Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi76
aktív tag
válasz
ProEvoFan #4836 üzenetére
Na, ez a program:
Windows Installer CleanUp Utility 7.2
Innen például letölthető:
http://majorgeeks.com/download.php?det=4459Kis progi, futtatáskor összeszed egy kis ablakban programokat, megkeresed a számodra fontos bejegyzést/eket - codamesters F1-et - kijelölőd csak azt és törlöd.
Elvben így kiszedi a bennmaradó szemeteket, hivatkozásokat és telepíthetsz. -
stefi76
aktív tag
válasz
ProEvoFan #4836 üzenetére
Tehát nem installáltad le format előtt a játékot ha jól értem, így még a telepített progik közt jegyzi a játékot, ha jól értem?
XP-hez biztosan - Vistához+Win7-hez nem tudom - van egy olyan programja a microsoftnak, ami pont erre van, ha rosszul van leszedve a játék - rossz az uninstallja, vagy a felhasználó törli és utána akarná uninstallálni, erre az esetre van.
Megoldható, át kell logolnom XP-re és megmondom, kicsit régen volt. Mikor ott használtam, Crysisnál jártam így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- OnePlus 9 5G 8GB/128GB újszerű kártyafüggetlen dobozában!
- ThinkPad T15p Gen3 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX 3050 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Keveset használt Sennheiser IE 100 PRO
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB Kártyafüggetlen!
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Keresünk dokkolókat
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest