Hirdetés
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Windex
tag
satomee,bana'n: Köszi a válaszokat!
Ha lesz, akkor a GSH-nál lesz. Ezt a konfigot meg elpasszolom valakinek. Tickrate-nél 33 vagy 66 a jobb? Gondolom a 66 gyorsabb/jobb/szebb, stb.
Ha valaki tudna segíteni TS szerver konfigolásban annak megköszönném! -
Genius007
őstag
Egyébként 1.6-ot 1honapba 1x tolom
Hát ez ugy volt hogy
Haver megvette a rendes CSS-t , amibe van még a HL2 : DM , meg a DOD:S
Utána szerezte ezt az accountot haverjátol és ugy vettem meg töle , mert neki ugye minek 2 account ... meg Ö csak DOD:S meg CSS-zik .. ( mikor ráér )
És ebbe külön lett beleregisztrálva minden ...azért nincs benne a DOD:S ..
De egyszer sunyisan toltam vele tört steam-el két napig ,,csak rájöttek vagy mi.. de ha akarom akkor most is le tudom szedni tört steam-be ..csak neten má nem tudom tolni ..csak mapon kolbászolhatok vele
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
Szóval a ''dobozos'' jobban megéri szerintem!
Nekem a DOD:S hiányzikMert tolnám vele de nincs benne az accountomba
Ezek vannak nekem benne :
Counter Strike (1.6)
Counter Strike : Source
Day Of Defeate
Deathmatch Classic
Half - Life
Half - Life 2
Half - Life 2 : DeathMatch
Half - Life 2 : Lost Coast
Half - Life : Blue Shift
Opposing Force
Ricochet
Team Fortress Classic
ELNÉZÉST HA OLYAT IS BELE IRTAM, AMI ''DEMO'' INGYEN LETÖLTHETŐ!
Én ezekböl csak Counter Strike : Source-t és Half - Life 2 : DeathMatch - et tolom -
bana'n
tag
Szia,
egész pontosan 20$+ÁFA, ennyi ha ott veszed meg. Ilyenkor egyszerűen engedélyezik az accountodban a szorszot, és letöltheted a steam hálózatáról. Előnye: nem kell CD kulccsal bíbelődni, nem nyúlhatják le a kulcsod mielőtt aktiválnád. Hátránya: le kell töltened a játékot, nincs doboz, cd, stb
Szerk: Mindenekelőtt csinálnod kell egy steam accountot, ez még ingyé van /C? megelőztél/
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
Ha Steam-en megveszed, akkor az accountodba ''bekerul'' a cs-s. Magyarul kapsz egy hozzaferest hozza. Azutan letoltod a steam-halozatrol, es hadd szoljon. Nem kell semmi mas. (Annyibol jo ha van CD, mert nem kell 2-3 gigat letolteni, csak feltelepiteni, es updatelni.)
[Szerkesztve] -
Daweee
őstag
Hello!
Kezd érdekelni a CS, és arra lennék kíváncsi, hogy a steam oldalán 20dollárért meg lehet venni. Ez mit takar? letölthetem, kipostázzák, vagy mi? Megéri ott venni (majdnem féláron) vagy vegyem meg a média markt-ban 7.500-ért?
Amúgy a T-online már velünk is kib@xott amikor a falunkban kemény 3 utcával odébb költöztünk, és 5 hónapig nem voltak képesek bekötni a netet, aztán meg még ki akarták fizettetni velünk azt az időt -
Genius007
őstag
Jah
SZLOVIBA IS KŐŐŐ ÁÁÁDÉÉÉESSSELLL
De viszont valamiböl jó mert !
Nappal : 06:00 - 0:00-ig 640kb net van kb .. ( 512-nél igyis jobb )
Este : 0:00 - 06:00-ig 1-1.5-2MB net van !!!
Nappal 06:00 - 0:00 - ig ha :
256MB-nál többet töltesz akkor 512-re ,
512MB-nál 256kb - re
512MB-nál - XXGB akkor 128-256-ra korlátozza le az ''Automata'' a netedet!
DE EZ CSAK EGY NAPRA SZOL! 0:00 kor lenullázzák , és 06:00 ig tölthetsz 10GB is ha sikerül xD
Csak nappal 06:00 - 0:00 ig nem nagyon szabad tölteni .. de eddig mikor megkértem nullázza le , mindig megtette szó nélkül a ''netes'' ürge szembe !
De ezt csak most vezették be ezt a ''Download'' limitet.. mert tul volt terhelve a ''server'' vagy mi a szösz ..
DE EZ HAVI 350.-SK ~ 2500.- HUF !!!
ÉS ÉJJEL NAPPAL NETEZHETEK !!
Csak sajna a CSS be a pingekkel van a gond ..de ha nincs a ''falusi serveren '' senki akkor a ping 40körül van .. meg este / éjjel is !
De volt olyan honap hogy $z@r@k0Đ0Tt a net és akkor modta nem is kell fizetni ...
Szóval 1részröl nagyon olcsó !
Jah meg elején ( szeptembertöl van netem ) a portokkal $z0Pt@m , mert nem akarták kinyitni mert virusok jönnek rajta vagy mi van ... de akkor nem tudom minek nekik a tüzfal meg ezek ..
De mostmár a port is mindig nyitva van .. szóval lassan de biztosan javul(gat) -
moongoose
őstag
válasz
Genius007 #984 üzenetére
Jah és még mielött megkérdeznétek melyik f0$ falu ez ahol nincs ADSL..
Nem vagy egyedül...
Érdemes végig ovasni tanulságos
Nálunk ugyan van adsl lehetőség,de csak elméletben.
Megkérdem a nagyrabecsült t-hánylányt, hogy ugyanmá' be lehet e spagózni az adsl-t hozzám.
Telszám, utca, házszám...
be persze feleli..
Megköszönöm és már poroztam is az externethez, hogy fasza az adsl bekötés, mert a néni a vonal másik végéről ezt mondta.
Egyébként az árulás az egészben, hogy a honlapjukon frankón ki lehet választani a települést és utca, házszám, telszám után már löki is eléd, hogy itt aztán lesz ADSL de rögtön..
1 hónap várakozás...ugye sokan kérik a bekötéseket, már tele volt a f@szom a t-hányással, mivel ők jeleznek vissza az externetnek, - oké mehet a buli!
Erre közli az externetes srác, hogy elutasították a kérelmem, mivel nem lehet bekötni...
Mondom a kurv@ anyját annak a szemét T-nek, akkor mi a ..csáért mondták ,hogy mehet a bekötés...
Újra telefon a T-onlinehoz...
- Igén én voltam az a barom aki kért, de nem kapott ADSL-t..csókolom...
- Jahh igen sajnos a műszakis kollegák mondták, hogy ide nem köthető be a net...
- És miért nem amikor azt mondta múltkor, hogy igen?
- mert nincs meg a...itt valami gagyogás után kapcsolta a műszakis kollegát.
hát ilyenkor már szépeket gondoltam róluk...
- szép napot
- szintén -mondom
- a gond az ADSL-el, hogy nincs kapacítás, mivel valójában egy fizikai vonal van csak és arra vagyunk ráhangolva 6-an.
- thx mondom, akkor miért nem lehet levenni a honlapról, vagy odaírni, hogy sajna csak egy fizikai szálra tudnak ADSL-t kötni.
- levenni nem veszik le...
- thx..és elküldtem melegebb éghajlatra.
Igaz essen bele más is aztán szívjon 1 hónapot a semmiért.
Ezek után áldottam az eszem, hogy határozatlan időre mondtam fel a netem a rádiós céggel.
Így pirosló arccal írtam egy hónap elteltével, hogy kérném továbbra is a szolgáltatást.
A tanulság..ne higyj a T-online-nak, még akkor sem ha kérdezni akarnak. -
satomee
senior tag
Ez szerintem is kissé gyenge lesz.A tisztább kép érdekében hozzáfűzném az előzőekhez,hogy a a 3000+ fel van nálam húzva 1800-ról 24xx-re,és a 2x512 természetesen dualban megy.Amennyire megfigyeltem,a memóriakezelés/méret az,ami leginkább befolyásolja,persze a sávszél mellett.Igaz én ugye játszok is rajta,nem csak szerverként működik.
-
Genius007
őstag
És még valami ..
Hogy nekem most ki van kapcsolva az a DHCP vagy péécéé vagy mi
Mert az IP Cím az kézzel konfigurált ....meg minden .. -
Genius007
őstag
Ez mind szép és jó amit leirtál , köszönöm
Csak van egy kis bibi
Még pedig az hogy, a net itt ugy van hogy:
15km-re lévö városba ADLS van ! onnan wifi-n szórják tovább a falukba .. falurol falura szórják ...
És vannak a tornyok : 2tornyot látok ... mindkettön ugyan ugy jön a net ..mert az elsö torony az a köv faluba van ... a másik meg ebbe a faluba ...de mind kettö ugyan oda ''fut'' be...szóval szinte mind1 melyikre vagyok csatlakozva.. ( max egyiknél kicsit jobb a pingem , mert azon kevesebben ''töltenek'' )
És Nekem a szembe lévö ''szomszéd'' állit ezt azt , mert Ö kezeli / csinálja ezeket a dolgokat ! Ő a ''moderátor''
És hiába hogy én itt ''kinyitnák'' minden portot , mikor Ö csak 27000-32000 nyitotta meg nekem ... ( meg a többi ami nagyon szükséges )
Amugy a netem igy van : tetön antenna , onnan megy a wifi-s routerbe az antenna kábel, onnan meg jön az UTP kábel a gépembe ( hálókariba )
Sajna ebbe a Faluba nincs ADSL ...
De ha minden igaz akkor max 2hónap és optikai szálon vagy min gyün a net ...( egy darabig jön majd csak ugy ameddig lehet ..onnan meg wifi-n szorják majd ..de jobb lesz mert nem lesz nappal HUN serveren 70-120 pingem , mint most )
Most kolbászon jön
Jah és még mielött megkérdeznétek melyik f0$ falu ez ahol nincs ADSL..
Hát ez Szlovákiába egy falu .. Nógrád Megye --> Balassagyarmattol 5-kmre... -
bana'n
tag
válasz
Genius007 #981 üzenetére
Először is kapcsoljátok ki a DHCP-t, és adjatok fix IP-t minden gépnek a router mögött. Ez a belső IP, nem látszik az internet felől. A routeren forwardolni kell a DS portját erre a belső IP-re . Mind2 protokollt (UDP, TCP/IP). A haverodnak a külső publikus IP-t kell megadnod azzal a porttal, amitforwardoltál. A külső IP amit az internetszolgáltatód ad/oszt ki neked. Édemes lehet esetleg vmi dinamikus DNS-t beregelni.
-
bana'n
tag
Ezen a konfigon szerintem maximum egy 10-es szervert tudsz futtatni, de az se tuti.
Nálunk az egyetemi koleszokban tiltják az UDP forgalmat, bár ha esetleg van rendszergazda ismerős...
AMD 3200+@2,5GHz 2x512 RAM 22 főt éppen elbírt.
Én azt javaslom inkább bérelj, bár az igazi megoldás a saját gép. Van ugye az OBI ami minőségben verhetetlen, de csak 33tr szervert ad 12 slot felett + le kell csengetni 3 hónapot előre. Régebben béreltünk tőlük: korrekt, no lagg, fullos support, csakhát 33tr az ...
A többit, én csak sufni cégnek hívom őket, szolgáltatóval meg az a baj, h laggos, nehezen elérhető az ember stb.
A jelenlegi szerverünk a GSH-tól van. Eddig nem igazán volt gond vele, de mostanában laggol, csúcsidőben elég csúnyán. Elvileg nemsokára új vasra költözik, ezt mindenképp érdemes megvárni. A srác hozzáállása korrekt. Ha gondom volt 1-2 órán belül elértem, a problémát azonnal javította.
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
Jah .. ha nincsenek nyitva a portok akkor PORT FORWARDING-OLNI kell .... a router-en belül a setup-ba lehet ...
De én haverral csináltam már ilyen servert ... ugyan ugy megadtam az IP-t neki .. és Ö se látta a servert ... hiába hogy én rá tudtam akkor menni meg minden ...
De utána Ö is megprobálta..és nem azt az IP-t adta amit a server csináló Xar-ba ki irt neki .. hanem ..van a hálozati kapcsolatok ikon lent az óra mellett.... ( hálózati kari ikon vagy mi a szösz)na és ott van egy két IP.. és azt adta meg ..beirtam és jo volt ... mármint akkor már láttam ...de nem tudtunk felmenni ..ki irt valami hibát?!!!
Szóval nekem is segithetnétek hogy hogy van ez ...
Mert 1vs.1 vagy valami ökörködni jo lenne
Csak sajna a netem nem tudom hogy birná .el ...mert igyis a pingekkel küzdök ... mert mostanába szar a wifi-s falusi megosztott netem ....
de ha minden igaz akkor optikai szálon fog jönni vagy mi ... nemsokáá ( 2honap max még .. állitolag )
[Szerkesztve] -
Windex
tag
Áraink menüpontban vannak: [link]
Nem ezt a konfigot használnám, hanem ezt: AMD 2000+, Ti4200, 512MB(+512MB), 20GB.
Netes kapcsolatot meg úgy gondoltam, hogyha megoldható akkor berakni egy egyetemi koliba. Ott ugyebár van sávszél rendesen, eredeti játék lenne, csak kérdéses, hogy kihez meg, hogy működne-e. Lehet, hogy ez hülyeség, de olcsóbb lenne, mint bérelni.
Csak az a gondom, hogy tesóm már nem kolis, és így itt egyelőre akadályba ütközök. -
SIKIRIKI
tag
[PH] [8)] SpongeBob 34 HUN néven játszok már vagy 2 éve .
Na csináltam ilyen szervert én is csak valamiért nem jó az ip amit adtam a moondoom-na mert ö nem találta hol nézem meg a szerver ip cimét ?
ja és beálitási dolgokat is mondjál már lécci mert nem vágom mit kell beálitani. -
satomee
senior tag
Én itt árlistát nem látok...
Az meg hogy a saját konfigod fog e működni...
Most játszottunk dedikált szerveren,leírom a konfigot hogy legyen viszonyítási alapod...:
A64 3000+
2x512 400MHz
80 GB IDE(!) winyó
chello standard (1.5/364 vagy mennyi)
tick33
Ez 5 embernek botok nélkül elég volt,bár a pingek -ahogy megfigyeltem- 20-30al magasabbak voltak mint ált. publikon...
Ami szerintem leginkább befolyásolja,az a mem mérete,és persze a sávszél.
Azért ha sül a dolog,érdekel hogy csinálod... -
Windex
tag
Honnan és milyen szervert érdemes szerintetek bérelni? Klánnal mostanság gondolkodunk ezen és eddig ez a nyerő nálunk:[link].
Felvetődött bennem ma az ötlet, hogy úgyis van egy felesleges konfigom és esetleg azt beállítani szervernek. Ez megoldható? -
Genius007
őstag
Mert egypár serveren bevannak rakva server hangok ... meg mapok meg ilyenek!
És ha olyan serverre mész, ahol olyan map megy pont , ami neked nincs meg .. akkor le kell tölteni ....a hangokat is ..
De ezeket csak egyszer szedi le ...
Várd meg még leszedi ..nettöl függöen ..lefogja szedni ...elöbb vagy utóbb
Átlag 2-10perc szokott lenni ... -
bylow
senior tag
Ja!
És az mér van hogy elég sok szervernél elkezd tölteni, és csak tölt, csak tőlt, még mindig tőlt ............ aztán 10 perc után megunom és kinyomom, keresek inkább másikat!
??? -
dilipok
veterán
a friends hálózat finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után, tehát 1 pillanatig se csodálkozz ha nem úgy vagy esetleg sehogy sem müxik.... az alap5let jó lenne, csak hát a megvalósítás.... és itt most nem azt akarom mondani hogy én esetleg jobban tudnám, csak azt hogy amíg nem müxik legalább elfogadhatóan, addig nem kéne eröltetni.
-
moongoose
őstag
válasz
Genius007 #960 üzenetére
jaja...
ezért lenne jó, ha minden szerverre uaz a beállítás lenne érvényes, mint smalla és osg-re.
ha beállítod a rate-jeid, akkor játszhatsz, ha nem úgy nem...
és nem kell koponyának lenni, ahhoz, hogy rate-eket állítson az ember, csak követni a szerver adta utasítást.... -
satomee
senior tag
Egy kérdés: ha valaki felvesz a friendsbe,akkor nálam,az én listámhoz automatikusan hozzáadódik az illető...?
-
Genius007
őstag
Hejjjj...ácsi ...
Én arra értettem a csalást hogy WH , meg a Haxor ..meg ezek ..hogy valaki olyan mocsok hogy nem állitja be a rate-eket ...és azért nem tudom/tudjuk lelöni !
És rajoskodik hogy milyen pro , közbe meg nagy kamu ...
Jó tudom vannak olyanok akik nem tudják hogy mire jó a rate , meg ezek ...de a www.counter-strike2.hu -n minden le van irva -
bana'n
tag
válasz
parandroid #944 üzenetére
én 4700 -ért vettem csak szorszot haveromnak paypallal steamen.
-
bylow
senior tag
Hogy a francba kerestek ti magyar szervereket???
Én nem találok 1-et sem! -
-
-
Genius007
őstag
válasz
SIKIRIKI #946 üzenetére
Nem szégyen
De akkor én is megkérdek egy két dolgot amit nem tudok hogy mit jelent !!!
Mi az a :
WH ! ( olyasmi mint a HardWare csak forditva ? )
HAXOR ! ( asszem az a haxor vagy mi aki a rate-eket nem állitja be rendesen)
AIM ! ( az valami automata prö csákó lehet )
Szoval ezek pontosan mit jelentenek ?
Na de viccet félre téve ezeket komolyan kérdezem -
Genius007
őstag
válasz
SIKIRIKI #943 üzenetére
WAR az az hogy : 2clan külön serveren (csak ök vannak ott ) és egymás ellen nyomják!
pl : E.f.N.a. vs. PH!
És a lényeg .. gondolom te is tudod ..az az hogy melyik clan a jobb
De mivel általába 2.3. szoktál lenni , ha jol láttam ( CSS közbe TAB gomb (stat) ) akkor kérdezd meg valamelyik clan-t hogy nincs-e náluk TGF!
TGF = TaGFelvétel !
Amugy én nyár ota nyomtam BOT-ok ellen, szeptembertöl meg NET-en ( persze a net hol jo volt hol nemmost ugy ahogy jo ( BiG PinG )
Remélem jol irtam mindent !
Ha nem javítsatok ki -
-
-
akasp
senior tag
na mi a véleményetek? [link]
-
C^^
őstag
Nos, mostanaban eleg sok olyan eset tortent, hogy valaki nem azt vett, amit szeretett volna, vagy eppen nem tudja, hogy mit is kene vennie ahhoz, hogy tudjon CS: S-al jatszani.
Szoval:
Komplett Dobozos HL2/HL2 Collectors Edition: Tartalmazzak mind a Half-Life 2-t, mind pedig a Counter-Strike: Source-ot. Ezen kivul meg a HL2 DM-et. (mostanaban nem nagyon latok a boltok polcain, csak elvetve 1-2 collectors editiont). Anno 9900Ft. volt, legutobb 8xxxFt.-ert lattam. (Collectors Edition abban kulonbozik, hogy diszdobozban kapod, poszterrel, poloval, neha baseballsapkaval, meg meg mittudomen mivel)
Counter-Strike: Source Retail Pack: Kizarolag csak a CS: S-ot tartalmazza. HL2-t es a HL2DM-et nem.
HL2 Retail Pack: Csak kizarolag HL2 + HL2DM. NEM TARTALMAZZA A COUNTER-STRIKE: SOURCE JATEKOT !
Ezek a (tudomasom szerinti) bolti verziok. Ezen kivul meg ott van a Steames vasarlas lehetosege.
Szerverfigyelo oldal (elegendo Filterrel): [link]
Ezeket valahogyan be kene szur(at)ni az 1.hsz-be.
Aki tudna pontositani, az kerem tegye meg. -
Genius007
őstag
Jah ...és ha jól láttam, valaki megint servereket keresett!
www.game-monitor.com
Ott Hungary --> Counter Strike Source ! -
Genius007
őstag
válasz
parandroid #932 üzenetére
CSS-t külön nem lehet kapni !!!!
Ez kell neked : [link]
Mivel már rég jártam erre igy :
BOLDOG UJ ÉVET MINDEN KEDVES FÜGGŐNEK ! -
moongoose
őstag
válasz
parandroid #932 üzenetére
Kapható egyébként csak a CS külön?
Sajna konzervatív stílusban nem kapható,csak steamen keresztül...
A f@sza dolog az egészben, hogy a valve akkor is megvetet veled játékokat, ha te csak a source-al akarsz játszani(dobozos verzió).
Az előbbi hsz-emben megtalálható a link a dobozos változathoz.
ehhez jár valami hl2 deathmatch, akkor egy 15 perc alatt végigjátszható pálya a lost coast, és még egy 2-ik világháborús online game...
[Szerkesztve] -
Windex
tag
válasz
parandroid #930 üzenetére
Hali!
Szerintem ebben nincs benne a CS:S, bár ebben nem vagyok teljesen biztos. Ha nem erre gondoltál, akkor külön is meg lehet venni pl: Steam-en. -
parandroid
félisten
Sziasztok, szakértői véleményre lenne szükségem.
Ehhez a verzióhoz: [link] használható a CS:S?
p -
satomee
senior tag
-
Arius
aktív tag
Vagy vmelyik update-el szúrtak el valamit de nagyon, vagy a magyarországi net úgy kompletten xar, mert kriminális a játék. Kb dobok egy kockával és aki nagyobbat dob annak talál a lövése szintű.
Az is az utóbbi gyanúmat erősítit, hogy a pingem ugyanazon szolgáltatóval ugyanazon szervereken a szokásos 20 helyett átlagban inkább 40 egy jó ideje... és jópár ember van úgyanígy. -
pofa
tag
Sziasztok, tudja valaki mi a fene van 1 hete a magyar szerverekkel, látom, hogy a létező összes szerver 10%-a van jelen a listában, magyar egy sincs, mi ez?
-
moongoose
őstag
Valószínűleg azt a változatot vetted meg, amelyikben nincs benne a cssource.
Vidd vissza és told le e torkán a dobozt...amikor ezzel megvagy akkor kérd meg, hogy mutassa meg melyik az a doboz, amelyik tartalmazza a source-ot is, beszélni ugyesem fog tudni...
[link]
ezt kell kérned -
LGA 911
tag
Szevasztok!
Van egy kis bajom segítsetek má' plíz!
Régen játszottam a cs-vel és megint megjött a kedvem.
Racionális lépés hogy elmentem venni egy half life 2-őt mert akkor már a cs source-ot rakom fel. A boltban mekkérdem az eladót hogy jót veszek e mondja igen persze ezzel lehet tolni a cs source-ot is.
Hazamegyek és rakom fel a hl2-őt és mikor akarok játszani a cs-vel meg akarja vetetni velem.
Segítsetek mi a tendő köszííí!
Legyen jó évetek 2007-ben is! -
satomee
senior tag
válasz
SIKIRIKI #919 üzenetére
Hát fejezzük ki ezúton is SIKIRIKI kollegánk irányában érzett részvétünket,amiért kénytelen vért izzadva tolni a nemzetgazdaság döcögős szekerét még akkor is,amikor minden jó érzésű ember a szilveszter és az alkoholfogyasztás eléggé el nem ítélhető szokásából kifolyólag éppen saját túlélését próbálja meg eszközölni különféle változatos technikák alkalmazásával!
-
satomee
senior tag
Na,akkor én leszek az első...
BUÉK minden cs-függő kollégának!Remélem meló után lesz időm még lőni kicsit.Ha belegondolok hogy csak jövőre játszhatok legközelebb...
MOD:Egyébként ki tolja Jack-PH! néven...?
[Szerkesztve] -
moongoose
őstag
Gondolj bele...ha valaki mutat a valvnak egy valódi kódot...az vajon honnan vette?
Ellopta valakitől?
Ha igen akkor, ez ugye egyértelmű lopásnak minősül...
Ha nem..úgy valószínüleg megvásárolta...
Az e-mail címet, akié, az valószínűleg tudja...
Ha én (ilyet az életben nem tennék), netán ellopnám a dobozt,attól még nem tudnám az e-mail címét az illetőnek, sőt valószínüleg a pass-t sem hozzá...
A kódot a valve-nál ugye megnézik, hogy érvényes, aztán ellenőrzik a felhasználói adatokat.
Tehát egy dobozzal,amiben ott a a lemez és a kód...magyarán, semmire nem menne az illető, aki eltulajdonította, ha már előtte regisztrálta a jogos tulajdonosa.
Ám cáfoljatok meg ha nem így van.
Nem tudom érthetően írtam le a hsz-em, mert hajnali 2-kor feküdtem és még nem tértem magamhoz. -
SIKIRIKI
tag
Hali mindenki ma megkaptam a codomat amit elfelejtetem.
A lényeg a elfelejted a codot és a mentö kérdésre sem tudod a választ és már lecserélted a kodot amivel regisztráltál küldj egy e-mailt ide: steamsupport@support.steampowered.com
Szépen ird le (angolul) a mit történt és csatolj egy fényképet amin a regcod jól látszik és esetleg a cd-ék is FONTOS!!!!! mindezt arról a e-mail-ről tedd amin a játékót regisztráltad
És ha minden jól megy kis idö mulva kapsz egy e-mailt az uj codal
enyi sok sikert -
C^^
őstag
Ha beallitod a rate 20000-et, es elfogadja, akkor nem lesz gond.
Amiket be kell allitani:
rate 20000 (minimum)
cl_cmdrate 80 (minimum)
cl_updaterate 80 (minimum)
cl_interp 0.01
valamint ajanlatos a cl_restrict_server_commands valtozot 0-ra allitani, mert igy ha az adminnak vagy a szervernek gondja van a ratejeiddel, akkor be tudja allitani.
satomee: Igazad van, sajnos emiatt a kezdok / hozza nem ertok szivnak... Viszont mostmar egyre tobb olyan szerver van, ahol ha nincs beallitva a cl_restrict_server_commands 0, akkor kidob spectatorba, es figyelmeztet. -
Nordik
őstag
Helló!
Most kezdtem a cs-t és a rate beállításokkal nemnagyon vagyok tisztába. ebben kérném a segítségetek.
Amit eddig beállítottam consolból:
cl_updaterate 80
cl_cmdrate 80
Ezeket a beállításokat el is fogadja és látom a config.cfg-ben is.
De a rate beállításával bajban vagyok kicsit, ugyebár 20000-nek kell lennie, be is írom consolba hogy rate 20000, de ezt már a confog.cfg-ben nem látom, vagy nemis tudom hogy kell e egyáltalán látni.
Esetleg létre kell hozni egy új paramétert a confog.cfg-ben ilyen néven: rate ''20000'' vagy hogyan?
Légyszi segítsetek hogy hogyan kell beállítani a megfelelő rate értéket, végülis csak azzal van gondom az updaterate és a cmdrate jók!
Előre is köszi a segítséget! -
-
Trak
addikt
A beépített bot mérföldekkel jobb, mint az 1.5-ös podbot volt (tudom, játszottam vele eleget...).
Talán akkor nem, ha nem eredeti a játékod, ugyanis akkor nem töltötte le Neked automatikusan a steam a frissítéseket, amikben volt sok bot javítás is.
A második hozzászólásodra is hasonló a válasz:
Ha eredeti a játékod, akkor automatikusan letölt minden új frissítést a steamről.
Új pályákat netről nagyon könnyen le tudsz szedni, keress rá, nézegess külföldi source honlapokat. -
Djuree
félisten
Ja, meg hallottam hogy vannak patcek, updatek a cs:sourcehoz amiben hibák vannak javítva, meg vannak új pályák, ezt honnan tudom letölteni?
Steamről nem akarom, egyszerűen utálom azt a rendszert, meg nem is értem... -
Djuree
félisten
Hello.
1. A CS Source-hoz honnan lehet pályákat letölteni?
2. Lehet-e az eredeti botokon kívül betenni más botokat valamilyen programmal, mert nekem egy kicsit gyengének meg hülyének tűnnek az eredetiek. Gondolok itt POD-botra vagy ilyesmi, ez a bot nekem nagyon bevált 1.5-ben, valami ilyesmi kellene. -
C^^
őstag
''Jó,értem én hogy nem egyszerű,de tegnap az egyik szerveren szinte egész estés program volt a rossz ratek miatti kick,és az ezekre reagáló ''hogyan/mennyire'' kérdések,játszani szinte nem is maradt idő.''
Pont az ilyenek miatt csinalja a legtobb admin, hogyha nincs beallitva akkor szevasz, azonnal ban. Megjegyzem tok jogosan.... (sajnos viszont igy azok is szivnak, akik estleg nem tudjak, hogy mit kene beallitani)
Ha alapbol 0 lenne, akkor is atallitanak egy csomoan. Pontosan azert, mert igy jutnak elonyhoz. Miota ezt a parancsot bevezettek hirtelen megnovekedett a ratehaxorok szama...
[Szerkesztve] -
bana'n
tag
-
bana'n
tag
válasz
Genius007 #899 üzenetére
igen, igen, a f...é találták ki én is ezt mondom.
de azért megértem, miért vezették be. ugyanazzal a mozdulattal, amivel a rate-jeid beállítom, elállíthatok gyakorlatilag bármit. pl rakhatok akkora szálkeresztet mint a képernyőd, v bármilyen beállításod, binded átvariálhatom, akár mouse1re rakhatom a lámpát. amennyiben vérpistike admin van egy szerveren....
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest