Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5189 üzenetére
Nagyok voltatok, grat mindenkinek! Rolly, klassz a videó.
Monaco durva volt, amit ott kaptál
Bence sokszor más dimenziókban autózott ahogy láttam, sok futamot nyert, Gurut is jó volt látni! -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #5194 üzenetére
Jó lett a videó,meg az is hogy ott voltam,az már gáz hogy én voltam a szellemautó.de hát ez van! Grat
-
HPC
tag
válasz
Rolly jó lett a videó! Voltak kemény meccsek.
Sajna csak a végére értem oda.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
azt meglehet oldani, van mute funkció (gombkombinációra)
, így amíg veszed, addig bekapcsolod
-
fagy53
nagyúr
válasz
Rémisztő lehetsz a visszapillantóban, mert menekültek előled a fűre, sóderágyra, bárhová csak el...
, alig kellett előznöd a jobb helyezésért!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5193 üzenetére
Ja Ja.Köszönöm. Feltéve, ha nem akad be a fraps. Meg mumbleval érdekesebb, mert akkor hallik a dumálás is. Inkább Mumble nélkül majd.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Jóóóó, király
, a légvégét sajnálom, rövid volt a féktáv
Majd még vedd a meccseket, mert ez tényleg élvezet már nézni is -
Patrick
addikt
válasz
whabaky #5191 üzenetére
Ha már Ausztrália, manuális váltóval 1:31.0-t megyek. ez még messze van az itteni időktől... de legalább egy tegnapi versenyen 1 körön keresztül tudtam tartani magam a 4. helyen. És csak a 8. körben köröztek le, ez mindenképpen rekord nekem.
Igen, a videó nagyon jó lett, grat Rolly
-
Patrick
addikt
válasz
Huhú, az ott én vagyok.
Csak sajnos, na mindegy, Rolly ment jobbra én meg egyenesen semmi vész.
-
Rolly Dy07
senior tag
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #5184 üzenetére
itt van-e
-
Steady74
addikt
1 hét az államvizsgáig, utána izzítom magam én is!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Patrick #5179 üzenetére
Abszolutt de egyetértek! amit irtál -- K. Gy üzenném innen,..........................vegye úgy hogy sz...r az oldal de nem is az oldal mert hazudnék,hanem a viselkedés a regelásel kapcsolatba. de dugja fel magának,máshonnan is letudtam tölteni azokat a dolgokat amit.......Elvan felejtve az oldalatok K.Gy. eszt muszáj volt,ha már feljött ismét!
-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5181 üzenetére
Okés.
-
Patrick
addikt
TT-ben kipróbáltam a manuális váltást, hát hogy mennyivel rövidebb a fékút, aztakenyerét neki.
-
Patrick
addikt
Gondoltam benézek F1-re.
Lássuk mi van a társakkal, akiket anno felvettem, pár darab eltűnt... Igazából egy két admin arról a szót nem érdemlő oldalról.
OFF
K. Gyurinak üzenném innen, hogy én ritkán találkozom szánalmas emberekkel, de felnőtt létedre Te bizony nagyon keményen beletartozol. Amit művelsz és műveltél az felháborító. Nem csak velem szemben, hanem sok más játékossal szemben is.
Csak egy mondatot tanulj meg még az életben:
Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos! A többire magadtól is rájössz.ON:
Van kedve valakinek csapatni picit? Gyakorolnám a manuális váltást.
-
Rototti
senior tag
válasz
polonic #5166 üzenetére
Megjártam pár 100%-os versenyt, de én sem támogatnám, mert ha 20%-os futamoknál is alig vannak szoros befutók, akkor 100%-nál mindenki bealszik.
Persze vannak hasonló képességű emberkék, akik szorosan tudnak menni, de ilyen hosszú távon, tizedekre menni egymástól eszméletlen fárasztó. Egy szervezett bajnokságban oké, de ilyen összeröffenésre sztem nem éri meg.Még vmi: 100%-nál már a benzinre nagyon oda kell figyelni. Tekintve, hogy a játék nem rendelkezik azokkal a képességekkel, amelyekkel a benya beosztása/figyelése megvalósítható lenne, így ebből a szempontból sem jó a 100%.
-
whabaky
tag
válasz
Unbaised-Ben #5176 üzenetére
Igen-igen, azt tudom, hogy a gumikopás egyenesen arányos a távval, de magamból kiindulva 1-1 nagyobb kicsúszás után jobbnak látom gumit cserélni, mert könnyebben beszitál olyankor a kocsi a kanyarokban, illetve mondjuk egy Monaco-n 50% alatt szerintem 1x ki kell úgyis állnom első szárnycserére
Mondjuk Titeket nem féltelek ilyen téren, mert még gyerekcipőben járok hozzátok képest
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
whabaky #5175 üzenetére
Remélem azzal mindenki tisztában van, hogy ha 50% vagy 100% a verseny, akkor is elég 1 box kiállás, szóval amennyivel a táv növekszik, a gumikopás arányosan fog csökkenni körönként
És én is támogatom az 50%-ot. De akkor minimum egy időmérő előtte, és minimum 9 ember, egy megbeszélt időre! Szerintem -
whabaky
tag
válasz
Rolly Dy07 #5174 üzenetére
Ja, hát mondjuk az igaz, hogy időben és "térben" vannak különbségek, de ha össze tudunk gyűlni 8-10-en, akkor lekörözések is lesznek szép számmal (senki ne vegye magára, magamra értettem
), illetve a boxkiállások is lehetnek izgalmasak
Szerintem egy próbát akár meg érhetne egy 50%-os
-
whabaky
tag
Üdvözlet
Benne lennék én is egy hétvégi 50%-os csapatásban. Akár a 100%-ot is kipróbálnám, ha csak az lesz
Tehát +1 -
ftomi74
tag
Nem ide tartozik, de nagyon tetszik
[hirdetés] -
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5167 üzenetére
140% vagy semmi
-
polonic
félisten
Én csak a 100 %-ot támogatom, kevesebbet nem.
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5162 üzenetére
50%-ban benne vagyok, csak ne szingapúr legyen
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #5160 üzenetére
Úgy emlészem, hozzám tudtál csatlakozni, majd kipróbáljuk, hogy én hostolok, múltkor egész jó bírta a gép, még a 12 embert is.
-
ftomi74
tag
Kössz a játékot mindenkinek, jók voltak a ma esti versenyek is!
Silverstone tetszett, megleptem magam, hogy tudom tartani a lépést UnbaisdalBenne vagyok a 100%-osban is, csak ne Vasárnap legyen.
-
Unbaised-Ben
senior tag
nem hülyeség a hosszabb táv, ha például összejön vagy 7-8 magyar minimum, akkor támogatnám is, 100% brutál hosszú szerintem jelenlegi véleményem alapján. Az 50% még talán
-
--Lorant--
aktív tag
Basszus kulcs,szédelgek ösz-visz a szerókon gurulászok elvernek - elverek másokat. asztán majd minden nap kapok meghivást valakitöl a társaságból,erre nem tudok csatlakozni!! de időröl időre ez a problémám,nem is hasonlitható még a Gridhez sem mert ott legalább ott tudtam lenni 1-2-3 kör erejéig mielőtt kivágott volna. Hát mi a frászt kellene beszereznem? ATOMREAKTORT? hogy tudjak csatlakozni hozzátok? vagy ez még a trianoni egyezmény?
-
ftomi74
tag
Nincs kedvetek olyan versenyhez ahol időmérő van, és 50% vagy hosszabb a táv? Összehozhatnánk ilyet heti egyszer, előre lefixált pályán, ha van érdeklődés.
-
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #5157 üzenetére
Már én is kiváncsi vagyok rá
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #5156 üzenetére
Érkezik érkezik. Hang vágásnál elakadtam, mert nem tudok hangot rögzíteni windowsban. De ez akkor kimarad és így tömörítem le ahogy van. Aztán valamelyik nap feltöltöm. Palik kommentet akartam hozzá vágni, de nem sikerült. Illetve még tesóm gépén XP-vel meg tudom oldani.
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5154 üzenetére
Hát a vidik hol vannak drága barátom??
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
ftomi74 #5153 üzenetére
Sajnos, de elnézést kérek érte. Vajon hogy jöttek ki a hihetetlen TT idők a világ ranglistán? Itt is létezik valami csavar, de sajnos nincs nézegető mód, így nem nagyon derülnek ki a dolgok. Szóval nagyjából tudjuk azért mennyit lehet kihozni 1 pályából. Csak ehhez tudunk viszonyítani, de amikor minimális szárnyállással rád vernek az egyenes végére 150 métert, akkor elgondolkodik az ember. Témát lezárom, majd lesz valahogy.
Köszönöm mindenkinek a ma esti gurulást.
-
ftomi74
tag
Már olyan mintha egy másik fórumon lennék, belemagyaráztok mindenbe valami gyanúsat...
-
--Lorant--
aktív tag
Azt még nem is említettem, hogy amikor nem jól sikerült a rajtja és az első kör, rögtön kilépett. Mintha "valami" nem működött volna. Aztán jött vissza a következőre. Majd megint kilépett, aztán következőn meg mindenkit legyorsult a rajtnál. Lehet fölöslegesen töröm a fejem ezen.
Elnézést ezért. Ez igaz!! de ki tudja? Hát ha csal akkor menjen a bicsába,majd legfeljebb nem fogunk vele gurulni ,ha észreveszek valamit akkor tuti kerülni fogom a tagot. -
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5138 üzenetére
Végsebességben én nem láttam tőle semmi furcsát, csak az tűnt fel Brazíliában, hogy ő keménnyel indult, mi meg Unbaised-del lággyal és ugyanolyan gyors volt. Az elején ennyire kevés különbség lenne kemény és lágy között?
Tény, hogy nem vagyok formában, mivel kb hetente egyszer játszok, így elképzelhető, hogy keménnyel is jól tud menni ellenem, csak az volt a fura, hogy Unbaised tempóját is tudta tartani.Pár hónappal ezelőtt Montrealban történt ugyanez, ott keménnyel gyorsabban tudott menni, mint én lággyal. Akkor is furcsálltam, de lehet, hogy én hagyok benne időt.
Egyébként furán viselkedett pénteken, mert szinte az összes versenyből kilépett. Mivel a játék csak a győzelmek számát számolja, így nem értettem, hogy ez mire jó.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5149 üzenetére
Jó volt ismét!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5146 üzenetére
Thx all
See later!
-
ftomi74
tag
Én találkoztam 3-4 olyan emberrel aki rakétaként megy a versenyeken, de ha figyeled a részidőket akkor látod hogy hiába van előtted akkor is rosszabb ideje van mint a tiéd. Az egyik srác mesélte aki ezzel nyüglődik, hogy CM-el is levelezett már az ügyben, de nem tudtak rajta segíteni, azt mondták neki hogy ez valamiféle lag.
Mást még nem láttam aki lehetetlenül gyors lett volna.Az első kanyaros hősök, meg a dodgem bajnokok tényleg haza tudják vágni a versenyt, én is fosok a lekörözésnél, mikor gyanusan helyezkedik a delikvens.
-
drevin_71
tag
válasz
Unbaised-Ben #5146 üzenetére
ezek az örök vesztesek csak azt nem értem ha nem tudja elviselni ,hogy lassúbb mint a másik minek játszik...ahelyett ,hogy keresné hogyan lehetne jobb.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5144 üzenetére
Nem kell elnézést kérni
, lehet igazad van, csak annyit mondtam, hogy nekem abban a pár versenyben nem tűnt fel semmi különös, főleg nála nem, de ha már itt tartunk.
Valóban elég szánalmas az, amit csinálnak az emberek a játék során, és nem csak a mocskos csalókra gondolok, hanem arra is, hogy ha valakit éppen leköröznek, akkor az húzódjon le a pálya szélére, és vegye el a gázt, de nem, a pancser sunyi módon DIREKT ki**sz a másikkal. De ezt nem is fogom soha megérteni. -
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5144 üzenetére
Bár ez nem kapcsolódik ehhez, sajnos nem tudtam lenni, de nem értem miért kell csalni... ahogy azt sem, hogy egy adott pályán, hogy mennek 1 perc alatt...
Ilyen téren a ranglista nem feltétlen mérvadó sajnos.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5143 üzenetére
Nem is egyszer. Szinte letolt a pályáról fizikai értelemben. Aztán láttam hogy távolodik el 100-200m-re rögtön a kigyorsítási szakaszon, elvesztettem a hitemet. Ennyire szarul azért nem vezetek. Majd kijön ha nem stimmel valami.
Azt még nem is említettem, hogy amikor nem jól sikerült a rajtja és az első kör, rögtön kilépett. Mintha "valami" nem működött volna. Aztán jött vissza a következőre. Majd megint kilépett, aztán következőn meg mindenkit legyorsult a rajtnál. Lehet fölöslegesen töröm a fejem ezen.
Elnézést ezért. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5142 üzenetére
lehet igazatok van, nem tudom, de én nem vettem észre semmi furcsát tőle... ráadásul még agresszív se volt tegnap, legalábbis velem, azt viszont láttam, hogy abu dhabiban ti egymással ütköztetek...
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5141 üzenetére
Akkor én kérek elnézést. Csak néha úgy tűnt, mintha "kerst" használt volna. Csak néha.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
én nem vettem észre végsebességben különbséget, sőt, ott volt a szélárnyékomban, és alig tudott közeledni szerencsétlen
-
ftomi74
tag
válasz
Nem emlékszem pontosan, de kb 10mp-et vert rám Yas Marina 20%-oson, úgy hogy letörték a szárnyam az 1. körben és meg kellett várnom a míg az előttem repkedő, pörgő autók után tovább mehetek.
Nem tűnik lehetetlennek -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Hát én nem tudom,de valszinü az a pálya jobban ment neki nem?
épp most játszottunk egy oltári jót G1el.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5137 üzenetére
Én is köszönöm mindenkinek. Igaz baromi fáradt voltam és 1 hete nem nyomtam, de valahogy túléltem. Holnapra kialszom magam.
Suzuka-ban nem tudok úgy megállni a boxban, hogy ne üssem el a szerelőt.
De ezt azt hiszem csak a ferrarival csinálja. Nem értem. Akármilyen óvatos vagyok, akkor is elüti.
Csak óvatosan jegyzem meg G1-Bronka gyanúsan nagy sebességgel előzött meg, mintha álltam volna.
Már a Gridben is fura volt, ahogy ment most már tisztán látom. Legközelebb bannolni fogom a szerverről, mert nem vagyok hajlandó csalókkal gurulni. Rotottival is beszéltük már, mikor ott hagyott minket, mint Szent Pál a bornyíkokat.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Fuu, ez az 5 20% verseny nagyon durva volt, főleg Suzuka
, na ott aztán volt kavarodás rendesen, főleg 12. helyről indulva
Bahrain-ban, meg végig sz***** a versenyt, 1. körben jött a gigalagg, kb 12 másodpercen át, volt akkor 2-3 fpsem, valahogy a pályán maradtam, de azután plusszba jött a Force India bug, box kiállás után csak pörög a motor, de nem megy. Mondom mi a franc van mááár. Megint 10 másodperc. Remek, mindezek után, kifagyott a gém.
De élmény volt, máskor is legyen ilyen!
-
ftomi74
tag
Ez nem az én estém volt. Az 1. verseny után mindegyiken kilöktek és/vagy összetörték az autómat már az első körben
-
whabaky
tag
Köszi srácok ismét a meghívásokat a versenyekre
Sajna ma még úgy sem ment mint eddig, úgyhogy én mára fel is adom
Majd max holnap, ha valaki lesz -
Trihorn
tag
válasz
--Lorant-- #5133 üzenetére
Igen. Nyitva szeró
-
--Lorant--
aktív tag
Mókáztok e még?
-
Unbaised-Ben
senior tag
Indul a móka, egyenlőre 3 körös versenyekkel, hogy a csatlakozók ne várjanak sokat... mert ha 10 - 20% akkor az sok várakozással járna...
-
Unbaised-Ben
senior tag
A kellemesebb móka jegyében, csináltam mumble szobát, ahol beszélgethetnénk verseny után, előtt, én fent leszek, + 1 haverom, de jöhet nyugodtan más is, csak küldjön egy privátot, ha esetleg érdekelné a dolog
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #5117 üzenetére
Kicsit munka után pihennem kellett, mert elég hajtós volt a hét. Most 1 laptopot szervizelek, de sietek vele. Asszem fél hétkor belőhetjük a rakétákat. Unbaisedhez mindenki tud csatlakozni, hozzám nem biztos. Hála istennek átmenetileg lesz valami nem mobil netem, mert az optikával még mindig csak húzgálják a mézest.
Akkor félhét és jövök.
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #5123 üzenetére
Sajnos van ilyen, hogy nem tudsz valakihez csatlakozni, még invite-ra sem.
-
HPC
tag
Kezd megőrjíteni ez a játék komolyan mondom. Csinálgatnám a karrier módot és állandóan "f1 2010 executable has stopped working". Már ott tartok h egy 20%-os versenyt is csoda ha betudok fejezni. Tegnap a Dirt2 is kivágott ugyan ezzel. Volt/van hasonló problémátok?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rototti #5121 üzenetére
Miért, olyan van?
nekem eddig soha nem panaszolta senki, hogy nem tud csatlakozni.
És gondolom azzal mindenki tisztában van, hogy csak akkor lehet csatlakozni a másikhoz, amikor lobby van, időmérő - verseny közben soha(ez nagy hülyeség btw), ha meg privát, akkor meg küldök meghívástMondjuk nem mondtam újat
-
Trihorn
tag
válasz
Unbaised-Ben #5120 üzenetére
Én szívesen csatlakoznék, szinte minden este ráérek!
Nagyon jó lenne honfitársakkal versenyezni! Már nagyon várom..
Légyszi írjatok majd egy körülbelüli időpontot, amikor lehet számítani futamra! -
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5120 üzenetére
Okés, meglátjuk, hogy hozzád tud-e mindenki csatlakozni.
-
válasz
Neil Watts #5118 üzenetére
kozvetiti, typo, bocsi, lol
-
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5106 üzenetére
Akkor megint Te leszel a szeró, hacsak nem jön Guru, vagy más vki, aki viszonylag erősebb géppel rendelkezik. Reméljük most nem lesznek kapcsolódási gondok.
-
Uraim!
Az alapelvek értelmében mindenkit megkérek, hogy mostantól tartózkodjon személyek és weboldalak/portálok lejáratásától. Az alapelvek idevágó része:
Amit tiltunk fórumunkban:
Minden olyan hozzászólást, amely "flame"-nek minősül. Ide értve az erőteljes érzelmi töltettel ellátott, személyeskedő, felesleges indulatokat gerjesztő, öncélú, a másik fél lejáratására és a közösség rombolására alkalmas, észérveket nélkülöző, provokáló hozzászólásokat.
Fel szeretném hívni a figyelmeteket arra is, hogy nem kívánunk egyik fél oldalára sem állni, ugyanakkor teret sem szeretnénk adni mások rossz színben való feltüntetésének.
Amennyiben továbbra is folytatódik a lejáratás, kénytelen leszek szankciókat alkalmazni. A fentiek értelmében nagy számú hozzászólást töröltem visszamenőleg.
Megértéseteket köszönöm!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5114 üzenetére
Akkor a Mestert má nem láthassuk hádéba
-
Unbaised-Ben
senior tag
Elvileg 2012-től(v. 2013), lehet, hogy az M1 fogja közvetíteni a Forma1-et, így majdnem 100%, hogy az már HD minőségben lesz.
-
Steady74
addikt
válasz
Neil Watts #5112 üzenetére
ATV-t most is tudsz HD-ban nézni
Nyáron a foci VB-t néztem HD-ben, hát valami beszarás milyen jó volt a f@s sima adáshoz (UPC) nézve. Igazából csak ilyen adások esetében van létjogosultsága a plazma meg LCD TVknek, mivel hagyományos TV adásra még jobb a CRT. Sztem
-
-
Patrick
addikt
Este 10-ig dolgozom, utána meg teszkó... fakk...
Már a garázs is bezár, mire hazaérek...
-
Steady74
addikt
-
polonic
félisten
Mit vettem észre. Apróság egyébként.
Esős versenyen, amikor vége a futamnak és mutatja az autót, akkor az autón az esőcseppek folynak hátra. Tök jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- nVidia tulajok OFF topikja
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest