Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftomi74
tag
-
-
Ice!?
őstag
a leírásban:
"F1 2010 Codemasters PC Game / Time Trial mode, all assists off, G25." ; )illetve az adatlapján:
"MSI 790FX-GD70 * X4 965 * 4GB Kingston DDR3 * Sapphire HD 5870 * Corsair HX650W * CM 690 * Samsung F3 1TB * Samsung F1 500GB * NEC 7421S * Creative Audigy 2ZS * Leadtek PxDTV 2300H * FSC 22" LCD * Logitech G25 * Logitech X-530 * Logitech MX1000 * Logitech Pro 9000 * OCZ 32GB" -
Motion_Blur
félisten
Parancsolj:
-
tomi_mod
aktív tag
Ha egy picit gondolkoznál rájönnél miért van két billentyű, de segítek!
Az egy billentyűs megoldás úgy műxik, hogy figyeli a fordulatszám ingadozást, ha esik és váltasz akkor le lépteti, ha növekszik akkor felfelé lépteti, ezzel akkor van baj, ha gázadásnál kéne visszaváltani!
GP-t (1,2,3,4,) játszottam manuális váltóval és tényleg marha jól meg volt csinálva, de ha mondjuk egy kanyarban kellett előzni, kifékez/gyorsít akkor durván el lehetett rontani. Rövid féktáv, a motorfékkel is lassítva (később kezdeni a visszaváltásokat), aztán padlógáz!!!, de most akkor hogy is váltasz le a megfelelő fokozatig??? Elég fura az a megoldás, leváltásnál ne akarjak gázt adni...LOLPersze megoldható az, hogy a ne a fordultszám esést/emelkedést hanem a konkrét értéket vegye alapul, alsó harmadban le, felső harmadben fel és ennyi, csak ezzel meg vizes pályán lehet gond -nem részletezem...
Az utolsó meg akár lehet technikai akadály is, mivel ha egy billentyű jelebntené a két funkciót akkor kvázi a kormányok két külön fülét sem tudná kezelni mert neki EGY gomb kell csak.
Már a TOCA-1ben két gombos volt a kiosztás...jobb ez így! -
szab.tam
nagyúr
ezeknek kifejezetten örülök:
Fejlesztett "érvénytelen kör" szabály: Time Trialban nem érvényteleníti a játék a következő körödet
DX11: az F1 2010 támogatni fogja a DirectX 11 megjelenítést - mert nálam nem ment sajnos a dx9 false átírással rendesen
Optimalizációk: a többmagos processzortámogatáson sikerült javítani - ez nem árt, mert a 4-ből az egyik mag rendre kiakadt, nem úgy volt elosztva, mint a dirt2-nél....
hajrá, várjuk!
-
skylaner
senior tag
R&D csak gyakorláson van, de ott se mindig.
Amikor rámész a mérnökre és beállítod az autót vagy kimész a pályára, ott szokott lenni néha.
Annyi az egész, hogy 7 kör alatt menni kell egy megadott köridőt.
Ami amúgy nevetséges, mert nagyon laza kört várnak el, tolatva is simán meglehet csinálni. -
Rototti
senior tag
-
Davzone
senior tag
Itt az első pont passzol a pcsekhez is:
http://www.livekodok.com/index.php?option=com_content&view=article&id=28&Itemid=37Annyi hogy az országnál legyen UK,és utána ha be akarsz lépni majd a gamern belül menni fog simán.
-
Enton
addikt
Az nem lehetetlen mert igazából én még ilyennel sehol nam találkoztam.
Erre csak egy egyszerű ellenpélda mi van ha elváltotad magad?
Honnan tudja a gép hogy most te egyet vissza akarsz váltani pedig nyomod a gázt.
Mindegy is ez már csak szőrszálhasogatás.
Erre legjobban a nagy rallys pöcök váltó hasonlít,
jobb oldalon van magátol eltolva a vezető lefele vált magafelé húzva felfele. -
Enton
addikt
A multi host beállítás függő lesz. VAgy megengedi a szabad állítgatást( ezek lesznek a ranked serverek), vagy pedig egyesével szépe be lehet állítgatni hogy mi lesz a kötött, forced head cam forced manual shift stb stb és ezeket kombinálva.
Amúgy miért akarsz egy és ugyanazon gombbal fel és le is váltani ez nekem nem tiszta.
Mert még hogy a left és right controlt egynek veszi ha beveszi az egy dolog. De itt most az sincs mert mondtad hogy nem engedi.(#674) ADAM1337:
Mondtam én hogy jó móka ez. Heavy vagy sima esős menet? vagy csak simán felhős?
Én eddig olny Heavy rain-ben nyomtam. Az a bika kinézetre is meg nehézségre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Macbook Air 15 M3 8/256 Ezüst 100% akkumulátor
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/512 SSD/13,5"/FHD+/400nit/onsite garanca
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest