Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
polonic #7121 üzenetére
Nekem is volt ilyen hibám f1-nél is meg dirt 3-nál is, hogy Executable működése leállt, ezt írta ki, mi a fasz miatt lehet? de pl olyankor amikor tölt f1-nél tegnapelött úgy szállt el hogy töltötte be a pályát és meghalt, aztán gameből ki majd vissza és jólett. Dirt 3-nál is tapasztaltam már 2-3 szor.
Nekem eredeti mind2 game, a dirt 3 steames a f1 dobozos verzsön.
i5 2500 - 560ti oc - 2x2gb 1333 geil - p67a-ud3-b3 - felbontás az 1920x1200 ennyi lenne naggyából a gépem. Talán az nvidia kártyával lenne valami problemája a gameknek?
Illetve friss nvidia driver van fent.
-
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
polonic #7059 üzenetére
Sziasztok!
Miután a "feketelistán" már bemutatkoztam, gondolom nem kell részleteznem, hogy ki vagyok. Aki esetleg nem olvassa, annak annyit, hogy Vixen haverja.
Igen, tényleg szánalmasak a srácok.. Még egy ilyen begyöpösödött brigádot nem lenne egyszerű összeszedni.... De mindegy, nem is érdekel, maradjanak csak maguknak...
A 2011 már nekem is eredeti lesz, remélem, hamarosan az én nevemet is gyalázzák majd... -
jozsi252
veterán
válasz
polonic #6935 üzenetére
Igen erre akartam kilukadni, csak itt azt nemértem hogy ez a
" Másik accountra nemtudom átvinni " mit jelent, mert ugye steamen van egy account name amit nemtudok megváltoztatni sehogysem, tehát ott adott az a 1 account név ami mindig ugyanaz.
Viszont gfwl-nél ha mail címet áttudom írni, illetve a passt megváltoztatni is, akkor ott mi az a account úgymond? tehát ottis van 1 nicknév amit sohasem tudok megváltoztatni? maximum a becenevet tudom?
Közben utánanéztem még, van 1 becenév, ez olyan lehet mint steamnél az account name? viszont gfwl-nél meglehet változtatni pontért cserébe, gondolom akkor ehhez azonosítóhoz lenne hozzárendelve a játékaim?
-
jozsi252
veterán
válasz
polonic #6933 üzenetére
És akkor gondolom ami az accounthoz van rendelve játék, 1 db van most jelenleg az pedig az f1 2010 akkor ugyanúgy átkerül a gmail-es accountra mi?
Mert mintha valahol olvastam volna ha egy játékot hozzárendelek 1 mail címhez gfwl-en belül akkor azt már nemtudom átrakni másik mail címemre.
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #6892 üzenetére
illetve a szárnyállásokat kellene megnézni.
TT-ben nekem a szárnyak 1/1.ben vannak, középső részén a pályának 2/1, GPben nekem az 5/1 vállt be a legjobban, de nem is vagyok olyan gyors mint "ezek a nagyon kemény állatok"
Dr. Student: mivel irányítod a szekeret? bill, kontroller vagy kormány? Ha utóbbi, kapcsolj ki minden segítséget, kis gyakorlással menni fog a gázadagolás is, a fékezést vedd degresszívre, váltás manuális, és meglátod, mennyivel jobb időket fogsz menni.
-
válasz
polonic #6713 üzenetére
Az elején ír valami ilyesmit hogy Autosave Warning vagy mi a szösz, de egyébként 1-2szer előfordult hogy belépés után új Save Create-t kért, ebből gondoltam hogy online a dolog, és nem tudta betölteni, természetesen gyorsan kiléptem, újra be és láss csodát sikerült betölteni.
Ha nincs live, akkor nem is ment a játék úgy rémlik, ezért vettem meg -
Rolly Dy07
senior tag
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #6642 üzenetére
Azt hiszem nem láttam mert nem indultam azon a futamon. Tegnap a f@szom ki volt egyébként egyrészt a köcsögökkel, másrészt a gázpedálja a kormányszettnek nem jó sztem... olyant csinál, hogy pl. a német pálya hosszú egyenesének a végére sem tudok 7be felkapcsolni, mintha csak fél állást értékelne a gamma. G27ről beszélek, a game profilerben megnéztem mindent, a win7ben is teszteltem, ott szépen mutatja, hogy érzékeli a gázpedált, teljesen...
gariztatás lesz ebből úgy néz ki -
Steady74
addikt
válasz
polonic #6540 üzenetére
Érdekes volt a rajt, mert a 3. helyről a 2.ra jöttem fel, a Force Indiás csávó meg elfékezte magát, nekitolt a palánknak, és beszorított... mire ki tudtam jönni, elment mindenki... utána még kétszer kiforgatott, mire el tudtam szakadni tőle. Itt el is ment a versenyem.
Lágy keverékkel indultam, elég jó első 4 köröm volt, a boxból már a 3. helyre jöttem vissza, mögötted 10 mp-cel. 4 kör alatt utolértelek, de ahogy írtam a célegyenes végén rövidet fékeztem, de majdnem neked csúsztam, elrántottam a kormányt, kiforogtam, utána meg elvesztettem már a ritmust...vixen-nel toltam még egy fél angol nagydíjat, de közben felébredtek a törpék - bárányhimlősek, lázasak- így mennem kellett.
-
-
válasz
polonic #6446 üzenetére
Ahogy nézegetem az Agent-et, vannak valami körök az egyes csapatoknál, aminél vagyok ott már két négyzet és valami jó nagy borsos összeg. Az mit jelent?
Hát 1-2 pályát vesztettem, BP azt hiszem a 10.-ik, 4x mentem első helyről, 6 futamot nyertem eddig. A maradék 4 pálya elég necces volt, örültem már annak is hogy bírtam idegileg a köröket... -
paramparya
őstag
válasz
polonic #6324 üzenetére
Verpelét volt régen, aztán pár éve már szülők Egerben, én Pesten. Te?
@(#6325) Steady74
Én cockpit cammel nem láttam be úgy jól a kanyarokat, legalábbis nem ennyire. T-cam jobb ilyen téren, de az nem szimpatikus.@(#6323) ΩМΞGΔЯΞD
Itt van egy, ez tűnik az újabb verziónak (a videó elég béne, mert mintha billentyűzettel irányítaná, ezért eléggé rángat)
Én ezt használom.Elsőre full jobbra vagy balra tekert kormánynál 90 fokban oldalra nézett az nem volt túl praktikus
Ha neked is előjön ilyen gond vele, vagy bármi a telepítéssel, akkor szívesen segítek. -
paramparya
őstag
válasz
polonic #6319 üzenetére
Pedig a pilóta is valami hasonlót lát, a kanyarba érve jó eséllyel odanéz, nem bámulja tovább a hátsó tengellyel merőlegest
De nem is azért ül ott, hogy irigyeljük, milyen kényelmes lehet.
Biztos anno a több éven át suliba buszozás "enyhén" kanyargós úton (including eger-rally útvonala) megedzett -
paramparya
őstag
válasz
polonic #6243 üzenetére
Nekem is ugyanez a problémám van.
Adott egy Palit 460 gtx, amivel tök szépen fut, aztán jönnek benne az akadások.
már lejjebb vettem 1680x1050-ről 1300x600 környékére, futtattam egy benchmarkot, ott kijött, hogy átlag 58, min 52 fps.
Aztán jönnek a microlagok, különösen monacoban szopok, ahol ráadásul a pálya is nehéz, ezért még egy értelmes kört nem tudtam menni.
Driver épp az aktuális legfrissebb, de amilyen előtte volt, azzal is azt csinálta.
GPU-Z-vel néztem a hőmérsékletet, sosem megy 73 sok fölé, de legtöbbször 72-nél áll meg.
Az is gyanús, hogy hátha ott akad meg valami miatt, mert valami ott visszaveszi kicsit.visszakeresve a microlag kifejezésre azt látom, hogy szab.tam-nak is volt ilyen baja, ő tett fel 32bites xp-t is, és azzal jobb lett, aztán mintha már win7-en is jobb lenne neki.
-
drevin_71
tag
válasz
polonic #5930 üzenetére
az 1.01 fönn van
az 1.4 az egy gyüjtemény a korábbi linken a hozzászólásomban meg tudod nézni
az a vicc ,hogy dx11 -ben ment a játék ezzel csak online -ra nem engedett fel
Úgyhogy tegnap visszaraktam az eredeti fájlokat és mentem is monzában egy versenyt
anélkül ,hogy ledobott volna az elejénmarad a dx9 + pocsolyafix amíg nem jön ki egy újabb hivatalos driver a karihoz akkor majd megint megnézem dx11 be
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #5890 üzenetére
köszönöm, én is kinéztem a szemem
nyomattam TT-ben tegnap koreát (nagyon tetszik a pálya), és a korábbi időimhez képest sikerült találnom 1,5 mp-et, így már közel vagyok az 1.33-as időkhöz. Ennek hála olyan multi futamokat kerestem, ahol korea volt belőve pályának és 3 ukrán gyerekkel nyomtam versenyt, és nagyon kellemes meglepetés volt: fair volt mind3.
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #5834 üzenetére
Kaptam leveleket az ms-től de mindegyik webes felületeket ajánlgat, ahol tudok magamnak segíteni, se kivétel nélkül mail cím kellene, ugye, amit nem tudok, szóval egyelőre zsákutca.
Visszaállítottam egy korábbi állapotra a win7-et, ami látszik is h sikerült, mert a VGA driver nem volt feltelepítve pl, de ez a kib@szott Live nem javult meg, h rohadjon meg
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #5822 üzenetére
ez ok, de az hogy a frászba lehet, hogy valami automatikus eltárolás egy rohadt frissítés miatt elszáll??? tele van a tököm, mert frissítettem a mozillát is (illetve csak rányomtam az ok gombra), azóta nincsenek meg az előzmények a böngészősávban
gyerekek, tuti nincs az adataim között semmi xy@windowslive.com vagy ilyen f@szág a live-ba belépve? kezdek parázni
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Akciókamerák
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest