Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MajaG
senior tag
Sziasztok!
Kerestem a topicban a keresővel, de senki nem írta le, hogy állította be az xbox 360 ms racing wheelhez a progit. Vagy esetleg tudna valaki valami zsír beállítást, azt hiszem 270fokot tud fordulni ez a kormány. Mert egyelőre marhára nem sikerül belőni a beállítást, túl "szögletes" a kocsi kormányzása.
Ja xboxos verzióval játszom.
Előre is köszi -
Trihorn
tag
Köszi Urak!
Közben kaptam Italianred kollégától egy setupot, amivel sikerült megfutnom GP.ben 1:36 végét.
Semmi hókuszpókusz, még szárnyat sem kellett állítanom..Íme:
Valencia(GP):
Wings: 1-1
Brakes: 50/50 High-Large
Ballast: 60/40 Anti roll: 2/11
Ride height: 1/1 Springs: 11-4
Gearbox: 1:129 2:151 3:176 4:200 5:236 6:272 7:311
Camber: -1.4 | -2.80
Toe: 0.10 | 0.29 -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6390 üzenetére
Sikerült becsúsznom TT-ben 1:33 -ba!
Nagyon meglepett, mert a 14-es kanyar előtt még a falat is lekoccoltam.
Ezzel a setuppal mentem és az első szektorban használtam csak a 2-es szárnyállást.Valencia(TT):
Wings: 1(2)-1
Brakes: 51/49 High-Large
Ballast: 50/50 Anti roll: 6/11
Ride height: 1/1 Springs: 11-3
Gearbox: 1:130 2:154 3:178 4:204 5:238 6:275 7:315
Camber: -1.5 | -3.20
Toe: 0.10 | 0.23 -
Trihorn
tag
válasz
Valencia(GP):
Wings: 2(3)-1
Brakes: 50/50 High-Large
Ballast: 50/50 Anti roll: 2/10
Ride height: 1/1 Springs: 11-6
Gearbox: 1:129 2:151 3:176 4:200 5:236 6:272 7:311
Camber: -1.5 | -3.10
Toe: 0.10 | 0.29Valencia(TT):
Wings: 1(2)-1
Brakes: 51/49 High-Large
Ballast: 50/50 Anti roll: 4/11
Ride height: 1/1 Springs: 11-3
Gearbox: 1:130 2:154 3:178 4:204 5:238 6:275 7:315
Camber: -1.5 | -3.20
Toe: 0.09 | 0.29A GP-s setuphoz egy videó is tartozik:
-
ftomi74
tag
válasz
Aerodynamics
Front Wing Angle: 1
Rear Wing Angle: 1
Braking
Balance: F 52% - R 48%
Pressure: High
Brake Size: Large
Balance
Ballast Distribution: F 70% - R 30%
Front Anti-roll Bar: 5
Rear Anti-roll Bar: 11
Suspension
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness:6
Rear Spring Stiffness: 7
Gearbox
Gear 1: 129 kph
Gear 2: 159 kph
Gear 3: 185 kph
Gear 4: 215 kph
Gear 5: 246 kph
Gear 6: 278 kph
Gear 7: 315 kph
Engine
Throttle map: Fast
Fuel:
Alignment
Camber front: -1,5
Camber rear: -3,4
Toe front: 0,09
Toe rear:0,35GP-s setupom, lehet még csiszolni rajta, most sebtiben egy 34,8-at mentem, de van benne még pár tized így ahogy van, nem egy jó kör.
-
Motion_Blur
félisten
Aki 1:35-ön belül autózik Valencia TT-n, az közkinccsé tehetné a setupját
-
ftomi74
tag
válasz
paramparya #6385 üzenetére
Az egyik legjobb esőmenőt találtad meg itt PH-n, szóval lehetni lehet, de nem biztos hogy neked is így fog menni, legalábbis nem egyből
-
Steady74
addikt
válasz
paramparya #6385 üzenetére
Figy: lehet.
Gyakorolj 3 napot csak esőben és utána gyere vissza csodálkozni.
-
paramparya
őstag
válasz
paramparya #6366 üzenetére
Többiek? Tényleg lehet ilyen 2-esben már padlógázzal esőben kanyarban így menni segítségek nélkül, vagy csak videón tűnik veszélyesebbnek, igazából lassan megy?
-
_kovi_
aktív tag
válasz
Motion_Blur #6378 üzenetére
Neked mi a LIVE neved?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6381 üzenetére
megpróbálom a családot rábírni, hogy este legyek szabad és akkor 8 körül le tudok ülni
-
Steady74
addikt
válasz
mikor gurulunk már egyet?
-
_kovi_
aktív tag
válasz
-
_kovi_
aktív tag
Próbálok barátokat felvenni LIVE!-ban, de csak külföldi neveket talál.
Gondolom be kell írni to: mezőbe a nevet, és ha megtalálta rákattintani.
De pl Steady-t sem találom.. -
Steady74
addikt
válasz
paramparya #6374 üzenetére
vlc viszi már nézem, köszi
-
HPC
tag
válasz
Patrick #6368 üzenetére
Röhej ez a KGyuri! Apropó sompir. A féknyomonlinetv oldaláról le lehet tölteni F1RFT futamokat. Nézzetek bele párba rohadt izgalmas szokott lenni és kőkemény meccseket vívnak!
-
Patrick
addikt
Megint megy a balhé, hehe
kgyuri vs sompir
-
paramparya
őstag
válasz
paramparya #6366 üzenetére
Közben újrakezdtem, de csak 10 körösként, és 2 tizeddel meglett az utolsó előtti
Küzdöttem a 18. helyért is, de akkor utolértem Kobayashi-t, de még az előzési képességem nem tökéletes
Azért jöhet minden esőtipp, még ha csak annyi is a titok, hogy türelem és gyakorlás. -
paramparya
őstag
válasz
Rolly Dy07 #4783 üzenetére
Te hogy a p*csába' mész így esőben?
Most tartok silverstone-nál, 3 nap alatt begyakoroltam, hogy egész jó köröket tudjak menni, megvan a pole (pro szintre levettem), indítom a versenyt, eső. [sadtrombone.wav]
Kb ötször indítottam újra a versenyt, gondoltam azért valahogy hátha összejön az utolsó előtti hely, de nem akarja (persze az idegrendszerem is egyre jobban távolít tőle
)
Nem volt semmi segítség bekapcsolva? Én ha nyomok egy kövérebb gázt, már pördülök is ki, pedig nagyon próbálom úgy, mintha tojáshéjon lépkednék, nem is csinálom rosszul szerintem, de így simán lehagynak. Pedig valenciát esőben sikerült második helyen hozni.
Force India, balról a második quick setup, és olyan eső, hogy nem extém esőgumin megy mindenki.
Mi a titok? -
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #6359 üzenetére
?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant-- #6358 üzenetére
]
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6355 üzenetére
A péntek este nem jó, céged tréning lesz egészen szombatig
Én 9 után tudok jönni játszani általában, de inkább fél 10-10 körül, a gyerkők akkorra alszanak el, szóval a 8 nekem korán van.
ftomi írta, hogy nincs versenyhétvége multiban, max a 15 perces edzés és a futam, ami lehet 3 kör, 10-20-30-40 ... stb %. Ha én vagyok a szeró, akkor 10%-os futamokat szoktam beállítani sim nélkül, mert így egy este sok-sok pályán lehet versenyezni.
Szombat este leszek leghamarabb, remélem gurulunk egyszer egyet.
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6355 üzenetére
Online nincs rövid hétvége, a qualy+race a maximum.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #6354 üzenetére
Péntek este ha ráérsz, tudnék majd csatlakozni. Mondjuk este 8-9 között nekem jobb lenne
Egyébként az elmúlt 2 órában 3x szakadt a netem a gyökér router miatt. Pénteken lesz új, azzal már tudok menni multizni. Persze ha meg nem lep az asszony
Rövid versenyhétvégét nem szoktatok nyomni? Mármint így nagyrészt PH!-n belüli közösségre gondoltam
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
jelzem, hogy megyek on lányra, ha valakinek van kedve gurulni egyet
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #6351 üzenetére
ne viccelj, persze
szerinted munka közben nem kihívás, ha az egyik cimbi átdobja skype-on az eredményét, ami a tiednék 4 tizeddel jobbdehogynem!! billentyűre fel
-
Unbaised-Ben
senior tag
komolyan ilyen sz*rokkal játszotok, mikor ott van a rendes játék?
-
Steady74
addikt
-
polonic
félisten
Beírtam ide, a ph keresőjébe és első találat lett. . .
-
ЯΞD
senior tag
1.01-es patch van fent és azt a híres pocsolya fix-et szeretném feltenni. tudnátok adni hozzá egy linket? köszönöm
-
Steady74
addikt
A motorerő állítására nem mindig lenne szükség, de ez is bug a játékban. A setup során hiába állítod be a motorvezérlést fast-ra sokszor standard módban indulsz el. Ezt, ha nem felejtem el, mindig beállítom a verseny elején valamikor. Kár, hogy a startnál állva ezt nem lehet megtenni, mert az első kanyarig ritkán van erre idő...
Az, hogy ez neked hol van beállítva azt nem tudom, nekem a g27 botváltó konzolon lévő gombokra van kitéve alapértelmezésben. Ebből a gyorsmenüből éred el a menet közbeni első szárnyállítási lehetőséget, illetve itt tudod megadni, hogy az adott boxkiállás alkalmával milyen keverékű gumit tegyenek fel.Nézd meg a beállítások között, hogy melyik gombra van neked kitéve, biztos meg fogod találni.
-
Steady74
addikt
válasz
ftomi74 #6335 üzenetére
esőben??? báz milyen már ez a program? 1/1 esőben, valencia, utcai pálya... azért kipróbálom
azt lestem el vixentől, hogy egyenesek előtt állít az első szárnyon, utána visszateszi. Gondoltam montrealban megnézem mit tud ez a teknika... 3/1 ről 2/1 hozott kemény 3 km/h pluszt, ami lehet a jobb kigyorsítás miatt isszóval nekem ez nem jött be
-
ftomi74
tag
válasz
paramparya #6336 üzenetére
Kisebb saturation-t kell megadni hogy ne forogjon annyira. Nekem 1-en van.
-
paramparya
őstag
Én a real pitcam-et tettem fel, de abban a mappában is van még három almappa.
A neveikben a FOV a field of view, tehát hány százalékban láss a sisakodból kibámulva, én azt hiszem a 60-ast tettem fel.
Azokat kell a cars mappa tartalmára rámásolni, azt előtte ott lemásoltam cars.bak néven, kitudja mi lesz
Az actionmap-et pedig szintén biztonsági mentettem, és azt is lehet felülírni, abból csak egy van a rar gyökerében.Ha minden jól megy, akkor így már jó is vagy, de ha úgy érzed, hogy túl sokat fordul (pl a 90 fok kicsit túlzás
), akkor a játékból kilépve az actionmap mappában keresd meg a te kormányodnak megfelelő nevű xml-t, és abban ezt a részt keresd ki:
<Action actionName = "Look Left" >
<Axis axisName = "win_con_di_axisX" deviceName = "F430 Force Feedback" baseCalibration = "biDirectionalLower" deadZone = "0.0" saturation = "9.0"/>
</Action>
<Action actionName = "Look Right" >
<Axis axisName = "win_con_di_axisX" deviceName = "F430 Force Feedback" baseCalibration = "biDirectionalUpper" deadZone = "0.0" saturation = "9.0"/>
</Action>és mindkét saturation-t emeld meg érzéssel (nekem 4-ről lett 9-re emelve). Tehát minél nagyobb a saturation, annál kevesebbet fordul.
Ezután viszont ne menj bele a controller setupba, mert ráment egyet, és aztán emelheted még tovább, én így jártam. -
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6328 üzenetére
Jól érzed, még esőben is az kell.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
paramparya #6326 üzenetére
köszi!
Hát akkor segíthetsz is mert nem vágom... van egy csomó mappa abban amit te is használsz de nem világos mit hova... esetleg egy leírással is megáldhatnál... köszöntem.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6330 üzenetére
Ami igaz az igaz, sok a béna... de ezek általában nem szándékosak, de tönkreteszik a versenyt. A taktikám az, hogy hátulról rajtolni ( ha én vagyok a host, így állítom be
), az első kanyarban így általában kimaradok a bulikból... tegnap brazíliában utolsó helyről fordultam az első kanyarba be, a pálya közepén 3. voltam, a második kör elején 1.
Kovi: vegyél fel ismerősnek, és akkor látjuk egymást a Live-ban.
Polonic: köszi az infót megnéztem, és ezek után értettem meg az utolsó mondatod
Más taktikát kell majd kieszelni ezek szerint.
Nem tudom melyik este leszek a héten, majd beírom ide a fórumba, sztem szerda az esélyes meg a szombat.
-
polonic
félisten
Mikor lesz legközelebb multi?
Egyre már én is benézek.Egyébként vannak vélemények a 2011-es játékról azoktól, akik kipróbálhatták. Nézzétek meg a topikjában!
Steady! Már nem lesz kifizetődő, ha a motorral fékezel, a visszaváltásoknál.
-
Motion_Blur
félisten
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6328 üzenetére
2/1-et próbáltam eddig, de valahogy nem ment túl jól, nyilván többet kellene gyakorolnom... Nem jössz on lány valamelyik este? kikapcsolt szim-es versenyeken szoktam menni mostanság. hasonlít a TT-hez, szóval tuti jó lennél ott
.
-
Motion_Blur
félisten
Valencia TT-re jól érzem hogy 1/1-es szárnnyal kell menni a jobb időért?
-
Steady74
addikt
válasz
paramparya #6318 üzenetére
De mit szólsz a kanyarvételhez?
Őszintén? Semmit... egy verseny nem egy kanyarból áll. Sokkal fontosabb a hídról levezető kanyar sztem, azt gyarkorold
-
paramparya
őstag
válasz
polonic #6324 üzenetére
Verpelét volt régen, aztán pár éve már szülők Egerben, én Pesten. Te?
@(#6325) Steady74
Én cockpit cammel nem láttam be úgy jól a kanyarokat, legalábbis nem ennyire. T-cam jobb ilyen téren, de az nem szimpatikus.@(#6323) ΩМΞGΔЯΞD
Itt van egy, ez tűnik az újabb verziónak (a videó elég béne, mert mintha billentyűzettel irányítaná, ezért eléggé rángat)
Én ezt használom.Elsőre full jobbra vagy balra tekert kormánynál 90 fokban oldalra nézett az nem volt túl praktikus
Ha neked is előjön ilyen gond vele, vagy bármi a telepítéssel, akkor szívesen segítek. -
Steady74
addikt
válasz
paramparya #6322 üzenetére
a kanyart nézem én is a monitoron nem az autó orrát mikor fordulok... engem tengeribeteggé tenne ez a nézet 1 perc alatt
-
polonic
félisten
válasz
paramparya #6322 üzenetére
Persze, ez igaz.
Csak a játékban irritáló.
Nem mondod, hogy itt laksz a közelben?Szalók, Szólát?
-
ЯΞD
senior tag
válasz
paramparya #6318 üzenetére
nekem viszont kellene ez a nézet... tudnál dobni egy linket hozzá?
-
paramparya
őstag
válasz
polonic #6319 üzenetére
Pedig a pilóta is valami hasonlót lát, a kanyarba érve jó eséllyel odanéz, nem bámulja tovább a hátsó tengellyel merőlegest
De nem is azért ül ott, hogy irigyeljük, milyen kényelmes lehet.
Biztos anno a több éven át suliba buszozás "enyhén" kanyargós úton (including eger-rally útvonala) megedzett -
paramparya
őstag
-
Steady74
addikt
válasz
paramparya #6314 üzenetére
na ha így kellene végigmennem egy pályán, azt hiszem telehánynám a budit... engem ez a nézet nagyon zavar
-
paramparya
őstag
Nekem az volt az egyik gondom, hogy a hátranézést állítólag a 10-es gombra állította, de gyakorlatilag a 11-esre.
A játék könyvtárában van egy actionmap könyvtár, abban egy, a kormányodnak megfelelő nevű .xml fájl, abba érdemes belenézni. Ha láttál már hasonló adatstruktúrát, akkor boldogulni fogsz vele -
paramparya
őstag
válasz
Steady74 #6310 üzenetére
Megcsináltam a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=CBC6MWQoUuYVisszanézve már eléggé úgy tűnik, hogy egyszerűen későn kezdek el fékezni, pedig menet közben úgy érzem, mintha pont a 100-as táblánál kezdeném. Lehet, hogy a fékezést akkor is kezdem, de a visszaváltást már inkább 80-nál.
-
xD4N1
csendes tag
Hello.Tegnap megvettem a játékot nagyon tetszik,csak egy bajom van vele:vettem egy kormányt a játékhoz,és nem engedi a játékban átállítani a kormány beállításokat,akárhogy próbálom :customon,v simán,nem engedi szürke a felirat és nem tok rámenni.Ha valaki tudna ebben segíteni azt megköszönném.
-
Steady74
addikt
válasz
paramparya #6311 üzenetére
1920x1200 ban játszok, nálam 4G egy adag, amit a fraps készít. SSD van nálam is, revo-ról fut a gamma, hdd-re rögzítek, nincs akadás, sosem volt fraps miatt.
-
paramparya
őstag
válasz
ftomi74 #6309 üzenetére
Ránéztem, de nem mertem nekiállni ezzel, mert úgy tűnt, mint egy msi radeon kártyákhoz való cucc, nekem pedig palit nvidiám van
Szerk: közben megtaláltam lent, hogy N400 series, az már biztos stimmel
Persze gondolom nem véletlenül ajánlod, ezért holnap ki is próbálom.
A kormányszög megnyugtat, hogy nem gond, féltem is kicsit, amikor ezt választottam a 900 fokot forduló logitech helyett, de minden más emellett szólt.@(#6310) Steady74:
A játék SSD-ről fut, de a mikrolagok miatt a replay fájl mappáját symlinkeltem a másik hdd-re, amitől szerencsére megszűnt a mikrolag, de így mindkét vinyó használatban van.
Van viszont egy esata-s rackem a filmeknek, azt is rárakom a gépre holnap, és akkor már nagyon jó lesz, pláne ha lejjebb veszem a felbontást is 1680x1050-ről, és nem 2G lesz másfél perc -
Steady74
addikt
válasz
paramparya #6308 üzenetére
Ha hdd--t használsz, akkor ne ugyanarra a vinyóra mentsd a videókat, mint ahonnan futtatod a játékot, hiszen írni és olvasni egyszerre elfogadható sebességgel nem tudnak.
Féktávról: a százas táblánál ( ha valaki nem ütötte ki) kell elkezdeni fékezni, majd a jobb oldalon lévő kerékvetőn átküldeni a szekeret leheletnyi gázzal.
-
ftomi74
tag
válasz
paramparya #6308 üzenetére
A kormány nem gond sokan 200°-ra állitják. Inkább a vezetésedben lehet a hiba.
Már írtam ide hogy az MSI Afterburner jobb mint a fraps, próbáld ki. -
paramparya
őstag
válasz
ftomi74 #6294 üzenetére
Megfogadtam a tanácsod, de inkább már valenciának estem neki, mert ott tartottam a karrierben.
Hát voltak feszült pillanataim, néha abba kellett hagyni és pihenni kicsit
Viszont kezdem úgy érezni, hogy a váltásra lassan ráérzek, és az időim is javultam, némi time trial-os gyakorlás után force indiával legend szinten hatodik helyet tudtam megcsípni, de vannak még hibák bőven. 1:43 alja lett.Pl. a hídra vezető kanyar előtti éles kanyart (8-as) nem tudom elég szűken venni, és nem tudom pontosan, mi lehet a gond. Egyrészt Thrustmaster F430-asom van, nem tudom, hogy itt számít-e, hogy csak 270 fokot fordul.
Másrészt az ingame videók, amit találtam a neten, azok mclarenek és red bullok voltak, de láttam, de itt pl virgin-nel veszi valaki ugyanúgy:
http://www.youtube.com/watch?v=-Pm14GRioNc#t=0m30s.Csinálok is majd egy videót róla, hátha látszik, mi a gond, de a fraps-szal azt tapasztaltam, hogy 30fps-re állítva a felvételt eléggé elkezd tőle szaggatni, pedig azt jelzi, hogy 60fps megvan. Van valami trükk?
-
drevin_71
tag
válasz
Unbaised-Ben #6259 üzenetére
ez meg van nekem is
ki milyen azonosítóval van a játékban?
nekem travis21 vegyetek föl....
-
hermanyi
addikt
válasz
paramparya #6305 üzenetére
S F ezt is behozta bízom a vörös versenytempójában
-
paramparya
őstag
válasz
paramparya #6304 üzenetére
úgy tűnik az oda, de ez most megy: http://zonein.tv/462610
-
paramparya
őstag
időmérő stream: http://zonein.tv/462557
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6298 üzenetére
Csak GP-s setupom van, TT-s elveszett az újra installálásnál.
-
ftomi74
tag
válasz
paramparya #6301 üzenetére
Hang alapján váltok, nem igazán nézem a ledet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest