Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
heihachi #2107 üzenetére
Keménnyel indulsz, akkor meg azért szar, mert az elején otthagynak, és a végén lágyon meg tuti nem tudod visszahozni, vagy kinyomod a szemét, és defekt..
Én is most restartoltam a futamot. Kaptam egy áthajtásost, merthogy gyors voltam a boxutcába. Csak azt nem tudom, hogyan, mikor az a nyomorult automatika viszi helyettem, nem én
No mindegy, mondom küzdök a végén a lágyon, erre egy kör után defekt.. hát rohadjon meg
-
fagy53
nagyúr
válasz
heihachi #2018 üzenetére
Mivel csak a videókat láttam és a hsz-ok alapján próbálom valahogy a helyére tenni a dolgokat, természetesen nem tudom megítélni a játékot mindaddig amíg ki nem próbálom.
Az eddigiek alapján én kb a SHIFT szintjére számítok, ami egyébként nem olyan rossz a szememben és ha ilyen akkor megveszem.
Minden játék valahol tökéletlen, nem is vártam el ettől sem, hogy egy igazi F1-es autó vezetését adja vissza, de jobban közelítsen hozzá, mint pl a GRiD.
Az érveid eléggé meggyőzőek, az első bekezdéseddel egyetértek, bár a százalékokkal lehet vitatkozni. -
fagy53
nagyúr
válasz
heihachi #1989 üzenetére
"Szóval akkor minél nehezebb egy játék, minél irányíthatatlanabb, annál élethűbb?"- nem ezt azért én sem gondolom így, mert mint írtam, sok gyakorlás után rá lehetett érezni. Nálam nyilván vannak sokkal jobb pilóták, akiknek ez sokkal gyorsabban is ment volna. Az életben pedig a közvetítésekben látható pilóták profik, ez a munkájuk és persze, hogy nem pörögnek össze-vissza.
Stabil autók az igaz, hisz a kanyarsebességük és ezzel együtt a pilóta testére ható oldalgyorsulási együttható a legnagyobb, de a nagyon magas fordulatú motor, melynél a nyomatékmaximum is magas fordulatra esik egy rövid fokozatú váltóval viszi a nyomatékot az aszfaltra és így nagyon érzékeny a hirtelen gázadásra, elvételre, vagy akár a rossz visszakapcsolásra. Ez az ami szerintem a leírtak alapján kicsit sántít ennél a játéknál és ez teszi árkáddá, mert könnyebb mint a valóságban. -
JColee
őstag
válasz
heihachi #1989 üzenetére
Nem tudom te vasárnap 2kor mit szoktál csinálni, de ha van egy kis szabadidőd, nézz bele egy f1-es futamba, csúszkálnak ott, ahogy kell
Másrészt abban van némi igazság, hogy sajnos néhány modot úgy próbálnak "élethűvé" varázsolni, hogy a gumiknak semmilyen tapadása nincs. -
GuruZone
őstag
válasz
heihachi #1137 üzenetére
bakker, interlagos mekkora élmény már!!! Quali: Kis leszorítóerővel, nagy top speeddel 1 másodpercet adtam ONLINE a többieknek (9 ember).
Erre feljött az alsó szomszéd, hogy fejezzem be amit csinálok mert nem tud aludni, és most jutott eszembe hogy nem is a pedál zavarhatja, hanem az Enviromental Effects... Hiába, használom rendesen a rázót* ...
* rázó by Palik László
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
heihachi #1093 üzenetére
Alapvetően nyugodtan vezetek, igaz keményen is, használom a rázókat, hírtelen tekerem a kormányt, motorfékkel majdhogynem blokkoló gumikkal fékezek, én ezt szeretem
Ezeket például RFactor-ban sose tudtam kontrollálni, mint itt, mikor hogy vezessek, agresszívan vagy nyugodtabban. Akkor meg végképp lassítok egy kicsit ha szarok a defekttől
Visszatérve a deffektre: Nem azt látom hogy elkopik a gumi, hanem csak durr, előjel nélkül, ma malaysiában(carrier) pont kb a 9. körben (5. köre volt a keményebb guminak) kigyorsítás után a kerék durr, elszállt, szerencsére vagyok olyan pimasz, hogy beállítottam a flashbacket, ami eredetileg nem is lenne azon a fokozaton
, így visszatekertem az időt, ugyanott folytattam, és érdekes módon nem durrant szét az első gumim, betudtam fejezni a versenyt, volt még 3 kör. Szóval mintha megtalálnák valami törmeléket, vagy egyszerűen csak randomba kapnám a defektet...
Egyébként én teljes mértékben kezdek megbarátkozni a játék fizikájával, egyáltalán nem rossz.
Gumikopás, melegedés realisztikus, sokan panaszkodtak a törésre, de szerintem ez még bőven belefér, nem egy roncsderbi játék ez kérem szépen. Hangulata is tetszik! -
Rototti
senior tag
válasz
heihachi #1028 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam, sőt volt olyan is, hogy nem a leggyorsabb körömet mutatta itt, hanem az utolsót, amiben bementem a boxba, ergo nem volt utolsó szektor...
Miért írsz mindig off-ban? Ez bőven a témához tartozik.
kuato: Akkor úgy van ahogy gondoltam, mindig az uccsót adja be... De annak mi értelme van??? Ki a francot érdekel a levezető köröm??!!
-
Rototti
senior tag
válasz
heihachi #990 üzenetére
Ahhoz hogy legyen "view replay" az adott session idejének lejárta után be kell menned a célba. Ekkor megjelenik a view replay, ami az utolsó boxból való kijöveteledtől kezdve mindent rögzített!
Pl.: van még 5 perc Q3-ből, kimész a boxból, mész 2-3 kört, közben lejár az idő, de még befejeztheted az adott gyors kört, ezt tedd is meg, akkor is ha rossz az a kör, így azt a 2-3 kört vissza tudod nézni. -
heihachi
addikt
válasz
heihachi #863 üzenetére
Ha jól számolom, akkor eddig a Bahrein +RBR kombó vezet.
Szóval akkor toljuk most kezdésnek ezt, nem vérre megy végülis ez, csak hogy egyforma időket linkelgessünk be, ne húsz autóval húsz pályáról. Egy két napon belül úgyis megunjuk, akkor majd váltunk.
Gyakorlás, időmérő és futam számít csak, a time trial ideje nem játszik. Mivel lehetetlen ellenőrizni, hogy ki milyen segítséggel megy, ezért mindenki azzal menjen, amivel akar, csak vallja is be
Jó lesz így?
-
mephi666
nagyúr
válasz
heihachi #941 üzenetére
értem... a kormány ellen még ami szól: a hely... 1szobás lakásban lakunk (kb bő 20m2 a szoba, bent asztal, szekrény, franciaágy...), a gép pedig egy (nem túl masszív) lapraszerelt olcsó asztalon van... erre macerás lenne felszerelni a kormányt is... más lenne a helyzet egy nagyobb (pl. 2.5szobás) lakásban, ahova barkácsolhatnék neki valamit és kényelmesen elférne...
a kézügyességem jó... (férfi létemre 15éve gyöngyöt is fűztem, mert anyukám tanítónő volt és gyakran ilyen szakkörön töltöttem a délutánok egy részét...) meg gondolom lehet jól érzékenységet állítani az analóg karokon és megszokható lesz... meg azért csak kényelmes elfeküdni a fotelben és úgy játszani
-
Enton
addikt
válasz
heihachi #919 üzenetére
Azzal nincs baj, hogy "megtaposom" a féket és megy egyenesen előre a kocsi mert nincs semmi segítség bekapcsolva. CSak én Headcam-ban nyomom, és még egyszer sem láttam az első kereket állóra fékezi al előbb említettnél. Ez kicsit zavar, nem felettébb hiba, inkább figyelmetlenség, ha tényleg nincs benne, menet közben.
(#920) Zoliwrc:
A G27-ttel sem engedi a H váltót használni ugye?
Habár ahogy néztem a configfáljlokat abban mndenhol uinnassigned volt a 1,2,3,4,5,6,R fokozat.
De majd ha meglesz a G25 megokosítom és csumán udaverek a H váltónak F1 verdával.(#922) heihachi:
Akkor lehet én vagyok a vak, de eddig még nem vettem észre. Pedig kanyaroknál direkt figyelem a kanyart közben a kereket is és nem szokott álóra fékeződni akárhogy fékezek.
-
GuruZone
őstag
válasz
heihachi #839 üzenetére
Legyen Isztambul, azt aki Grides volt is ismeri!
És ott már van időm Time Trialban, írtam délelőtt.
TURKEY / ISTAMBUL
billentyűzet: 1:28.015
wireless xbox360: 1:26.593
Logitech Driving Force GT: 1:24.365 (határon autózva, TC ON)Természetesen a billentyűzetet és a gamepadet már nem fogom erőszakolni.
Beszéljük meg azt is, kvalafikációs időket mondjunk-e vagy time trial-ost.
-
Rototti
senior tag
válasz
heihachi #759 üzenetére
Huhh, akkor megnyugodtam... Már azt hittem simán kaptam 2,5 mp-t. Értem én, hogy hosszú a pálya, de azért az kicsit sok lett volna.
Nem is tudtam, hogy a time trial ennyire más. Azt hiszem azt nem fogom használni, mert nem valós értéket mutat.A replay ugyanúgy van mint a verseny után. Amikor a Q3 befejeződik, feljön az eredményjelző, ahol ott van, hogy view replay. Legalábbis nálam ott volt, most nézem, hogy a te képeden nincs...
Ez fura.
Más: Sokan írják a hibákat a szingliből, ezek nyilván javítva lesznek az első patchben, a boxos hiba biztos, mert az tényleg eléggé durva. Bár én úgysem azért fogom megvenni, hogy a legend AI-val szórakozzak egy Lotussal. Van abban is feeling, de ha van lehetőség emberekkel menni, inkább azt választom.
DigitXT: Itt is összemérjük a tudásunkat??
-
BalaNce87
addikt
válasz
heihachi #780 üzenetére
Leraktam 800X600-ra és 30 helyett 40 fps lett
, még mindig azt mondom hogy nem az én gépem gyenge hozzá, ha ugyanannál a motornál más játéknál nem az. Lehet lesz hozzá patch ami orvosolja ezt. Elfogadom hogy nem csúcs gépem van, de eddig pláne ezen a felbontáson minden játékot elvitt, még a mafia 2 is jobban fut...
-
BalaNce87
addikt
válasz
heihachi #775 üzenetére
Hát akkor ez van, őszintén szólva nagyot néztem, bőven többet vártam volna pláne ettől a motortól, szóval akkor mégse 5-ös az optimalizáció.
Az első dirt demoját próbáltam ki, és igen ott eléggé rossz az optimalizálás.
Csak én azért lepődtem meg mert egyik rész se szebb a másiknál, pl a dirt is szerintem elég szép, de mégis ingadozó. Én meg ráadásul 1280-ba játszok így megint csak nem értem ez mi, más játékba számítani kéne valamennyire annak hogy egyedül mész a pályán vagy ha 20-an vagyunk, de itt el se moccan 30-ról. Nah majd lerakom 640x480 low-raskylaner: Ezt hagyjuk vagy 10X restartoltam egy versenyt ezért, de lehet keveset mondok... mi a köze van az adott körömnek a következőhöz?
-
GuruZone
őstag
válasz
heihachi #764 üzenetére
#764: ha végigtolod a versenyt, végignézheted a replay-t az első mp-től az uccsóig.
#758: én time trialban nyomtam ezeet az időket, de akkor Qualiban kéne??
ma este 11után majd bahrain, mert most mennem kell dolgozni...pihenőt kértem már rég péntek-szombat-vasárnapra, tudtam én hogy előbb jön a postás?
-
BalaNce87
addikt
válasz
heihachi #735 üzenetére
Hát ez elég érdekes, mivel akkor is ennyi ha csak én vagyok a pályán és akkor is ha verseny van. Szóval nagyon kétlem hogy ennyit bírna a gépem, dirt2 szebb és jobban is fut, ebbe meg a dinamikus időjárás meg maga az időjárás az új, de hát azt se kötelező bekapcsolni.
Az meg kicsit érdekes hogy 460 vagy 480 sli-vel van csak 100 fps, valamit itt nagyon elb..ztak. De az is lehet hogy ebbe a játékba tökmind1 hogy 30 vagy 100 nem érezni. -
heihachi
addikt
-
sagesz93
addikt
válasz
heihachi #656 üzenetére
hát azért ha a hátulja már-már kilóg a pályáról, igazán kicsúszhatna.
Ha normálisan megyek, akkor nem is csúszik, ez rendben van.
de ha "feszegetem", akkor elég nagy nyaggatás kell neki, hogy csússzon, majd holnap.
Ez a traction controls mediumon. Kikapcsolva még nem mentem sokat.
Ami még zavar, az a törés.
Néha lekoccolok 1-2 kocsi, és semmi változás nincs, falat meghúztam és szintén semmi.
Gondoltam hogy ki van kapcsolva a törés, de nem találtam erre kapcsolót... -
Crazyman33
senior tag
Köszönöm, megtisztelő számomra hogy a hozzám intézett hsz-ben nem használtad direkt. (ez most komoly!)
A válaszban én sem használtam szmájlit, és jót nevettem a dolgon és ezt szmájli nélkül is a tudtodra adtam. Sőt próbáltam poénkodni vele.
Na megyek, a körözgetés közben pihenésként kipróbálom a Blur demót.
-
Crazyman33
senior tag
A leírtak alapján (és nem hiszem hogy lejáratják magukat azzal hogy csak kamuznak), számomra elég szórakoztató lesz. Nem egy felejtős, süllyesztőbe kerülő játékról van szó az látszik.
Köszönöm a gratulációt!
(Bár éreztem benne az enyhe gúnyt). hehe
Szép emberi tulajdonság, látatlanban más szakmáján gúnyolódni. Amúgy repülőgép alkatrészeket gyártok. Muhahahaha -
Crazyman33
senior tag
Ha már egy kicsivel többet nyújt mint az eddigiek akkor már lehet mondain hogy legélethűbb, addig amíg ki nem ad valaki egy élethűbbet. Szóval azt fogjuk mondani hogy legélethűbb, de tőled majd olvashatjuk a hibáit szép számmal. (tudom ez egy fórum, bárki elmondhatja...blablabla)
És akármennyire fogod a negatívumait hangoztatni ugyanúgy játszani fogsz vele (legfeljebb kevesebbet és nem olyan lelkesededéssel) mint ahogy a Forzával. Az is a legélethűbb a Boxon most, különben nem érdekelne. Vagy azzal nem így vagy?Amúgy pedig a szakmámból kifolyólag én szoktam is mondani hogy ez az első próbálkozásom, hát ez most így sikerült, pedig 13 éve dolgozom a szakmámban. Ez nem azért van mert szarok rá, hanem mert még sosem csináltam azt a munkafolyamatot vagy olyan végterméket. 100%-os termék nincs, aki nem ezt mondja az hazudik!
-
eddie17
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest