Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ftomi74 #7318 üzenetére
Grat!
Nekem is befigyelt volna a 39 közepe és ha az utolsó 3 kanyart nem Rosberg papa mögött töltöm
(Hogy kell kattintósra csinálni a képet?)
PH! képfeltöltőjét használod, akkor lehet megoldani máskülönben fel kell töltened a thumb képet is és azt beilleszteni képkét és "rálinkelni" a rendes képet.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
paramparya #7295 üzenetére
Ó hát ilyen velem kb. minden második versenyen történik.
Én azt hittem ez valami fícsör -
Motion_Blur
félisten
válasz
kmarci25 #7272 üzenetére
Sok jóra nem számíts, mert ilyen felbontáson még elég combos kis CPU limited lesz. Mindenképpen húzd a procit és ha lehet a kártyát is!
Szvsz 50-60 fps minimum kell ehhez a játékhoz. Ahhoz meg le kell venni elég sok mindent a látványelemekből. De futni fog ez alapján: [link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #7237 üzenetére
Grat, nagy idő
Én is kipróbáltam de kb. 20-25 kör után annyira felbasztam az agyam az egészen hogy inkább abbahagytam. Összesen két olyan mért kört tudtam futni ahol nem tartottak fel féktávon és kanyar közben (csak kigyorsításon..), egyik 19.4 lett a másik 19.5
Ja és azzal a setuppal nyomulok amivel TT-t tolom
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #7230 üzenetére
Gratula, nagy kör lehetett
Arra megkérhetnélek hogy ha futsz még TT-ban, vedd már fel légyszi egy köröd mert kíváncsi vagyok hogy veszed az első szektort. Nekem az egész játékban ez a két sikán az achilles-ínam.
Kipróbáltam 3-4 féle setupot is, de egy 16.8-nál nem nagyon látok tovább
Előre is thx
-
Motion_Blur
félisten
Nem akarok offolni, de erre reagálni szeretnék.
2008, Montreal.. a BMW, mint önálló gyári csapat első futam (ráadásul kettős) győzelme. Nem emlékszem pontosan hogy a futam utáni napokban, vagy később egy mélyinterjúban, de Mario Theissen elköpte hogy bizony ez a győzelem (még) nem volt betervezve, és bizonyos értelemben negatívan érintette, hiszen hirtelen megnövekedtek az elvárások. Nehéz ezt megfogalmazni de egy több éves/évtizedes sportprogramban nem feltétlen cél a győzelem.
Vannak olyan csapatok (jellemzően a középcsapatok), akiknek bizony maga a részvétel is kőkeményen megéri. F-csatorna, dupla diffúzor, EBD, hajlékony első szárny... Egyik se a Force Indiához vagy a Sauberhez kötődik ugye? a középcsapatok legtöbb esetben átveszik a fejlesztéseket, lemásolják őket. Komoly pénzeket követelő kísérletezésbe, fejlesztésbe egyik ilyen csapat se megy bele. Akkor már nem érné meg nekik szerepelni a sorozatban. Akik véleményem szerint pénzt nem kímélve, mindent megtesznek a győzelemért az a Red Bull, a Renault és nyilvánvalóan a két tradicionális istálló a Ferrari és a McLaren.
2009-ben a Brawn GP is egy olyan Honda terv eredménye lett, ami 2 évet és több száz millió dollárt emésztett fel. Iszonyat 'pech' a Hondának hogy jött a 2008-as válság és sutba dobták az egészet. Illetve Ross Brawn elé, aki élt is a lehetőséggel.
Szal abban én biztos vagyok hogy a Merci jövőre se lesz topcsapat, mert szvsz nincs meg a 'mindent a győzelemért' hozzáállás a felső vezetésben akik a pénzt osztják. A lehető legkisebb ráfordítással akarnak elérni eredményeket, ami meg is látszik. Egy Ross Brawn meg nem tud csodát tenni, nem ő tervezi az autót. Schumi azt gondolom hogy absz. tisztában volt ezzel amikor aláírt. Nem volt szabad hely egyik topcsapatban van, rizikózott hátha maradt még valami a 2009-es lendületből. Hát nem maradt...
'98 óta drukkolok Schuminak de nem várom azt hogy jövőre erőből nyerjen.
Viszont egy próbát megérne neki még maradni 2013-ra, a szabályváltozásokkal talán van esély az erőviszonyok megváltozására. -
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #7155 üzenetére
Én is nekifutottam és kurva nagy idő lehetett volna ha... az utolsó szektor előtt majdnem 2 tizedes előnyöm volt de a sikán előtti hosszú balosnál túlságosan leszélesedtem és elvette a kört
Azóta se tudok olyan két első szektort futni, a második mérési pontnál 1:11.318-as időm volt...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
paramparya #7146 üzenetére
14 kört hogy bír ki a lágy gumi egy 18 körös versenyen?
Ennyire vajkezű vagy? -
Motion_Blur
félisten
Ne már bazz, gyertek!!
'Ismerős' arcokat (avatarokat) akarok látni a LAN party-n -
Motion_Blur
félisten
válasz
MC HOBO #7081 üzenetére
Látom ma még tettél egy utolsó próbát, kár volt pazarolni az idődet..
Nekem az tetszik ahogy elhárították a F2F felkérést, na az nem volt semmi
természetesen nem vesznek részt egy ilyenben, mert nem arról van szó hogy ki a gyorsabb. Ebben csak az a szép Gyurikám, hogy nem is ebből a célból jönne létre a találkozó hanem hogy bizonyítsuk, mindenféle trükk nélkül bármikor megfutjuk a leaderboardos időt (természetesen 1-2 tizedes hibahatárral). Az már csak ennek eredménye hogy 2mp-el vagyunk gyorsabbak nála és a többi őstehetség admin brigádnál. És ezt ő is tudja szegénykém, de most mit tud csinálni.. hárít, direkt félreértelmez stb...
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Spa-ra tudom ajánlani a F100-R0 balanszot, nálam tuti nyerő.
Sikerült vele lefaragnom a középső szektorból 2 tizedet, és bár az első és az utolsó szektorban is hibáztam, javítani tudtam 1:38.1xx-re.
Így már lehetségesnek tűnik az 1:37 vége. A tökéletes kör kell hozzá..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #7055 üzenetére
Beleolvastam a feketelistás topikba, nagyon egyszerű a helyzet. Ezek nem értik hogy miért kapnak pályánként átlag 2mp-et és eszükbe se jut:
Ahogy anno Palik magyarázta futam közben hogy Barrichello miért kap körönként 1,5mp-et a csapattársától:
"Hogy mondjam hogy megértsd Gyulám?.. Bénább! Tudod.. a keze meg a lába!"
-
Motion_Blur
félisten
Vixen ezt nézd:
Az a fránya középső szektor
-
Motion_Blur
félisten
Vixen, király a setupod, a második mért körömön sikerült 1:38.2-t futnom
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #7006 üzenetére
Ott lesz, ebben biztos vagyok, szépen felsorakozunk Grisfiske mögé
Most néztem ezt a Gyurikát, szegénykém 2mp körül kap Hungaroringen.
Én a helyében még tanulgatnám kicsit a játékot mielőtt megszólalnékmod: ahogy nézem most Spa leaderboardot első 7-ben 5 magyar és mindenki PH!-ról
természetesen a valóban kamu illetve segítséggel futott időket (mondjuk utóbbiból 1 ilyen van) időket nem számítottam
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rototti #6983 üzenetére
"Csak abban reménykedhetünk, hogy az F1 2011 atombiztos lesz a csalásokkal szemben.
"
Úgy legyen! De azért 2010-ben is levágós hogy kinek az ideje kamu a leaderboardon, csak le kell tölteni a ghost car-t és ha a pályán nem találkozol vele és mondjuk az első szektorban 10mp a lemaradásod, akkor már gyanús a dolog
És ezekkel vagyunk mi egy kalap alá véve..
Egyébként Tomiról és rólam is azt hitték hogy Te vagyunk, szal nem voltál itt, de valahogy mégis
-
Motion_Blur
félisten
válasz
#65376768 #6980 üzenetére
Kár volt megemlíteni ezt az oldalt... belenéztem a fórum részébe, hát nem gondoltam volna hogy ennyien mocskolnak személy szerint engem is, teljesen ismeretlenül...
Gondoltam rá hogy írok oda, de végül is mit tudnék írni nekik?
Nekem nem kell bizonyítanom semmit, ha ők így dolgozzák fel azt hogy lassabbak akkor ezt a fajta zsigeri gyűlölködést akkor se fogják abbahagyni ha a szemük láttára futom meg az időt. Ez egy fajta védekezés részükről és minden olyan 'megoldást' élből elutasítanak ami veszélyeztetné az általuk felépített sztorit. Egy saját maguk által kreált álomvilágban élnek, ami arról szól hogy aki 2mp-el gyorsabb az csal. Mekkora lelki törést okozna nekik ha kiderülne az ellenkezője. Ettől menekülnek..Többet nem szándékozok írni a témáról, csak meglepett hogy ha az ember több 100 (vagy akár 1000) kör gyakorlás után (és mondjuk 10-12 év szimulátoros múlttal..) le tud tenni valamit az asztalra, akkor azt rögtön elkezdik marni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #6977 üzenetére
Ráfér a gyakorlás a barátunkra, gurulgasson csak
-
Motion_Blur
félisten
Én is raktam fel egy 1:38.4xxx-es videót Spa-ból: [link]
Sajnos csak replay, nem tudtam még megoldani a megfelelő sebességű élő rögzítést.
-
Motion_Blur
félisten
Miért van az ha a Fraps-ben beállítom hogy 30fps-el vegyen fel akkor ahogy elindítom a felvételt, 30-ra leesik az fps a játékban? Aztán néha felmegy stabil 60-ra, és utána megint leesik 30-ra?
Én 60 fps mellett se tudok rendesen játszani nemhogy 30..
-
Motion_Blur
félisten
Felajánlottam KGyurinak egy személyes találkozót, ahol megtudhattuk volna mi az igazság csalás ügyben, de sajnos visszakozott..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6875 üzenetére
Gratula, szépen hozzuk le az időt
Az a 378-379 az nálam csak 370-371. Grisfiske setupjával megyek.
Én is voltam megint 2 tizedes előnyben, mert az első szektorom meg az azt követő kombináció elég spórolósra sikeredett, de a Pouhon után mindig elbukom. Rápihenek most aztán hétvégén nekiállok
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #6869 üzenetére
Múltkor szim off nyomtunk egy 20%-os versenyt Spa-ban (első multis versenyem), és 1:39.4-39.8 között volt minden köröm, kivéve amiben kilöktek. Akkor még 39.2 volt a legjobb időm TT-ben.
Suzukában már szim on versenyt nyomtunk (20%), időmérőn 1:30.xxx-t mentem, versenyen meg 1:32 eleje/közepéket. Ezen kívül még nyomtunk pár futamot de úgy érzem sehol nem estem-keltem és konstans tudtam lenni hosszabb távon is.
TT sem egy körről szól, legalábbis én 20-30 köröket szoktam egybe lenyomni
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6860 üzenetére
Köszi!
G27-el szerintem le tudod vinni 38.2-beftomi74: tegnap 'tanultam meg' kör közben állítani az első szárnyat, de még nem megy rutinszerűen... második mérési pontnál már le kéne venni a szárnyat, de közben még tartani kéne erősen jobbra + felváltogatni... G27-en gondolom ezt már lehet csinálni kormányról nem kell kinyúlkálni oldalra..
-
Motion_Blur
félisten
Szerintem meg akinek nincs 10k-ja egy kormányra, az a játékot se vegye meg 8k-ért stb... ha valaki komolyan gondolja hogy játszik, az nem igaz hogy nem tud rá kiadni ennyit. Steady-nek pedig teljesen igaza van abban hogy egy kontrolleres "versenyző" sokkal kiszámíthatatlanabb és nehezebb lekövetni a mozgását.
peace
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ftomi74 #6800 üzenetére
Grat, leaderboardon már elég sokan tülekedünk 1:34.7-1:34.9-es időkkel, de ennél lejjebb csak keveseknek sikerül menni.
Mielőtt megfutottam a 34.8-at kb. fél éve nem nyomtam ezen a pályán. Alig fél óra után meglett ez az idő és azóta nem tudok javítani. Kurva idegesítő hogy a ghost car kitakarja a fékpontokat... ezen a pályán ez nekem nagyon zavaró...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6785 üzenetére
Kíváncsi leszek én is, főleg hogy milyen bugok lesznek benne
Én most azt fedeztem fel, hogy a legtöbb pályára nekem 0-100 az ideális balansz.. érdekes, mert grisfiske pont ellenkezőleg használja, feltehetően azért tudja így cibálni az autó elejét. Nálam viszont a kigyorsítás fontosabb, főleg most Szingapúrban sokat hozott nagyon meg Monzában is. Érezni hogy farnehéz az autó
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6781 üzenetére
"Ha van még rá gari, akkor sem javítják hanem egyből cserélik."
Ez így van, mindent cserélnek Logiék. Viszont ha elromlik a garis G25, már nem nagyon tudnak belőle cserélni és valszeg G27-et küldenek helyette. Ami mondjuk nem rossz dolog
(hallottam már ilyet)
Grisfiske... hát igen... megörültem a 14.5-ös időnek Ringen de amikor betöltöttem a Te ghost car-odat és láttam hogy az első szektort rontottad, tudtam hogy még benned van 2 tized, és azt szépen le is hoztad. Viktor Anderssen úr meg ment egy 14.0-át csak hogy ne is reménykedhessünk
de tényleg durván vezet. Én se tudnék úgy menni. Meg a short cut-okat se ismerem, hogy melyik pályán hol kell a fűről fordulni stb... de nem is nagyon érdekel, amit a saját stílusomból ki tudok (szeretnék) hozni az a pályák nagy részén egy 3-5. hely a tabellán. Persze a hab és assist on-os időket leszámítva.
Neked pedig sok sikert és pénzt az új kormányhoz!
ftomi74: köszi, grat Neked is, jó lenne 34.5-öt hozni. miközben a svéd csodagyerek már 33 felé tart
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6774 üzenetére
Ez sajnos típushiba, nálam fél évenként előjött, mindig megcsináltam de egy idő után meguntam és kib*sztam a kukába, nagyon szar az a kormány...
Milyen időt mennél G25-el bakker?
Amúgy grat az idődhöz Ringen, szépen összeraktad
Várunk vissza Szingapúrban, 1:34.xxx a limitidő -
Motion_Blur
félisten
Interlagos Time Trial - 1:04.847
2 tized kb. benne maradt
-
Motion_Blur
félisten
Bakker, sikerült beállítanom rendesen TT alatt a Fast mappingot. Bár még mindig nem tiszta hogy mikor működik és mikor nem. De érezhető, mivel a pálya közepén már nem láttam a visszapillantóban a ghost cart
Hockenheimben 1:12.0-ról rögtön 1:11.7-re tudtam javulni még úgy is hogy elkúrtam a hajtűt, illetve a végáttételen kell még reszelni mert így már 300m-el a visszafordító féktávja előtt tiltáson megyek 306-al
Most már értem hogy Silverstone-ban is miért volt annyival kisebb a tops speed-em. Ez simán jelent 5-6 tizedet
Vixen-nek köszi hogy megosztotta ezt az infót
-
Motion_Blur
félisten
Sikerült 1:14.7-et mennem Hockenheim Qual-on, már csak 1mp-re vagyok a Mesterektől
Ez a motor mappingos FAIL egyébként TT-re is érvényes? Ott is meg kell nyomni játék közben Fast-ra?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #6603 üzenetére
Sima 22"-os Fujitsu Siemens, már vagy 5 éves
De ilyen csíkozást már nagyon régóta nem tapasztaltam. Talán egyes játékoknál az átvezető videókban, de F1-nél ott se.
-
Motion_Blur
félisten
Érdekes amit írtok mert nálam nincs csíkozódás, pedig a V-Sync-et kikapcsolom (mindenhol!).
60-70 fps-t már megérzem a 90-100-hoz képest..
-
Motion_Blur
félisten
Én arra törekszem hogy stabilan 100 fps fölött legyek.
Szerencsére ehhez nem is kell kompromisszumokat kötni a minőségben
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6585 üzenetére
"Szakállas trükk már szerintem, hogy először mindig a quick setup leggyorsabb beállíást kell betölteni és utánna változtatni a többi beállításon."
Ezt most nem igazán értem. Minden esetben amikor játszotok, megcsináljátok ezt? Nem a mentett setupotokat töltitek be? Illetve ha először max. downforce-ot töltök be és onnan állítgatok, nem ugyan olyan viselkedést kapok mintha min. downforce-ról lőném be ugyanúgy a verdát?
Grat a körhöz, kíváncsi vagyok ha TT-nek nekiálltok mit mentek majd.
Nekem elsőre 1:12.0-át sikerült, de talán 3 tizedet ha tudok még faragni, onnantól kakukk
Új hozzászólás Aktív témák
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest