Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Ezzel volt negatív tapasztalatom: míg a furmark simán lefutott, a GRID folyton kifagyott. Kapott a rendszer egy 1000W-os tápot, azóta nincs ilyen probléma. Mivel csak a tápot cseréltem ki, emiatt mondom, hogy nekem az a gyanús.
Bár lehet, hogy a mágikus csúszka v 2.0 van telepítve, az meg a plusz tapadás érdekében +100W-ot jelent
-
Motion_Blur
félisten
-
Steady74
addikt
a kedvenc 5 pályámra voltak klassz beállításaim, amik egy Win7 frissítés következtében mentek a levesbe. azóta nekem a beállítás minden pályára a quicksetup leggyorsabb (legjobboldalibb) beállítása nemi korrigálással, és kész.
A vezérlők valóban jelentenek különbséget, sokszor nem is keveset. Egyik barátom egy 10 éves no-name kormányról váltott G27-re, koreában 2 mp-et javult 1 nap alatt.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Az "érvénytelenített kört" a TT-ben kapod, ami elég nagy érvágás, mivel abban az a lényeg, hogy jobb időt menjél, de természetesen jogos, hogy elveszi.
A "Figyelmeztetést" meg GP-ben kapod, ami csak FIGYELMEZTET, ami kb egyenértékű a semmivel...
A játéknak nem az a lényege, hogy mindig, minden körülmények között (by alkeszkosz) levágd a kanyarokat, de ha neked ez, akkor ott az NFS!
Az utolsó mondatodat nem értem, hogy lehet GP-ben jobb időt menni eső alatt, mint szárazon TT-ben?
Egyébként javítsatok ki ha tévedek, de eddig mindenki azt mondta, hogy TT-ben sokkal könnyebb jobb időt futni, és feltételezem, ez mindenkinek a magán véleménye volt.
Minden esetre érdekelne, hogy futsz te a száraznál jobb időt esőben, ráadásul GP "módban", szerintem ott valamit benéztél... -
Rolly Dy07
senior tag
Én speciel kikapcsoltam a DX11-et, mert nem megy vele a FRAPS sem. Míg DX9-ben simán veszek fel 30 FPS-el. Igaz a pocsolyák be vannak kapcsolva az XML-ben. Sőt ha nem rakod be a pocsolya fix-et, akkor szárazon sincs annyi gumi, meg ideális ív. Szóval üres nagyon a pálya nélküle.
-
mephi666
nagyúr
igen, az f1-es példánál (és ennél a játéknál) maradva, ami szerintem ütne és már előbb is írtam:
megcsinálni visszamenőleg is szezonokat és folyamatosan az újakat... plusz a hozzá tartozó sofőrprofilokat/autókat, stb-t...szerintem a játék kinézetével nincs baj, évekig meg fogja állni a helyét
kis optimalizálás még ráfér azért... de ezeket leszámítva szerintem lehetne rá építeni dlc-kkel... éves szinten jöhetne mondjuk 1 nagy dlc az új szezonnal és 2-3 kisebb, amivel kapcsolatban lehetne végezni felmérést, hogy mit szeretne igazán a nép... szerintem mókás lenne mondjuk egy '98-as szezont letudni... a játék nagy része kész, innentől már csak legózás lenne egy új szezon elkészítése: profilok elkészítése piti munka, kocsik fizikájának beállítása apró szöszölés, a modellek elkészítése kicsivel több, de megoldható... ott lenne több meló, ahol eltérések voltak a pályákkal kapcsolatban, de szerintem ez sem tartana sokáig... és egy ilyen max 10-15$-os áron forgalmazott dlc-ért még én is adnék szerintem pénzt... visszahozhatná könnyen a befektetett összeget
-
Rolly Dy07
senior tag
Még véletlen se lehet össze keverni ezt az igazival! Ég és föld a kettő. Szempillantás alatt el tudom itt is dönteni és meg tudom változtatni, hogy bal- vagy jobb láb féket használjak. De előnyösebb a ballal fékezni, mert időt lehet vele nyerni, már ha nem nézi be az ember. Mert azért jobbal mégis csak jobban lehetne érezni.
-
mephi666
nagyúr
jó, mert végülis nem ugyanolyan az ízlésünk pályákat tekintve: ő monzát és isztambult annyira nem kedveli, viszont catalunyát megint ő csinálta (azt a pályát én nem csípem), monte carlo-val meg megerőszakoltam magam
nagyjából felváltva játszunk... de mondjuk a flatout-ot is együtt játszottuk végig... meg pár fps-t is... kevés nőnek van ilyen jó ízlése...
(ja, a focit is szereti)
#3150: büntetésekkel kb a 20. hely körül
bekapcsolt segítségekkel, törések nélkül megyünk (így szórakoztató 1-1 kemény nap után, meg olcsó controllerrel nem is nagyon lehetne szerintem máshogy... majd, ha veszek xbox360 controllert, akkor nehezítünk... addig is szokjuk a pályákat)
#3151: töröld le, hozz létre mondjuk egy 0 méretű, megegyező nevű fájlt és adj neki írásvédett attribútumot
(gazdaságos megoldás, nekem bevált)
-
heihachi
addikt
Persze, ez így van, de abba is gondolj bele, hogy mennyi visszajelzést kap a pilóta a valóságban az autó viselkedéséről, és mennyit a játékos. Nyilvánvaló, hogy könnyebbnek kell lennie, mivel a valós visszajelzések 99%-a hiányzik a játékban.
Sok helyen vannak könnyítések ebben a játékban, ez tény. De a végeredmény mégis kísértetiesen hasonlít a TV-ben látottakhoz (hát legalábbis a körönkénti megcsúszások, megpördülések, blokkoló kerekek gyakoriságát tekintve). -
heihachi
addikt
Szóval akkor minél nehezebb egy játék, minél irányíthatatlanabb, annál élethűbb? Kötve hiszem. Valahogy az embereknek az F1 kapcsán (de más autós játékoknál is) az a fixa ideáljuk, hogy minél nehezebb, annál inkább szimulátor. Közben meg a valóságban valahogy sosem azt látom a közvetítések alatt, hogy mindenki egy helyben pörög-forog, csúszkál minden kanyarban, stb. Ettől még ezt a játékot nem tartom szimulátornak, de egy olyan játékot sem, ahol a világ legmodernebb, legstabilabb autói 3-ban kis gáztól keresztbe állnak.
-
-
szab.tam
nagyúr
én olvasom a hsz-okat, de olyan érzésem van, mintha sokan, akik fikázzák, nem ugyanarról a játékról beszélnének, mint amit én próbáltam...
van összehasonlítási alapom, mert a gtr2 2008 f1 modját nagyon szeretem. az rfactor f1 sem áll távol tőlem.
tehát a simeket szeretem, az arcade-okat meg nem.idáig csak pár kör edzést mentem.
a grid egyértelműen arcade. az nfs shift is. habár ott már elérhető realisztikusnak tűnő fizikai is, de nagyon kivételes módon. pagani zonda, és intenzív (-25%) alulkormányzottság, nagy leszorítóerő, meg még 1-2 dolog, de most hosszú...
én itt az abs kivételével kikapcsoltam minden segítéget, és nagyon élvezetesen játszható. nem érzem nagyon arcade-nak. sokkal "sim-ebb", mint a grid.
de mondom: ki kell kapcsolni a segítségeket. ennyi... akkor fékezni kell a kanyar előtt, és kicsúszik az ember, stb...
és tessék használni a pillangófüles váltást, nem automatán hagyni...
ami nagyon hiányzik: a force feedback elég szegényes. a simbin játékokban, (főként race07-től), az erős féknél a kormányra intenzíven visszaüt az útegyenetlenség, ahogy az első kerékre nehezedik az autó. jó lenne érezni az abs munkáját is. és ami nagyon kéne, de nincs: a kanyarban megcsúszás, tapadásvesztés, ill. a tapadás visszajövetelét nem lehet érezni a kormányon. pedig az nagy segítég, a simbin játékoknál ez jól működik. nem értem, miért nem figyeltek erre oda...
a race07-ben ezek az effektek külön-külön állíthatóak %-osanb, és van belűlök vagy 10 db. külön a rázókő, kormány, még a motorvibráció kormányra való visszahatását is lehet állítani.
ez a feedback rész itt elég gagyi.én spéci nem fanyalgok.
+1 ujjongó....#624 senki?
(már kérdeztem régebben is...)
-
Unbaised-Ben
senior tag
Hát keményen fékeztem az biztos, motorfékkel meg blokkoló kerekekkel, de azt megjegyzem hogy nem hívta fel a figyelmem a számítógép a gumik kopására
Végig normális szinten voltak, semmi előjel, csak jött a bumm, mindezt egyenesbe, bár 34°C volt, az úgy már talán érthetőbb... trükkös az egészPiE137: Kipróbáltad alacsonyabb grafikán?
Mert nekem pl FULLHD mellett max grafikán fut 35-45 fps-el a játék...és szerintem az én gépem egy kicsit gyengébb, bár mostanság nem vagyok egy számítógép "mágus"
Új hozzászólás Aktív témák
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest