Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Trihorn

tag

válasz Motion_Blur #6778 üzenetére

Igen, teljesen igazad van, én is most untam meg a szerelgetést..
    Pont a ringen való kísérletezésem közben vettem észre, hogy néha csak úgy megelőzött a saját szellem autóm az egyenesekben, pedig igen jól elkaptam a kigyorsításokat..
    Akkor esett le, hogy a pedál fosakszik..
    Egy G25-öt megpróbálok beszerezni bár nekem azt mondta valaki, hogy azt nem javítják ha a gari lejárta után elromlik.. Ha van még rá gari, akkor sem javítják hanem egyből cserélik.
    Ez igaz vagy csak félreinformáltak?
    Azért kérdem, mert új G25-re nem hinném, hogy mostanában lesz pénzem..

Nem tudom, hogy tudnék-e jobb időt menni, nincs mihez viszonyítanom, bár azt hiszem sajnos nem..

Köszönöm szépen, a te idődid is elképesztően jók, végre megint valaki Magyarországról aki szintén ki tudja aknázni az autóban rejlő potenciált, szinte a végletekig. :R

Sokat szenvedtem a Hungaroring TT-vel, nagyon szerettem volna a világrekordot de hát Grisfiske mindig előhúz valamit a cilinderből, szinte lehetelenség lépést tartani vele.
    Láttam már jópár videóját, a kanyarbejáratoknál egy pillanat alatt koppanóra húzza a kormányt és úgy látszik, hogy az Ő módszere ebben a játékban kifizetődőbb időben..
    Véleményem szerint ha ezt élőben akár egy mezei gokartal próbálná megcsinálni, akkor faszán eltolná az elejét vagy kidobná a hátulját, ebben biztos vagyok.. Nekem teljesen más a stílusom én jóval finomabban rakom rá a kanyarbejárati ívekre.
    Nálam ez berögződés, változtatni már nem hiszem, hogy tudnék rajta és nem is akarok..
    Ahogy néztem te még nálam is finomabban vezetsz, biztosan lesz majd olyan szimulátor a jövőben, ahol ez kifizetődőbb lesz.

Szingapúr az én mumusom, TT időm sincs ott ha jól emlékszem, most úgy érzem soha nem fogok ott kiemelkedő időt menni de majd meglátjuk..

Új hozzászólás Aktív témák