Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
jozsi252 #4216 üzenetére
"hungaroringen próbálkozok menni 1:16os kört viszont 1:17:900 körülit tudok menni ez alá nemnagyon tudom levinni...utómata váltóval mentem, de gondolom ezzel se lehetetlen 1:16osat menni"
Ne haragudj de az 1:17.900 automata váltóval igenis nagyon jó idő!
Abból kb 1:17-re tudsz faragni de már ahhoz is tökéletes, mondom tökéletes kör kell, ami valljuk be ritkán jön össze.
Ha 1:16-os kör a cél akkor szokj át manuál váltóra, pályafüggő de olyan 1-3 másodpercet lehet nyerni a sokkal rövidebb féktávok és az ideális kigyorsítások miatt! -
Zoo123
senior tag
válasz
jozsi252 #4151 üzenetére
Én is így jártam, nekem az offline profilom tűnt el, azt írta ki hogy "autoload failed, corrupt save game" vagy valami ilyesmi.
Rossz hírem van: hacsak nem csináltál biztonsági másolatot előzőleg a profilodról akkor buktad a mentésed!
Kezdheted elölről a karrier módot, sajnálom!Ez egy ismert hiba, a kiadott patch javítja elvileg, ha nem rakod fel a patch-et akkor az "autosave"' kikapcsolásával elkerülhető.
pcguru1[/B
"az a gond hogy a magyar futam utan kerdeztek hogy kit valasztok rivalisomnak,alonso massa vagy sumi.A problemam az hogy en szeretnek a red bull-nal tovabb versenyezni,viszont vettel nincs a valaszthato rivalisok kozott,hogy tudnam megoldani hogy a kovi szezont is a red bull-nal nyomjam
"
Az a helyzet hogy csak akkor "érdeklődnek" irántad a nagy -Red Bull, McLaren, Ferrari- csapatok ha:
1. Minden versenyt lehetőleg dobogós helyen végzel, hogy (B)minél magasabb legyen a szinted(/B).
2. Minden (B)interjú során(/B) amikor szóbakerül hogy "gondolkozol e csapatváltáson", illetve hogy a "a csapattársad féltheti-e tőled a pozícióját" akkor (B)megfelelő választ kell adni(/B), ez fontos!Én már az első évadban elértem a 22-24-es szintet már nem emlékszem pontosan, és amikor kérdezték hogy "szándékozok-e csapatot váltani", illetve hogy "szeretném-e ha egy nagyobb csapat felfigyelne rám" akkor mindig igent mondtam, illetve mindig dicsértem a csapatot is, és mindig pozitív értelmű nyilatkozatokat adtam.
-
Zoo123
senior tag
Röviden: Sehogy
Hosszabban: Ha a MyF1 menüben az Option almenüben kikapcsolod -Save Ghost Car vagy valami ilyesmi- akkor TT-ben első alkalommal csak a "default" ghost car van, aztán ha mész egy jobb időt akkor már az. De ha kilépsz TT-ből és újra belépsz akkor megint csak a "default" ghost car van.Nem sok, de ennyit lehet tenni az ügyben...
-
Zoo123
senior tag
Szerkesztve: Látom megelőztek.
"1. Lehet-e a csapattársam versenystratégiáját változtatni, befolyásolni."
Nem.
"2. Ez nagyon bosszant. Az időmérőn a lágy gumit rendesen "megszaggatva" elérek egy jó időt, pl: 1-5 között, a gumim mondjuk 79%-os. Majd a bokszban felteszek egy új lágy gumit, és azzal újra megyek, de csak végig gurulok a pályan vele, majd visszaállok a bokszba, a gumi 98%-os. A másnapi versenyre mégis az agyonhasznált gumi van a kocsin, amit ugye a rajt előtt le sem cserélhetek."
Az idei szabály úgy szól hogy a kvalifikáción első tíz helyezett versenyző azzal a gumival kezdi a versenyt amivel a kvalifikáción a leggyorsabb kört megfutotta.
Ha az pont egy "agyonhasznált" gumi akkor így jártál!Ezt úgy kerülheted el, hogyha kvalifikáción mész egy pár gyors kört, és amikor nagyon jól megy, akkor teszed fel a vadiúj gumit és azzal is mész 1 max 2 nagyon gyors kört, aztán nem használod tovább!
Ha véletlenül egy "agyonstrapált" gumival megdöntenéd az új gumival elért rekordodat akkor van baj, ilyenkor inkább menj le a pályáról (invalid lap). -
Zoo123
senior tag
válasz
Neoteric #4083 üzenetére
És ott a pont, utólag végiggondolva csak így lehetett!
Bár én úgy emlékszem hogy Short Race Weekend-et választottam (mindig azt szoktam), de csak így történhetett, ez rá a logikus magyarázat:
Szabadedzés megnyer, akkor garázs menüben a -amikor ül az autóban és lehet setupolni a kocsit akkor jobbra fönn a falon lévő menü- "Qualificationt" választottam, azt is megnyertem majd race, de nem mutatta hogy lenne Q1, Q2, Q3, na mindegy.Azért 17.-ik helyről 8.-ra behoztam a Lotust, a kerékcsere alatt előztek le 10-en, de hát ilyen a showbiznis.
drevin_71:
Töltsd le a patchet 23 MegaByte és telepítsed offline, úgy se jó -
Zoo123
senior tag
válasz
Barthezz2 #4048 üzenetére
"Igen, ezt tudom, de ne menjenek már másodpercekkel jobb időket versenyen, mint amiket bead nekik időmérőn...Amúgy 1.10 -1.11 körüli időket megyek, és elvileg ők is. Nade én versenyen nem tudok pole időket futni, ők meg első körben lazán lenyomnak"
Az semmi, tudok jobbat!
Majd a kvalifikációt...
Akkor melyik rajtpozícióból is indulok, na melyikből?
Nemem, az 1-es ről, a 17-esről!
17-es baz...g, 17-es! Miért nem mindjárt az utolsó helyről!
Hiszen Lotussal nem indulhatok a Pole pozícióból, csak hogy érezzem hol a helyem!Azért a 8. helyre csak behoztam, nagy nehezen, na de ez milyen már...
-
Zoo123
senior tag
válasz
Barthezz2 #4044 üzenetére
"már visszavettem az ellenfeleket inter-re, de így is lazán lehagynak, holott az időmérőn magasabb szinten is hoztam az elejét."
Ez konkrétan azért van mert "szellemautokkal" versenyzel időmérőn és kvalifikáción is, gyakorlatilag csak szimulált idők ellen mész amire a 20x időgyorsítás miatt van szükség. A versenyen már szerencsére nem.
Na most konkrétan milyen időket mész
Én Torro rossoval
kis esőben (light rain): 1:15-ös köröket mentem,
száraz időben: 1:10 körül.Ha ilyen időket mész akkor nem fognak lehagyni, legalábbis prof ai-k nem, legend-en még
em próbáltam, de a 2. évadot McLarennél már úgy nyomom.
Mindjárt megnézem Lotussal mit megyek...
-
Zoo123
senior tag
válasz
pcguru1 #4031 üzenetére
Ha teljesíted a csapat "elvárásait" akkor nem ajánlja fel a csapat automatikusan a hosszabbítást
Én a Torro Rossoval kezdtem mint 2.pilóta és már szezon közepén -miután minden versenyt megnyertem és orrba-szájba dicsértem a csapatot- felajánlották hogy legyek 1. számú pilóta, de én
em fogadtam el, a McLaren ajánlata valahogy jobban tetszett.
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #4020 üzenetére
A leggyorsabb köridőket akarom
, tehát manuál váltó, csak nehéz eltalálni hogy kanyar előtt milyen ritmusban pakoljam vissza a sebességeket.
A "Hot Lap" videókban nagyon tutin néz ki hogy erőszakkal pakolja vissza a sebességeket és hihetetlen féktávokat vesz, de megcsinálni, hát azt nem könnyű!Mi a "titok" áruld el:
1. előbb beletaposok a fékbe és röviddel utána kezdem el visszadobálni a sebességeket, vagy
2. egyidőben fék és visszaváltogatás ezerrel
3. egyáltalán szabad közben kanyarodni, mert lehet ezért állok keresztbe!hogy a leghatékonyabb
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #4018 üzenetére
"
Aut váltóval kipróbáltam ringet, de alig tudtam értékelhető kört menni mert szinte minden féktávon besokalltam + olyan helyeken leváltja a következő fokozatot ahol én még nem tenném, stb.. szal aki kormánnyal nyomja és képes nem használni a váltót..."
Az lehet hogy csak az idegeit védi!
Én most toltam Melbourne-t aut váltóval 1:24.362, manuális váltóval: 1:23.782, de míg aut.váltóval 10 körből egyszer hibázok, addig manuális váltóval 10-ből 9 szer, visszaváltásnál állandóan keresztbeállok/túlcsúszok a kanyaron, és ez rendkívül frusztráló!
Lehet hagyom a francba a k..va manuális váltót, szétvet az ideg, ennyit meg nem ér... -
Zoo123
senior tag
Megértem az indulatodat, de ezek a hibák -véleményem szerint- már nem lesznek javítva, sajnos!
Most már koncentráljanak az F1 2011-re és az majd legyen olyan hogy:-a 2010 MINEN ismert bugját javítják, időmérő, verseny, boxutca, etc...
-a játék remekül, 50+ fps-el fusson egy átlagos 2magos játékgépen, de semmivel sem rosszabbul mint a dirt2!Szerintem.
-
Zoo123
senior tag
"Megnezne valaki, hogy az 1.00-ban alapbol a hardware_settings_config.xml-ben benne van-e a "<track_info_system type="gpu" />" (gondolom igen, mert ott voltak pocsolyak a palyan.)"
A patch után újraraktam a játékot mert nem tetszett amit művelt. Így most az 1.0-s változat van fent és nem, nincs benne az említett sor a config file-ban.
Viszont van pocsolya, és pont olyan szarul fut mint neked, versenyközben olyan 30-35 fps-el, ha elhúzok a többiektől akkor 40 körül, ami még mindig kevés.Ez van, de a játék élvezetes és remélem hogy az F1 2011-ben már javítják ezeket a hibákat!
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #3924 üzenetére
"Aki automata váltóval megy, az nem vált sehogy."
A macska rúgja meg, igazad van! Fáradt vagyok már, elírtam!
De azért értetted mit kérdezek.Piros csík körbeér, repedt fazék hang előtt váltok, értettem!
Nem mondod komolyan hogy te menet közben a fordulatszámjelzőt nézed?
Én az utat szoktam! -
Zoo123
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #3920 üzenetére
"hogy a francba tudtok ilyen simán kanyarodni,komolyan mintha valami robot vezetne?!
Kormány?"Amit látsz, az a "smooth driving", azaz a precíz kormányzás és a megfelelő pedálkezelés (gáz/fék) tökéletes összhangja, amit csak kormánnyal, vagy egy jobb analóg kontrollerrel lehet elérni.
Igen, ez az a játék ahol a jobb eredmény/simább vezetés eléréséhez a kormányÖTELEZŐ!
Suzuka Time Trial: 1:31.098 automata váltóval nagyon szar vagy csak közepesen?
Még érzek benne max 1-1.5 másodpercet, de nem lesz könnyű!Aki automata váltóval nyomja: az hogy vált megfelelő fordulaton: érzésre, vagy hangra
Nekem az még nem megy! -
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #3898 üzenetére
Köszönöm szépen!
Akkor ezek szerint érdemes lenne "rászoknom" a manuál váltóra
Az 1:16.450-es időhöz külön gratula, nagyon szép idő!
Az az idő a "világranglista" hanyadik helyére elég?Csak úgy kiváncsiságból: GP, practic-on mennyit mész?
-
Zoo123
senior tag
válasz
--Lorant-- #3886 üzenetére
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #3885 üzenetére
Motion_Blur:
Te is küldhetnél nekem időt ezel kapcsolatban
Nagyon megköszönném! -
Zoo123
senior tag
válasz
--Lorant-- #3886 üzenetére
Köszi!
Ferrarival és automata váltóval?
Mert engem a #3883-ban leírtak érdekelnek! -
Zoo123
senior tag
válasz
Rototti #3882 üzenetére
Szia Rototti!
Úgy nézem te elég jó vagy,
megkérnélek egy szívességre:
Menj egy nagyon-nagyon gyors kört Time Trial, Ferrari, hungaroring, manual sebességváltó, a kocsit úgy setupolod ahogy jól esik. írd fel a legjobb köridőt.
Aztán menj egy kört ugyanolyan beállításokkal, de AUTOMATA váltóval!Írd meg hogy mennyi lett a két időeredmény, mert nagyon kiváncsi vagyok.
Előre is nagyon szépen köszönöm!Én 1:20.216-ot mentem automata váltóval, ami szerintem tökéletes kör volt, max fél másodpercet hagytam benne, erre valaki XBox360-al ment 1:18-1:17-et és én ezt nem tudom megközelíteni. Most vagy a PC-n lassabb ez a pálya, vagy ennyit jelent a manuális váltó
Ezt segíthetnél nekem eldönteni! -
Zoo123
senior tag
Hát erről beszélek: átlag 40 fps, pffff....
nekem se fut jobban pedig jóval erősebb kártyám van (5850), de úgylátszik egy GTX480-on se méltóztatik megfelelően futni, tök mindegy milyen vga-t pakolsz alá 35-45 fps, hát, hát erre most nem mondok semmit, mert örökre bannolnának érte!Akinek patch nélkül átlag 50+ fps-el fut annak 4 magos procija van
-
Zoo123
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #3748 üzenetére
"grafika szép,igaz 30-35 fps-nél jobban nem viszi,de megy azért!"
E8500 (3,16GHz, 6MB L2 cache!) és GTX280-al 30-35 fps
Elémsz any..ba Codemasters !Motion_Blur:
"Itt a pontos mérés:
min: 50 fps
max. 74 fps
avg: 59 fps3 körös verseny Spa-ban, heavy rain, mezőny eleje, vége, közepe, csapatos sóder látogatás, crash, minden volt "
1 kérdésem van, illetve kettő:
patchel vagy anélkül?
Ennyit számít a 4 mag
Egyébként szép eredmény! -
Zoo123
senior tag
Ja jut eszembe: patchel nekem is gyönyörűen futott, -45-65 fps- csak éppen hiányzik a pályáról a "gumicsík" az ideális íven, valamint esőben nincsenek tócsák meg tükröződés az úton, úgy meg azért nem az igazi...
-
Zoo123
senior tag
Köszi, de mivel nem futtattam le a benchmarkot, ezért nem tudom nekem menyi lenne, most meg már fel nem rakom a patch-et.
De azért köszi!
A fene se akar új konfigot venni csak azért mert a ku..a fejlesztők nem optimalizálnak...
Ez a játék 60-70 %-on használja a procit és 66%-on a VGA-t, és 30-40 fps-el fut, no comment! -
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #3713 üzenetére
"Pfff hát nem tudom, hogy akarom-e végigcsinálni... Dirt 2-nél nem sikerült újra beillesztenem a profilt, pedig úgy csináltam mindent ahogy leírták."
A meglévő profilod megmarad újrateléepíés után is csak amikor uninstallnál rákérdez hogy letörölje-e az összes profilt és mentést akkor mondj nemet!
"Egyébként Spa heavy rain 50-60 fps mezőnyben kb"
És ezt 1 db 5870-el érted el?
Full HD-ban?
Csak mert nekem 5850@850/1200 verseny közben olyan 33-40 átlag olyan 35, és még nem is esett az eső!"4 mag mindenképpen előny, de szerintem kompletten lap+proci(+ram) csere lenne a legjobb. Bár egy megcibált Q9550-el lehet már menne faszán."
Neked Phenom II X4 965 procid van?
Mert egy q9550 legalább olyan erős, ha nem erősebb mint egy Phenom II.
Mots a C2D-met 3.4 GHz-en járatom, de gondolkozom egy 4 magos procin, csak nem tudom érdemes-e "befektetni" és belerakni ebbe a P5K -p35 chipset- lapba ami most van... -
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #3710 üzenetére
Nem, csak ha újratelepíted a játékot...a telepítő DVD "repair" funkciója mint alternatív megoldás nem működik, próbáltam!
Én megláttam hogy hogy néz ki az eső és már raktam is vissza az "alap" játékot...Valaki akinek "alap", patcheletlen játéka van és 4 magos procija van, lenne oly kedves és mérjen nekem egy SPA-t Heavy Rain-ben hogy mennyi a min, max, avg fps, nekem olyan 29-34 között ingadozik, jellemzően inkább 30.
Kíváncsi vagyok mennyit számít a 4 mag...
Előre is köszönöm! -
Zoo123
senior tag
válasz
DerStauner #3525 üzenetére
Carrier mód (bemész balra a lakókocsiba) és ott a bejárati ajtó mellett ahol a soron következő verseny neve van arra rámész és ott tudod állítani a nehézségi szintet, asistokat, gumi és üzemanyag szimulációt stb.
Állítsd át az AI-t legendre, nem fogsz unatkozni!Ahogy Ice?! írja!
-
Zoo123
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #3521 üzenetére
"szonyúan idegesítő mikor küzdesz a másodpercekért, de a box-ból nem enged ki, mert jönnek 50-60 méterről autók"
Én okosan intézem a boxkiállásomat: utolsó előtti körben -mindig az első helyről- kimegyek, tök egyedül, olyan kihalt a boxutca hogy vágni lehet a csendet, 4-5 másodperc alatt kicserélik a kereket és már megyek is tova!
Olyan viszont van hogy közben utolér a "raj" és csak 2. vagy 3. helyre tudok visszajönni, na ilyenkor jól jön hogy van még 1-2 köröm az élre törni. -
Zoo123
senior tag
Karrier módnál 5 évadot választottam, most tartok az 1. évad felénél Hockenheim a Torro rossoval.
Egészen jól megy a verda, de azé' még se egy RedBull, vagy egy McLaren!"teljesíts jól, és a nagyobb csapatok is érdeklődni fognak"
Eddig mindig dobogón végeztem, többnyire 1. de van 2 második és egy 3. helyezésem -az ellenfél nem ment ki gumit cserélni!-, a konstruktörök versenyében is húzom föl a csapatot mint atom mer' S.Buemi csapattársam nem sokat tesz hozzá a csapathoz.Szóval azt mondod hogy ne fogadjam, de ne is utasítsam el a Torro rosso szerződését és az évad vége felé a nagyobb csapatok is érdeklődni fognak?
-
Zoo123
senior tag
A #3443-ra valaki
Jelenleg a Torro rossonál vagyok 2. pilóta és most toltak az orrom alá egy szerződést arról hogy én leszek az 1. pilóta, két kérdésem lenne:
1. Szeretnék bekerülni jobb csapathoz, mint: Red-Bull, McLaren, Ferrari. Jelenleg még nem érdeklődnek, de majd fognak!
ha nem fogadom el a Torro rosso ajánlatát, akkor repülök a csapatból?
2. Ha elfogadom, akkor a többi csapat ebben a szezonban már nem fog szerződést ajánlani?
Egyáltalán, a szerződés az az aktuális szezonra szól vagy a következőre -
Zoo123
senior tag
A játék elején 5 Seasont választottam, és a Torro rosso csapatot.
Egyenlőre nagyon tetszik a Torro Rosso, de az alábbi csapatok is "érdeklődnek" utánam:Lotus
HRT
Williams
BMW Sauber
Force IndiaMelyik a legjobb, melyiket válasszam
-
Zoo123
senior tag
A fraps UNREGISTERED verzióját használod?
Mert az nem fog csak maximum 30 másodpercet rögzíteni, ezért demo...
Ha egyszer már telepítve volt a Fraps demo (trial) verziója akkor hiába uninstallálod, és teszed fel a full (virágbolti) verziót nem fog működni!Ha a fraps trial verzióról full verzióra akarsz váltani akkor előbb a trial verziót megfelelően el kell távolítani, az alábbiak szerint: Link
Amit linkeltem ott "PowerPAC 04-11-2007 at 12:04:15 PM" hozzászólását keresd nekem az ő módszere működött!
-
Zoo123
senior tag
Ilyen procid van: Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2M L2 ?
Mert ez sajnos kevés lehet....a játék khm... nem a legjobba optimalizált.Konkrétan hány fps-el megy?
A konfigomon (E6750@3400 MHz, HD 5850, 4GB Ram, Win 7 x64) olyan 37-44 fps-el fut, Time Trialban eléri az 50-et, de kemény versenyeken (sok ellenfél, extrém eső) leesik 30 fps-re is.
Ha leveszem a felbontást és a részletességet akkor sem éri el a 60 fps-t,ez egy ilyen játék, szereti az erős procit (lehetőleg 4 mag, sok MHz, de legfőképpen sok cache).
Viszont azt el kell ismerni hogy 40 fps-el is még egész jól játszható de ha besik 30-ra azt nagyon megérzem!
-
Zoo123
senior tag
válasz
szab.tam #3352 üzenetére
"én még a car setup-ot nem nagyon vágom, nem másztam bele. de a garázsban ha az alapbeállításból a csuszkát elhúzom jobbra, akkor spa 1. gyors szakaszában a végsebesség 324@348 km/h"
Válaszd a Quick Setup jobb szélső opciót az a leggyorsabb, majd a setupot "mász bele a monitorba" és ott van a setup menüben a drive limiter sebesség fokozatok és a 7. fokozat végsebességét állítsd feljebb a default 348 Km/h ról, de csak óvatosan mert ha túl magas értékre állítod, akkor nem fog jól gyorsulni 7.-ben!
Egyébbként nagyon jó az avatarod, igazán Kick-Ass!
Kedvenc filmem, Hit-Girl nagyon kemény! -
Zoo123
senior tag
válasz
szab.tam #3348 üzenetére
"én még felvettem a tv-ből a pályabejárót, és az 1:41-es videón több kanyart is magasabb fokozatban vesz be a játékos, mint az életben kéne.
ez a játék hibája..."Igen, a TimeTrial-ban (továbbiakban TT) picivel, 2-5 másodperccel jobb időket lehet elérni, mert az autó tapadása maximális, ezért nagyobb a kanyarsebesség.
Menjél GP, practice módban, úgy mindjárt más a helyzet, ugyanaz a kanyar ami TT-ben 200 Km/h fölött simán beveszel GP-ben már 170-180 fölött kezd kisodródni az autó.
Az már reálisabb, csak akkor meg nem fogsz olyan hűdejó sziper-szuper időket futni, amivel aztán lehet dicsekedni.Én SPA-n TT-ben 1:46.061-ig jutottam, de GP-ben jó 3 másodperccel lassabb vagyok.
Joe007 meg a szemem láttára ment 1:44-et a kis mocsok! -
Zoo123
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #3317 üzenetére
"Most vagyok a 2. szezonom 2. hétvégéjén"
Engem csak az érdekelne hogy mikortól (hányadik verseny után) kínál(t) másik csapat szerződést?
Ha minden versenyen jól szerepelek (dobogós hely) akkor előbb kapok ajánlatot
A BMW-Sauber nem valami gyors autó, mielőbb váltanék...Legalább egy Renault-ra, a karriercél meg Ferrari, McLaren vagy RedBull -
Zoo123
senior tag
válasz
jozsi252 #3296 üzenetére
jozsi252:
"time trial-ba hogy lehetne kilőni azt a ***** invalid lap-ot."Sehogy!
Majd a patchben javítják!
Az invalid next lap pedig a pálya 3. (utolsó) szektorában történő pályaelhagyás esetén van."a ghost car-t hogy lehet kikapcsolni hiába nyomom ki a myf1-nél az edit profilba akkor is van time trialba"
Sehogy!
De ha a MyF1-ben kikapcsoltad, akkor nem menti el a te ghostcarodat és ha új TimeTrialt kezdesz akkor csak az "alap" ghost car lesz, amit te mentél az nem!Rolly Dy07:
"A fékpedálba azért itt bele kell taposni rendesen és ez a pedál igen kemény a G27-en. Tehát nem úri kiváltság, hanem előny nálam. A gázt is jobban érzem."
Na igen ha annyival keményebben járnak a pedálok akkor elhiszem hogy jobb cipővel.
-
Zoo123
senior tag
"a kuplungot kapásból balra kellett tolnom, mert a 43-as cipőm mindig beleakadt fékezéskor"
Ti cipőben vezettek?!?
Én zokniba szoktam, mert úgy SOKKAL finomabban tudom adagolni a gázt és a féket.
Cipőben vezetni, ez biztos olyan úri dolog, mondjuk nekem csak egy mezitlábas MOMO Racingem van... -
Zoo123
senior tag
Hát most PONTOSAN ez történt: 20 sec előnnyel kimentem gumit cserélni és mire visszaértem ki előzött meg, na ki?
Force India!
V.Liuzzi 2 kör alatt rámvert több mint 6 másodpercet, és megfutotta a verseny leggyorsabb 1:22-es körét, miközben kvalifikáción sehol sincs.
Hát mit ne mondjak Liuzzi: gratulálok!
Van egy olyan érzésem hogy nem volt gumicserén -
Zoo123
senior tag
Carrier módban Catalunya-n versenyzek éppen, BMW Sauber-el, de nagyon szenvedek: Kinyomom a szemét, két lábbal nyomom a gázt, gyilkolom az autót, de akkor sem megy olyan időt mint időmérőn (ahol 1. lettem), más is tapasztalt ilyet?
Minden köröm új egyéni csúcs, de egyenesben még így is előznek a kis genyák!
Proffessional AI, Legendet még nem merem.
Az AI másnál is ilyen erős ezen a pályán?Hát igen, karriercélom hogy bekerüljek valami jobb (Ferrari, Red-Bull, McLaren) csapatba, mert ez így szenvedés!
-
Zoo123
senior tag
válasz
"Infinity" #3203 üzenetére
-
Zoo123
senior tag
válasz
"Infinity" #3201 üzenetére
Nem, amelyik ilyen "lassú" pálya ott bármit állítgatsz a végsebesség nem fogja meghaladni a 300 Km/h-t!
Ahogy néztem van 1-2 ilyen pálya, fejből nem tudom melyik... -
-
Zoo123
senior tag
válasz
LSL1337 #3051 üzenetére
Akkor nem szóltam!
Én meg azt tapasztaltam hogy esőben csökken a tapadás, és az a kanyar amit száraz időben 180-200 km/h-val veszek azt esőben jó ha 130-150 km/h-val sikerül különben lesodródik az ívről.
Nekem ez épp elég nehezítés, de egy profinak lehet hogy nem kihívás!Érzésem szerint pont eléggé árkádos ahhoz hogy ne menjen el tőle a kedved azonnal, de épp eléggé szimulátoros ahhoz hogy azért legyen benne kihívás.
Dantenero72:
"Azert tényleg vicc hogy ott az OFFICAL F1 2010 title de minden kocsi kormanya ugyanolyan! "Nem mondod komolyan hogy verseny közben a kormányt nézed!
Persze ettől még ügyelhettek volna rá. -
Zoo123
senior tag
-
Zoo123
senior tag
válasz
LSL1337 #3041 üzenetére
Az alacsony GPU használat a játék jellemzője, nálam az 5850 60-66%-on pörög, miközben 37-50 fps el futkorászik a játék, ha leveszem az felbontást 800x600 minden ultralow akkor sem éri el a 60-at
egyszerűen szarul van megírva a játék.
Viszont ilyen átlag 40 fps-el is teljesen jól játszható a játék és rendkívül élvezetes is, úgyhogy én nem panaszkodom.Láttam itt egyeseknek talán Motion_blur-nak is 60-70 fps-e van, ez a 4 magos proci miatt van, vagy újabb drivert használ?
Én 10.5 hotfix Catalyst-al tolom, de a következő a 10.10-es lesz ha megjelenik végre! -
Zoo123
senior tag
Hát van különbség, kormánynál nagyobb a Fun factor
de a controlleren már legalább analóg karok vannak, kigyorsításnál nagyon nem mindegy hogy ritmikusan "ütögeted" a billentyűzetet hogy félgázzal menjen, vagy szépen tartod a megfelelő fordulatszámot, kanyarodásnál sokkal finomabban lehet fordulni és íven maradni is egyszerűbb, és még sorolhatnám miért jobb egy analóg vezérlő -legyen az controller vagy kormány- mint a billentyűzet.
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #2985 üzenetére
"Azóta átépítették a pályát"
Köszönöm a felvilágosítást!Tudtam hogy valami nem stimmel!
"1:58.287 a körrekord - F Alonso (2010).
Qualin futott leggyorsabb kör meg 1:53.883 - S Vettel (2010)"Ezek már hihetőbb adatok, ezeket én is meg tudom futni ,most 1:55.914-nél tartok, de még elfékezek 2-3 kanyart szóval olyan 1:53-mat még talán ki tudom izzadni magamból. csak azt nem értem hogy miért a "régi pályán" futott legjobb idő szerepel a játékban, aztán az ember meg próbálkozik és nem érti hogy miért ilyen lassú: hát mert az egy másik pálya ideje azért!
-
Zoo123
senior tag
"amúgy valaki megmondhatná hogy mért van az hogy Bahrain-be úgy megyek ki a boxból hogy gyors setupból kiválasztom a legutolsót, de úgy se megy 300 fölött?
"
Mert az egy "viszonylag" lassú pálya, kipróbáltam 3 féle autót és egyikkel sem lehet elérni a 300 Km/h-t még setupolva sem, még a McLaren a leggyorsabb az 297-nél tilt le, SPA-ban meg 356-ot is mentem vele, érdekes na...
Amúgy Bahrein-ben hogy a bánatos p...ba lehet elérni? na ne álmodozzunk, szóval megközelíteni M.Schumacher 1:30.252 -es rekordját
Főleg úgy hogy lehetetlen átlépni a 300 Km/h-t. -
Zoo123
senior tag
Nem tudom, ha hazaérek megnézem, de Quick-setup jobb szélső állás, és mást nem piszkáltam.
Miért mennyit megy az autó padló gázon?
Van különbség az autók végsebessége között Time Trialban?
Ha igen, melyik a leggyorsabb autó? -
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #2936 üzenetére
Köszi, ezt elméletben én is tudom
de Quick Setup-nál legjobboldalibbra állítottam, ahova azt írta a magyarázószöveg hogy idézem: minimális leszorítóerő, maximális sebesség, erősen túlkormányzott.
Én ezt úgy értelmeztem hogy ennél a beállításnál a legnagyobb a végsebesség, de a sebességfokozatokon úgy külön nem állítottam, majd ránézek arra is, jó lenne ha menne legalább 360-at, mert ez a 349 ez kevés..."a 7-est már az Eau Rouge előtt el kell raknod"
Megtörtént, az Eau Rogue elött kb 100 méterrel
"és a féktáv előtt kell szabályoznia"
Közvetlenül a "kanyargós rész" után, az első Alianz-os táblánál (féktáv előtt kb 5 másodperc cca: 400-500 m) megy tiltásba 349-el, szóval ha tudok akkor beállítok hosszabb 7. sebességfokozatot, hátha jó lesz.
-
Zoo123
senior tag
Sziasztok!
Tegnap illetve ma hajnalban toltam egy kis TT-t SPA-ban, ez milyen eredménynek számít?
Utóirat:
Most először sikerült lepadlózni a verdát, több mint 6 hosszú másodpercre tiltásig,
nagyon-nagyon durva hangja volt 349 KMH- nál.
Aztán a célegyenes előtti hosszú enyhén kanyargós egyenesbe megint kiakadt a kilóméter óra.
Nem lehet valahogy elérni hogy ne 349-nél tiltson, hanem csak olyan 360-nál -
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #2879 üzenetére
Szép kör, köszönjük szépen!
Csak egy keresztkérdés: Ugye manuál váltót használsz?
-
Zoo123
senior tag
Korea - Yeongam: 1:39.828 Yess!!!
És setupolás nélkül!Sikerüt 1:40 alá mennem, végre mehetek aludni!
Észrevettétek hogy ha nem egyenesen áll a kerék fékezés közben akkor rövidebb a fékút
Furcsa, de így van!
Fékezés közben balra-jobbra rángatom a kormányt és jobban fékez!
Nagyon idiótán néz ki, de működik! -
Zoo123
senior tag
A féktáv azért olyan hihetetlenül rövid mert manuális váltót használ és satu fék + erőszakkal szinte üveghangig pörgetve dobálja vissza a fokozatokat nagyon erős motorfék = brutálisan szinte már már irreálisan rövid fékút !
Nem teljesen ide tartozik de Test Drive Unlimitedben én is csináltam ezt, hidd el sokat számít: egy 2 perces pályán nagyon kevés kb 10 kanyarnál használtam ezt a "dobáljuk vissza a sebeségeket+ satufék" kombót, és ez 3 másodpercet jelentett!
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #2845 üzenetére
Nagyon bosszant ez a pálya, előre is nagyon, nagyon köszönöm!
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #2841 üzenetére
1:41.555, és vért izzadtam!
Ku..a nehéz pálya!
"Nagy kihívás!" Én nem használnék ilyen finom jelzőket, de nem baj, szeretjük a kihívásokat. -
Zoo123
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2818 üzenetére
Hát minden elismerésem!
A Koreai pályán 1:39-et menni, az NEM SEMMI !
A GP practice az könnyebb vagy nehezebb mint a Time Trial?
Amúgy mekkora egy ge.. pálya!
Olyan féktávok vannak, hogy nem győzök kapaszkodni, nagyon technikás pályának tűnik, próbálgattam nagy leszorítóerőt, high brake pressure-t, de mint halottnak a csók, még alap beállítással jobb volt, de nem adom fel célom hogy elérjem az 1:40-et, kezdésnek ez is épp elég kihívás!Igazi challenge day!
-
Zoo123
senior tag
Sziasztok!
Pár nappal ezelőtt egy ismerősöm -aki mellesleg nagy F1 rajongó- küzdött ezzel a problémával: Link
Játék elindítása után néhány percen belül kivágta desktopra, hibaüzenet nélkül, csak bezáródott a program, mintha sose futott volna.Azóta rájött a megoldásra amit ezennel megosztok hátha más is küzd vele:
A grafikai beállításoknál kikapcsolta az MSAA-t azaz az élsimitást és voila, már nem lépked ki!
Plussz infó: Nvidia 9800 GT az thiszem 512MB-os kártyája van.----------------Más---------------------
Amúgy éppen melyik a "gonosz" pálya, a szingapúri?
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #2781 üzenetére
Hát beállítottam úgy ahogy leírtad, kivéve a sebességfokozatokat, mert azt nem adtad meg egzakt módon, de nem sokkal lett gyorsabb.
De előtte alapbeállítással mentem egy 1:33.216-os időt úgy hogy -érzésem szerint- kinyomtam a szemét.Szerintem van 1-2 kanyar amit elbénázok, majd még próbálkozom.
Érzésem szerint a kettős elnyújtott S kanyarban a pálya elején, valamint a célegyenes előtti hosszú egyenes előtti 2 db 90 fokos elnyújtott balos kanyarban van még 0,5-max 1 másodperc, a többi a sebességfokozatokban lehet. -
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #2776 üzenetére
És ehhez az időeredményhez setupolod az autót?
Vagy a RedBull ennyivel gyorsabb a McLaren-nélÉn McLarennel próbáltam de alapbeállításokkal 1:33-at sem sikerült elérni!
-
Zoo123
senior tag
válasz
Levin01 #2750 üzenetére
Az elég jó idő, de ma az egyik McLaren 1:33.841-et ment ott, úgyhogy megvan a cél gondolom...
----------------------------------------------
Más:
Tegnap este/ma hajnalban mentem 10x kört, 1:36.xxx körüli időt Suzukán gondoltam felkészülök a közvetítésre.
Nagyon jó úgy nézni a versenyt hogy ismerek minden kanyart, hol mire kell figyelni, meg úgy egyáltalán az érzés hogy élőben látom a nagyokat azon a pályán ahol előző este magam is "mentem" pár kört. -
Zoo123
senior tag
válasz
SpongyaBob #2737 üzenetére
Kötözködés rulz!
Barthezz2-nek olyan procija van amiben csak L1, L2 cache van, ezért nem írtam L3-at, de nyilván az összes cache mérete az ami számít.
Csak azért gondolom mert nálam nem akad és nekem 4MB L2 cache van...
Konkrétan Monaco-n átlag 47-48 fps-em van, min: 44, max: 52, igaz nem verseny, csak TT, de nem akad. -
Zoo123
senior tag
válasz
Barthezz2 #2726 üzenetére
Hát az érdekes... azon gondolkodtam hogy mi van ha a nagy L2 cache-t szereti a játék, és az nálad csak 2MB, ezért akad időnként
De ami a legfurcsább hogy én úgy tapasztalom hogy annak ellenére hogy a vga-t nem használja ki csak 66%-ban, vegyeslimitem van, mert ha húzom a vga-t 20%-al akkor 10%-al nő az fps..
Hmm...hmmm érdekes egy játék ez. -
Zoo123
senior tag
válasz
skylaner #2715 üzenetére
AGK (Auto Gordian Knot) nagyon fasza kis program, van olyan opciója ahol te adod meg hogy mekkora méretűre tömörítse a videót.
Én évek óta ezt használom.--------------------------------------------------------------
Más:
Most néztem hogy a játék csak 66%-ta terheli a VGA-t, ez másnál is így van
-
Zoo123
senior tag
Ne legyetek már csirkék!
Én úgy szoktam hogy amikor meguntam a körözgetést akkor Pause Options (Escape), Quit to paddock aztán az eredménytábla alján ott a View Replay rámész Enter.A Fraps-al meg érdemes a visszajátszást felvenni, úgy nem zavaró az fps csökkenés.
-
Zoo123
senior tag
A legnagyobb poén hogy nekem Win7 64 bit és Win XP alatt is tökéletesen fut, de havernál Win XP alatt nem!
Win7-et most ezért nem szívesen dobna fel a gépére.
Amit javasoltam neki: a Játék újratelepítése, directx frissítése, esetleg régebbi videodriver telepítése, hátha.
Ha ez sem segít akkor jön a Win újratelepítés.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Más:Nekem E6750@ 3,4GHz, 4GB ram, HD 5850, Win7 64 bit/ Win XP alatt is 1920x1080 minden maxon 40 fps-el fut, a rajtnál beesik 40 alá is, de időmérőn eléri az 50-55 fps-t is.
Mindenkinek ilyen gyalázatosan fut, vagy csak ATI kártyákon
A legdurvább az hogy 800x600 ultralow felbontáson sincs 60+ fps, milyen gép kell már ennek -
Zoo123
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm küzd egy problémával az F1 2010 játékkal kapcsolatban, a probléma a következő:
Játék közben pár perc után fogja magát és kilép Desktopra (mintha sose futott volna az F1), de ezt minden alkalommal eljátsza, bármelyik autónál, bármelyik pályával, így nem lehet vele játszani.Windows XP SP3-at használ,
konfigja: e7400, 2x1GB Kingston Hyperx ram, Asus 9800 GT, legújabb display driver 258.96, MOMO Racing kormány, legújabb Logitec driver.Találkozott valaki hasonló hibával?
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- OnePlus 9 5G 8GB/128GB újszerű kártyafüggetlen dobozában!
- ThinkPad T15p Gen3 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX 3050 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Keveset használt Sennheiser IE 100 PRO
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB Kártyafüggetlen!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest