy először toltam vele eléggé változóaka sebzések, nem hinném hogy cheat miatt tapasztalsz ilyeneket
-
illusiON
őstag
jézusatyaúristenezafiú...
emberek senki se szokott délutánonként játszani? mert nekem ideálisabb lenne akkörül warozni -
illusiON
őstag
hát én ma biztos nem leszek sokáig, úgyhogy ha lesz valami akkor mostantól mehetne felőlem
-
illusiON
őstag
hellóó gyertek emberek halihó KÉNE még pár ember
-
illusiON
őstag
jja én meg jönnék a PH! Teambe ha ez így megódható lenne
tegnap este fejszakadás fájdalom volt nem birtam már fenn maradni, de ma akár vvarozhatnánk is egyet
-
illusiON
őstag
válasz
parandroid #5961 üzenetére
én napokig nem tudtam eleve fraget lőni, nem rossz az
-
illusiON
őstag
válasz
Vasinger! #5940 üzenetére
remegősek meg speedhackesek kérlek, a remegés az az mikor spectatorben fejjel lefele van amugy meg elég hamar tud fejest lőni 1-2 golyóból
a speedhack meg egyértelmü az nem szerverbug hogy kör első 5 másodpercében elment CTről B sötéten át T startról hosszuig és hátbalőtte a terrorokat
-
illusiON
őstag
-
illusiON
őstag
válasz
heihachi #5895 üzenetére
2008 végén? igazából, 2004es a css
cd galaxistól meg nyugodtan lehet a css online vásárlást nyomatni 4700 Ft-ért mert nekem is ugy van OTPs kártyáról és 1 napba került az egész átutaltam másnap már lehetett is tölteni.. dvd-st meg nem vennék helyedben mert 8ezer ft és nem ér annyit az a 2 plusz szarjáték -
-
illusiON
őstag
válasz
Vasinger! #5878 üzenetére
nem öcsém, egy AMD 5600+X2-höz fps cfg.. nem mindegy mihez viszonyitasz, ha lenne egy GT280am akkor se lenne több fps-em ebben a paréj játékban
ha meg meglövi a tökét és fejes és ennyi, akkor jöjjön már rá a nagy tömeg hogy egy idő után úgy szór a fegyver le kell húzni hogy beadja ez van, menjen cod4ezni aki reklamál -
illusiON
őstag
én meg 750es kereszttel tolom, nemtom hogy lőtök ti közelre olyan picike pöttyel
-
illusiON
őstag
válasz
heihachi #5761 üzenetére
ha lehetne választani cs-ben nekem is a lowpinges kombó kéne, (már csak azért is mert war közben az átlag tényleg 75fps
azért szerencsére inkább minimum) de pl call of duty-kban pont az ellenkezője esne jobban
ezvan 5pinges net úgysem gyakori nameg szerverfüggő is
különben is, akinek több efpéess van mint nekem az bekabhatgya -
illusiON
őstag
válasz
heihachi #5710 üzenetére
egyet értek, bár nagy felbontáshoz videókártya is kell azért ahogy haver gépénél észrevettem
leaglábbis E6400zal és 7600gt-vel kell az fps cfg hogy ne akadjon be nagy létszámnál, wide-os nemtommilyenfelbontásu nagymonitora van
de végülis ha intel, akkor rossz nem lehet
-
illusiON
őstag
válasz
mindfreak #5659 üzenetére
azok a régi csírák nyitottak voltak az újra és képesek voltak játszani vele kicsit
1.6os játékosnak meg nem mondom hogy nehéz átállni de azért merőben más a kettő
szeirntem legalábbis, én 1.6ban inkább érzem mákolásnak amiket lövök
west: na, járnak még errefele kúltúrával rendelkező emberek?
snorh, te meg továbbra is hárdkór offtopicos vagy -
illusiON
őstag
bbuutasááág takikáám
az van hogy az 1.6os régi csírák nem tudnak lőni sourceban lusták megtanulni és inkább fikázzák, tudom mert én meg azért fikázom az egyhatot haverok közt mert nem tudok lőni benne
ilyen egyszerü a csodahitboxra keresett válasz
persze, van mkor az ember eltünik fal mögött és mégis beadja, ez van ezer lövésből egy olyan most ebbe szakadjon bele a társadalmi rendszerünk....
ja igen,a zért is fikázom az egyhatot mert undoritó ronda játék a szar texturáival meg a hülye enginejével együtt de ez nem ide tartozik már
-
illusiON
őstag
-
illusiON
őstag
na ezért fogom én megvárni az új Intel procikat, jól lenyomják a csúcs c2duokat is és nekem akkor is meg fog felelni majd jó olcsón
remélem azért sietnek vele
Lmh azt is beleszámolhatod hogy ha ugyan nem is sokért de el lehet adni a msotani cuccokat is
ma este pléjing? nemtom meddig de még leszek -
illusiON
őstag
erről már beszéltünk steamen
én továbbra is azt mondom hogy vegyél Intelt ahogy a többiek is hangsúlyozzák, de ha nincs semmiképp mód alaplap cserére akkor meg a windsoros 6400+ BE.t vedd .. azért is jobban húzható a black edition mert az a lényege, nincs benn a szorzó limit a prociban
-
illusiON
őstag
válasz
gtamate2 #5520 üzenetére
megesik az ilyen
nekem dust2 sötét szokott átlátszóvá válni, meg néha lila kockás lesz a víz meg a fénylő felületek, egész szép egyébként bug léte ellenére
szerverkérdés meg húzós, szerintem kartel amin csak jó mapek mennek (officeot leszámitva
) és normálisak az emberek is, csak ott meg sosincs most már ember
ha meg van akkor meg teli
régen rühelltem azt a szervert mert a sok profi lelőtt de most már majdnem felnőttem hozzájuk, több az esély
-
illusiON
őstag
válasz
gtamate2 #5459 üzenetére
várom már a napot amikor összejön elég pénz egy Inteles konfigra
bár megjegyzem ezzel sincs semmi bajom most épp lenyugodott az fps hajkurászós ösztönöm
másik fiókban engedi? nem lehet hogy ebben a fiókban mondjuk van 1 rakás vírus? vagy valami hasonló? elsőre azt hittem vistad van és az nem engedi futtatni rendesen de aztán néztem képet mégsem
szóval passzolok egyenlőre
MD jól mondja, rakosgasd újra drivereket hátha -
illusiON
őstag
nem tudom akkor itt a gond a készülékemben de nekem csak akkor nem adja ha 60-70 fpsek alá megy és láthatóan belassul a játék, ezért használom azt a lebutított configot alá ... ha 100 fps megvan akkor jóez, 3-400 fps fixem még nem volt sose de nem hinném hogy jobban adja vele, ha valaki felajánl egy tesztgépet elfogadom
tényleg gyorsabb érzésre mikor üres szerveren fix 300zal szaladok de jobban nem adja ettől még szerintem .. eccermajdmeglátom
-
illusiON
őstag
nekem egyébként ki sem írt semmi hasonlót hogy én magyarra szeretnék-e váltani, nem tűnt fel különösebben
lesz este valaki gépközelben? rég lővödöztem délután miksztünk egyet dehát az elég khm volt
Vasi: ha felnősz is lehet cs-zni nem zárja ki a kettő egymástcs-ben meg tudnám minek hajkurásszátok úgy az fps-eket, most nem mindegy egy 100 tickes szervernél hogy 200 vagy 400 fps van meg fixen? úgy sem fogja jobban beadni ...
(ha mégis és ennyire nincs fogalmam róla mivel játszok akkor sry nem érdekel)
-
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #5425 üzenetére
na lol most veszem észre ezt a hozászólást
tehát
közérdekü közlemény
nem érek rá 11 után csézni mert 6kor kelek a buszomra és kurvafáradt vagyok egész álló nap úgyhogy szerintem télire elrakom magam nyugovóra, sajnosdélutánonként itt vagyok meg még este felnézek ha nem bicózok úgyhogy ezek az időpontjaim fennmaradtak, ha valaki jön ilyen időtájt warozni ajánlom magam szóórri
-
illusiON
őstag
hmm, szerintem meg jól tették hogy be van lőve így, kevesebb az fps huszár mint cod2-4ben
bár, persze 2004ben enm volt sok gép ami jól vitte volna fix 100asokkal
aa meg af nélkül? nekem 8xMSAA meg 16xAnisotropic stb vel is ugyanannyit ad a stresszteszt, és játékon belül is számra pontosan ugyanannyi
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #5353 üzenetére
ja azért az a csapat nekem erős volt egy kicsit, nem tudom hogy ez most makkos volt-e vagy ennyire begyakorolták azokat a pontokat vagy miazisten
mind1, mostmár nagyon ideje lenne taktikokat belőni mert nekem kezd unalmassá válni a funwarozás amolyan menjünklőjünk módra
5 körül kint leszek már valsz, úgyhogy este max ottani netről (remélem rendesen müködni fog
)
-
illusiON
őstag
butasááág
nekem XP alatt egy szál gond sincs 3850nel és 8.7 driverrel, szebb mint nvidiánitt meg vista SP1 alatt sima meg fps cfg-vel is úgyszint problémázik, gyerekek ez driver lesz ...
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Mini-ITX
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest