Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
na ezért fogom én megvárni az új Intel procikat, jól lenyomják a csúcs c2duokat is és nekem akkor is meg fog felelni majd jó olcsón
remélem azért sietnek vele
Lmh azt is beleszámolhatod hogy ha ugyan nem is sokért de el lehet adni a msotani cuccokat is
ma este pléjing? nemtom meddig de még leszek -
Genius007
őstag
Kvázi tagként azért linkelni megtanulhattál már volna ...
Azt mondtad maximum 50k-t szánsz rá ...
Én meg azt mondom, gyüjtsél még egy picit, hozzá, és akkor vedd meg ezt!Proci: LGA-775 Core2 Duo E8400 3.0/6M/1333 BOX 3 év gar: 30.990,-
Alaplap: LGA-775 Gigabyte GA-EP45-DS3R 3 év gar: 24.990,-Mert jobb ezt megvenni 55.980,- Ft-ért, mint 50k-ért venni egy E8400-et + egy szutyok lapot ...
De Te tudod! Neked kell eldönteni mi mennyire fontos számodra!A továbbiakban ha kérhetem, akkor ezt ne itt beszéljük meg!
Fáradjunk át a Milyen alaplapot ilyen árban? topikba! -
Genius007
őstag
" Kap MONDJUK TEGYÜK FEL NEADJISTEN egy intel core 2 duo E8400 2x3.00Ghz-et és kb potom 15K-ért egy gigabyte lapot oszt jónapot!
Jól beszélek? "Hát nagyon nem!
Ha már procit veszel, akkor szerintem E8500-öt vegyél, nem sok árkülönbség van közte, de viszont az e8500 valamimennyivel jobban húzhatobb!
15k-ért boltban nem fogsz rendes lapot kapni ...
22k körül van Asus P5Q, vagy hasonló árkategóriába van GigaByte DS4 lap is!Mennyi pénzt szánsz a dologra?
Mert így elég nehéz segíteni, hogy nem tudjuk mennyiből gazdálkodsz ...
-
Lmh
őstag
válasz
Genius007 #5590 üzenetére
Mondom meggyőztetek! Azt hiszem télleg nagy hibát követtem volna el az AMD-vel!
A pénzem megvan végülis uj lapra + brutáljó intel procira is, csak igy nem marad tartalékom, de mind1, ugy döntöttem rászánom magam és akkor most legalább 2-3 évig biztos nem nyúlok bele a gépbe! Jó VGA-m -ami mellesleg Nvidia- megérdemel egy faszályos Intel procit a segge alá!
Kap MONDJUK TEGYÜK FEL NEADJISTEN egy intel core 2 duo E8400 2x3.00Ghz-et és kb potom 15K-ért egy gigabyte lapot oszt jónapot!
Jól beszélek? -
Genius007
őstag
AMD x4 Phenom 9850 Black Edition 39k
Intel Core 2 Duo e8500 35k... volt akkor (1-2hónapja)
Az Intel Core 2 Duo e8500 mégis szarrá verte az AMD-t!
Szóval nem mindig a drágább a jobb!(Ezt még nem tudtad?)
Az, hogy neked mi felel meg, az a Te dolgod!
Nekem nem felelt meg a 100fps ezért is váltottam!
És mielőtt azt hinnéd, hogy húú szarom a pénzt, és így könnyű variálni, elmondom neked, hogy kb. 2000,-ft-ot költöttem a variálgatásokra, és 2x annyi FPS-em lett! -
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #5578 üzenetére
hát ha van rá pénzed akkor persze hogy jobb de drágább is, ez ésszerű nem?
a kispénzűeknek tökéletes az amd
nekem egy x2 4200+ van mégse sír a szám sosem
css-ba mediumon van átlag 60-80 fps, de nekem elég bőven, így is úgy osztom a heccsátokat mint az izé....a pitbull a harapásokat (ezt tudtam most hirtelen kitalálni
)
-
nepszter1
addikt
ma este game ?
-
csimav
őstag
Hali! Vmiért nem indul el a cs: s-em...
Ezt irja:
Engine Error:
Platform Error module failed to initalize .Vki help.
-
diegho
nagyúr
válasz
Genius007 #5580 üzenetére
nem igazán érdekeltek az ilyen game monitor meg egyebek, mert normális szervert kérdeztem nem valami rakás szart, abból van a listában bőven, de hétfőn felhívom t-home-ot hogy ha 10k/hó akkor is kérek nagyobb sávszélt 1 héten belül, kiváncsi vagyok mit mondanak rá.
amúgy 1db-ot adott ki a 66tick-re, pedig van több is...
-
diegho
nagyúr
sziasztok
tudtok nekem mondani magyar 66tick-es szervereket? 1mbit netem van és már hetek óta várok, hogy nagyobbra tudjak váltani, de a köcsög t-home márkacsere miatt nem tudják megcsinálni, mert a szerverek nem engedik
azt mondták talán 30 nap múlva... addig meg csak 66tick-en lesz normális pingem.
-
Genius007
őstag
Úgy ahogy mondod!
Lmh: Nekem volt AMD x4 Phenom 9850 Black Edition, ami szinte a legdrágább AMD proci (9950 a következő ha jól tudom) CSS Stress Test 177Fps volt vele ....
Olyan gyorsan adtam el, amilyen gyorsan csak lehetett! (jobban mondva cseréltem)
Most Core2Duo E8500 van ami CSS Stress Test-be 330FPS-t hoz kb ...Ennyit az AMD-ről. De ezt már nem egyszer megbeszéltük itt a topikba!
Neked kell eldönteni mi a fontos, felőlem AMD-t is vehetsz, nekem mindegy ...Amúgy este (éjjel 1fele) "megjavult" a pingwin, toltam is reggelig, de íííííííííí ííígy adta
Csak már akkor nem waroztatok! De Noobistyuval toltam még 1wart azért
-
illusiON
őstag
erről már beszéltünk steamen
én továbbra is azt mondom hogy vegyél Intelt ahogy a többiek is hangsúlyozzák, de ha nincs semmiképp mód alaplap cserére akkor meg a windsoros 6400+ BE.t vedd .. azért is jobban húzható a black edition mert az a lényege, nincs benn a szorzó limit a prociban
-
sNORh
addikt
persze, Genius007-nek volt Phenom-ja, és amint tudta górta kifele a gépböl..
-
mindfreak
őstag
Nagy az egyetértés.
-
sNORh
addikt
hátöcsém ezt nemide kelett volna hanem ide
De amúgy a brisbane magos nemgyengén odaalázza a Windsort, a Brisbane nagyon jól húzható, 65nm-es 65W-os, De én ebből a pénzből nemvennék AMD-t.ebből a 26ezerből már használtan kapsz egy Q6600-at is, vagy egy E8200-at, de tetudod, Az AMD-k előnye hogy nagyondurva a memóriaolvasásuk egy ATI csippes lapban(ATI590-től-790FX-ig alatta neadj ha amd lapot veszel) kenterbeveri az intelt memoigyreadben, de ha nemtömörítessz naponta 1TB-ot akkor nincs értelme, másban meg... szal jobbanjárnál ennek az árábol egy C2D konfiggalmindfreak: "inkább idd el a péntz"
-
Lmh
őstag
Cső arcok! Egy XFX 9600GT Alpha Dog Edition mellé szeretnék AMD procit venni!
Amit nem tudok eldönteni, h:AMD Athlon64 X2 6000+ AM2 Boxed - 19000ft
vagy
AMD Athlon64 X2 6400+ AM2 Boxed Black Edition 26400fthosszú távra tervezek, uh az árkülönbség nem számít.
1.Elvileg gondolom jobb a BE de hallottam, h a sima 6000+ Windsor magja jobb, mint a BE Brisbaneja....
2.A BE mitől Black Edition? (Hallottam olyat, h a BE széria sokkal jobban húzható, mint a sima.)
Végül akkor kérdezném, h ti melyiket ajánlanátok és miért! És már nagyon szaladnék a boltba ma, mert ha ma nem tudom megvenni, akkor csúszok 2 hetet
Köszönöm szépen a segítséget!!!
ui: Több véleményt várok! plz irjatok többen!
-
sNORh
addikt
hát ma nemgyengén kifogtuk a fakeLowokat..
-
gtamate2
veterán
felőlem ma mehet a gém
-
Djuree
félisten
ha hamarabb kezdjük nem éjfélkor akkor jövök én is szívesen. max éjfélig tudok lenni mert holnap megyek korán airsoftozni
-
nepszter1
addikt
valaki jöhetne
-
nepszter1
addikt
ma GAME ?
-
satomee
senior tag
válasz
mindfreak #5551 üzenetére
Néha azért szokott jó hangulat is lenni,bár tényleg gyakrabban van anyázást. Én pont ezért járok egyre gyakrabban külföldi szerókra.Van pl olyan német szerver,ahol hajnal f4kor még 23an voltunk fent,és egyetlen fikázó,cikiző,anyázó beszólással sem találkoztam egész játék alatt,csak a poénkodás ment (már amennyit értek németül,persze...).Játékkultúra terén sajna nagyon le vagyunk maradva,még ha akad is egy-két normálisabb magyar szerver,alapvetően a játékosokkal van baj.
-
mindfreak
őstag
válasz
satomee #5550 üzenetére
Elképzelhető, hogy hasonló eset történt, mert mielőtt kibannoltak legránátoztam egy csapattársamat. De ez csak 1 ember volt.
Tulajdonképpen a Bad Boys tipikus igénytelen, csítes-noob, public szerver, többet szerintem nem is fogok fellépni rá, csak olykor többi szerveren nagyon kevesen vannak, meg kilépkednek és erre kényszerülők.
-
satomee
senior tag
válasz
mindfreak #5545 üzenetére
Én a jómúltkorában jártam úgy,hogy egy muki belém jött szándékosan.Erre én is rálőttem,mire ő elkezdett kitárazni rajtam egy desertet.Gondoltam nem hagyom,és kinyírtam.Köv körben megkeresett,és elkezdett megint folyamatosan TK-zni,persze megint lelőttem.3ik körben épp írtam hogy ennek így nem sok értelme lesz,rá pár másodpercre megszúrt,és már kaptam is a bant.Ez a badboyz,ez ilyen...
-
mindfreak
őstag
Kibannoltak a Bad Boysról. Büdös f@szaláma mind.
-
sNORh
addikt
Nah Beléptem a Klubbba
-
mindfreak
őstag
Hol szoktatok publicolni?
-
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #5537 üzenetére
Utolsó padban ülök, "nem véletlen"
Amúgy meg "simán lehet netezni közbe" -
Genius007
őstag
Csak hogy ki ne maradjak!
Én meg suliból írok, épp hálózat ismeret óra van
19órára érek haza
Estére jó lenne Game-elni ... -
heihachi
addikt
válasz
birozoli7800 #5531 üzenetére
Melóhelyről írok
-
sNORh
addikt
válasz
birozoli7800 #5533 üzenetére
akkkkutyamindenit.. irány a suli,
nem a BB-n függeni vagy kapsz egy HS-t
-
west
őstag
válasz
birozoli7800 #5531 üzenetére
ahhoz altalaban en sem szoktam beteg lenni
-
heihachi
addikt
válasz
birozoli7800 #5529 üzenetére
Mert mindenki dolgozik vagy tanul
-
birozoli7800
senior tag
Most szinte minden szerver üres...
-
Djuree
félisten
válasz
birozoli7800 #5517 üzenetére
távolság függvénye. haver itt ült tőlem 3m-re és a hang már késett picit ha a mikrofonba beszéltünk
-
mindfreak
őstag
válasz
birozoli7800 #5525 üzenetére
Most már nekem se. Ennyi a lényeg, én nem vagyok telhetetlen. 1 mbittel 60-70-es pingem volt!
-
Genius007
őstag
válasz
A lényeg, hogy milyen közel vagy a központhoz vagy a DSLamhoz ...
A sebesség szinte alig számít! (Bár a feltöltés jó ha jó)
-
birozoli7800
senior tag
Amúgy hallottatok Az új counter strike-ről???
-
illusiON
őstag
válasz
gtamate2 #5520 üzenetére
megesik az ilyen
nekem dust2 sötét szokott átlátszóvá válni, meg néha lila kockás lesz a víz meg a fénylő felületek, egész szép egyébként bug léte ellenére
szerverkérdés meg húzós, szerintem kartel amin csak jó mapek mennek (officeot leszámitva
) és normálisak az emberek is, csak ott meg sosincs most már ember
ha meg van akkor meg teli
régen rühelltem azt a szervert mert a sok profi lelőtt de most már majdnem felnőttem hozzájuk, több az esély
-
gtamate2
veterán
egy kis cs source limited edion
-
heihachi
addikt
válasz
Tényleg nincs sajnos. Nekem meg haveromnak egyforma 10/2 Chelloja van. Ugyanazon a szerveren egyszerre játszunk, Ő pingje 10 alatt, enyém 18 felett.
Gondolom azon múlik, milyen messze vagy a szolgáltatótól. -
birozoli7800
senior tag
Tényleg nincs hozzá kööze???? Akk ha netet kötünk be honnan tudjuk hogy jó lesz e a pingünk vagy nem.
-
sNORh
addikt
válasz
birozoli7800 #5515 üzenetére
amúgy jajah, nekemis ha jó akkor 9-13ms a pingem.
De amúgy nincs összefüggés a sávszél és a ping között.. -
birozoli7800
senior tag
Végre kész a szerónk!!!
-
heihachi
addikt
Meguntam a BadBoys2-t, (újra) bevezetésnek jó volt.
Ajánljatok már valami szervert ahol nem mindenki csíter, aki lelő egy prót, nincs tele halhatatlanokkal, és nincsenek non official mapok. Valami olyan kéne, ahol egy magam fajtának is lepereg egy-két frag. -
mindfreak
őstag
Na bazdki! Tegnap raktak át Prémium 4 mbitre a T-nél a netemet, pedig tegnaptól már új díjcsomagokat vezettek be náluk és most már ez a csomag meg is szűnt. Ma megint telefonálhatok a 8 mbitért.
Amúgy jót tett a jobb net, 20 pingel sokkal több mindent bead a gémbe és se loss, se chokeom nincs.
-
nepszter1
addikt
ma game ?
de csak este fele olyan 8
edzésre megyek + suliba vagy fél 3kor érek haza
-
mad1
veterán
deathmach
-
mindfreak
őstag
Nem működik a kib*aszott game-monitor, nem tudok egy magyar szerver ip címet se, hát van ilyen??
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Mini-ITX
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest