Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben1
tag
válasz
pocokxx #7351 üzenetére
nah kipróbáltam és valóban megszűnt a rángatás
sejtettem hogy a dx10 a ludas úgy látszik hogy a laptopon hiába erős a vga kell a dx9
köszi a segítséget
még egy apróság a fraps igy se úgy se működik rajta miközben az asztalin megy igaz ott xp van ez pedig win7 64 bit esetleg erre megoldás? -
Gaben1
tag
sziasztok!
az lenne a nagy gondom hogy a laptopra feltettem a 2010 et és eléggé rángat holott elvileg nem szabadna arra gondoltam hogy át kéne kapcsolni valahogy a játékot dx9 be és az megoldaná ugyanis a stalker cop ban dx9 be tökéletesen fut 10 ben viszont rángatott
a laptopom adatai: 4gb ram,core i5 2.4ghz@2,66 radeon 5850 és 500gb vinyó
ezen paraméterek alapján szerintem mindegyik megfelel a játék követelményeinek
a vinyó nem töltöget amikor rángat tehát arra se gyanakszom hogy az miatt lenne
szerintem marad a dx 10-böl 9 be kapcsolás de a játékon belól sehol sem találtam
kérlek segítsetek -
Gaben1
tag
válasz
Motion_Blur #7332 üzenetére
-
Gaben1
tag
ti mivel mentétek az 1:40.0 ás időt? kormánnyal?
-
Gaben1
tag
kicsit állitgattam a fékeket mclarennel 1:40.210
-
Gaben1
tag
üdv!
tegnap mentem szingapúr-ban 1:40,621-et billentyűzettel alap beállításokkal
az nagyon gáz? -
Gaben1
tag
szívesen megyek bárkivel csak akkor kérlek segítsetek hogy lehet barátot felvenni ,szero stb, ebben nem vagyok jártas
-
Gaben1
tag
tudjátok rohadjon meg az egész online f1 játék a sok,igazi (felsőbbrendűnek képzelt) NÉMET PARASZT miatt !! tönkreteszik teljesen a játékélményt ,akárhonnan indulok bevár és kilök....
Nem tudom mitévő legyek, magyarok meg nincsenek gyors játékban :S -
Gaben1
tag
válasz
--Lorant-- #5905 üzenetére
pedig dejó lenne ellenetek versenyezni egyet... a kedvenc játékaim egyike és ilyen bosszuságot okoz...
-
Gaben1
tag
egyszerüen képtelen vagyok online módban játszani
-
Gaben1
tag
odáig eljutottam hogy ha az uj mentés offline és letörlöm és visszarakom a régit akkor offline módban fut
de bejelentkezni akkorse tudok.. amint bekapcsolom hogy bejelentkezzen akkor egyböl ujat csinál -
Gaben1
tag
akármit másolok bárhova uj mentést akar csinálni....csináltam uj mentést, kiléptem visszacsere a régi mappákra és ugyanaz jön megint. nagyon ideges leszek ha 4 évad repül
miért nem lehet ógy megcsinálni a mentést mint a többi "hagyományos" játékban hogy csak kicserélem a savegame mappát és fut?na... most nézem amit csinált uj mentés az ráadásul nem is online... még multizni se tudok...
-
Gaben1
tag
mi van akkor ha szépen bemásoltam a 2 mappát ahova kell , x live stb
de a játékban mikor rámegyek h bejelentkezés akkor uigyan be is jön a régi mentés nevem de nem hogy bejelentkezne hanem be kell írnom a kódot ujból és ez a mocsok új mentést csinál -
Gaben1
tag
válasz
Unbaised-Ben #5896 üzenetére
kösz
és akkor kimásolom, vissza miután fent van az uj game és menni fog? -
Gaben1
tag
üdv
úgy néz ki meghalt a win-em viszont dobtam egy másik wint a másik vinyómra
kérdésem hogy a mentést hogy tudnám vissza avrázsolni az f1 re?
ha jól tudom elég bonyolult mert nem csak sima "átmásolom a file okat" van hanem a win live -al is kell valamit ügyködni
lécci segitsetek h mit másoljak át :S -
Gaben1
tag
válasz
Motion_Blur #5749 üzenetére
én sajna billel tolom profi szinten az ai ellen még a valóságos szintet nem próbáltam de szerintem az is menne mert 20% on kb 20mp et verek a népre
viszont nálam minden automata boxutca vezérlés, váltó ilyesmik -
Gaben1
tag
válasz
Motion_Blur #5747 üzenetére
olvasgatom a régebbi hsz eidet az ai ellen milyen nehézségi fokon mész? ill.kormány vagy bill?
egyébként karrierben szerintem a mclaren a legjobban kezelhető kocsi,aztán a ferrari már kicsit nyersebben fordul -
Gaben1
tag
válasz
Motion_Blur #5745 üzenetére
ennek hogy van a menete? fel kell vennem téged a barátok közé és majd valamelyikünk létrehoz egy versenyt?
mert eddig mindig csak gyors játékban mentem.. -
Gaben1
tag
hali
komolyan mondom hogy ennyi bunkó parasztot mint itt a multiban van, még nem láttam egy helyen .....a sok köcsög arra megy hogy kilökjön rendes küzdelemnek semmi nyoma..
jobban szeretek az ai ellen menni mert az legalább tisztel
gondolom ezzel nem vagyok egyedül
nincsenek itt olyan emberek akik ez ellen tennének és inkább valami külön játszmában mennénk? -
Gaben1
tag
válasz
Unbaised-Ben #5462 üzenetére
rendben van kösz
-
Gaben1
tag
üdv. karrier módban a HRT -vel kezdtem melyik csapathoz igazoljak ahhoz hogy a leghamarabb a ferrarihoz kerülhessek?
eddig a red bull hoz mentem és utána engedte a ferrarit, de most uj mentésem van és nem akarok a red bull hoz menni a HRT után az hatással van rá ha pl egy másik közepes csapathoz szerződök? -
Gaben1
tag
azta..... megcsináltam ugy néz ki működik az online meg a karrier mód is minden,átvittem egy versenyt is mindenhol,kiléptem és nem csinált mentést..... pedig kiirta h automentés bekapcsolva ! most akkor? (már bele is nyugodtam hogy a régi mentésem veszett de az ujat tegye már el... ) mit lehet tenni?
-
Gaben1
tag
nah addig sikerült eljutnom (mostmár nem örjöngök)
hogy egy teljesen uj mentést valahogy képes beinditani és menteni , tehát ez már nagy nehezen működik.
most már csak a régi mentést kell valahogy vissaza varázsolnom mert nagyon nem akarok megint 3 évadot végig tolni mire a ferrarihoz felvesznek -
Gaben1
tag
töröltem a games for windows live mappát, próbáltam csatlakozni a frissen létrehozott címmel és ezt dobja ki :
nem látja a nevet se semmit ,rámegyek bármire akkor előröl kezdhetem
x- live mappát csak a windows ban talált a kereső a 1 db file volt benne de azt nem bántottam
be van kapcsolva a rejtet mappák megjelenitése de igy se taláklt semmit azon kívül érdekes... -
Gaben1
tag
csak a windows mappában talált x live -ot az is mehet kukába?
-
Gaben1
tag
mostmár ott tartok hogy akármit csinálok ,létrehozok uj win live címet akkor se lép be .. valami hibát ir ki és állandóan update-zni akar de már 100x megcsináltam akkor minek neki_?
-
Gaben1
tag
valaki segitsen lécci lehet h sikerült el...sznom a mentésemet ,próbáltam csatlakozni a netre live módba és nem engedi. beléptem a live ban megadott névvel és valami update-t akar csinálni eddig volt egy működő képes mentésem ami állandóan belépett amikor inditottam a játékot, a mnetés szépen működött ,de ezek szerint a netnél már nem volt jó,amikor rámentem arra h update letöltés ,ujraindult a game és előjött azzal hogy válaszak csapatot meg mindent de már nem online módban..... hogy tegyem vissza a régi mentést? vagy hogy ugy müködjön mint az előbb? az se érdekel ha nem megy a neten csak jöjjön vissza a mentésem ami eddig volt..mer 3 évadot végig szenvedtem..
-
Gaben1
tag
nem lehet esetleg köze ahhoz hogy a másik gépen be van jelentkezve a live id ? mert mikor azon elinditom automatikusan bejelentkezik
a laptopon meg állandóan update-zni akar de már 2x megcsináltam,restart és ugyanaz... már nagyon kivagyok tőleanélkül meg nem menti a játékot..
-
Gaben1
tag
üdv megvettem a játékot,feldobtam az asztali gépembe frankón működik minden, gondoltam rádobom a laptopra is fel is raktam de bejelntkezni már nem tud a live id vel miért van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest