Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben1
tag
válasz
Motion_Blur #7332 üzenetére
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #7319 üzenetére
Kössz az infót!
Engem is gyakran szopat a gép, már idegből mentem ezt a kört. -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7296 üzenetére
ez amúgy kiváltság, sztem. Kis városnézés, kis integetés a közönségnek
Ez a marketing része a játéknak
-
kmarci25
veterán
válasz
Motion_Blur #7273 üzenetére
Ahamm, köszönöm a választ.
Akkor ezek szerint, ha lejjebb veszem a felbontást, akkor azért jobb a helyzet. A cpu-t és a videókárytát milyen programokkal lehet húzni? És ha feltekerem, nem lesz hűtés gond, vagy ilyesmi?
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #7258 üzenetére
Én is előrendeltem már Július végén ha jól emlékszem..
Cobb, neked is grat a monzai idődhöz, nagy királyság, hogy megint Mi hárman vagyunk a Magyarok közül az élvonalban ezen a pályán is.. -
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #7251 üzenetére
1:20.234 -- 1: 26.727 2: 27.250 3: 26.257 --
Szerintem nem az 1.vel van a baj, hanem a gyorsabb levágós kanyarokkal a 2. sikán és az Ascari bejárata, nem látszanak a cockpitből, ritkán találom el őket -
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #7248 üzenetére
Már próbáltam :/
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #7244 üzenetére
Köszi Uram!
Bár én a Q2-ben mentem de próbáld meg a Q3-at, úgy kevesebb az esély a feltartásra..
Engem is folyamatosan felbaszott valaki, sajnos ilyen nagy tempónál már szinte vicc az AI-k képessége. -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #7231 üzenetére
Köszi, Uram!
Természetesen felveszem, bár csak késő este fogom tudni, mert nemsokára megyek haverokkal F1 multizni Hamachin. (sajnos nincs meg nekik eredetiben)
-
samu74
addikt
válasz
Motion_Blur #7226 üzenetére
Én értelek,és ezzel én tisztában is vagyok,hiszen én is már vagy 20 éve drukkolok neki. De,ez olyan összeesküvés elmélet amit a kolléga leírt hogy az már nevetséges...Egy 7 világbajnoki címmel rendelkező pilóta(aki képes 9 kocsit előzni 1 kör alatt
) aki szinte minden futamon ledarálja a kocsija széleit a nagy igyekezetben,tojik a lóvéra meg a csapat érdekeire,szerintem.Na meg a Rosberg fiú sem az a hétvégi autós típus...És a pénz is csak egy dolog itt,hiszen emlékszünk a Toyota éves keretére,és mire lett elég?Ők nem akartak győzni?Ebben a versenyben mindenki győzni akar,aki mást feltételez,hát szóval...az inkább nézzen focit.
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #7218 üzenetére
Hát erre én sem tudok mit mondani, nekem kell legalább 1-2 kör amíg felmelegszenek a gumik, addig nincs megfelelő tapadásom.. A fékekről már nem is beszélek.. Ez van..
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #7216 üzenetére
Nekem sem az erősségem Monza..
1:16.1 tényleg nagyon necces, a Swéd biztosan tud valami trükköt, amire Mi még nem jöttünk rá..
Én ott veszítettem el a fonalat, hogy amikor Grisfiske megdöntötte az idődet Spa-ban fél óra alatt...
Betöltöttem a ghost carját, az utolsó mérési ponton 71 ezred volt az előnye, túlcsúszott a utolsó sikánon úgy, hogy a második részét(balos) nagyon szűken vette de még így is nyert vele majdnem 2 tizedet..
Azóta már nem az a ghost neki, de akkor azt fogalmam sincs, hogyan csinálta.. -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7192 üzenetére
este megnézem, mert ezt én sem tudom, de valami történt.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7184 üzenetére
nem sikerült a csúszkát jól beállítani, elnéztem
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7182 üzenetére
-
válasz
Motion_Blur #7179 üzenetére
bakker. Nem is tudtam hogy a Centrumban van 576. Na lemegyek megnézem. Majd gyüvök
-
válasz
Motion_Blur #7177 üzenetére
nagykanizsai vagyok :S
-
válasz
Motion_Blur #7175 üzenetére
Basszus, feliratkoztam hogy jelezzék ha vásárolható. Semmi nem jött még. Pontosan mikortól tudnám neten rendelni, postán lekérni?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7170 üzenetére
Remélem is!
Szeptember 24-én este jöttök multinzni?
(2011-gyel)
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #7163 üzenetére
Új csúszkád van? Az enyémmel nem lehet ennyit menni
-
Trihorn
tag
válasz
Grat!
Nagy vagy!
Bár ahogy nézem, sajnos nem sokáig tartott.. -
fagy53
nagyúr
válasz
Grat, ezt én igencsak tudom értékelni!
Újra kellene születnem, hogy a közelébe érhessek, ráadásul az egyik kedvencem a SPA...
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #7150 üzenetére
Grat!
Asszem nekifutok én is még egyszer...hátha..
-
Steady74
addikt
válasz
grat!!
kipróbáltam vixen setupját tegnap, hát nagyon nem az én "fenekem alá való"... Időmérőn, saját setuppal szimek nélkül mentem már 39-es időt, ezzel 40 alá nem tudok kerülni, féktávon mindig dobja a seggét. nyilván gyakorolni kellene, tegnap kb 30 kör után feladtam. -
fagy53
nagyúr
válasz
Az 1:30.627-es Force India kicsit tényleg durva, ott hány százalékon lehet a csúszka?
Kipróbáltam a 100-0 korábbi beállításodat és rajtam az sem segített!Azt a nyavalyás csúszkás mágikus progit meg nem találtam meg, pedig kerestem ezen az oldalon.
Nektek honnan van meg?........
-
ftomi74
tag
válasz
-
paramparya
őstag
válasz
Motion_Blur #7147 üzenetére
Ja, gumiszimuláció nincs, szóval semmi lassulás nem volt részemről
Csak az ellenfelek táltosodnak meg varázsutésre, amint látótávolságon kívül vannakMásodjára kipróbáltam egy 14 körös futamot, de már rögtön a 4. körben kijöttem, erre Hamilton akkor is előbb jött nálam, már a harmadikban, de így visszajöttem elé. Nem szabad hagyni, hogy a távolban bekapcsolják a varázstapadásgombot
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7130 üzenetére
gondoltam ha már kiírta a gépének az adatait, akkor nem az adatlapján van, meg lusta vagyok már
A 450-es táp sztem kevés lehet, hiába corsair. Savazzatok le, de ez a véleményem, akkor száll el így a rendszer, ha túlterhelés van.
Saját tapasztalat: 750-es tápom volt, CM fajta, de a 980+5970től néha megfeküdt, hát amikor még megkapta az 5870-et, akkor a 3D mark meg a GRID szállt el ilyen hibaüzenettel. Kicseréltem, sose volt ilyen problémám azóta
-
jozsi252
veterán
válasz
Motion_Blur #7130 üzenetére
Így van, köszönöm a kisegítést
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7112 üzenetére
Úúúúú de klassz!!! Azt hiszem ez kell nekem!!
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #7097 üzenetére
Ha le kell cuccolni a berendezést akkor nem
Úgy max látogató leszek, esetleg potyázok egyet valaki gépén
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #7093 üzenetére
Egész héten ezt szerveztem...
.. de sajnos nem tudnak jönni...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #7089 üzenetére
Azt hiszem, teljesen leszedték, mert eddig mindenki láthatta, de csak a regisztráltak tudtak hozzászólni... Úgy sajnálom...!!!!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #7085 üzenetére
"Amúgy van egy olyan érzésem, hogy a válaszod igazából nem is nekünk szólt, hanem a PH-s társaságnak, hogy legyen mivel dörgölőzni odaát, hogy nézzétek, hihihi, jól megaszondtam ennek a csúnyagonoszkágyurinak, szeressetek engem is!"
Ezt is olvastad? Szerintem ez a legalja, ez alá már ő sem tudna menni saját erőből...
Szerintem nem is kéne vele tovább foglalkozni, mert az csak erőt ad neki még nagyobb baromságokhoz...
Én biztosan nem fogok...
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #7073 üzenetére
Elsőkerekes F1?
Fura, de ebben a játékban nem ez az egyetlen a valóságtól kicsit elrugaszkodott elem...
Kipróbálom én is, annyi már belefér, mert erre még nem vetemedtem, idáig. -
ftomi74
tag
válasz
Most már tényleg nyomjátok le griskfiskét!
-
Trihorn
tag
válasz
A mindenit, hajszál híja, hogy nem előztél meg...
Köszi az infót, ki fogom próbálni! -
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #7063 üzenetére
Voltam már itt T4RG3T néven, csak már nem tudom a jelszavamat és jobbnak láttam új profilt létrehozni...
Eddig is gyakran olvasgattam a PH-t, sok kérdésemre találtam választ itt.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #7058 üzenetére
Bocsi, az előző erre a hozzászólásra válasz!!!
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #7054 üzenetére
De durva
Az elég sok a középső szektorban.. Valószínű, hogy beállítási különbség.. Megpróbálom majd egy kicsit meredekebb első szárnnyal..
Nem semmi azért, hogy az első és a harmadik szektorunk majdnem ezredre megegyezik.. -
jozsi252
veterán
válasz
Motion_Blur #7045 üzenetére
Köszi
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #7036 üzenetére
Kész vagyok ettől az oltástól már
Amúgy lehet, hogy a paddockban meg Kovalainen cheater-ezi Vettelt???
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #7014 üzenetére
Hű a mindenit.. Ennek örülök..
Grat!
Most már nincs messze az 1:37..
Én egy pár napig TT szünetet tartok, utánna megpróbálom majd Szingapúrt.. -
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #7010 üzenetére
Marina bay 2.5
A technikás pályákon csak úgy hasít -
Cobb
tag
válasz
Motion_Blur #7014 üzenetére
Igen!!
Végre én is befértem 1:38.7-be!!!
KGyörgynek: Link!
Mellesleg azt gondoltam azért egyszerűbb lesz ezzel az új Online tapadás hack-elővel top időt futni...nem szabad feltűnően állítani...!
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6989 üzenetére
Köszi!
Kipréseltem a kocsiból amit tudtam..
Az a 2 tized előny nem sokáig lesz már meg úgy érzem, biztosan javítasz még az időn.. -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6984 üzenetére
"Egyébként Tomiról és rólam is azt hitték hogy Te vagyunk, szal nem voltál itt, de valahogy mégis
"
-
Rototti
senior tag
válasz
Motion_Blur #6981 üzenetére
De jó, hogy nem voltam itt pár hétig, így szerencsére lemaradtam erről a hülyéskedésről.
ezt a fajta zsigeri gyűlölködést akkor se fogják abbahagyni ha a szemük láttára futom meg az időt
Hát ez az... Elég nagy szervezésre lenne szükség, hogy megteremtsük azt a találkozót, ami a vádaskodókat maradéktalanul megnyugtatja. Bár sztem vannak itt páran, akik még fizetnének is azért, hogy lássák KGyuri arcát, amint egy 100% csítmentes gépen megfutják a "csíterek" a "csítidőt".
Csak abban reménykedhetünk, hogy az F1 2011 atombiztos lesz a csalásokkal szemben.
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6973 üzenetére
Hű a mindenit, látom te is szereted feszegetni az autó határait
Szuper kör lett, megnyomtad neki rendesen.. Grat! -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6964 üzenetére
A fraps nekem is lekorlátozza 60 fps-re de lejjebb szerencsére nem megy..
Sziszifusz mondta, hogy az MSI afterburner nem korlátozza le az fps-t, olyan mintha be sem lenne kapcsolva.. Próbáld meg azt, hátha.. -
fatal`
titán
válasz
Motion_Blur #6964 üzenetére
Mert 30 fps-sel csak akkor tudsz rögzíteni ha 30fps-sel megy a kép
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6945 üzenetére
Nem is tudom mit várhattunk volna egy ilyen nagy szájkarate mestertől...
Ezennel felajánlom a lakásom egy részét egy face to face versenyre. Nálam a technika adott, bárki beülhet a gépem elé a megrágalmazott trióból, gyurika barárunk hozza a saját technikáját, és be lehet bizonyítani ki mennyire gyors.
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6951 üzenetére
Drogkereskedő
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6945 üzenetére
Ugyanez volt velem is, csak neten nagy a szája.
-
Joke21
aktív tag
válasz
Motion_Blur #6927 üzenetére
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6912 üzenetére
Akkor szedjük össze Kgyuri jellemzőit:
- idióta
- gyökér
- f@szkalap
- szánalmas
- King of the noobs
- Nooblord
- Shemale idiot
- béna
- crasher
- cheater
- blocking shemale idiot
- the man who f@cks with his dogHa valaki tudja a LIVE-os nick-jét privben átküldheti, mert ha egyszer találkozom vele valamelyik pályán, akkor istentelen nagy vadászat kezdődik, alá GRID
Aki tudja érti, aki nem az Kgyuri.
És természetesen nagy
a top 10 TT magyar pilótáinak!
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6909 üzenetére
"Mindenki csal aki gyorsabb nálam KGyuri". F1game.hu-n osztja a tudást, annak a 3-4 embernek aki meghunyászkodva elviseli
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6880 üzenetére
Kár bizony de még fordulhat a kocka..
Tényleg durva, hogy ilyen jól toljuk mi Magyarok..
Kgyuri biztosan büszke ránk.
F1-2011 -ben egy kicsit más lesz a fizika, remélem ez nekünk fog jobban kedvezni! -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6876 üzenetére
Igen, remélem az élő futamig mi is bemegyünk az 1:37-be de addigra grisfiske megint ránk ver majd fél másodpercet..
Én ma este még nekifutok még egyszer, biztosan van még valami trükk amire nem jöttem rá.. -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6868 üzenetére
Jelentem sikerült faragnom egy kicsit!
Bár a középső szektor vége nem lett valami rózsás, az első szektor viszont pokoli lett, 378-379-et megy a meki végsebességre..
Kezdem megszokni a kormányt bár egyenlőre még többet hibázok vele, mint a momóval.
A fékpedált sokkal nehezebb nyomni, főleg ahhoz kell még hozzászoknom..
Remélem még fogok javítani mert volt olyan, hogy már a nyilat sem mutatta annyira lehagytam a szellemautóm az utolsó szerkorra de a sikánt sikerült totál elbaltáznom.. Nem voltam boldog.. -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #6872 üzenetére
hja,én a 10.nél feladom
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6872 üzenetére
grat
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
nekem meg az a kérdésem,hogy hány körön keresztül körözgetsz mire mondjuk tudsz egy ilyen kört összerakni? mert én állandóan a boxba rohangálok egy kicsit itt-ott állítom a vasat,de nem hogy jobb hanem rosszabb leszek
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Én beleadtam apait-anyait ,de nem tudok jó időt menni,esetleg ha jó beállítás is lenne hozzá,talán egy mp-t tudnék a saját rekordomból faragni. itt annak van nagyobb esélye aki manual váltót használl,......
-
Steady74
addikt
válasz
Csak egy kérdés, mert érdekel: hány körön keresztül sikerül tartani ezt a gyors tempót? Pl. 20%-os versenyen megy-e végig?
-
válasz
Motion_Blur #6864 üzenetére
Ahhaa. na akkor neki kell állnom a gyakorlásnak
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6862 üzenetére
Én is kinyulkálva változtatom a szárnyat, nincs átkonfigolva kormányra, és csak a 15ös után veszem kissebbre, de szerintem ott még jól is jön a magasabb szárny, nem olyan lassú kanyarok azok.
JoceeHunt: Nagy előny a manuális váltás, és nem is nehéz szerintem.
-
válasz
Motion_Blur #6862 üzenetére
tényleg, régóta foglalkoztat a gondolat, bár lehet nektek hülye kérdés lesz. A manuális váltással ennyivel jobb időket lehet menni?
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6857 üzenetére
Durva kör, kár a sikánért, a 12-13-ba átugrasz, pedig arról azt hittem jól vettem
Most én szopok a ghostommal túl jó az első szektorom :/ -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6857 üzenetére
A mindenit, hajszállal csak.. Grat!
Én is megnézem, hátha tudok még javítani.. -
samu74
addikt
válasz
Motion_Blur #6844 üzenetére
Az a kormány 10k-ért,rendszeres használat mellett egy fél évet sem bírna ki...A controller csak egy alternatíva bakker!Ha polonic tud billel zsugázni,akkor a controllerel miért nem lehet?
Na mindegy,béke. -
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #6844 üzenetére
Mindenki azzal játszon, amivel akar. . .
-
samu74
addikt
válasz
Motion_Blur #6839 üzenetére
Nem mindenkinek futja G27-re(van akinek a gépe kerül ennyibe) meg momora...Lehet az arcból visszább venni.
-
Steady74
addikt
válasz
-
polonic
félisten
válasz
Persze, nagyon jó dolog és élvezetes kormánnyal játszani ezt a játékot. Próbáltam már, azért is mondom.
De azért én mondjuk egy kontrollert sem vetnék el egy ilyen játéktól. Mivel ez nem szimulátor, direkt úgy csinálják, hogy kontrollerrel is vígan lehessen játszani. -
válasz
15 év múlva már lehet hogy nem is kell nyomkodni semmit a kocsikba
))
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6825 üzenetére
grat, szép idők, 3 magyar is a topban!!!
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6825 üzenetére
Szép! Addig kell megelőznünk, amíg "bajlódik" a G27-el.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6823 üzenetére
vagyok online, csak szólok
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6818 üzenetére
No, de rákaptál a multizása!
Igaz, egyszer már mi is majdnem nyomtuk... Be- vagy kikapcsolt szim-mel szeretsz játszani?
Két hét szabin vagyok, este simán jövök!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #6801 üzenetére
Nálam a ghoost car minden pályán zavaró,kivétel nélkül! Hiába vagyok jobb magamtól akár fél mpvel is,ha egyszerüen elcseszem miatta! nagy kár hogy nem lehet kivenni,vagy visszarakni a ghoostot!!
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6786 üzenetére
Én úgy tudom grisfiske is 0-100- at használ. Legalábbis a hungaroringi körét úgy futotta és a malaysiait is. Én 40-60-al mentem az időmet a ringen, 0-100 at talán még nem is próbáltam.
Hiányzik a gém..Lehet, hogy estére legutoljára még megcsinálom az egyik pedált ha tudom..
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6784 üzenetére
Köszi szépen, remélem hamarosan összejön!
Bár lehet, hogy akkor már az F1 2011-el fogjuk tolni..
Olyan infót hallottam, hogy a 2011-ben már nem csak tengelyenként hanem kerekenként(asszimetrikusan) is lehet majd állítani a kocsit és a guminyomás és differenciálmű is szerepet fog kapni.!
Már nagyon várom! -
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6778 üzenetére
Jó időt mentél
35.3 sikerült nekem, mindig elrontok pár kanyart. Jó lenne 34.x-re lefaragni.
-
Trihorn
tag
válasz
Igen, teljesen igazad van, én is most untam meg a szerelgetést..
Pont a ringen való kísérletezésem közben vettem észre, hogy néha csak úgy megelőzött a saját szellem autóm az egyenesekben, pedig igen jól elkaptam a kigyorsításokat..
Akkor esett le, hogy a pedál fosakszik..
Egy G25-öt megpróbálok beszerezni bár nekem azt mondta valaki, hogy azt nem javítják ha a gari lejárta után elromlik.. Ha van még rá gari, akkor sem javítják hanem egyből cserélik.
Ez igaz vagy csak félreinformáltak?
Azért kérdem, mert új G25-re nem hinném, hogy mostanában lesz pénzem..Nem tudom, hogy tudnék-e jobb időt menni, nincs mihez viszonyítanom, bár azt hiszem sajnos nem..
Köszönöm szépen, a te idődid is elképesztően jók, végre megint valaki Magyarországról aki szintén ki tudja aknázni az autóban rejlő potenciált, szinte a végletekig.
Sokat szenvedtem a Hungaroring TT-vel, nagyon szerettem volna a világrekordot de hát Grisfiske mindig előhúz valamit a cilinderből, szinte lehetelenség lépést tartani vele.
Láttam már jópár videóját, a kanyarbejáratoknál egy pillanat alatt koppanóra húzza a kormányt és úgy látszik, hogy az Ő módszere ebben a játékban kifizetődőbb időben..
Véleményem szerint ha ezt élőben akár egy mezei gokartal próbálná megcsinálni, akkor faszán eltolná az elejét vagy kidobná a hátulját, ebben biztos vagyok.. Nekem teljesen más a stílusom én jóval finomabban rakom rá a kanyarbejárati ívekre.
Nálam ez berögződés, változtatni már nem hiszem, hogy tudnék rajta és nem is akarok..
Ahogy néztem te még nálam is finomabban vezetsz, biztosan lesz majd olyan szimulátor a jövőben, ahol ez kifizetődőbb lesz.Szingapúr az én mumusom, TT időm sincs ott ha jól emlékszem, most úgy érzem soha nem fogok ott kiemelkedő időt menni de majd meglátjuk..
-
hermanyi
addikt
válasz
Ezt az idöt lazán hozom csak nem Szingapúrban
Persze G25 el
Anno én is MOMON filóztam de a sok olvasás és potméter hiba miatt lett a G25 -
válasz
Motion_Blur #6673 üzenetére
Akkor még karrierben is gyengusz vagyok :SSSS, bár eddig a Virgin-el mentem. A kocsik között van különbség szerintetek?
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #6665 üzenetére
Szépen, tisztán és természetesen gyorsan mész. Talán az egyenletesség a titka a jó időnek, úgy ment az autó mintha húzták volna a kijelölt vonalon, idegeskedés, rángatás nélkül.
Valóban, maradt még benne egy kis idő, de én örülnék ha 1.06-ra le tudnék menni, a kibicnek semmi sem drága... -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6665 üzenetére
szép, grat
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6659 üzenetére
Köszi szépen, este kipróbálom.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6655 üzenetére
német beállítást mutatsz?
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6655 üzenetére
Szép idők!
Látom mindkét pályán megelőztél, úgyhogy ezt most kihívásnak tekintem. -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6649 üzenetére
Király!
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6645 üzenetére
Nagyon szívesen!
Eszem ágában sem gondoltam volna, hogy még nem tudod..
Nézem majd a leaderboard-ot, biztosan sokat fogsz javulni így.. -
HPC
tag
válasz
Motion_Blur #6628 üzenetére
Igen ott is érvényes.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #6601 üzenetére
Milyen monitor, hogy csinálod?
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6596 üzenetére
Az igen..
Én örülök már annak is ha néha 100 fölé megy az fps de az nagyon ritka, inkább TT ben fordul elő...
Ilyen keretek között már tényleg totál elhanagolható ez az input lag dolog..
Most Phenom 965- van 4ghz-en de a régi core2-vel volt olyan, hogy 40FPS alá is lement és az már szerintem zavaró volt, hamar megtörte a koncentrációt.
Próbáltam többféle monitorral is, CRT-vel teljesen más érzés, sokkal gyorsabbnak és folyamatosabbnak tűnik a mozgás, viszont rohadt nagy, nehéz és ronda is.. TFT-ből a 120 Hz.-es még nagyon drága, viszont később lehet pályázni fogok majd egyre. -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6589 üzenetére
Nem, ha egyszer elmented, utánna már soha nem kell quick setupolni. De ha alapból nekiállsz csak úgy állítgatni quick setup és betöltés nélkül, akkor bizony rohadt lassú a kocsi.
Ugyan az az effekt, mintha TT-ben elmentesz egy beállítást és betöltöd GP-ben.
Sajnos ez egy fos bug a játékban.. -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6565 üzenetére
Köszi szépen!
Én sem gondoltam volna de Grisfiske váltig állította, hogy jobb a 11-1 szárny és igaza lett.
TT-t még nem mentem az új beállítással de attól tartok ott is a 11-1 lesz a nyerő.
Sajnos ez már csak egy bug marad ebben a játékban, remélem az F1 2011 jobb lesz ilyen szempontból!
Naná..Akár hányszor igazán jó setupot találok mindig meg fogom osztani!
Most fog jönni a Nürnburgring, de mivel az nincs ebben ezért Hockenheimre próbálok rágyúrni.. -
válasz
Motion_Blur #6542 üzenetére
Összetettben?
Háát 253 ponttal állok az első helyen, a következő mögöttem már fingom sincs ki, talán Webber 203-al.
Most nem is tudom hol voltunk, de mintha valami fedett pálya lett volna, éjszakai, jó szük, végig falos, a célegyenes balos kanyarban volt a boxkijárat. Nagy forma1-es vagyok mi :XD, azt se tudom hol játszok :XD.
Magyar nagydíj után lehetek 2-3-al, nem tudom még mennyi van vissza, de ezen a pályán szívtam. 1:48 volt a Q időm, így lettem második indulós, épphogy befutottam 2.-ikként, mert 12 körös volt a verseny, és elcsúsztam a 11-ikbe, úgyhogy utolértek, és nem tudtam megfogni Webbert. Kedvem nem volt újrakezdeni, mert már 8-adszorra csináltam, és volt este 23:00
Új hozzászólás Aktív témák
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest