Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
gyertek jáccani!!
-
szocs30
csendes tag
Hello!Olyan bajom lenne hogy hogyan kell megoldani azt a problémát hogy minden felvan rakva a játékhoz és elindítom és egyszerűen sehogy sem akar elindulni.Segítsetek léétszii!
-
Rototti
senior tag
válasz
feltamadas #4486 üzenetére
Valójában mindet lehet vezetni kormánnyal, csak nem mindig van értelme. Amikhez ajánlott az a Pro Street és a Shift.
-
feltamadas
tag
need for speed sorozatból melyik kormányozhatós?
-
polonic
félisten
válasz
feltamadas #4483 üzenetére
-
Steady74
addikt
válasz
feltamadas #4480 üzenetére
Ha arcade (csak nyomom a gázt és nem fékezek) játékok érdeklik, akkor a NFS sorozat jó, ha kicsit más is érdekli javaslom a GRID-et kipróbálni, van hozzá magyarítás is.
-
polonic
félisten
válasz
feltamadas #4480 üzenetére
A listát kiegészítem ezekkel: dirt2, a dirt 1 is nagyon jó, előző need for speedek esetleg, grid. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Magyar feliratot külön kell majd leszedni hozzá, már amelyikhez van. Itt nézz szét ezügyben.
Azon a gépen ezek a játékok teljesen normálisan fognak futni. -
feltamadas
tag
Sziasztok
a 11 éves fiamnak vettem egy kormányos játékvezérlőt PC-re
autós játékok nevére lenne szügségem minél többre és látványosabbra, amiket vezethet
ilyenek mint, Need for Speed: Hot Pursuit, Forma 1 meg hasonlók,ezeket halottam tőle,
ha lehet amin legalább a felirat magyar hogy értelmezze is,
a gépe tulajdonságaiCPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333)
Alaplap neve ASRock ConRoe1333-DVI/H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 1 HDMR, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Rendszermemória 4096 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
Táp: CHIEFTEC 360W
Sapphire Radeon HD4830 512MB -
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #4470 üzenetére
-
shteer
titán
válasz
majd ha őstag leszel, akkor térj vissza a témára
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4472 üzenetére
köszönöm a bizalmat
Nem tudom emlékszel-e, hogy a GRID-es időkben mikor léptem fel általában? Leghamarabb este 9 volt, de általában 10 fele kezdek.
Pepivel múlt héten hajnal 1ig nyomtuk az F1-et utána GRID-eztünk kicsit nosztalgiából, hát mit mondjak... nagyon nem ment a GRID, nem tudtam irányítani az autót, annyira szokatlan volt.
Szal ha tudsz, gyere 11 után, sztem én leszek -
Steady74
addikt
válasz
inkább az érdekeljen, hogy játszunk már a hétvégén
Szombat este esélyes egy jó játék, van esetleg valaki, aki szeretne jönni? A szeróbeállítások ízlés szerint lehetnek, szóljatok, jó lenne sok magyar arccal együtt gurulni. -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4463 üzenetére
Értem. Azért nem éreztem eddig jelentőségét, mert ha esős pályán mentem, sose volt olyan, hogy elállt és elkezdett száradni, hanem végig esett.
Intermediet nem volt rossz .pl Ausztráliában, de SPA-n érdekes volt menni az esőgumival, olyan féktávokat lehetett venni, hogy besz@rás -
Tilos a warez a fórumon, az abban való segítségnyújtás is!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4451 üzenetére
Mindig száraz beállításokkal megyek ki, inkább az érzékeimre hagyatkozom. Soha nem teszek fel többet intert, mert se felszáradó pályán nem tapad, se gyengén vizesen. Ha már verem fel a vizet, akkor Wet gumi és kész. Sehol nem jó az inter én ezt tapasztaltam.
Annyi még, hogy a pocsoja fix-el látom a pályáról is mennyire esik és szárazon a gumizott részt. Nem csak pocsolya fix, hanem pálya fix. Nekem nem jött be nélküle a feeling. Üres nélküle a pálya szárazon is.
-
Steady74
addikt
válasz
GuruZone #4454 üzenetére
fogalmam sincs miről beszélsz, de megnézem
másik kérdés:egyszer belecsúsztam boxutca áthajtásos büntibe SPA-n de már a kerékcsere is aktuális lett volna, így először kereket akartam volna cseréltetni, de a büntetést kellett letöltenem, majd a kopott gumikkal még egy kört megtenni a kerékcseréig. Ilyenkor hol lehet választani, hogy mi legyen? -
Steady74
addikt
válasz
Rototti #4450 üzenetére
Értem, köszi! bár vizuális hatása nem érdekel, valóban hasznos lehet, ha látod a felverődő eső mennyiségét.
Az esőmenőktől kérdezem: verseny előtt honnan lehet eldönteni, hogy intermediet vagy az esőgumi kerüljön fel? hévégén volt egy multi versenysorozat, spa, monza, valencia, esett mindenhol. A futam előtt csak azt láttam a boxból, hogy egyik, írta a kijelzőn, hogy 26% az esőre. Na fogalmam sem volt hogy döntsek.
Ami viszont kicsit érdekes volt, hogy Abu Dhabi-ban is szakadt az eső, a sivatag közepén
mivel tudom azt állítani, ha pl egy 20%-os futamon bemegyek a boxba orrkúp cserére az első kör végén, akkor lágy keverékű gumit tegyenek fel ne keményet? -
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #4446 üzenetére
Valóban nincs értelme, de nagy feelinget ad, sokkal jobban néz ki így a pálya.
A vizuális hatáson kívül pedig az is az előnye, hogy látod a pálya felszáradását. Enélkül csak úgy tudod megállapítani, hogy mennyire vizes a pálya, hogy hátranézel és megnézed, hogy mennyire vered fel a vizet. Ez nem túl pontos, de már kezdem megszokni... -
Feccho86
csendes tag
Hogy a f...ba bírtok olyan jól játsazni legenden, mikor én váltok fel interre amateurról oszt sokkal nehezebb.
Kérdés az lenne, ha én fékezek és nem a gép gyorsabb köridőket érhetek el a saját íveimen, így gép nem fékez bele?!
Egyébként felraktam a patchet és nekem is szaggat azóta nem is annyira elvezhető, de nekem nem voltak gondok a pocsolyákkal sőt jó lenne ha tudnám hűteni benne a gumikat.
Így patchel sincs olyan, hogy szárad az ív esőről és váltani kell száraz gumira? Mert előtte bármikor volt ilyen simán végigment interen is. nem vettem észre, hogy mennyire száradna, igazából még érdekesebb fordítva mikor elázik a pálya....????
jah és hogy aero+ vagy aero- a kanyarokhoz inkább fekvő? a gumi gyorsmenü pedig mit jelent?
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #4444 üzenetére
Gyerekek, csak egy kérdés: pl ha esőben megyek SPA-ban, tolom át mondjuk az eau rouge-on a kocsit kb 250-nel, előttem megy mondjuk Rolly, aki televeri a kamerát vízzel, és mivel szakad az eső, el kell venni a gázt és az ívre figyelni: KI A SZART ÉRDEKEL, HOGY VAN-E POCSOLYA A PÁLYÁN VAGY NINCS???
Ha játszani akar az ember, gyors köröket menni, előzni, nem azt nézi, hogy van-e pocsolya vagy nincs, hanem a versenyre koncentrál.
Sztem -
Steady74
addikt
-
ЯΞD
senior tag
válasz
polonic #4440 üzenetére
Nos nem tettem fel a pocsolya fix-et.
Viszont most dx9-el jól sejtettem kicsit tovább tart a betöltés. viszont 1280x1024 minden ultrán 8xAA és min fps 29, av fps 35, samples 4587 Benchmark módban! és nem szaggatott. dx11-el ha feltettem mindent már a betöltő képernyő is szaggatott ahogy azok az animált gyorstippek változtak. illetve a hang is meg-meg akadt. Így jó lesz. viszont dx9-el is lehet gond a pocsolyákkal vagy ott nem volt nem? vagy azt nem a dx hibája váltotta ki?
-
AMD_ok
őstag
válasz
Feccho86 #4441 üzenetére
a pocsolya fix arra való, hogyha feltetted a patch-et,akkor vizes pályán eltűntek a pocsolyák. Erre csinálták a pocsolya fixet,ez viszont száraz pályán nagyon sokat visszavesz az fps-ből. Bugról nem nagyon tudok. Más "crack"-ről nem tudok, csak nem "virágbolti" verziód van?
2) én pl úgy nyomom, a legtöbb pályán (nem mindegyiken, van amelyiket csak professional módon), a segítségek mindig ki vannak kapcsolva, és általában nyerek
(de nem én vagyok itt a nagy talentum, sokkal jobbak is vannak nálam
)
nem tudom,ebben mi jó, azon kívül, hogy jól tapad, az én köridőm ott 1:28 körül van,a fent említett körülmények közt
-
Feccho86
csendes tag
Mire jó a pocsoja fix és miléyen crackek vannak még?
Nem bugosok?
2) Van aki Legend szinten nyomja fékrásegítő, ABS és semmi nélkül és még eredménykeet is bír elérni.
-extrém esőgumin full száraz időben melbournben 1.33.9-------------próbáljátok ki azt hittem szétrobban, de nem kúrva jól tapad
-
ЯΞD
senior tag
Engem meg az érdekelne, hogy tudom kikapcsolni a dx11-et. jobb szeretném ha inkább a patch előtti dx-et használná viszont a patch-ot szeretném ha maradna
-
Immy
őstag
Üdv
Létezik bármilyen lehetőség arra, hogy a grafikai beállításokat még jobban lecsökkentsem?
640*480-ban mindent kikapcsoltam a menüben.
c2duo 2ghz - ati x1400 @500/900Sok játékban láttam már olyat, hogy egyes effektek kikapcsolásával még több fps-t nyerünk.
(pl.: tükröződést jó lenne kikapcsolni)Előre is köszönöm válaszotokat!
Immy
-
mephi666
nagyúr
banyek, ez qrva jó
ezek közül mivel játszottam többet?
'88-as gp circuit (accolade): '90-es években sokat nyomtam, amíg sz@r gépem volt... rendesen zümmögött a speaker tőle... ferrari, mclaren, williams... ennyit lehetett választani, de nagyon jó játék volt)ezek után volt ugrás:
'92-'96 f1gp 1-2 (microprose): ezekhez már komolyabb gép kellett és a grafikában is hatalmas ugrás volt... haverommal rengeteget küldtük (de volt még egy indicar játék is, amit nagyon szerettünk)'97 powerf1, f1 racing simulation: csak belekóstoltunk, de az f1gp2 ment még mindig... azt nehéz volt felülmúlni...
2000 gp3: annyira nem győzött meg minket, mint a 2. rész... szebb volt, de mintha nem lett volna normális 3d-támogatása...
2001 f1 racing championship (ubisoft): ez kárpótolt minket a gp3 miatt és az f1 2010 előtt ez volt az utolsó f1-es játék, amivel többet játszottam...
hálózatban is gyűrtük egymást rendesen...
#4432: nekem az kimaradt sajnos
-
Enton
addikt
A F1 játékok az elsőtől a mostani F1 2010-ig:
-
polonic
félisten
Egy patch után, úgy tűnik, a codies abbahagyja a játék támogatását. Felteszem a patch-et, eltűnik a pocsolya, de kitalálnak valami hotfixet, amivel visszajön a pocsolya, de az fps szám jóval alacsonyabb lesz tőle. Ezzel vajon miért nem akarnak kezdeni valamit?
Tudom, azt írtam régebben, hogy inkább a 2011-gyel foglalkozzanak, de azért az ilyen nem várt bakikkal igazán illő lenne. -
polonic
félisten
Na újból adok esélyt enne a játéknak. De csak multiban.
Milyen versenyeket játszotok, milyen módokban, mikor és kik szoktak lenni? -
hermanyi
addikt
Lökdösődős Multisok közé Brancej ,spa minden körben 3X szált belém
-
ЯΞD
senior tag
üdv!
kicsit visszaolvasva találtam néhány info morzsát, hogy mért lagol be néha a game de hiába csináltam meg amiket javasoltak mégis csinálja továbbra is. a configomnak elméletileg bírnia kéne. ennek ellenére minden high-ra 2xAA-val 2048x1024-be mégis beszaggat sokszor megáll a kép 1 mp-re is. Javaslat? Vagy megoldás? Vagy lehet kevés a 2GB ram neki?
-
Steady74
addikt
Tegnap estét összefoglalva hígul az online csapat. Vagy nagyon balf@szok, vagy szándékos lökdösődők vannak egyre és egyre többen. Kicsit idegesített már, hogy minden versenyen, ahol az elejéről indultam az első kör végén mehettem be a boxba szárnyért, mert kilöktek az első kanyarban. Azért 3 futamgyőzelem összejött 8-10 fős mezőnyben.
Utána már coll off futamokat indítottam, kíváncsiságból, és kifejezetten jó futamokat mentünk. Szélárnyék nem tudom működik-e, de nem éreztem hatását, kivéve ha AI is volt a mezőnyben. -
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4410 üzenetére
Megjavult neked is a játék ,vagy a beszaggatások és fagyások megmaradtak még ?
Én rendbe tettem regeditet azóta lekopogom semmi problémám vele , mehet a 8x élsimi ultra beállítás 1920/1080 , és teljesen zökkenőmentesen fut napok óta. -
Metal213
tag
a nevem Metal213 HUN aki akar vegyen fel LIVEon és gurulhatunk pár kört!
köszke
-
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #4389 üzenetére
Na gyerekek. Most újra leköröztem Bahreint, direkt visszafogtam magam az utolsó 5 körben, és ugyanazt eljátszotta a game!
Fél körön át 150-el mentem, ennyi volt a vége, épphogy 10 s-el lettem első. Ez nem valami bug szerintetek? 3. idény, 50 %-os verseny, Mclarennel.
Ja, és természetesen nem figyelmeztettek, most direkt odafigyeltem, hátha.... Nos, vélemény? -
Steady74
addikt
vagyok online, akinek van kedve jöjjön
-
JJános
addikt
Végre tudtam menteni!
Torróval mentem. Bahrein. Megint csúszkáltam a hideg gumin. De most élveztem az egész versenyt.
-
Đusty
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4406 üzenetére
Billentyűzettel nehéz finoman bánni a gázzal ugyanis vagy nyomom vagy nem :-)
Azt nem tudtam, hogy 10%-ra is 100-at szimulál, így azért más. -
Rolly Dy07
senior tag
Köcsög lista frissítés, akiket jó elkerülni online:
Rino 2M
champrao
TRX450EX
Wicked Sick 2302
Telly 2000
SAAR LuckAss
Marine Joker 3956
albtro1982 -
Karajev7
tag
válasz
Rolly Dy07 #4407 üzenetére
A netem jol megy. De a F1 reggel ota nem akar csatlakozni. Nemtom h azota javitás lenne!?
-
-
Karajev7
tag
Tegnap ment a forma1, ma meg ezt irja ki: "The profile could not be signed in to LIVE. There may be a network problem or the Windows live ID service may not be available."
Tud valaki segiteni? Létezik h bios reset volt és azért nem mukodik? -
szepsy
senior tag
Hali.
Van már új patch?javították már a hibákat?Addig nemteszem vissza:S
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- nVidia tulajok OFF topikja
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest