Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #5680 üzenetére
köszi
, majd megnézem, de hasonlóképp megyünk akkor, csak nem merem eszerint ennyire bevállalni a kanyart, a sikán utáni balos 5-be visszaváltva veszem be én is (előtte 6.-ig megy fel)
a setup a szokásos, abban a doc file-ban van,minden aszerint megy, állítsak valamit?
Szerk: 1:10:x lehetetlen
(hogy csináljátok? ennyire gyenge vagyok?)
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #5676 üzenetére
Helló!
Légyszi Monte Carlo-ban nézd már meg a ghost car-omat, TT-ben, hol b*szom el igazán,mert egy darabig fej-fej mellett haladunk, aztán az alagút utáni sikánnál valahogy elhúzol,majd az azt követő balosban még jobban. ott mondd már el, azokat hanyadikban veszed be, és milyen gázzalamd ok ott is a nevem, barátlistán rajta vagyok, köszi
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #5654 üzenetére
ezt én is kipróbálom
-
AMD_ok
őstag
válasz
manutdzoli #5648 üzenetére
nem sokan tolják PS3-on én is ugy tudom
-
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #4470 üzenetére
-
AMD_ok
őstag
válasz
Feccho86 #4441 üzenetére
a pocsolya fix arra való, hogyha feltetted a patch-et,akkor vizes pályán eltűntek a pocsolyák. Erre csinálták a pocsolya fixet,ez viszont száraz pályán nagyon sokat visszavesz az fps-ből. Bugról nem nagyon tudok. Más "crack"-ről nem tudok, csak nem "virágbolti" verziód van?
2) én pl úgy nyomom, a legtöbb pályán (nem mindegyiken, van amelyiket csak professional módon), a segítségek mindig ki vannak kapcsolva, és általában nyerek
(de nem én vagyok itt a nagy talentum, sokkal jobbak is vannak nálam
)
nem tudom,ebben mi jó, azon kívül, hogy jól tapad, az én köridőm ott 1:28 körül van,a fent említett körülmények közt
-
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #4389 üzenetére
Na gyerekek. Most újra leköröztem Bahreint, direkt visszafogtam magam az utolsó 5 körben, és ugyanazt eljátszotta a game!
Fél körön át 150-el mentem, ennyi volt a vége, épphogy 10 s-el lettem első. Ez nem valami bug szerintetek? 3. idény, 50 %-os verseny, Mclarennel.
Ja, és természetesen nem figyelmeztettek, most direkt odafigyeltem, hátha.... Nos, vélemény? -
AMD_ok
őstag
Volt már valakinek, hogy bajnoskágban a versenyen elfogyott a benzin???
Minden segítség kikapcsolva, max ztimuláció, legend ellenfelek, 50 %-os verseny, és az utolsó körben elfogyott a benzin!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Már vezettem kb 40 s-el, 10 kocsit leköröztem, mindenki visszavette a kört, a 2. Webber meg a célegyenesben megelőzött, most kezdhetem elölről a versenyt!!!
-
AMD_ok
őstag
válasz
--Lorant-- #4348 üzenetére
nincs mit,szívesen segítünk, ha tudunk, láthattad. Most már nyomd a gázt ezerrel
-
AMD_ok
őstag
válasz
--Lorant-- #4344 üzenetére
nnna végre,hajrá
-
AMD_ok
őstag
válasz
--Lorant-- #4326 üzenetére
okés, közben megnéztem pár oldalt system req ügyben,de sehol nem írják, hogy Service Pack 3 kell neki XP-re... úgyhogy ez nem a te hibád, nem tudhattad
-
AMD_ok
őstag
válasz
--Lorant-- #4324 üzenetére
Katt ide (a te linked nem működik)
(az avatarod pontosan illeszkedik a játékkal kapcsolatos problémád makacsságához)
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #4057 üzenetére
nagyon köszi, holnap kipróbálom, egyébként én is azt a setupot használom
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #4053 üzenetére
Thx
vettem az "adást", még leváltod pl az 1. kanyarban 1-be is, és rögtön vissza 2. én azt 2.-ban veszem simán, és még van a pályán kb 4 kanyar,amit hasonló technikával veszel be. Ez a motorfék miatt van? A féktávjaim alapvetően elég jók, néhol veszek picit hosszabb féktávot,mint te, de a seb. fokozatok ugyanazok a kanyarokban, mint neked, kivéve ezeket a + le- és rögtön felváltásokat
még a setup érdekelne, mert lehet, ott is van valami plusz nálad, hogy jobban vegye a kanyarokat
Ja, és mivel veszed fel ezeket a vidiket? Fraps, vagy valami más?Tudom,túl sokat kérdeztem, bocsi
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #4045 üzenetére
Hú ez nem semmi, Grat
hogy a túróba veszed be azokat a kanyarokat?
Azt én is érzem,hogy meglesz a 49,de tovább nemigen fog menni...
-
AMD_ok
őstag
válasz
pcguru1 #4036 üzenetére
sztem semmi gond, válassz akárkit, ha később is teljesíted a csapat elvárásait, fel fogják ajánlani azt az ülést neked biztos
jozsi252: nem több századok, hanem tizedek és másodpercek. Nekem elhiheted, most álltam át tizen x év alatt automatáról manuálisra, Bahreinben aut. váltó legjobb idő TT-ben: 1:52:6xx volt, most 1: 50:317-nél tartok man. váltóval úgy,hogy csak még most szokom
És igen, azokat a seb. fokozatokat állítod, hogy milyen seb-nél váltsa a köv. fokozatot abban a menüpontban -
AMD_ok
őstag
Nálad az a baj ezek szerint, hogy egyből visszarakod 1. vagy 2. fokozatba, én max 4-et váltok le egyszerre, és ahogy Motion írta, utána már csak ha lassult a verda, mert különben tényleg azonnal elforog a segge (sőt, ha csak 3.-ig kell viszzaváltani,akkor is ugyanígy teszek, 4.-ig váltok egyszerre, majd még egy kicsi lassulás után - tulképpen a kanyar fele előtt szinte közvetlenül,ahogy jön a kigyorsítás,akkor váltok még egyet le REMÉLEM,ÉRTHETŐ, nem túl hülyén írtam le
). Próbáld meg ezt a váltást, és sztem hamar ráérzel, én ezt a "nagyoktól" lestem el, figyeltem a versenyek közben, hogyan váltanak
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #4018 üzenetére
értem,akkor már nem vagyok annyira szar manual-al se..
. Egyre jobban érzem, alakul,persze a gyakorlás mindenek felett. Megértem Zoo123-at, nagyon ódzkodtam én is a man. váltótól, (tudod, soha nem ugy mentem, semmilyen játékban), de megértettem, hogy ha tovább akarok lépni egy következő szintre, nincs más alternatíva (no persze a beállítás is rettenetesen fontos!!!), és mostmár sokkal jobb köridőket nyomok man. váltóval azokon a pályákon, amiket jól ismerek. Szép lassan elsajátítom majd mindet, és akkor lehet nyomni ezerrel!
ymdar111: nem is azt mondtam, hogy hibás a kormány, hanem az övé is ugyanazt csinálja,mint a tied, és tényleg nem sok force feedback van benne (éppen most próbáltam ki nála
), ez van
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #4012 üzenetére
Hali
kezd bejönni a manuális váltó
Bahrein-ben kb 2 másodpercet tudok már javítani, most 1.50.715-nél járok, és még van benne, érzem (csak még nem merem elhinni, hogy tényleg beveszi a kanyarokat
). Neked ott mennyi az időd?
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok
Tudja valaki, hogy hova a p*csába lett a több ezer time trial-os idő a leaderboards-ról??? Alig pár százat látok, és nem többet/pálya (van,ahol csak 40-et), a saját időimet is belevéve!! -
AMD_ok
őstag
válasz
"Infinity" #3816 üzenetére
nem tudom,mi lehet a baj,valszeg bug, de visszakérdezek: mi a baj azzal, hogy 2. számú pilóta leszel esetleg? Kb semennyit nem számít sztem...
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3797 üzenetére
én utálom
csak viccelek, toltam ott régebben,de már az időre se emlékszem. Viszont a kvalitásodból ítélve a nyomodban se vagyok sztem -
AMD_ok
őstag
észrevette valaki, (ill volt-e már valakinél), hogy a patch óta TT-ben néha nincs OSD (semmi), pedig menüben be van kapcsolva természetesen, és random csinálja ezt...
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3710 üzenetére
nem hinném, főleg az online miatt (ahhoz kötelező)
Egyébként Grat a brazil időhöz
-
AMD_ok
őstag
válasz
Barthezz2 #3672 üzenetére
nem haragszom,de tekintsd meg a link elejét is,ahol ott szerepel a FIA is.......
(egyébként mindenkinek szíve joga eldönteni, én 99,9 %-ig biztos vagyok a dolgomban, ezért nem is probléma ez nekem, én is úgy megyek, hogy 1 mért kört megyek a q3-ban a legujabb gumival) -
AMD_ok
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3667 üzenetére
természetesen defektessel nem kell indulni, mint esőben sem kell az előző napon megfutott lágy gumival indulni....(hanem interrel, vagy esőgumival,ráadásul ilyenkor már az 1 kerékcsere sem kötelező). De ez a szabály, AZZAL a szettel kell indulni, ezért is cserélik meg a legutolsó gyors körre általában a q3-ban, hogy teljesen uj legyen, amivel majd indulni kell másnap, csak az a kb 3 kör legyen benne (felvezető-, gyors-, levezető kör)
Legalábbis én ezt tudom szabályként -
-
AMD_ok
őstag
-
AMD_ok
őstag
válasz
manutdzoli #3536 üzenetére
nincs ugyan ps3-am, de a pc-n a "custom grand prix"-nél van a sok online game, amihez tudsz csatlakozni, a party lobbyban TE csinálsz játékot, és ha másoknak nem tetszik,akkor nem lépnek be,vagy rögtön kilépnek. (az már más kérdés, hogy ps3-on mennyi online játékos "mozog"...)
-
AMD_ok
őstag
Első tapasztalataim a patch-el: a töltési idő drasztikusan (negyed-ötödére) esett vissza, az fps szám a 35-55 közöttiről felugrott verseny közben (sok autóval előttem) 70-85-re (természetesen minden fullon, ultrán, full hd-ban, stb)!
Gondolom, a dx11 is bekapcsolódott ezzel, de valaki erősítsen meg ebben, aki biztos benne.
A részidők a boxban rendben lettek, mutatja mindenki 3. szektorát is, a boxkihajtásról még nem tudok nyilatkozni (hogy benntart-e sokáig, ha többen is jönnek ki mögöttem), nem próbáltam.
Egyelőre elég pozitív a benyomásom -
AMD_ok
őstag
válasz
hermanyi #3493 üzenetére
a hosszú egyenes végi jobb-bal-kis egyenes-jobb kombinációt mondod?
Ha kéziváltóval nyomod, akkor simán meg lehet csinálni, sőt ott most rendszeresen saját magamat megverem, csak később szúrom el a kört itt-ott
Azért mondtam, hogy van még benne pár tized, Motion_Blur 1.41.5xx-os köréről nem is beszélve....
-
AMD_ok
őstag
válasz
Barthezz2 #3490 üzenetére
kis hamis, nekem nem ütötte ki a szemem
Más: hogy is van az, hogy ONLINE nyomom, és az 1. kanyarban rendesen elfordulok Melbourne-ben, majd hátulról valaki belémszáll -> sóderágy, majd jön a kiírás, hogy box utca áthajtásos bünti. Nem megyek ki, erre diszkvalifikálnak (nem az a baj, hogy diszkvalifikálnak,mert az a büntetés elmulasztásának a következménye, hanem hogy miért ÉN kapok büntetést???)
Zoo123: nincs mit, szívesen (remélem, nálad is bejön majd)
-
AMD_ok
őstag
úgy 5-6 versennyel a szezon vége előtt a verseny végi interjúban megkérdezték, hogy kit tartok riválisomnak (az akkori állás szerinti 2. 3. helyezett a bajnokságban - Webber és Hamilton), és a végén annak a helyére ültem a red bull-ba, akit megneveztem riválisnak
Csak egy adalék ahhoz, hogy ha ilyen kérdést kapsz,akkor azt mondd, ahová kerülni szeretnél, mert sógorom is pontosan ugyanígy tett, és ő ezáltal a Mclarenhez szerződött a 2. idényben -
AMD_ok
őstag
válasz
hermanyi #3468 üzenetére
nagyon szép
. (valami qrva nagy bug van itt, kérem szépen
)
Keress meg, és győzz le, mert van még benne pár tized, érzem, csak mindig elbaszarintom valahol, és nem tudom lejjebb tornászni az időt.Metal213: Előttem már megválaszolták a kérdésed, megjelenés napja óta online nyomjuk, külföldi live regisztrációval
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3452 üzenetére
zsír, csak nekem kicsit alulkormányzott a Te beállításod, egy kicsit módosítottam rajta
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3431 üzenetére
és ha kitolod az utolsó fokozatot még emellé nagyobbra?
(mint pl spa-ban én is kitoltam 358-ig, asszem)
Ja, és erre válaszolnál? Köszönöm
-
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #3413 üzenetére
merthogy mikor érkezik várhatóan?
-
AMD_ok
őstag
válasz
7600 GS #3379 üzenetére
nyomjad a gázt ezerre'!
Na de komolyra fordítva a szót: amíg a patch ki nem jön,addig a törést kapcsold ki, ezzel sok bosszús defekttől kíméled meg magad, aztán meg sztem a championship előtt érdemes a grand prixben jópár kört menni külön, hogy megismerd a pályát,mielőtt nekimész az ottani versenynek (féktávok, váltófokozat-melyik kanyart hányadikban lehet bevenni, stb). Ja, és ha nem vagy túl türelmes egyelőre,akkor elég 20-30 %-os versenyeket nyomni az elején
Jó körözgetést!(a live-ra pedig tanult kollégám rávilágított). Jut is eszembe, polonic: biztos át lehet majd regelni magyarra a live-on ugyanazzal az id-vel?
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3354 üzenetére
hali
Írd már le légyszi a setupodat, (spa-hoz), mert erőltettem a javaslatodra a kézi váltót, és azzal tudtam egy 1.42.971-es időt tolni, egyelőre lejjebb nem megy, de tőlem a kézi váltóval ez is elég szép (tudod, most próbálgatom ezt a dolgot először). Talán a többiek is okulnak a beállításokból.
Köszi -
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3286 üzenetére
Bazz, ez a Jessica Lopez meglátogathatna, és elbeszélgetnénk a G27 rejtelmeiről...
-
AMD_ok
őstag
válasz
werszomjas #3283 üzenetére
Akinek G27 van,majd reagál egyébként (tudtommal elhanyagolható szinte a különbség, de még azt hallottam, hogy a G27 halkabb)
MOD: most látom, hogy a G27 H váltóját nem lehet áttenni szekvenciálisba (még ez a különbség)
-
AMD_ok
őstag
válasz
werszomjas #3280 üzenetére
A G27-en 6 gomb van a kormányon a a G25 kettőjével szemben (a pillangóváltót most nem számoltam), + rajta van a ledsor is,ami a ford számot mutatja. Ha ez neked megér kb 30-40 rugó felárat,akkor G27, egyébként a kistesó is "megteszi" (mert más tekintetben szinte teljesen ugyanolyanok)
MOD: nem próbáltam a G27-et, sztem youtube-on lehet róla találni videót... (G25 vs G27) -
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3276 üzenetére
Én egy Formula Force GP-vel kezdtem, az volt vagy 6 évig, aztán jött a MOMO, az kb 3 évig, és végül 1 éve én is 33-ért szereztem egy G25-öt. Először nagyon fura volt, de hamar teljesen megszoktam, és jobb, mint a MOMO, sokkal precízebb, stb. 15-ért toltam el a MOMO-t
-
AMD_ok
őstag
válasz
hermanyi #3268 üzenetére
Hát el tudnám képzelni,az biztos
.
Motion_Blur, szab.tam: nagyon köszi, próbálkozom mostmár erősen. Amit Motion küldött beállításokat, azzal már megközelítettem az automatás időmet. REmélem,sikerül majd belőle faragni
MOD: én is természetesen ballal fékezek, a H váltót TDU-ban használom, rettentő feelinges, baromi jó (lassú a váltás ugyan, de qrva jó érzés)
Köszi -
AMD_ok
őstag
válasz
hermanyi #3266 üzenetére
Köszönöm
Nagyjából ezt éreztem én is melbourne-ben, mert az a kedvenc pályám, és ott 10-15 kör után manual váltóval majdnem olyan köröket mentem, mint automatával (namost nálam tudni kell, hogy én eddig SOHA semmilyen játékot nem játszottam manual váltóval,csak automatával, ennek tükrében tényleg sokat lehetne sztem is javulni)
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3261 üzenetére
küldd már el priviben a beállításokat koreához, mert nekem 1.35.842-re sikerült levinni, tovább nem
MOD: lehet az automata váltó akaszt meg egyébként, nem mentem még manuallal, nem szoktam
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3258 üzenetére
-
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2879 üzenetére
grat,szép idő,és van még benne 2-3 tized sztem is az íveknél
-
AMD_ok
őstag
Grat
Én még ezt nem figyeltem,hogy másképp állna a kerék fékezéskor,de akkor majd megnézem.
MOD: 2 hét múlva majd megnézem a fiúkat az igazi pályán,hogy ténylegesen ők hol fékeznek egy-egy féktávnál.Sztem azért 260-270-ről kell 70-80 méter fékút,és nem elég 30-40.De majd meglátjuk (no meg igaz,hogy aut. váltóval hajtok,de akkor majd kipróbálom,amit mondtál, begyakorlok egy féktávot) -
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2859 üzenetére
Pontosan, a belső kerékvetőn adsz egy kis gázt,és rögtön megforog. Nála semmi. Nézd meg az esős Abu Dhabi körét. Fele akkora féktávja van vízen,mint nekem szárazon
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2857 üzenetére
Á, ez nem létezik
100%, hogy segítségeket használt, én pedig nem használok semmit time trialban sem. Úgy dobja át a verdát a rázóköveken, hogy rögtön ki kéne pörögnie a kigyorsításkor. Így elég könnyű menni sztem. Ilyet én sose fogok menni, épp emiatt
MOD: megnéztem Abu Dhabit esőben nála. Hát vannak féktávok,aminek a felét veszi,amit én, és én mégis majdnem kicsúszok. Tuti segítség
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2852 üzenetére
Próbáltam,de tényleg csak próba volt,majd rámegyek jobban. Most ugyis letudtam karriermódban az 1. idényemet, szoknom kell a Red Bullt
, teljesen más,mint a Toro Rosso volt.
Skylaner: Na pont belekérdeztél a számomra legundorítóbb pályába. Nem mentem TT-t rajta, örültem,hogy a versenyehétvégén valahogy végigevickéltem
. De bepótolom, ígérem
Motion_Blur:Az nagyon kemény idő?(tényleg nem tudom, mert nem próbáltam még - már Szingapúrra gondoltam)
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2849 üzenetére
Sztem nem lehetetlen, hátsó kanyargós részen van még benne kicsi, no meg a 2 rohadt hosszú egyenes féktávját lehetne talán picit okosabban csinálni, hogy a kigyorsítás jobb legyen, és akkor talán megvan a 35-ös idő
(jó könnyű így elmondani, mi?
)
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2841 üzenetére
Én 1.36.387-et mentem time trialon, és még én is ugy érzem , hogy van még benne egy pici
De majd jönnek 2 hét múlva a nagyok,és rommá vernek minketheihachi: az időeredményes táblázatodba is feltöltöttem a képet, de véletlen nem a trialt jelöltem be, hanem a practice-n maradt. Hogy lehet javítani, vagy törölni, hogy rendben legyen?
-
AMD_ok
őstag
válasz
SpongyaBob #2782 üzenetére
Hát annyira nem szar, de a vége nagyon furmányos.Az meg sztem pont a Red Bulloknak fog kedvezni
(ez a kör kb a 20.-ra sikerült, de még van benne, ugy érzem)
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2776 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest