Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
ftomi74 #6924 üzenetére
Basszus én is csaló vagyok (LegalBeku)?
Azt kéne tudnom melyik pályán vagyok benne az első 10 be mert aszt hiszem 300 ban sem sehol .Igaz a B-ligájukban a 3. versenyen már nem vehettem részt mert megnyertem az első kettőt és kidobtak ,pedig csak annyit tettem ,hogy nekem nem fogyott ki az üzemanyagom és így előztem meg azt aki vezetett
De itt üzenem K Gyurinak ,hogy gondolkozzon el azon amit ír mert ha ügyvéd lennék ezt simán behúznám becsület sértésnek
-
hermanyi
addikt
Számomra is elérhetetlen idő
Amikor nagyon jó körön vagyok (1:37-közepe lenne) akkor tuti invalid lap valamelyik sikán miatt amúgy meg 1:39 körülTrihorn :
Gratula a 27 hez én 25 tel megyek de ezt is meg kellett szokni a régi után beletelt vagy 2 hetembe
A nézettől meg tuti behánynék -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #6778 üzenetére
Ezt az idöt lazán hozom csak nem Szingapúrban
Persze G25 el
Anno én is MOMON filóztam de a sok olvasás és potméter hiba miatt lett a G25 -
hermanyi
addikt
igyekszem én is lenni de sztem csak fél 10 ig
Szerk:
Steady74:
Ne várj csodát csőhídi pályától el vannak kényeztetve a halak a sok versenytől
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #6756 üzenetére
de itt lakok mellette gyalog kemény 5 perc ha nem sietek
_kovi_
Én voltam kb 14-15 kört és felkelt a gyerek és romá törtem a Lotust
a 3. körben mentem ki a büntetésem letölteni mert csatában voltam az első helyért és a 2-es kanyarban segítettek a bukótérbe menni ,és én kaptam áthajtásost baleset okozásért -
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #6738 üzenetére
Holnap írok Codemastersnek ,hogy a neked szánt F1 2011-böl töröljék a 7-es sebességfokozatot
giigz : Szívesen
-
-
hermanyi
addikt
válasz
paramparya #6305 üzenetére
S F ezt is behozta bízom a vörös versenytempójában
-
hermanyi
addikt
Sziasztok
Lenne egy kisebb problémám , mégpedig az új rendszerben
A játék megy gyönyörűen 100 FPS (frapsal mérve) és érthetetlen akadások jönnek elő a játékban
A régi konfigal semmi ilyenem nem volt Asus p5q pro turbo Q9650 4 gig memo
valakinek volt már ilyen problémája -
hermanyi
addikt
Sziasztok lenne egy nagy kérdésem
Újra raktam a rendszert egy SSD re (win7 Prof X64 )telepítettem a játékot és az istenért nem akar elindulniHibaüzi :
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: F1_2010_game.exe
Alkalmazásverzió: 1.1.1.129
Alkalmazás időbélyegzője: 4cbea443
Hiba – modul neve: KERNELBASE.dll
Hiba – modul verziója: 6.1.7600.16385
Hiba – modul időbélyegzője: 4a5bdbdf
Kivételkód: c06d007f
Kivétel – eltolás: 0000b727
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #6027 üzenetére
Grat a jó szezonhoz . Catalunyaban hanyadik lettél vagy nyerted azt is ?
-
hermanyi
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5883 üzenetére
speed1267 tényleg nem szimpatikus
az meg ,hogy csiter-e azt nem tudom mert azért el el lehet verni igaz kigyorsításoknál rettentően be tud tapadni az autó alatta -
hermanyi
addikt
Sziasztok lenne egy kérdésem tudom a megoldást csak lustaságból kérdezem mert nincs kedvem visszaolvasgatni ,hogy a pocsolyákat ,hogy lehet visszatenni a játékba .
szóval a pocsolya fix kéne nékem
előre is köszönömSteady74 én leszek a megszokott LegalBeku névvel igaz össze vissza
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #5730 üzenetére
Én ezt használom időt ne kérdez amikor csak tehetem kerülöm a pályát
Aerodynamics
Front Wing Angle: 3
Rear Wing Angle: 1
Braking
Balance: F 50% - R 50%
Pressure: Medium
Brake Size: Small
Balance
Ballast Distribution: F 50% - R 50%
Front Anti-roll Bar: 6
Rear Anti-roll Bar: 9
Suspension
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 8
Rear Spring Stiffness: 8
Gearbox
Gear 1: 151 kph / xxx mph
Gear 2: 186 kph / xxx mph
Gear 3: 220 kph / xxx mph
Gear 4: 255 kph / xxx mph
Gear 5: 291 kph / xxx mph
Gear 6: 329 kph / xxx mph
Gear 7: 369 kph / xxx mph
Engine
Throttle map: Fast
Fuel: Fixed
Alignment
Camber front: -1.20
Camber rear: -3.10
Toe front: 0.12
Toe rear:0.44 -
hermanyi
addikt
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #5717 üzenetére
parancsolj de úgy látom regghez kötötték felteszem valamelyik tárra Rapidshare remélem nem warez
Én meg tanulhatok újra vezetni a kormánycsere miatt , G25 kissé másabb mint az EX -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #5713 üzenetére
na feltelepítettem
most meglesem zavar e valamit és ,hogy néz ki -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #5667 üzenetére
néha azért ki lehet fogni jo társaságot és akkor abba sem akarom hagyni
-
hermanyi
addikt
Katasztrofális mennyire nem figyelnek a másikra mostanában gyors versenyen
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #5555 üzenetére
látom indulnak a ligák bajnokságok
(engem egyből már kitettek
)
de érdeklődnék ,hogy ti találtatok megoldást a Force India bugra ? Ha nem akkor kollégának nagy szopacsa lesz -
hermanyi
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5544 üzenetére
Legal Beku a live nevem de sajna nem nagyon van időm játszani
-
hermanyi
addikt
érdeklődnék ,szerintetek mennyivel élvezhetőbb a játék egy G25 el mint egy Driving force ex el ?
-
hermanyi
addikt
és így fog Bruno Sena jó autóba ülni
-
hermanyi
addikt
Na úgy néz ki meghalt a pedálom fék rendszere
Most megpróbálom a féket a kormány valamely gombjára rátenni de kétlem ,hogy elvezhető lesz így a játék
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #5297 üzenetére
Kíváncsiságból megnéztem én is enyém igaz nekem nem nagyon szokott ledobni
Bár a ping néha nekem is sok főleg ha megy torrent -
hermanyi
addikt
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #4884 üzenetére
ezzel egyet értek
de hiába van kikapcsolva törés akkor is el lehet cseszni a másik szórakozását ,hogy minden kanyarban elnézi a féktávot szél árnyékban (hu de sokszor előfordult már multiban)sajnos idegesítő multiban a felhígult társaság ,akik nem nézik a másikat csak ,hogy előrébb végezzen és ezért mindenre képes , tisztelet a kivételeknek akiknek fontosabb egy jó párviadal és ha elnéz valamit akkor inkább elrántja a kormányt minthogy a belerongyoljon az előtte lévőbe és annak tegye tönkre a versenyét
-
hermanyi
addikt
nekem elvileg jó mind a 2 nap
vasárnapra kötött versenyem van (lesz a B ligában) -
hermanyi
addikt
válasz
Patrick #4802 üzenetére
Sajnos az és ezt annak ellenére írom ,hogy vagyok a B ligában
Amúgy Kínában a 35.777 es idő szerintem nagyon jó bekapcs üzemanyag és gumi és kikapcs segédletekkel
De egy 75-100% os versenyt nem ezzel lehet megnyerni hanem a folyamatossággal kevés hibával és türelemmel
Lásd mostani verseny szét gyilkolta az autót és az utso 2 körbe kifogyott a benya szerencsémreRolly sori de csak be voltam lépve de máshol fórumoztam
legközelebb tuti megyek -
-
hermanyi
addikt
válasz
Patrick #4640 üzenetére
Döntsd el te hogy az az 1.5 az jó e ?
Szellem autó az előfordult velem is és engem zavart főleg akkor mikor egyszer szellem autó egyszer meg nem ugyanabban a versenyben .És lenne egy kérdésem találkoztatok már Stop & Go büntivel ,mert én eddig csak idő és áthajtásost kaptam
-
hermanyi
addikt
Na ma megkaptam életem első áthajtásos büntetését , olyanért ,hogy előttem hárman összeakadtak Bahrain ban az első kanyarban és elszáguldoztam a ferrari padló lemeze alatt
,pedig én nem értem senkihez sem és mégis én kaptam büntit
Amúgy jobban is kidolgozhatták volna a Codenál az autó alját látványilag nem nagy számÉs amire még figyelmes lettem az az ,hogy van aki állandóan első helyről indul (Andy ford1) teljesen mindegy ,hogy hanyadiknak ér be a következő versenyen ismételten az első helyről rajtol , ja és ö simán vágja a síkánokat olyan szinten ,hogy a bolyát kerüli ki és büntit sem kap
én meg megcsúszom azért is fáradjak be egy áthajtásosért vagy +10 mp -
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4546 üzenetére
Megnyugtatlak én se AHCI ba telepítettem a rendszert mert kapkodtam és kimaradt
Elvileg utólag is át lehetne variálnom de jó ez így nekem annyival nem lassabb ,hogy nagyon bosszantson -
hermanyi
addikt
válasz
hermanyi #4540 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből
teszt a gyorsulásrol
és rosszul tudtam használható a fennmaradó rész"RAID 0 (összefűzés)
RAID Level 0
A RAID 0 az egyes lemezek egyszerű összefűzését jelenti, viszont semmilyen redundanciát nem ad, így nem biztosít hibatűrést, azaz egyetlen meghajtó meghibásodása az egész tömb hibáját okozza. Mind az írási, mind az olvasási műveletek párhuzamosítva történnek, ideális esetben a sebesség az egyes lemezek sebességének összege lesz, így a módszer a RAID szintek közül a legjobb teljesítményt nyújtja (a többi módszernél a redundancia kezelése lassítja a rendszert). A megoldás lehetővé teszi különböző kapacitású lemezek összekapcsolását is, viszont a nagyobb kapacitású lemezeken is csak a tömb legkisebb kapacitású lemezének méretét lehet használni (tehát egy 120 GB és egy 100 GB méretű lemez összefűzésekor mindössze egy 200 GB-os logikai meghajtót fogunk kapni, a 120 GB-os lemezen 20 GB szabad terület marad, amit más célokra természetesen felhasználhatunk).
A RAID 0 főleg olyan helyeken alkalmazható, ahol nem szempont az adatbiztonság vagy kevés merevlemez csatolható fel az operációs rendszer korlátozása miatt. (Például a régebbi Microsoft Windows rendszerek esetében összesen 26 meghajtó betűjelet tesznek elérhetővé, ezzel 24 eszközre korlátozva a partíciók számát. Az újabb rendszerek, mint a Windows 2000 Professional és az ezt követő Windowsok, valamint a Unix rendszerek lehetőséget adnak a partíciók könyvtárként való felcsatolására.) A másik pozitív tulajdonsága viszont továbbra is csábító lehet olyan, kifejezetten csak játékra épített rendszereknél, ahol ezzel tetemes teljesítménynövekedést érhetünk el. Ilyen célú alkalmazásra mégsem túl ajánlott, mivel az egyszer már összekapcsolt diszkek különálló alkalmazása csak újraszervezés után, a teljes adattartalom eltávolításával és újraformázással lehetséges."
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4539 üzenetére
Rolly te kevered az AHCI val szerintem, a Raid0 az gyorsít de csak 2 egyforma méretű vinyot érdemes mert bukód a nagyobb vinyo többletét
-
hermanyi
addikt
Igen benne de csak körönként 6 mp t mehet
Biztos bele teszik szerintem de úgysem vesszük észre max azt amit állítólag akarnak ,hogy 12000 ig pöröghet a motor ha jól tudom , fele akkora kijelző is elég leszNevetséges amit csinálnak ezzel a sporttal költség csöki néven
nem kéne évente új szabály és kiforrná magát és a fejlesztéseken milliárdokat spórolnának és lehet a kisebb csapatok is felzárkóznának .
és 2015 töl 601 es limuzin motorokkal szerelik őket -
hermanyi
addikt
Sziasztok magyarosításról mit tudtok ?
Azt a félkészt leszámítva
Tudtommal bezárták kapujuk és a Half-Hun Team vette át tőlük . -
hermanyi
addikt
Lökdösődős Multisok közé Brancej ,spa minden körben 3X szált belém
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4410 üzenetére
Megjavult neked is a játék ,vagy a beszaggatások és fagyások megmaradtak még ?
Én rendbe tettem regeditet azóta lekopogom semmi problémám vele , mehet a 8x élsimi ultra beállítás 1920/1080 , és teljesen zökkenőmentesen fut napok óta. -
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #4321 üzenetére
telepítsd as SP3 at az XPdre
-
hermanyi
addikt
na teli a ... a gameval
elkezdek játszani de a proc hűtöm elfelejtett felpörögni rendesen , és kék halálozás
eddig rendben van
gép újraindul winfos betölt rendesen , ellenőrzöm ventiket minden rendbenna mondom go F1 , és szerintetek elindul
rákattintok parancs ikonra , előjön a lemez a kurzor mellett mondom tölt rendbenés a nagy ló .... F1 2010 Executable működése leállt
és most gondolkozhatom ,hogy mi a franc baja van ,hogy hova naplózta el magának ,hogy nem szabad neki elindulni
-
hermanyi
addikt
válasz
polonic #4274 üzenetére
Parancsoljatok
de polonic kolléga megelőzöttRolly Dy07:
nekem úgy látszik megszűnt a fagyás a config true átírassál (1920/1080/ ultra 4X-es élsimítással )
igaz csak tegnap próbáltam de 30% os versenyt simán bírta igaz néha FPS em be esett 23 körülire ami már akadt , de ezt sem értem mitől lehet mert a konfigomnak röhögve bírnia kellene -
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4255 üzenetére
én ilyennel még nem találkoztam
olyan már volt ,hogy 4. nek értem be és 1 nek mutatott de ott AI sem volt -
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4252 üzenetére
nem csak te vagy "Én barom...vagy mégse barom" én is újratettem a rendszert
kipróbálom amit írtál hátha segíta pályákra beállított setupokat amúgy miért nem menti el , vagyis miért nem teszi vissza ha reinstal van és újrakezd az ember , a mentéseket visszatettem de a setupok nem maradtak meg , tegnap ezzel szívtam másfél órát mire nagyjából beirkáltam de ugye a finom hangolásaim meg nem lettek ki írva csak az alap setupok szal lehet újra finomítgatni a dolgokat
-
hermanyi
addikt
na énnekem úgy látszik megoldódott az a problémám ,hogy beakad a játék (szereti ez a 4 magot) amiota lecseréltem az E8400 at Q9650 re azóta megtátosodott a játék az átlagos 30-40 fps em felugrott a duplájára
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4141 üzenetére
TRX450EX nálam is fekete listás
volt olyan 20% os verseny ,hogy csak lökdösött ki a pályáról
mert török pályán be mertem rakni belső ívre a Virgint a cél egyenes előtti kanyarban és előztem meg
és a végén kaptam tőle egy üzitszerk
ma viszont nem tudok online játszani állandóan netvork errort ír mielőtt kezdődne a verseny -
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4001 üzenetére
én azt tettem fel először
pocsolya fix eltávolítása nekem is javított FPS en de nem lett az igazi de legalább ritkábban lagol -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #3913 üzenetére
de ezt a kört nem hiszem ,hogy azzal a setupal csináltad amit emlegettél
nekem azzal a setupal 1:19 alá nem ment le a régi setupomal meg megvolt az 1:18
vagy csak ma nem ment
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Óra topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gurulunk, WAZE?!
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest