Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pcguru1 #5553 üzenetére
Figyu ne haragudj, de azt se érted, amikor azt mondja "engine, break and racing tyres optimal temperature" vagy valami ilyesmit is szokott mondani, amit amúgy látsz a hőtérképen? Most fordítsam le? Vagy azt, hogy "Engine is too hot! Válts hamarabb!" Látod van amit már nem is tudok leírni angolul, de értem mit mond.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pcguru1 #5548 üzenetére
Természetesen amit mond az maradt angol. De meg kell tanulni angolul. Egyébként nem bonyolult. A magyarítás szerintem nagy kalap s...ar. Az ABS-t pl miért kell lefordítani ráadásul rosszul.
Ja én nem használom a magyarítást, csak kipróbáltam. Eléggé lehangoló. Angolul sokkal jobban boldogulok vele. -
AMD_ok
őstag
válasz
pcguru1 #4036 üzenetére
sztem semmi gond, válassz akárkit, ha később is teljesíted a csapat elvárásait, fel fogják ajánlani azt az ülést neked biztos
jozsi252: nem több századok, hanem tizedek és másodpercek. Nekem elhiheted, most álltam át tizen x év alatt automatáról manuálisra, Bahreinben aut. váltó legjobb idő TT-ben: 1:52:6xx volt, most 1: 50:317-nél tartok man. váltóval úgy,hogy csak még most szokom
És igen, azokat a seb. fokozatokat állítod, hogy milyen seb-nél váltsa a köv. fokozatot abban a menüpontban -
Zoo123
senior tag
válasz
pcguru1 #4031 üzenetére
Ha teljesíted a csapat "elvárásait" akkor nem ajánlja fel a csapat automatikusan a hosszabbítást
Én a Torro Rossoval kezdtem mint 2.pilóta és már szezon közepén -miután minden versenyt megnyertem és orrba-szájba dicsértem a csapatot- felajánlották hogy legyek 1. számú pilóta, de én
em fogadtam el, a McLaren ajánlata valahogy jobban tetszett.
-
Rototti
senior tag
válasz
pcguru1 #3866 üzenetére
Közben lehet, hogy megvilágosodtam: alapból ha eredeti játékkal offline profilt kezdesz és aztán online szeretnél lenni, akkor a bejelentkezés után az offline-os mentés elveszik. Tekintve, hogy a virágboltival csak offline tudtál menni, így az a meglátásom, hogy nem lehet azt használni eredetivel, online semmiképp. De lehet rosszul tudom.
-
Rototti
senior tag
válasz
pcguru1 #3859 üzenetére
A mentés itt: C:\Users\"név"\Documents\My Games
Okosok azt mondják, hogy kell az xlive mappa is (de ez csak gép újrarakásnál), azt pedig erre találod: C:\Users\"név"\AppData\Local\Microsoft\XLive (az AppData rejtett fájl!)Steady74: Nekem eddig az első 15 pálya a palettám.
-
Rototti
senior tag
-
polonic
félisten
válasz
pcguru1 #2805 üzenetére
Nem, nem találtunk.
Hányszor leírtam már ezzel kapcsolatban hol érdeklődj. Most be is linkelem, hogy ne kelljen megkeresni a guglival. Itt nézegesd.
Ha meg lesz patch, akkor úgyis beírja ide is valaki, meg a játékokkal foglalkozó oldalakon is hírben lesz. . . -
-
Enton
addikt
válasz
pcguru1 #1408 üzenetére
Nekem a Practice alatt szokott olyan lennei, habár az érezhetően a benzin elfogyás.
Lehet nálad is az.(#1414) Godlike:
Én még csak azon a pályán játszok, de eddig nem sikerült 1.25.560 alá mennem.
A második szektorban a sikán megfog nagyon, nem lehet jól gáztadagolni a gamepaddal.
Szerintem egy 1.24.230 simán le lehet vinni. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
pcguru1 #1066 üzenetére
Verseny előtt, amikor még boxban állsz, tyre opció, és azthiszem a race strategy-t kiválasztod, onnantól már rajtad áll, de azt megjegyzem hogy optimálisat állít be alapból, szóval nem teljesen hülye...
bár én kipróbáltam már hogy kemény keveréken indulok, és lágyon fejezem be a versenyt, na az volt az egyetlen verseny ahol nem nyertem, 2. lettem, hamilton mögött fél másodperccel, Ausztráliában -
werszomjas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest