Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
Feccho86 #4441 üzenetére
a pocsolya fix arra való, hogyha feltetted a patch-et,akkor vizes pályán eltűntek a pocsolyák. Erre csinálták a pocsolya fixet,ez viszont száraz pályán nagyon sokat visszavesz az fps-ből. Bugról nem nagyon tudok. Más "crack"-ről nem tudok, csak nem "virágbolti" verziód van?
2) én pl úgy nyomom, a legtöbb pályán (nem mindegyiken, van amelyiket csak professional módon), a segítségek mindig ki vannak kapcsolva, és általában nyerek
(de nem én vagyok itt a nagy talentum, sokkal jobbak is vannak nálam
)
nem tudom,ebben mi jó, azon kívül, hogy jól tapad, az én köridőm ott 1:28 körül van,a fent említett körülmények közt
-
Rototti
senior tag
válasz
Feccho86 #3997 üzenetére
Amikor elkezdenéd a versenyt feljön egy kis ablak, ahol be lehet állítani azt, hogy hány körös legyen a verseny, meg a long/short weekend-et stb. Itt kell a difficulty-ra ráállni és entert nyomni. Ott vannak a részletek.
A force ex-et sem ismeri fel, de ettől függetlenül be tudom állítani az EDIT-ben a pedálokat, gombokat és utána már a ffb-t is engedi, ha jól emlékszem.rocket: Pont ezt a drasztikus fps-csökkenést tapasztaltam én is a pocsolya-fix után, szóval amíg nincs rá megoldás, addig inkább mellőzöm a tócsákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Macbook Air 15 M3 8/256 Ezüst 100% akkumulátor
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/512 SSD/13,5"/FHD+/400nit/onsite garanca
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest