Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Valaki tolja a játékot Phenom II x4 955 + 6950 vgaval, vagy e-körüli AMD cpuval?Esetleg i3 2100-al?
Érdeklődnék kinek hogy megy a játék maximum beállításokkal, 1680x1050 vagy fullHDban.Köszi -
ProEvoFan
nagyúr
F1 játékom a "D" meghajtón volt, és nyomtam rá egy formatot....most akarom visszatenni a játékot de nem engedi, mert nincs leszedve a játék...lol...formaton esett át a vinyó, mi az h nincs leszedve a játék????
Total Uninstall progival is leszedtem mindent, de az sem segített...
Viszont "reprair"-al megjavítja magát a játék (igaz a "D" meghajtóra teszi fel megint, én nem oda akarom), de utána hiába nyomok egy uninstallt, nem engedi újrarakni, mert megint azt írja ki, h telepítve van...
Valami megoldás -
ProEvoFan
nagyúr
ma felmentem F1re, és updatelt valamit a Live
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Kurvára nem lett kijavítva a nyalókás emberke, 4.helyből így lett 24....
A box utcában elengedte az egész mezőnyt...a jó k*#°a anyucikátok CodemasterJa, plusz sárga zászló mellet megelőztem a megpördülő autót, ami a pálya szélén állt velem szemben, erre kaptam egy box utca áthajtásos büntetést...
-
ProEvoFan
nagyúr
végre itt a patch
- online szerver kereső javítva, végre csak azt mutatja ahol van szabad hely
-nálam gyorsabb lett a játék 5-7 fpsel
-van benne bechmark
gépem az adatlapomon: átlag 40fps, minimum 34fps; minden high (kivéve multi proces vagy miaz medium) 1680x1050, 2xAA,16xAF
defekt bugra kíváncsi leszek, remélem kijavították
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2889 üzenetére
Ember, h mész te itt ennyit....
Kanadában a legjobb idő amit én láttam, az online volt időmérő alatt 1:14.500 felett volt egy kicsivel.
Ilyen időd csak Time Trial alatt lehet -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2857 üzenetére
az esős futamok az tuti segítséggel van, 1000%
TC fullon van a csávónak, így esőben lehetetlen kicsúszni, a csávóka ezt prezentálja nekünk -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #2816 üzenetére
Valami ilyesminek kellene lennie az F1 2010-nek.
köszi nem, nem akarok HD5970 Crossfire-t
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
eddie17 #2677 üzenetére
Igen, tökéletesen igazad van!Kurva jól megfogalmaztad
Én ABS nélkül is ugyan olyan időket megyek mint ABSel.A TC már más tészta, az sokkal jobban segít, igaz csak mediumban használom.Tegnap este mentem egy 20%os versenyt Kanadában, és egy 10%ost Ausztráliában.
Mindkét versenyen 10en voltunk a rajtnál (a végén kevesebben, mint mindig), autó törés on.
Ebben eddig nincs semmi különös.Viszont abban már van, h mindenki vigyázott egymásra a rajtnál, minkét versenynél balesetmentes volt a rajtSemmi törés, semmi kicsúszás, semmi direkt belemenés hátulról.Nem hittem a szememnek
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #2446 üzenetére
Kínai nagydíjon elég jó balettoztam....
Nekem is kell az a fránya TC mediumon. -
ProEvoFan
nagyúr
ma este lesz valami PH multi???
én benne vagyok -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
"Infinity" #2374 üzenetére
Hogy sokat vár a nyalókás emberke és nem enged ki.Valamint vizsgálják és javítani fogják az üzemanyag szimulációt és a defektek esetét.
ez a lényeg
-
ProEvoFan
nagyúr
Hivatalos nyilatkozat, magyarázkodás!!Készül a patch!!!!
Hivatalos codemaster nyilatkozat! [link]Aki perfekt angol, és ha van kedve lefordíthatná
THX!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #2195 üzenetére
A TC igen előny, de aki nem kormánnyal játszik annak muszáj bekapcsolni, legalább mediumba, mint ahogy én is teszem.
Kanyar vétel után joy paddal nem lehet szépen, finoman adagolni a gázt, mint kormány+pedál párossal.Ezért szükségem van egy minimális segítségre.
Szvsz nekem muszáj bekapcsolnom mediumra, a többi off.Olvastam h szigorítottatok a multi beállításoknál.Itt jön ki az egyik nagy hibája az online játéknak.Ugyan is a szerveren nem lehet beállítani h track control: off-medium-full.Csak engedi v. nem engedi a TC használatát....itt miért nem lehet úgy beállítani mint offline játékmódokban?
Azért TC medium és full között hatalmas a különbség!Főleg szakadó esőben.
No mindegy, patchban kijavíthatnák -
ProEvoFan
nagyúr
Most jöttem le online.
Volt 2 ausztrál srác, akik azt hitték h Bornoutal játszanak...
Ezért nem jó ha ki van kapcsolva az autó realisztikus törése.Akkor tuti normálisan játszanak az emberek, hiszen ők is sérülnek. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1937 üzenetére
30-35 fps jó ide, nem érzem gyorsabbnak a játékot 45fpsel
igen, ez érdekes, de ez egy ilyen játék -
ProEvoFan
nagyúr
érdekes ez a F1
valakinek akad mint az állat, másnak meg full HDban megy 30 fps felett, egy öreg CPUn....
[link] -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
werszomjas #1895 üzenetére
XPn: dokumentumok - my games mappa
nekem itt van a Dirt2 mellett -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
"Infinity" #1858 üzenetére
pont most jövök online versenyről...12 körös Ausztrál Nagydíjon 3x kaptam defektet
becsületből végigmentem a tök utolsó helyen végeztem -
ProEvoFan
nagyúr
Én 8 fele tudok lenni, ha beférek
polonic: felvettelek WLben, pontosabban bejelőltelek
BalaNce87: Ebben egyet értek veled- 30fps vagy 45fps szinte semmit nem jelent, én sem vettem észre javulást ha gyorsabban ment, ugyan az a sebesség érzet van mindkettőnél.
Viszont amiben nem értek veled egyet, hogy nincs optimalizálva a játék.Hiszen a sebesség érzet alig változik30+ fps felett, és az én 2éves vgamon elmegy a játék high, 4AF,2AA, 1680x1050ben esőben 32fps,napsütésben 40-45 fpsel. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #953 üzenetére
Én ezt ajánlom neked!
Ennél jobb segítség nincsVideóban mutatja h mint hogyan kell csinálni!
[link] -
ProEvoFan
nagyúr
Megértelek benneteket szimulátor rajongókat.De ti is értsétek meg, h egy ekkora fejlesztőgárda/kiadó pénzt akar keresni a játékával.
Mi félig szimulátor, félig arcade játékokat szertő gémerek így, ebben a formában jobban szeretjük az autós játékokat.Nem szeretjük azt, ha több órán keresztül kell gyakorolni egy kanyarvételt, irányítást vagy az autófizikáját...stb.Nekünk tökéletesen megfelel az a "szimuláció", amikor kikapcsoljuk a fékrásegítést, ABSt, és a kanyar rásegítést.Szurkolok nektek, h végre kézhez kapjatok egy igen jó autós szimulátort játékot, kb akkora királyságot, mint a RBR
Addig nekem/nekünk ott marad az F1 2010, GRID(2?), Dirt1. 2. és majd a 3.(ez sem lesz szimulátor, az tuti)
-
ProEvoFan
nagyúr
nem merem még regisztrálni, mert egy Steame haver holnap veszi meg Angliában, és majd Ő telepíti először és meglátjuk mi lesz
ugyan is neki is az a gondja mint nekem, tele van eredeti játékkal a Windows Live profilja, erre WL kikapcsolt net mellett is felismerte a játékot
de elvileg amíg nem adsz neki cd keyt, addig nem úgy veszi figyelembe mintha warez lett volna, hanem csak offlineba léptél be a játékba, tehát elvileg nem lesz gond -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
BalaNce87 #773 üzenetére
De az is lehet hogy ebbe a játékba tökmind1 hogy 30 vagy 100 nem érezni.
na ez az, szerintem sem lehet érezni a különbséget!Délután megyek a játékért az 576Kbyte-ba.
CSak ez lenne a gondom...
[link]
[link]Szerintetek mit csináljak?A warez F1et (mert ugye nem kért cd keyt a WindowsLive) felül fogja írni az eredeti F1, és akkor tudom használni a régi WL accomat.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ProEvoFan #596 üzenetére
Csak most az a poén,ha megveszem a játékot, akkor erre a profilomra nem tudom regisztrálni a az F1et???
Nem szeretnék új profilt nyitni, vagy az eredeti cd keyt elrontani....
Ha regisztrálom a profilomra a F1et, akkor kéri a cd keyt, és akkor felülírja a warez F1et a WindowsLiveon?
Valakinek valami ötlet? -
ProEvoFan
nagyúr
Én is kipróbáltam (demo hiányában muszáj volt azt választani) h lássam h megy a gépemen.
Csak az bosszant h a WindowsLive profilomba belépet és adott 2 acsit is
remélem nem tiltanak ki a WindowsLiveról vagy banolják az eredeti játékaimat vagy tudom is én....fosok mint állat, kibaszott warezEgyébként kötelező vétel!Hét végén meg is veszem.
Tetszik h rásegítésekkel sem annyira arcade mint pl a Dirt vagy a GRID.Rásegítéssel (kivéve fékezés) igen jó köröket mentem médium nehézséggel.Joy paddal nyomom, kormánnyal biztos jobb lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Energiaital topic
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest