Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Trihorn #6999 üzenetére
Minden este szoktatok versenyezni vagy csak néha néha? illetve hányan szoktatok lenni?
Illetve ezt mire érted pontosan?
"Jelenleg este 9 körül átlagban kb.15 új szerver indul 5 percen belül"
Azt hogyha rámegyek arra hogy find session akkor 9 órakor kb 15 szerver van ahova feltudok csatlakozni játszani? Amúgy mióta van hozzá pach azóta csak azokat a szerókat látom mi amik újak tehát ahol épp verseny megy azt nem látom.
-
jozsi252
veterán
válasz
Trihorn #6994 üzenetére
Mármint games for win live-on belül csinál valaki szobát ( home gombot kell lenyomni és itt csinál szobát? ) vagy pedig multiplayeren belül kell csinálni sessiont vagy sima futamot és csatlakozhatnak a többiek hozzád invite után?
Amúgy hogy menjen lemez nélkül ti hogy mentettétek le a gépre? csak simán isoként adat aztán annyi?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Trihorn #6995 üzenetére
Én is ugy beraknám a videót kgyurcinak,hogy azt nem hiszitek el! annó mikor rátaláltam az oldalra(f1gh) na mondom milyen király ...tetszett az oldal,és még birok f1hez tölteni kiegészítőket is. örültem!! aztán,na mégis megkérdezem ,hogy müködnek e ezek a dolgok esetleg próbálta e valaki? magyarok,magyar fórum én is magyarul beszéllek stb. erre a válaszra várva kapom a fórumon a választ !! Tanuljak meg helyesen írni magyarul vagy különben le leszek tíltva.valami ilyesmit válaszként! oké ...gondoltam annyira spéci az oldal,hogy oda kell figyelni!!! hát próbálkoztam,de csak voltak hibák. hát kilettem dobva! szipka! mekkora gec....ség gondoltam! ilyenért!!? tudom én is ,hogy nem tökéletes a szövegem,de hát még is csak szerbia.,kisebbség! vajdaság! egyáltalán ,hogy nem szerbül tanítottak vagyis nem csak szerbül! Szóval ez a KGyuri szemtelen egy alak! ezek után ,hogy betelt a pohár lehet majd én lépek,ki! (pedig összetartásban volna az erő ,(meg a jó játék))is!
-
Trihorn
tag
válasz
feka007 #6988 üzenetére
Windows Live- on keresztül megy a multi, valaki csinál egy szobát és hozzá csatlakoznak a többiek.. Elég jól testreszabható, hiányossága, hogy csak 12 autó állhat rajthoz, nincs szabadedzés, a kvalifikáció módja és időtartama nem változtatható meg(1 etap és 15 perc).
Kizárólag eredeti cd-kulcs használatával működik a Live, amit regisztrálni is kell.
Jelenleg este 9 körül átlagban kb.15 új szerver indul 5 percen belül de ez folyamatosan változik.
Az F1-2011 megjelenését követően valószínűleg negyedére is lecsökkenhet az online játékosok száma az F1 2010-ben, ami már nem sok, kicsit több mint egy hónap. -
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6989 üzenetére
Köszi!
Kipréseltem a kocsiból amit tudtam..
Az a 2 tized előny nem sokáig lesz már meg úgy érzem, biztosan javítasz még az időn.. -
ftomi74
tag
válasz
Trihorn #6985 üzenetére
Itt is megtalálja
De sem ez, sem más nem változtat azon hogy KáGyurikát, nem lehet elverni, csak csalással. (Majd nézd meg milyen marhaságokat hord össze amikor "kielemzi" a videót)
2 ligáját döntötte romba ez a nagyformátutmú ember, ugyanezzel a habitussal.
Egy megnemértett zseniAzért tudom hova járjak majd röhögni, ha megint ligát szervez
Szép idő!
-
feka007
veterán
Király ez a game
Multizni hogy szoktatok együtt? -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6984 üzenetére
"Egyébként Tomiról és rólam is azt hitték hogy Te vagyunk, szal nem voltál itt, de valahogy mégis
"
-
fatal`
titán
Szerintem kár videózni meg ilyesmi, az ilyen elmeroggyantak úgysem fognak fel semmit.
Én erősen kezdő vagyok, mondjuk kb 3 kört mentem eddig spaban TT-n, majd 7 másodperccel vagyok lassabb, mint ti mégsem gondolok senkit cheaternek, csak azért mert gyorsabb.
-
Trihorn
tag
válasz
Rototti #6983 üzenetére
Kgyurikának is csináltam egy videót, hadd okuljon belőle..
Gondolom így sem fogja elhinni de legalább elszórakoztat majd azzal, hogy milyen süketségeket talál ki a videó kapcsán..
Spa Time TrialTovábbá kérnék szépen valakit, aki regelve van az F1GH-n és vállalkozik rá, legyen szíves linkelje be ezt a videót a feketelista topicba.
Én megszűntettem a regisztrációm ott.. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Rototti #6983 üzenetére
"Csak abban reménykedhetünk, hogy az F1 2011 atombiztos lesz a csalásokkal szemben.
"
Úgy legyen! De azért 2010-ben is levágós hogy kinek az ideje kamu a leaderboardon, csak le kell tölteni a ghost car-t és ha a pályán nem találkozol vele és mondjuk az első szektorban 10mp a lemaradásod, akkor már gyanús a dolog
És ezekkel vagyunk mi egy kalap alá véve..
Egyébként Tomiról és rólam is azt hitték hogy Te vagyunk, szal nem voltál itt, de valahogy mégis
-
Rototti
senior tag
válasz
Motion_Blur #6981 üzenetére
De jó, hogy nem voltam itt pár hétig, így szerencsére lemaradtam erről a hülyéskedésről.
ezt a fajta zsigeri gyűlölködést akkor se fogják abbahagyni ha a szemük láttára futom meg az időt
Hát ez az... Elég nagy szervezésre lenne szükség, hogy megteremtsük azt a találkozót, ami a vádaskodókat maradéktalanul megnyugtatja. Bár sztem vannak itt páran, akik még fizetnének is azért, hogy lássák KGyuri arcát, amint egy 100% csítmentes gépen megfutják a "csíterek" a "csítidőt".
Csak abban reménykedhetünk, hogy az F1 2011 atombiztos lesz a csalásokkal szemben.
-
feka007
veterán
tárgytalan
Megvan a key
-
Motion_Blur
félisten
válasz
#65376768 #6980 üzenetére
Kár volt megemlíteni ezt az oldalt... belenéztem a fórum részébe, hát nem gondoltam volna hogy ennyien mocskolnak személy szerint engem is, teljesen ismeretlenül...
Gondoltam rá hogy írok oda, de végül is mit tudnék írni nekik?
Nekem nem kell bizonyítanom semmit, ha ők így dolgozzák fel azt hogy lassabbak akkor ezt a fajta zsigeri gyűlölködést akkor se fogják abbahagyni ha a szemük láttára futom meg az időt. Ez egy fajta védekezés részükről és minden olyan 'megoldást' élből elutasítanak ami veszélyeztetné az általuk felépített sztorit. Egy saját maguk által kreált álomvilágban élnek, ami arról szól hogy aki 2mp-el gyorsabb az csal. Mekkora lelki törést okozna nekik ha kiderülne az ellenkezője. Ettől menekülnek..Többet nem szándékozok írni a témáról, csak meglepett hogy ha az ember több 100 (vagy akár 1000) kör gyakorlás után (és mondjuk 10-12 év szimulátoros múlttal..) le tud tenni valamit az asztalra, akkor azt rögtön elkezdik marni.
-
jozsi252
veterán
Most látom hogy magyar a f1, honnan lehet leszedni magyarosítást hozzá?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #6977 üzenetére
Ráfér a gyakorlás a barátunkra, gurulgasson csak
-
--Lorant--
aktív tag
Nahát ,mondom ..... kivel hozott össze a sors!
gondoltam ,gurulok vele egy első futamot,erre kidobtak a szerverről! pedig nem szoktak kidobni!!
kérdeztem tőlle,hogy mi a szőr volt ez? talán te dobattál ki? erre jön a válasz . .-jók a megérzéseim!! nahát ,hogy ne írjak csunyát!! a szemétláda! kidobatott!beszari alak!
-
feka007
veterán
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6973 üzenetére
Hű a mindenit, látom te is szereted feszegetni az autó határait
Szuper kör lett, megnyomtad neki rendesen.. Grat! -
Motion_Blur
félisten
Én is raktam fel egy 1:38.4xxx-es videót Spa-ból: [link]
Sajnos csak replay, nem tudtam még megoldani a megfelelő sebességű élő rögzítést.
-
decibel
aktív tag
A legtisztább az lenne, ha valamelyik élmenő felajánlaná itt vagy azon a fórumon, hogy nála mehet egy kört Gyurika, ha már fél bárkit is beengedni a lakásába (ami már magában vicces, ha azzal magyarázza, hogy fél egy idegentől.
Gondolom a víz/gáz szerelő is csak távgyógyítással ténykedhet nála.
).
-
feka007
veterán
Nincs vkinek occsóért eladó F1 2010-e?
Ja most nézem van ebyen jó áron
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6964 üzenetére
A fraps nekem is lekorlátozza 60 fps-re de lejjebb szerencsére nem megy..
Sziszifusz mondta, hogy az MSI afterburner nem korlátozza le az fps-t, olyan mintha be sem lenne kapcsolva.. Próbáld meg azt, hátha.. -
Trihorn
tag
Köszönöm Uraim!
Az a fránya utolsó sikán elég ritkán sikerül csak jól..
Rájöttem, hogy a fékpedál helyett a kuplungot is tudom használni féknek, így már zokniban is kényelmes nyomkodni.
Gyuri téma részemről is lezárva.. Ezzel a húzásával sikerült még nagyobb bohócot csinálnia magából, mint amekkora eddig volt.. -
fatal`
titán
válasz
Motion_Blur #6964 üzenetére
Mert 30 fps-sel csak akkor tudsz rögzíteni ha 30fps-sel megy a kép
-
Motion_Blur
félisten
Miért van az ha a Fraps-ben beállítom hogy 30fps-el vegyen fel akkor ahogy elindítom a felvételt, 30-ra leesik az fps a játékban? Aztán néha felmegy stabil 60-ra, és utána megint leesik 30-ra?
Én 60 fps mellett se tudok rendesen játszani nemhogy 30..
-
Steady74
addikt
részemről lezárom a Kgyuri-s témát, szégyellem magam, mint magyar ember, hogy ilyen honfitársaim vannak.
Vixen: grat a körödhöz, és köszönöm szépen, hogy feltetted, nagy vagy!! Amúgy figyeltelek, láttam, amikor a tapadás 144456653344000 %-kal nagyobbra vetted a " mágikus csúszkával", hogy jó legyen a tapadás
-
Steady74
addikt
újabb priv. üzenetváltás:
Természetesen. A jellemedhez eme lépés is hozzátartozik. Mármint privát üzeneteket közzétenni. Pont olyan becstelen, mint amilyen egyébként is vagy a játékban. Nem vártam mást.
Érdemi reakciót pedig pláne nem.
Na idefigyelj pityu...
Kicsit jellemtelen, amit a saját szenny oldaladon közzétettél saját honfitársaidról. Nagyon kíváncsi lennék, hogy engem mi alapján csalózol le, hiszen egyik pályán sem vagyok a top10, de még a top 50 tagja sem, kivéve koreát, ahol hónapokkal ezelőtt 32. voltam, mivel vagy 600 kört beletettem abba az egy pályába.
Vagy vállalod a face to face összecsapást valamelyik élmenővel, vagy befejezed a szitkozódást, mert mivel az IP címedet már tudom (köszi a privát üzenetet), nem nehéz megmondani hol is vagy.
-
GuruZone
őstag
Offolok, nem akarok topikot szennyezni. Nem tudok elmenni Györgyike mellett, gyűlölöm, ha valaki mocskol és azt publikusan teszi.
Döbbenet amit ez a KáGyurci produkál. Hogy jön valaki ahhoz, hogy bárkit csalóként állítson be pusztán az idők alapján??? EZ VICC! Amúgy az ilyen embert sajnálni kell, nem leállni vele, előbb utóbb úgy is elkotródik a placcról. Azt hittük anno, hogy az efféle emberek tizenéves taknyok, erre itt van tessék, egy negyvenéves dedós.
Rolly, Rototti, Steady, évek óta ismerlek titeket, és itt mindannyian jól tudjuk, hogy kerültetek a listák élére. És hányan vannak még akikkel csak hetekig, hónapokig toltuk, ők is és mi is akkora jó arcok vagyunk, akik soha nem folyamodnánk csítekhez.
Apropó, az oké, hogy én már régóta nem toltam a gémet, de Unbaised lemaradt a feketelistáról, vagy már ő is abbahagyta ?
-
Joke21
aktív tag
Bár nem nagyon szólok hozzá a forumhoz, de minden nap benézek és látom mik mennek itt és milyen (hozzám képest) űridőket mentek. De mert jobbak vagytok, nem kezdek el csíterezni, fifában én lennék a jobb.
Basszus, ez az egész nem szól másról mint tehetségről és rengeteg gyakorlástól. Na de a lényeg, ha mindenki csaló és ő nem, akkor miért nem megy bele a face 2 face-be? Akkor bebizonyíthatná az igazát. Már ha lenne, de ő is tudja jól, hogy nincsen. Szóval csak azért nem megy bele, mert tudja, hogy szarrá vernétek és akkor nem írhatna ilyen cikkeket, hanem csak a leégés maradna meg neki.
-
HPC
tag
K.Gyuri
Már pont ideje volt hallatni magáról valami szokásos baromsággal.
-
Trihorn
tag
Azta.. Látom szegény Gyugyónak erre a hónapra is meglett a kötelező önlejáratása.
Ez a cikk amit írt, már nevek nélkül is sértő a Magyarokra nézve..
Tényleg komoly gond lehet nála, mert olyan dologra alapozni a gyanút, hogy nem lehet több Magyar a top10 listákon....hát...inkább nem mondok semmit..
Steady-) ITT a vidi amit ígértem.. Az első kör 1.-es kanyar lemaradt..
Az időmön egyenlőre nem sikerült tovább javítanom, de azért látszik a lényeg..
2. körben figyeld majd a végsebességet! -
Steady74
addikt
válasz
Steady74 #6954 üzenetére
Nem tudom mivel érdemeltem ki, de az F1 Istene megszólított egy privát üzenet formájában, Sir Lancelot néven fut itt a ph-n:
Szia
K.Gyuri vagyok.
A kérdésem az, hogy mikor hívhatlak fel ezen a számon: 30/318-0789 (jók az infóim, még ez a számod, igaz?)
Az esti órákat kerülném a két kisgyereked miatt, és meg kéne beszélnünk, vajon miért érdekel téged a lakcímem. Ha van hozzá kedved, találkozhatunk itt Budapesten, valahol félúton, nekem Újpest messze van ahhoz, hogy kilátogassak hozzád egy ilyen ügyecske okán...
Pite...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6945 üzenetére
Nem is tudom mit várhattunk volna egy ilyen nagy szájkarate mestertől...
Ezennel felajánlom a lakásom egy részét egy face to face versenyre. Nálam a technika adott, bárki beülhet a gépem elé a megrágalmazott trióból, gyurika barárunk hozza a saját technikáját, és be lehet bizonyítani ki mennyire gyors.
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6951 üzenetére
Drogkereskedő
-
Alister71
nagyúr
-
ftomi74
tag
Szolgálati közlemény: nem Rototti vagyok.
(aláírás) -
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6945 üzenetére
Ugyanez volt velem is, csak neten nagy a szája.
-
Motion_Blur
félisten
Felajánlottam KGyurinak egy személyes találkozót, ahol megtudhattuk volna mi az igazság csalás ügyben, de sajnos visszakozott..
-
capafog23
őstag
Alapból van dx 11 a játékba vagy patch kell hozzá?
ha kell akkor valaki linkelje be pls -
fagy53
nagyúr
válasz
hermanyi #6940 üzenetére
Ha az anyakönyvben bejegyzett családi és utóneveden szerepelnél a listájában, akkor simán nyernél egy rágalmazási pert, ami súlyos következményekkel járna, mert nagy nyilvánosság előtt történt. Sajnos a nick név nem elegendő a hiteles azonosításodhoz és ezt ő nagyon jól tudja!
-
hermanyi
addikt
válasz
ftomi74 #6924 üzenetére
Basszus én is csaló vagyok (LegalBeku)?
Azt kéne tudnom melyik pályán vagyok benne az első 10 be mert aszt hiszem 300 ban sem sehol .Igaz a B-ligájukban a 3. versenyen már nem vehettem részt mert megnyertem az első kettőt és kidobtak ,pedig csak annyit tettem ,hogy nekem nem fogyott ki az üzemanyagom és így előztem meg azt aki vezetett
De itt üzenem K Gyurinak ,hogy gondolkozzon el azon amit ír mert ha ügyvéd lennék ezt simán behúznám becsület sértésnek
-
jozsi252
veterán
Köszi a segítségeteket.
Mostmár rájöttem hogy hiába egy mail címmel megy a gfwl, akkor a windows live szolgáltatás, A játékot viszont csak a gfwl-es fiókba rendeli hozzá, a mail címnél jelenleg a hotmailesnél semmi infót nemlátok hogy lenne ehhez az acchoz regelve egy x id-jű f1-es játék.
Viszont itt gondolom a becenév akar lenni az account, amit megtok változtatni egyszer ingyé utána meg pontért, tehát ehhez vannak hozzárendelve igazából a cuccok, mert más nevet nemlátok igazából, mint steamnél pl az account name, fiók név vagy erre értem, csakhogy becenév.
-
polonic
félisten
válasz
jozsi252 #6936 üzenetére
Itt is van egy account, amire be lettek regelve a játékaid, azok ahhoz kapcsolódnak onnantól (régen még nem így volt, de ez most nem lényeg). Az e-mail címet megváltoztathatod, a becenevet is egyszer ingyenesen, utána pontért. De mindezek ellenére az account ugyanaz marad.
-
jozsi252
veterán
válasz
polonic #6935 üzenetére
Igen erre akartam kilukadni, csak itt azt nemértem hogy ez a
" Másik accountra nemtudom átvinni " mit jelent, mert ugye steamen van egy account name amit nemtudok megváltoztatni sehogysem, tehát ott adott az a 1 account név ami mindig ugyanaz.
Viszont gfwl-nél ha mail címet áttudom írni, illetve a passt megváltoztatni is, akkor ott mi az a account úgymond? tehát ottis van 1 nicknév amit sohasem tudok megváltoztatni? maximum a becenevet tudom?
Közben utánanéztem még, van 1 becenév, ez olyan lehet mint steamnél az account name? viszont gfwl-nél meglehet változtatni pontért cserébe, gondolom akkor ehhez azonosítóhoz lenne hozzárendelve a játékaim?
-
jozsi252
veterán
válasz
polonic #6933 üzenetére
És akkor gondolom ami az accounthoz van rendelve játék, 1 db van most jelenleg az pedig az f1 2010 akkor ugyanúgy átkerül a gmail-es accountra mi?
Mert mintha valahol olvastam volna ha egy játékot hozzárendelek 1 mail címhez gfwl-en belül akkor azt már nemtudom átrakni másik mail címemre.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Ugye első f1 indításnál ha jól emlékszem hozzákellett adni a forma 1 et egy gfwl-es accounthoz. Én hotmail-es címhez adtam hozzá. Van rá lehetőség hogy valahogy módosítsam ezt a mail egy gmailesre?
-
Joke21
aktív tag
válasz
Motion_Blur #6927 üzenetére
-
Steady74
addikt
Egyrészt megtisztelőnek tartom, hogy az általam fair-nek és valóban gyorsnak tartott ftomival, vixennel, motionnal említenek egy lapon sebesség tekintetében, holott teljesítményben azt hiszem koreában vagyok a legjobb, talán 30.40. hely között vagyok valahol. Tehát meg se közelítem a top10-et
A másik, hogy ez a nyomorék kis p@cs olvassa ezt a fórumot.
Viszont azt hiszen, hogy az abortuszszökevény kinyitotta a bicskát a zsebemben, úgyhogy azt hiszem olyan eszközökhöz fogok folyamodni, amivel KGyuri barátunk valós lakcímét meg fogom találni.
-
ftomi74
tag
Emberünknek elgurult a gyógyszere: KGy
-
Steady74
addikt
válasz
ftomi74 #6915 üzenetére
megnéztem a vidit, de nem értem, hogy:
- miként tud ennyire rövidet fékezni
- a Parabolica kanyarba úgy betapad az autója, hogy meg se moccan neki... kipróbáltam már 8-9-10-11-es első szárnyakkal is ezt a kanyart, csak hogy megnézzem mekkora sebességet tudok elérni, de így egyszer sem sikerült....
- miért hagyja ennyire hosszúra a fokozatokat
- az 1-es kanyarban hogy és a második sikánban, hogy nem pattog el az autója... gázt is ad, nekem ilyenkor mindig kidobja a seggét, és megforgok, ennél kisebb sebességnél is -
Steady74
addikt
válasz
ftomi74 #6916 üzenetére
Hú, Te nem tudod akkor mik mentek Grid-ben
Mondok két példát: egyik klasszikus, hogy a Nürburgringen, a sikán után álltak keresztbe ketten a pályán, de úgy, hogy mikor mész a sikán felé,nem látod, hogy áll-e ott valaki, csak mikor már a közepén vagy. Ilyenkor még az első autó jó reflexszel még elkerülhető volt, de a második az telitaláltat volt
. Másik, mikor egy szűk városi pályán (Milano volt) álltak be hárman úgy, hogy fűrészfogszerűen egy szűk részre.Igazából nem kell nagyon lassúnak lenni, elég megállni jó helyen, hogy a Gyuri gyereket elküldjem kv-ért
Amúgy igen, tényleg igaz, hogy magyarnak magyar a farkasa... hazánk fia ilyeneket mond saját honfitársairól, csak azért mert gyorsabbak mint ő...
Mindegy, számomra innen a vadászidény elkezdődött, partnereket szivesen veszek
-
fagy53
nagyúr
válasz
ftomi74 #6907 üzenetére
Ezt egy magyar írta?
Fel sem merül benne, hogy lehetnek nála jobbak, ráadásul a saját nációjából? Miért gondolja, hogy 4-5 magyar csal az első tízben, ennyire jól vezetnek vagy ilyen jól értenek a csaláshoz a magyar srácok, miért éppen az utóbbi feltevést tartja igaznak?
-
ftomi74
tag
válasz
bendeguz76 #6914 üzenetére
-
bendeguz76
aktív tag
megnéznék pár videot grisfiskéről.kiváncsi lennék,hogy vezet de nem találok rola.aki tud linkeljen párat.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6912 üzenetére
Akkor szedjük össze Kgyuri jellemzőit:
- idióta
- gyökér
- f@szkalap
- szánalmas
- King of the noobs
- Nooblord
- Shemale idiot
- béna
- crasher
- cheater
- blocking shemale idiot
- the man who f@cks with his dogHa valaki tudja a LIVE-os nick-jét privben átküldheti, mert ha egyszer találkozom vele valamelyik pályán, akkor istentelen nagy vadászat kezdődik, alá GRID
Aki tudja érti, aki nem az Kgyuri.
És természetesen nagy
a top 10 TT magyar pilótáinak!
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6909 üzenetére
"Mindenki csal aki gyorsabb nálam KGyuri". F1game.hu-n osztja a tudást, annak a 3-4 embernek aki meghunyászkodva elviseli
-
ftomi74
tag
Köszönjük szépen az "elismerő" szavakat! Sokat jelentenek...
-
pr1mzejEE
addikt
Köszönöm mindenkinek, most már jó az autó sebessége!
-
Dr. Student
senior tag
Laptopon nem tudok élvezetesen játszani vele, ami kicsit elszomorít
Kicsit nagy a gépigénye, remélem a 2011-es verzió jobb lesz...optimalizálás terén... -
fagy53
nagyúr
válasz
ftomi74 #6898 üzenetére
Nyert! Igaz nem teljesen ugyanaz a setup, de majdnem és így kigyorsul az egyenesben 372 km/h-ig.
Más kérdés, hogy ezzel a köridőm még így sem megy 43 alá, de ez már nem beállítási gond....
Fontos dolog, hogy az első felfüggesztés keményítése (11), 5-6km/h pluszt hoz a konyhára, a hátsót meg ellenkezőleg, puhítani kell (1-2)! -
GuruZone
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest