Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftomi74
tag
Sikerült a 34.9 Szingapúrban, b*szott nehéz pálya, még egyik megtanulása sem tartott ilyen sokáig. Már "csak" 8 tizedre van grisfiske
-
Petya2900XT
aktív tag
Üdv!
Nekem is hasonló problémám lenne,elveszett a carrier mentésem a 2évad közepénél...valaki el tudná küldeni azt a mentését amivel viszonylag sokat játszott már carrier módban?
Nagyon megköszönném uraim
-
Trihorn
tag
válasz
Rolly Dy07 #6794 üzenetére
Én adok szívesen mentést ha kell, csemegézhetsz a setupok között, bár a carrier még nincs megkezdve..
Annyi lenne amúgy, hogy kimásolom a XLive és az F2010 mappát, rarba becsomagolom és felrakom egy megosztó oldalra? -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Akadt egy kis gondom. Windows reinstall előtt az F1 2010 automentését szerintem átmásoltam. (C:\Users\ÉN\documents\My games\Formula One) De miután felraktam a windowst és vissza az F1-et nem akarja felismerni... Próbáltam új profilt létrehozni, a windows live-val más néven, és oda felülírni a régieket, de akkor meg "damaged" hibával nem akarta a mentéseket használni. Ilyenkor mit lehet kezdeni? Vagy vmit még át kellett volna másolni ezen kívül?
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6786 üzenetére
Én úgy tudom grisfiske is 0-100- at használ. Legalábbis a hungaroringi körét úgy futotta és a malaysiait is. Én 40-60-al mentem az időmet a ringen, 0-100 at talán még nem is próbáltam.
Hiányzik a gém..Lehet, hogy estére legutoljára még megcsinálom az egyik pedált ha tudom..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6785 üzenetére
Kíváncsi leszek én is, főleg hogy milyen bugok lesznek benne
Én most azt fedeztem fel, hogy a legtöbb pályára nekem 0-100 az ideális balansz.. érdekes, mert grisfiske pont ellenkezőleg használja, feltehetően azért tudja így cibálni az autó elejét. Nálam viszont a kigyorsítás fontosabb, főleg most Szingapúrban sokat hozott nagyon meg Monzában is. Érezni hogy farnehéz az autó
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6784 üzenetére
Köszi szépen, remélem hamarosan összejön!
Bár lehet, hogy akkor már az F1 2011-el fogjuk tolni..
Olyan infót hallottam, hogy a 2011-ben már nem csak tengelyenként hanem kerekenként(asszimetrikusan) is lehet majd állítani a kocsit és a guminyomás és differenciálmű is szerepet fog kapni.!
Már nagyon várom! -
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6781 üzenetére
"Ha van még rá gari, akkor sem javítják hanem egyből cserélik."
Ez így van, mindent cserélnek Logiék. Viszont ha elromlik a garis G25, már nem nagyon tudnak belőle cserélni és valszeg G27-et küldenek helyette. Ami mondjuk nem rossz dolog
(hallottam már ilyet)
Grisfiske... hát igen... megörültem a 14.5-ös időnek Ringen de amikor betöltöttem a Te ghost car-odat és láttam hogy az első szektort rontottad, tudtam hogy még benned van 2 tized, és azt szépen le is hoztad. Viktor Anderssen úr meg ment egy 14.0-át csak hogy ne is reménykedhessünk
de tényleg durván vezet. Én se tudnék úgy menni. Meg a short cut-okat se ismerem, hogy melyik pályán hol kell a fűről fordulni stb... de nem is nagyon érdekel, amit a saját stílusomból ki tudok (szeretnék) hozni az a pályák nagy részén egy 3-5. hely a tabellán. Persze a hab és assist on-os időket leszámítva.
Neked pedig sok sikert és pénzt az új kormányhoz!
ftomi74: köszi, grat Neked is, jó lenne 34.5-öt hozni. miközben a svéd csodagyerek már 33 felé tart
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6778 üzenetére
Jó időt mentél
35.3 sikerült nekem, mindig elrontok pár kanyart. Jó lenne 34.x-re lefaragni.
-
Trihorn
tag
válasz
Igen, teljesen igazad van, én is most untam meg a szerelgetést..
Pont a ringen való kísérletezésem közben vettem észre, hogy néha csak úgy megelőzött a saját szellem autóm az egyenesekben, pedig igen jól elkaptam a kigyorsításokat..
Akkor esett le, hogy a pedál fosakszik..
Egy G25-öt megpróbálok beszerezni bár nekem azt mondta valaki, hogy azt nem javítják ha a gari lejárta után elromlik.. Ha van még rá gari, akkor sem javítják hanem egyből cserélik.
Ez igaz vagy csak félreinformáltak?
Azért kérdem, mert új G25-re nem hinném, hogy mostanában lesz pénzem..Nem tudom, hogy tudnék-e jobb időt menni, nincs mihez viszonyítanom, bár azt hiszem sajnos nem..
Köszönöm szépen, a te idődid is elképesztően jók, végre megint valaki Magyarországról aki szintén ki tudja aknázni az autóban rejlő potenciált, szinte a végletekig.
Sokat szenvedtem a Hungaroring TT-vel, nagyon szerettem volna a világrekordot de hát Grisfiske mindig előhúz valamit a cilinderből, szinte lehetelenség lépést tartani vele.
Láttam már jópár videóját, a kanyarbejáratoknál egy pillanat alatt koppanóra húzza a kormányt és úgy látszik, hogy az Ő módszere ebben a játékban kifizetődőbb időben..
Véleményem szerint ha ezt élőben akár egy mezei gokartal próbálná megcsinálni, akkor faszán eltolná az elejét vagy kidobná a hátulját, ebben biztos vagyok.. Nekem teljesen más a stílusom én jóval finomabban rakom rá a kanyarbejárati ívekre.
Nálam ez berögződés, változtatni már nem hiszem, hogy tudnék rajta és nem is akarok..
Ahogy néztem te még nálam is finomabban vezetsz, biztosan lesz majd olyan szimulátor a jövőben, ahol ez kifizetődőbb lesz.Szingapúr az én mumusom, TT időm sincs ott ha jól emlékszem, most úgy érzem soha nem fogok ott kiemelkedő időt menni de majd meglátjuk..
-
hermanyi
addikt
válasz
Ezt az idöt lazán hozom csak nem Szingapúrban
Persze G25 el
Anno én is MOMON filóztam de a sok olvasás és potméter hiba miatt lett a G25 -
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6774 üzenetére
Ez sajnos típushiba, nálam fél évenként előjött, mindig megcsináltam de egy idő után meguntam és kib*sztam a kukába, nagyon szar az a kormány...
Milyen időt mennél G25-el bakker?
Amúgy grat az idődhöz Ringen, szépen összeraktad
Várunk vissza Szingapúrban, 1:34.xxx a limitidő -
Trihorn
tag
-
Trihorn
tag
Nekem sajnos elromlott a pedál már több egy hete, nem tudom mikor fogok tudni jönni legközelebb..
-
polonic
félisten
Nem nagyon van senki a játékban, csak LegalBeku.
Inkább megyek dirt 3-azni. -
hermanyi
addikt
igyekszem én is lenni de sztem csak fél 10 ig
Szerk:
Steady74:
Ne várj csodát csőhídi pályától el vannak kényeztetve a halak a sok versenytől
-
_kovi_
aktív tag
8-9 fele én is leszek.
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #6756 üzenetére
de itt lakok mellette gyalog kemény 5 perc ha nem sietek
_kovi_
Én voltam kb 14-15 kört és felkelt a gyerek és romá törtem a Lotust
a 3. körben mentem ki a büntetésem letölteni mert csatában voltam az első helyért és a 2-es kanyarban segítettek a bukótérbe menni ,és én kaptam áthajtásost baleset okozásért -
Hell
tag
Sikerült!
-
Hell
tag
Sziasztok!
Help pls. Hogyan tudom a nevemet megváltoztatni a játékban. Change Gamertagnál hibaüzeletet dob.
-
_kovi_
aktív tag
Este nem jöttetek skacok...
Jocee, Steady...Shikamika meg jól kilökött a 4-es kanyarban a ringen...
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #6749 üzenetére
ááááááááá, neb@ssz fel, hogy ott lax nem messze
sokszor el szerettem volna menni pecázni oda, de nem sikerült. Na most már lesz valakivel legalább
Egy pörgős keszegezés tényleg nagyon jó!! Tavasszal voltam a dunakeszi bányatavon, átlagban 2 percenként fogtam egy keszeget, tök jó volt.
Hunt: grat a csukeszhoz. Pénteken a Prérin fogtam bojlival süllőt -
Valakivel fordult már elő olyan, hogy egyik napról a másikra azt csinálja hogy ha az adott pályán beakarom tölteni az elmentett setup-ot, akkor mindig az eggyel korábbit hozza fel.
Pl: Hungaroringen a Hockenheimit, SPA esetén meg a magyart, stb stb.
Az F1 2010 RDDev Mods van fent, de nem hiszem, hogy ettől lenne, mert eddig is fent volt már és jól működött. -
fatal`
titán
válasz
devilinsid3 #6751 üzenetére
Tilos a warez a fórumon.
-
devilinsid3
addikt
Szevasztok, lehet, hogy hülye kérdés, de eredetin toljátok vagy törtön? Nekem sajnos nincs meg az eredeti, mivel kormány nélkül azt felesleges megvenni úgy érzem, de tört "partykba" benne lennék szívesen
Nem vagyok az a török zúzok és a megpróbálok más autójával sebességet csökkenteni típus, de mivel bill. játszok ezért néha becsúszik 1-1 ilyen, na de kivel nem? -
Juhúúúú. Fogtam ma 10db csukát
. 2-t lehetett elhozni, egyik 44cm, másik 52cm....
-
ЯΞD
senior tag
sziasztok
csatlakoznék én is az esti kis parádéhoz... mikor lesz?
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #6738 üzenetére
Holnap írok Codemastersnek ,hogy a neked szánt F1 2011-böl töröljék a 7-es sebességfokozatot
giigz : Szívesen
-
Steady74
addikt
Elfáradtam, kiszálltam. köszi a mai játékot, sokan voltunk magyarok hál istennek.
Egy élmény volt!
-
Steady74
addikt
lesz ma valaki onlájn?
-
Na remélhetőleg a hétvégén tudok winfost újratelepíteni, kap a gép egy 256-os SSD-t.
-
giigz
veterán
Sziasztok Srácok!
Ma feltelepítettem a régi jó öreg F1 2010-et, de a játék közben a beszédek, hangok, visszhangzanak. Sosem volt még semmivel ilyen problémám.
Esetleg valaki nem tapasztalt hasonlót, és valami megoldást rá?
A segítséget előre is köszönöm.
-
Cobb
tag
Van valakinek SPA ra TT setupja?
Hungaroring nem tudok bemenni 1:14.7 alá
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #6727 üzenetére
Hát a mai peca az rakós botos pontyozás volt, és igazából nem panaszkodom, reggel 7től du 3 ig kb 20 kg halat fogtam. Igaz nem nagyokat, de szépen jött ponty, kárász. Sok meg elment
.Annyira finnyásan ettek, hogy kis szöszölős kapások voltak csak, volt amit alig láttam. Holnaptól 2 napos peca Préri tavon, múlt hétfőn fogtam ott egy 9,7 kg-os és egy 6,2 kg-os tőpontyot, remélem most többet tudok fogni.
Gyere át, várlak! Bojlis tó, 12-es állás -
válasz
--Lorant-- #6728 üzenetére
Nekem se ment se Steady-hoz, se Kovihoz. Van valami hiba/kérdés bejelentője a live-nak???
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Steady74 #6724 üzenetére
Hali! Hogy ment (megy) a hal ? akadt valami a horogra?
Én is emiatt nem játszottam már egy ideje
mert horgászni járkálok
,de eddig az idén nem nagy sikerrel,tegnap egy 1kg ponty semmi más!(konzerv kukorica )
. arra mik szoktak a horgodra akadni? valami a légnyomással nem stimmelt azt hiszem
Holnap remélem nagyobb siker lesz! neked is AKADJON !
-
-
Ma tuti nem, az asszony minden másnap melózik éjfélig, így max minden másnap tudok játszani ha nem jön közbe semmi. Viszont bevállaltam egy firmware frissítést egy elég ritka nason itt a forumon kért meg egy srác, ma jött meg postán, holnap valszeg azt csinálom amikor hazaérek Pestről, pénteken meg szerintem újratelepítem a gépem, így szombat lenne még jó, de ha jó idő lesz, pecázás lesz, valszeg csak délelőtt fogok tudni játszani, ha bármi változna akkor úgyis itt jelzem
. Egyébként tegnap sikerült becsatlakoznom egy külföldi brigád játékába, úgyhogy tutkó nem nálam van gáz, csak a kvali után befagytam :SSS
-
gepetto86
tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak hogy ezzel a configgal(AMD Athlon II x4 620@3,250 (AC Freezer 64 Pro)/ASUS M4A785D-M Pro/2X2Gb OCZ Reaper 1066/Gigabyte GTX 460 OC 1 GB)
nem tudom ultrara állítani a garfikát? -
válasz
polonic #6713 üzenetére
Az elején ír valami ilyesmit hogy Autosave Warning vagy mi a szösz, de egyébként 1-2szer előfordult hogy belépés után új Save Create-t kért, ebből gondoltam hogy online a dolog, és nem tudta betölteni, természetesen gyorsan kiléptem, újra be és láss csodát sikerült betölteni.
Ha nincs live, akkor nem is ment a játék úgy rémlik, ezért vettem meg -
Srácok, úgy néz ki a fagyásos problémám megoldása a winfos újratelepítése. Kell valamit kimentenem a játékból, vagy teljesen a Live-ba mennek a mentések???
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest