Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karajev7
tag
válasz
Rolly Dy07 #4407 üzenetére
A netem jol megy. De a F1 reggel ota nem akar csatlakozni. Nemtom h azota javitás lenne!?
-
Karajev7
tag
Tegnap ment a forma1, ma meg ezt irja ki: "The profile could not be signed in to LIVE. There may be a network problem or the Windows live ID service may not be available."
Tud valaki segiteni? Létezik h bios reset volt és azért nem mukodik? -
Karajev7
tag
Csak szólok, hogy sikerült elinditani az onlinet egyböl. Csak nem az én gépemen.. Ugyh lehet alaplap és proci csere lesz.
-
Karajev7
tag
olyankor a patchet rakja fel -szerintem, de nekem is mindig az csinálta még mukodott. Aztán hiába restartolom a sz.gépet, ugyan azt csinálja. Mindjált felrakom a krekkelt változatot, és megprobálok ott bejelentkezni livera, az eredeti koddal.
-
Karajev7
tag
en mindjárt betuzelem ezt a xart. Elinditom a játékot, frissit, aztán restartolom a gépet és ennyi volt.. Megforgatja a lemezt és semmi. Most rakhatom fel ujbol a windowst, és akkor jo lesz, addig még nem rakja fel az uj pecset. De csak pozitivan Lorant! 8000ft az nem nagy vlmi, na meg nem azert vettél PCt hogy várd a Forma1et jo grafikával! áá
-
Karajev7
tag
én se nem boldogulok.. Nemtok regizni. xbox live, vagy windows livera kell? és hol? Nekem ezt dobja ki az f1 http://www.gamesforwindows.com/en-US/live/ Ezmiez?
-
Karajev7
tag
Ha leformatálom a gépet, utánna már nem birom felrakni a játékot, vagy mi?
-
Karajev7
tag
Hello! Megvettem a játékot, telepitettem. Freissitett, regisztráltam is asszem, aztán restartoltam a pc-t és azota nem indul el az f1. megforgatja a DVDt, és egy 15mp.mulva leáll. Leszedtem aztán ujra raktam már tobbszor is, de nem indul el. Windows7esem van, de probáltam xp-re is felrakni, de ott nem fogadja el a kódot. Ha ujra rakom a windows7et, akkor már itt se fogja elfogadni a live acess codot? HELP!
-
Karajev7
tag
Nekem 2 magos 2.53as intelem van, picit húztam rajta, és simän megy...
-
Karajev7
tag
Na itt az én ideges feju pilotám:
klikk
-
Karajev7
tag
Most játszottam a második probámat a játékkal, de sajna ez is csak 20percig tartott, mert nem nagyon érek rá. Fast-ra tettem a motor beállitásnál, és igy most nem késik annyira a gáz-fék. Sokat F-1eztem én is régen, nem kell kioktatni Rolly!
Most azt figyeltem meg h nálam menet kozben a pilota feje ugrál, mint állat. Szakadozva pattog ide-oda. Másnál esetleg ilyen gondok??
-
Karajev7
tag
nem hiszem el... Mindenkinek tokéletesen mukodik, csak nekem késik fél másodperceket a gázadás!?
-
Karajev7
tag
Hello! En billel játszok, de késik a gáz+fék. Tud valaki valamit errol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Energiaital topic
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest