Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4799 üzenetére
Mindjárt fel is nézek multiba.
-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4796 üzenetére
GP-ben.
-
Patrick
addikt
Amúgy Kínában nyomattam egy olyan 10 kört. Legjobb időm 1:35.777
Csak a váltó volt automata, a többi help mind off. Többiek? -
Patrick
addikt
Már megint mi megy ott szánalmas, az f1game oldal színvonala igen csak csökken fórum szinten...
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4788 üzenetére
Kösz mindenkinek!
A quick menüt beállítottam a piros gombok feletti 8 irányú billenő kapcsolóra és csak megnyomom egyszer aztán választok. Sajnos ez jobb kéznél van és néha elég nehéz nyomkodni, mikor gyorsítani kell, mert jobb kézzel váltok ugye fel.
Rototti: Istambulban Ha figyelt volna hátra is, akkor meg tudott volna szívatni az előzésemkor, de hát ez is tanulatlan még. Látszott, hogy nem akar elengedni, de csak annyit kellett volna tennie, hogy nagyobbat fékez és megvárja amíg én elmegyek belső íven és mögöttem kigyorsít. Ehelyett lement a műfűre.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #4783 üzenetére
Kösz, ez jólesett, grat
Kettőt néztem meg a SPA-t és persze az Isztambult. Az elsőnél ellestem pár dolgot, kíváncsi vagyok nálam is így működik-e?Az isztambuli rajt sem volt semmi, de az első helyes előzés nagyon tetszett, féltégla effektus volt, de korrekt!
-
Rototti
senior tag
-
Steady74
addikt
válasz
Köszi Rolly a videókat, már viszket a tenyerem
Nálad is látható, hogy még mindig nem jó az elejéről indulni a mezőnynek, mert szinte mindig megtolnak az első kanyarban, onnan meg visszajönni az élre szinte lehetetlen. Német pályán szépen kaszálod az első kanyart. Spa igazán tetszett, látszik mennyit hoz a manuális váltó féktávon (akár csak Rotottinál), az első hosszú egyenes utáni sikán előtti féktávod jó 30 m-rel rövidebb, mint amit én tudok venni, de legalább megnéztem hol kell belső ívre húzódni
Isztambul esős race tényleg jó, ilyen körülmények között látszik ki tud vezetni. Az előzésekhez grat, ha jól láttam Gringo kollégának intermediet gumijai voltak, a féktávokon nagyon lehetett látni a különbséget, a végén meg már kigyorsításnál is. Neki úgy láttam a végére elfogytak a gumijai. Esőben a kedvencem SPA, múltkor 9 kört sikerült menni megpördülés nélkül, és nyertemA gyorsmenüt hogyan használod menet közben? SPA-ban láttam felvillant egy pillanatra. mikor szoktad használni?
-
munky
őstag
válasz
Jók a videóid gratulálok!
szerk: Az török esőfutam még a patch előtt történt vagy azóta van már megoldás az eltűnt pocsolyákra
Mostanában nem követtem az eseményeket.
-
Rototti
senior tag
válasz
LOL. Az istambuli előzések elég meredekek.
Ilyet én még gyenge ellenféllel sem merek megcsinálni. Jó hogy nem 200 m-ről esel be...
Gr!
-
Patrick
addikt
válasz
No amíg, uzsonnáztam, megnéztem a videókat.
Királyok, jól mész Te is. Grat.
Istambulba azt a csávót bizony ki kellett kerülni, király volt.
Amúgy dx9-11 között mivel, hogyan kell váltani? vagy át kell írni valamit?
-
Rolly Dy07
senior tag
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!!!!
És ahogy ígértem itt vannak a multis videók, amiket csináltam. Nekem nem szaggat DX9-el csak DX11-el, amikor felveszek, de sajna ritka a jó csapat.
Német
Ausztrália1
Austrália2
Spa
És a kedvencem vizes Istambul Istambul esőbenJó videózást, és ha lesz egy jó kis csapat, akkor videózni fogom.
-
--Lorant--
aktív tag
Jaaa be vagyok sziiiva!! buék. megyek hézibuliba. józanon lehet nem mondom ki
-
--Lorant--
aktív tag
Minden Tiszteletem rotottié. a melborn video az allat!!
-
polonic
félisten
Miket nyom a mérnök. Zsinórban 5 győzelmet szereztem. Erre beszól, hogy szuper elérted, Jim Clark rekordját az egymás utáni győzelmek számában. Tök jó!
-
Rototti
senior tag
válasz
Patrick #4753 üzenetére
Hát nem tom, mint mondtam kicsit szüneteltem és a késő este sem lesz jó, de ha úgy alakul és van kedvem, akkor benézek. Viszont akkor kelleni fog pár kör, hogy visszajöjjön a régi forma.
RollyDy: Én sem azért vágom ezt a pályát, mert hű de szeretem (bár szeretem
), hanem azért mert állandóan ez van multiban. Ha megfeszülök sem tudok Kínában menni, mert az ritka.
Steady76: Tegnap elfelejtettem válaszolni a "miért nem tudok felvenni multiban?" kérdésre. Azért mert szaggat és szoros előzéseknél minden apró mozdulat számít, nem engedhetem meg magamnak a szaggatást.
Na meg persze BUÉK!
-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4771 üzenetére
Oké, meg vagy, még tegnap éjjel felvettelek.
-
Patrick
addikt
Pár embert akkor itt fel is vettem friendsbe, aztán majd adunk a lóerőnek.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #4737 üzenetére
Jó kör! Tanulmányoztam kicsit. Szűk másodperc a hátrányom, de tanultam valamit. Mondjuk én máshogy vezetek, de a kettőnk technikájából összerakok valamit. Majd hamarosan fenn lesznek az én videóim, de ezek nem hotlapok csak verseny körök. Szal lehet benne gumikímélés itt-ott. Hátha neked is segít valamit.
Kicsit gyakorolnom kéne ezen a pályán, de valahogy mindig lemarad a repertoáromról. Inkább Singapour. Nagyobb a kihívás.
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Patrick
addikt
Leszünk páran jóvan.
-
plaschil
aktív tag
Szóljatok már nekem is majd legyetek szívesek! Annyi hogy nincs mikrofonom, szóval énekelni nem tudok.
-
Dózer
tag
Nekem is megfelelne...
Kíváncsi vagyok mit tudok a nagyok ellenEgy esős monaconak örülnék
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #4760 üzenetére
Nem, nem valós COD hanem virtuális csak... bár egy kis soft ball lehet hogy jó lenne, vagy esetleg lehetne rugókat dobálni egymás fejére, persze bukósisakban, és aki úgy néz ki a végére mint Massa nézett ki az nyer
persze ez nem komoly
Ezúton szeretnénk minden kedves fórumtársnak és versenyzőtársnak (Pepi imádlak) Boldog Új Esztendőt és egy jobb F1-es játékot kívánni a jövő évre.
Az aszfaltcsíkon találkozunk, addig is SUIT UP!!
-
Patrick
addikt
Cod hát az tök jó.
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #4757 üzenetére
LOL, már tettlegesség is lesz, szóljatok, megyek
Vagy, lejátszunk egy F1 Melburne 100%os futamot, aztán meg gyorsan COD és lelőjük egymást
Rolly: a hétvége nem jó, vasárnap érünk haza a családdal, 2 hete nem voltunk otthon, szóval nem a játék lesz az első, a kedd lesz nekem az első jó este, ha akkor (nem a szokásos ígéretek) leszünk páran csinálhatunk egy jó kis szerót. Persze Szingapúr is benne lesz
-
polonic
félisten
Ki a f@sz az a gyuri, aki ennyit képzel magáról, meg azt hiszi ő a legjobb. Atyaúristen, az ilyen nagyképű majomnak összetörném az orrát.
-
drevin_71
tag
válasz
--Lorant-- #4755 üzenetére
már láttam másnál is ,hogy próbálkozott.
nem tudom miért nem teszik ki az ilyet !!! -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rototti #4746 üzenetére
Hát fura egy figurák vannak ott! eszt az üzit kaptam iceman-tol .Szia!Tudnál nekem segiteni van egy eredeti f1 2010 pc játékom és lan modban szeretnénk játszani de ahoz két játék kell ,hogy te nem adnád meg a te játék kododat,hogy ne kelljen még egyet megvenni:
EZ BETEG!! -
drevin_71
tag
válasz
Rototti #4737 üzenetére
Nem tudom a gp időt mennyivel könnyebb hozni,mint karrierben ,de szerintem hozható az időd, egy jó kört menni nem olyan nehéz ... 100% -os távon a folyamatosság az a kemény.
Sokan ezt nem értik mennyire tudsz végig koncentált maradni...
Talán majd kialakul itt is ismét hasonló kis csapat mint a GRID-benegy idő itt:
-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4752 üzenetére
Királyság, Rototti jössz?
-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4750 üzenetére
Az utolsó mondat milyen igaz.
No, akkor látom vannak páran, akik rég tolták, valamikor majd nyomhatunk egy fun-t.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #4745 üzenetére
Sajnálom a dolgot. Én drukkoltam neked. De jobban jártál, hogy leléptél onnan. Én ismerem a köreidet, meg írom a sajátjaimat is amiket időmérőn futunk. Pont annyival vagyok itt-ott lemaradva, amit érzek, hogy benne marad, de idő kell mire előjön. Szal én azért se indultam, mert online is előfordul, hogy egyszerűen nyerésem után lelép mindenki. Főleg Singapourban
.
Steady: Én se gémeltem most két ünnep között oda voltam LAN partyzni, de csináltam előtte multis küzdelemről videókat. Megpróbálom valakinél feltölteni, mert ratyi a netem. A kedvencem az esős IStambul.
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
Patrick
addikt
Rototti. Hát ez nem semmi volt. Pár dolog, észrevétel, mert ha bár én nem vagyok profi, hobbiszinten tolom az F1 2010-et, és ezelőtt meg F1 Challenge 99-02-t toltam sokáig, anno régen, még bajnokságban is voltam és aztán meg rfactor, fsone mod.
No a lényeg. Hol is kezdjem.
Az ausztrál pályán nagyon jól mész. Vannak páran akik nem képesek felfogni, mi miért, mitől van. Ez elég szomorú. Kezdjük is az elejével.
Kormány. Azt hiszem ezt nem kell magyarázni miért előny. Manuális váltás. Ezt a videón is hallani, sokkal rövidebb féktávokat lehet így venni és ez más F1-es game-nél is így volt. Valamint ha jól váltasz fel, ott is lehet időt hozni. 3. ha jól tudom az ausztrál pályát nagyon vágod, egyébként látszik is. Na meg gyakorlás, gyakorlás gyakorlás, jah és egy remek setup ezek mellé. Elég rövid és tömör voltam. Mindenkinek vannak kedvenc pályái, van amelyiken jobb, van amelyiken gyengébb. A gyakorlásra visszatérve, az ember, legalábbis én, volt oylanom, hogy rosszul vettem be egy kanyart, hittem azt én, közben úgy sokkal gyorsabban lehetett bevenni, időveszteség nélkül. Az ember mindig tanul valamit, nem elég ha mész 100 kört, lehet hogy 200 kör után jössz rá, hogy hoppá ezt más hogy is lehet venni...
ja igen, amit még láttam, minden segítség ki van kapcsolva neked, hallom, hogy óvatosan lépsz a gázra stb.Azt hiszem ezekben egyetértünk. És hogy miért kell csiterezni nem is értem, alig jött ki a játék és már ez megy, picit szánalmas, persze az adminnak már az sem tetszik ha az adminntársa jobb időt fut? Van egy rakat pálya... de, nah a többi no comment.
Ha valamikor lesz időd vagy kedved esetleg másoknak is tolhatnánk egy PH-s online versenyt.
UI:
Egy kérésem és kérdésem lenne, a beállításokban a kormány beállításánál a szaturációt és a holtjátékot mennyire állítottad, ha nem titok persze.
-
Rototti
senior tag
Ehhh most is mi megy ott... [link]
Én elmentem, most másokat kapnak el... Úgy látom jó ötlet volt kilépni. -
Rototti
senior tag
válasz
Patrick #4738 üzenetére
Kérem szépen az úgy történt, hogy... Az első versenyen még semmi gond nem volt. Időmérőn 2. helyet csíptem el, a versenyen első helyre jöttem fel, bár a 2. helyezett végig ott volt mögöttem 10-15 mp-re. Viszont egy kicsit túl sokat használtam a motort fast-on, ezért az uccsó körre kifogyott a benya, így 4. helyen futottam be...
Melbourne-ben kezdődtek a bajok. Ezen a pályán vagyok a legerősebb, bár az időm engem is meglepett az időmérőn, ugyanis az eddigi legjobbat értem el 1.24.8xx-at. A 2. helyezett 1,5 mp-re volt tőlem. A versenyen az első körben egy hiba miatt pár körig visszacsúsztam a 2. helyre, de aztán visszavettem a pozíciót és elsőnek futottam be. Ekkor alakult ki az a nevezetes eredmény, ahol a 2.-on kívül mindenkit leköröztem és a 2. is 1 percen kívül volt (hozzá kell tenni, hogy ezek 100%-os futamok). A verseny után a fórumban megkezdődött a csíterezés, bár itt még voltak olyanok, akik megvédtek, így hamarosan megnyugodtak a kedélyek.
A maláj futam időmérője szorosabb volt, mert ott nem volt akkora rutinon, de a versenyt így is megnyertem nem nagy előnnyel, de többek szerint már az x. körben volt akkora előnyöm, hogy az lehetetlen. Az utolsó körben az egyik f1gh vezető nem engedett el miközben leköröztem, holott ő eső és meg lágy gumin voltam (száraz pályán), amikor egyenesben mellémentem, akkor meg leszorított...
Ezután újrakezdődtek a vádaskodások, elég durva hangnemben, amit ha én is használtam volna, akkor kidobnak. Mivel ismertem már a helyzetet ennyire, így mindig kimérten válaszoltam és megtiszteltem őket azzal, hogy emberként viselkedem, miközben nekem is lett volna jogom "eldurvulni". Videót is csináltam, de semmit sem értem vele.Pár nap alatt rendeződtek a viszonyok és bár ki szerettek volna dobni, mivel nem adtam rá okot, a csítelést meg nem lehetett bizonyítani, így maradhattam.
De mivel egy-két emberen kívül más nem bízott az ártatlanságomban, így inkább hagytam az egészet. A vicces az, hogy pont a bajnokság 2. helyezettje próbált védeni, pedig ha nem lettem volna ott, akkor nagy előnnyel vezette volna a vb-t.Azt nem értem a mai napig, hogy x ember hogy tudja eldönteni, hogy vki csítel. A multis időkhöz mérten teljesen reális időket mentem, sőt valahol rosszabbat.
Steady76: Rendben felteszek, bár most ez a csít-mizéria kicsit lelombozott, egy ideje nem is game-eltem, de sztem az új évben visszajön a versenyszellem és új lendülettel fogok nekiállni. De még azelőtt is feldobok neked egy vidit, ha minden jól megy és ha a kihagyás alatt nem felejtettem túl sokat.
Sry a hossz miatt.
-
Steady74
addikt
válasz
Rototti #4737 üzenetére
Köszi!!!
Egyre jó volt a videó: meglátni, hogy mennyivel később tudsz fékezni a manuális váltó segítségét használva! A célegyenes végén nekem a féktáv ott van, ahol bal oldalon belóg egy elektromos jelző, olyan doboz forma. Te attól beljebb fékezel vagy 30-50 méterrel, ami bosszantó.
Miért nem tudsz multiban felvenni?ha már az aláírásodban - ahogy már megbeszéltük Spa szerepel - fel tudnál tenni egy Spa kört? Kíváncsi vagyok ott hogy nyomod, milyen íveket, féktávokat sikerül menned. Köszi előre is!
-
romero28
senior tag
1.1-es javítás óta van valami update esetleg ? ( mert az minden volt csak javítócsomag nem ! , mérgemben le is szedtem a játékot )
-
Patrick
addikt
válasz
bendeguz76 #4739 üzenetére
Szép kört ment. Profi.
Én nem is írom le mennyit megyek itt.
-
plaschil
aktív tag
Hajdihó!
Valaki tett már fel valami gumi-moddingos cuccot?
Én feltettem de semmi változást nem tapasztaltam.
Szükséges még valami más telepítése is? (pl. patch, más mod) -
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #4734 üzenetére
ITT van egy videó, sajnos nem multis, mert multiban nem tudok felvenni. Bár még ezen is érződik a szaggatás, de remélem megfelel. A kör sem lett tökéletes, mert a szaggatás miatt nehezen lőttem be a féktávokat illetve a váltásokat is.
Ezt a vidit egyébként az F1GH-nak csináltam, hogy bizonyítsam, hogy nem vagyok csíter. Sokat nem értem vele, de most általad tudom hasznosítani.
MÁS: Nekem eddig tartott az f1gh bajnokság. Kiléptem, mert ott páran előbb hitték volna el, hogy tegnap egy ufó-val curling-eztem az Antarktiszon, mint hogy nem csítelek...
Pedig 10 ponttal vezettem a bajnokságot 3 futam után.
-
polonic
félisten
válasz
kisJack #4735 üzenetére
Azért kérdeztem, mert ez driver miatt lehet. Nekem is csinálja mióta 10.12-es van fennt.
6-os szériás amd kártyád van, azelőtt meg a 10.10e, azt tedd vissza, azzal nem lesz baj, legalábbis nálam nem volt
Mondjuk én nem teszem vissza, nem zavar annyira, egyszer kétszer szokott lenni a játék alatt. -
Steady74
addikt
Gyerekek,
lassan 2 hete nem volt lehetőségem játszani a játékkal, lassan elvonási tüneteim vannnak
Valaki tegyen már fel egy két multis videót, néznem kell már valamit
Január 4-én visszatérek!
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4731 üzenetére
Nyerj egy versenyt, miután használtad a flashbacket.
(#4727) kisJack
10.12-es catalystet használsz?
-
--Lorant--
aktív tag
Tudja e valaki hogy pontosan mit kell csinálni itt?
2nd chance
Go on to win the race after using a Flashback
-
Rebell
senior tag
Hy all.
Van arra vmi megoldás, hogy ne kelljen ennyi időt sz*pni az időmérővel? -
kisJack
aktív tag
Sziasztok! Nem rég újítottam be gépet, ezért gondoltam felteszem újra az F1-et, immár fullos grafikával, de akadt egy kis probléma: a kellő fps-szám folyamatosan megvan, 50 alá nem megy sosem, ennek ellenére belassul pár másodpercenként, olyasmi mint a "bulett time"
Gondolom másnál is jelentkezett már hasonló probléma, és tud vki segíteni. THX!
-
GuruZone
őstag
válasz
Unbaised-Ben #4698 üzenetére
igen-igen, örülök, hogy valaki észrevette
Kedves ez a Red Bull
-
Amúgy érdekes, nekem fenn a patch nem túrtam xml fájlt azt mégis van pocsolya.
-
fagy53
nagyúr
válasz
--Lorant-- #4719 üzenetére
Akkor jó!
-
whabaky
tag
válasz
Patrick #4715 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a rengeteg helpet, és hogy segítettetek, de ezzel az újrarakásos minden előről mizériával valami oknál fogva sikerült, pedig mindent ugyan úgy csináltam, mint előzőleg. Nem értem miért, de legalább most már minden ok és megy
Még egyszer köszönöm, hogy ilyen segítőkészek voltatok
szerk: köszönöm
élvezni fogom
-
fagy53
nagyúr
válasz
--Lorant-- #4713 üzenetére
Talán innen, Alapelvek csak előbb el kell olvasni!
-
--Lorant--
aktív tag
sziaszok! Tudtok valami egyszerü helyet ahonnan le lehetne tölteni a F1 2010 tört verziót?
-
whabaky
tag
válasz
polonic #4711 üzenetére
Megadtam neki, hogy Magyarország, meg a címemet. Most megnéztem még egyszer a régió választási lehetőségeket, de azt írja, hogy nem lehet átváltani Magyarra, mert már az.
Újraraktam a játékot és most nekiugrottam még egyszer előről az egésznek, az eddigi profillal. Esetleg lehet vaksi voltam és valahol meg kell adni a profilban ip címet, vagy esetleg nem jó neki a dinamikus ip cím (mármint routeren)? -
polonic
félisten
válasz
whabaky #4710 üzenetére
Neked miért nincs ip címed? Nem látja a gfwl. Egyébként xbox oldala is jó. A gfwl és az xbox live ugyanolyan.
Ez a kód lehet, hogy a nem támogatott országokból való bejelentkezés hibakódja.
Milyen profilod van neked? Mit csináltál pontosan, amikor új profilt létrehoztál? -
whabaky
tag
Üdv.
Próbálkozok már 1 órája újból a felcsatlakozásra, de azt kapom, hogy nem tudok csatlakozni a live-ra (csak ugyebár angolul), hibakód: 0x80151801
Illetve utána rányomok, hogy mutassa a többi opciót (hogy miért is nem) és ezt kapom:
Network adapter: ok
internet ip address: Not signed in
local ip, system link address: ok
pc account: pc.0000000000 (itt sok nulla van)
upnp: not signed in
pc id: oka routeren engedélyeztem (ismét) az upnp-t és így sem jó. Most megpróbálom újradobni a játékot, hátha valami változik.
szerk: próbáltam keresni az xbox.com-on hibaelhárítást, de csak boxhoz vannak, pc-hez nem
-
whabaky
tag
válasz
polonic #4708 üzenetére
Így van, a routeren. Máson nem állítottam, mivel a win tűzfalat alapból kikapcsolom (telepítés után), illetve avastot is kikapcsoltam addig a 2-3 óráig amikor már tanácstalan voltam, és úgy próbálkoztam, így ilyesfajta probléma (tehát port, upnp) nem hiszem, hogy gond lehet.
-
polonic
félisten
válasz
whabaky #4705 üzenetére
Akkor a gmail-es cím nem probléma, ezt kihúzhatjuk.
De ne csak belépj az oldalra, hanem csináld is végig, amit ott kiír.
Portot akkor biztos nyitottál? 3074 udp portot kell kinyitni a tűzfal, routeren, meg mindenhol.A routeren akkor nem kell portforwardingot csinálni, ha tudja az upnp-t, ezt nézd meg a routerben és kapcsold be.
Majd ha hazaértél, megnézted és nem megy, akkor a hibákról tegyél be képet vagy pontosan írd le miket ír ki. -
whabaky
tag
válasz
Patrick #4704 üzenetére
Igen, az odáig okés. A következőképpen jártam el:
Beregeltem az általatok megadott oldalon (Xbox live) -> beléptem, majd elindítottam a játékot. Frissítés és minden egyéb megtörtént, aztán amikor kérdezte a gamma, hogy offline vagy online profil, az online-t választottam, beírtam a felhasználó nevem és jelszavam és ott nem futott végig a "csík" hanem kidobott egy hibaüzenetet (amit most fejből nem tudok, de a lényege annyi, hogy volt egy opció arra, hogy megmutassa mi a baj a csatlakozással. A ppoe, vagy valami hasonló engedélyezése, pedig beállítottam a routeren, illetve még egy valamire panaszkodott, arra pedig portnyitást javasoltak mindehol, azt is megtettem, de így sem történt semmi a továbbiakban.)Nemsokára végzek melóban (2kor) aztán hazakocc után nekiugrok még egyszer, aztán meglátjuk mi lesz. Addig azért várom még a jótanácsokat és tippeket. Köszönöm
szerk: természetesen akkor amikor felraktam múlt héten használtam a helpet és a gúglit is, de ennyit még nem szívtam játékkal :S
-
whabaky
tag
válasz
polonic #4702 üzenetére
Akkor lehet beszívtam azt a cd kulcsot
mert a WLM-es (márha a messengerre gondolsz ezalatt) címem is gmail-es, meg a beregelt címem is live-ra.
Valahogy ki lehet venni a beregelt cd kulcsot a beregelt windows live-xbox live-ról? (vagy tegyek le róla és fogadjam el, hogy megszivattam magam, mert sehol nem írták, hogy milyen címekkel nem lehet regelni?) -
polonic
félisten
válasz
whabaky #4701 üzenetére
Az xbox live és a games for windows live szolgáltatás használható ugyanazzal az accounttal. A kulcs nem vihető át. Ott az oldalon kövesd az utasításokat, magyarul van, egyáltalán nem bonyolult, ennél jobban nincs leírva sehol szerintem. Vagy ha egy kicsit jobban szétnézel az oldalon, akkor jobb felül van a támogatás, nem véletlenül. Szerintem ott találsz segítséget. Elképzelhető, hogy a gmail-es cím lesz a gond. Használd azt, ami WLM-hez használsz, ha van olyanod, ha nincs, akkor csinálj egyet.
-
whabaky
tag
válasz
polonic #4700 üzenetére
Ezt követtem én is, de az nem lehet, hogy mivel PC-m van azért nem akar működni az xbox-os szolgáltatással?
Illetve még egy kérdésem lenne. Korábban olvastam, hogy a cd kulcs másik profilba átvihető, most nemrég meg azt olvastam, hogy profilhoz kötött. Most ez hogy is van?esetleg kaphatnék egy linket, vagy leírást valakitől, hogy hogyan kell pontosan beregelni, úgy Magyarországról, hogy menjen is a multi
Illetve kérdésem még az lenne, hogy az nem gáz ugye, ha gmail-es címről regelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest