Hirdetés
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Black Myth: Wukong
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
-
Mizol29
senior tag
Hello! Ha az adrenalinban bekapcsolom a függőleges szinkronizálást akkor az játékokban miért nem aktiválódik? Próbáltam globálisan is engedélyezni, de nem működik. A játékbeli átfedés ki van kapcsolva. Engedélyezni kell hozzá? Érdekes az image sharpening működik.
-
savior
őstag
Nem kell trükközni.
A régi driverre rátelepíted az újat és kész. -
chopin42
őstag
Közben települt, de csak úgy, hogy visszaraktam a 19.1.1-et és driverből frissítettem. Más probléma jelentkezett: sajna a hwinfo nem mutatja a vrm hőfokot, csak ha gpu i2c supporton keresztül hajtom, úgy meg fagyasztja a gépet. 19.1.1-nél nem volt ilyen gond. Most ezt próbálom megoldani...Mivel 0 fokot mutat mind a gpu mind a memory vrm.
Ha aktiválom az i2c-t, fagy. De jó lenne problémamentes gépen létezni...
(Az már csak zárójel, hogy eléggé kaotikus ez az új felület...)
-
beef
őstag
válasz
chopin42 #37491 üzenetére
Netkábelt miért húzod ki? Meg gondolom a csökkentett után normálban indítasz és onnan próbálod.
A telepítés elején van egy további beállítások(?) szöveg, ott van egyetlen pipálható szöveg gyári visszaállítás(?) azzal próbáld. Net maradhat mert ez így blokkolja win saját driverének telepítését.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
chopin42 #37491 üzenetére
És ha eszközkezelőből kézzel telepíted csak a drivert?
pl. innen, ahová kibontotta magát a telepítő csomag:
c:\AMD\Win10-Radeon-Software-Adrenalin-2020-Edition-20.3.1-Mar19\Packages\Drivers\Display\WT6A_INF\
Ha így feltelepül, akkor újraindítást követően megpróbálkozhatsz ismét a csomag telepítésével.
Én amúgy nem szoktam DDU-zni, viszont ilyen hibába nem is futottam bele. Ha mégis tisztalapos telepítést szeretnék, akkor inkább az AMD progiját használnám, ami települ a driver csomaggal.
Itt lehet megtalálni normál esetben:
"c:\Program Files\AMD\CIM\BIN64\AMDCleanupUtility.exe"
[ Szerkesztve ]
-
chopin42
őstag
Üdv! Már kezd a tököm tele lenni, itt szívok egy ideje.
Röviden frissíteni akartam a 19.1.1-ről, amit teljes megelégedettséggel használok a legújabb, 20.3.1-re. Uninstalláltam vezérelőpultból, majd csökkentett mód, ddu, netkábel kihúz, telepítem, ez történik:
Ez kb fél perc, persze semmi nem történik, a driver nem települ. Ezt már eljátszottam 3x, ha hagyom, hogy a windows csinálja, lefagy a gép.
Egy vega 56 64 biossal, eddig még MINDEN felment rá.
Mit csináljak? -
Kalwa
tag
Sziasztok!
Kérdésem, hogy az alábbi hibaüzenetet vajon miért dobálja ki folyamatosan, amikor bekapcsol a képernyőkímélő?
"A rendszer illesztőprogram kapcsolat hibát észlelt, és nem tudja beállítani a kívánt felbontást és frissítési sebességet. Lehetséges, hogy a kijelző nem támogatja az igényelt felbontást, vagy valamilyen probléma van a kábellel, amely a számítógépet a kijelzővel összeköti."
A kábelnek és a kijelzőnek semmi baja, 2560x1080-as felbontás 144 Hz-en. R9 380-as kártya, legfrissebb driver és Win10 64bit. Köszi a segítséget!
-
speedernet
aktív tag
Üdv urak!
Tudom hogy nem a legjobb jelenleg az amd driver de ha két külömböző videókártyát teszek a gépbe akkor az működhet?
Elvileg a dx 12 ben adott ugye a technologia
R9 380 és egy 5500XT próbálnék együtt működésre bírni ha egyáltalán lehet.
Van erről bármi tapasztalat?
Kell valamit állítani a driverben ahhoz hogy működjön? -
TIT
veterán
válasz
speedernet #37486 üzenetére
Még jönni fog,nekem is vibrált de 1x csak abbahagyta.
-
TIT
veterán
válasz
speedernet #37482 üzenetére
Lehet a 390-nek más a drivere,mert nem véletlen kell kiválasztani.
Ütemterv havi 2 biztos,de inkább 3 vagy 4. -
Lacccca87
addikt
válasz
speedernet #37480 üzenetére
Nem hiszem hogy ez bezavarhat, max ha valamit modosutottal a tunning resten es azt megtartotta. A kulonbseg adodhat az egyes gyartok eltero specifikacioibol, vagy abbol hogy tuningos eredmenyeket neztel.
-
speedernet
aktív tag
Üdv urak!
Tegnap este kapott a gép egy 5500XT videókártyát és azt azeretném kérdezni hogy telepítsem újra a drivert?
20.2.2 van fent mert elötte is AMD kártyám volt, nevezetesen egy R9 380.
Igazábol a gondom az hogy kicsit gyengécske az 5500XT az interneten látottakhoz képest. Superposition bencmarkban durván 400 ponttal kap kevesebbet mint kellene.
Lehet ez az miatt mert a 380 hoz volt a driver telepítve? -
looser
addikt
Köszönöm a válaszaitokat. Azt hiszem ebből új vga lesz, mert alacsonyabbra írt órajelekkel sem indul el. Vagyis csökkentett vagy vga módban és a drivert uninstallálva (DDU) igen, szóval máshol lehet a gond. Mondjuk nem szeretném lecserélni, mert a játékokhoz nekem elég, de végül is eléggé régen upgrade-eltem :-) Egy sima steames 2D tárgykeresős játék közben dobta el magát egyébként. Rendszertöltéskor a windows logo még pulzál (W7), amikor kattan egyet és a billentyűzet sem reagál illetve a házon a hdd aktivitást jelző led sem, viszont a ventik forognak. Közel 6 évet szolgált, ez végül is nem rossz. Köszi a segítséget még egyszer
szerk: képcsere :-)
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz
looser #37476 üzenetére
Nem értek hozzá, ezért várd meg a szakik véleményét is, de szerintem ilyenkor csak szoftveresen állítod. Ha azt akarod, hogy mindig azokat az órajeleket használja, akkor a vga bios-t kéne átírni. Léteznek erre a célra bios editor programok. Esetedben nem tudom, hogy csökkentett módban működne e, vagy csak úgy, ha a kártyád egy másik vga, vagy igp-s cpu mellé van betéve.
-
looser
addikt
Sziasztok!
Feltettem az utolsó elérhető drivert (20.2.2) és sajnos elfeledkeztem arról, hogy a kártya (7870) nem üzemel normál órajelen (1000/1250), így az visszaállt. Mivel ha normál módban indul a Windows 7, akkor ugye betöltődik a driver, fekete a kép. A beállítási lehetőségeket viszont csak így érném el. A kérdésem az lenne, hogy file vagy registry szinten tárolja-e a gpu/mem órajel értékeket a rendszer, hogy csökkentett módban tudjam módosíteni.
Köszi & üdv
-
zsoltip
őstag
válasz
zsoltip #37474 üzenetére
Siker!
Metódus, ha XP-re szeretne valaki hasonló őrületet. 2020 évben.1) kitömörítettem a legfrisebb, korábban gyártói oldalról linkelt 7350-hez való pakkot
2) eszközkezelőben manuálisan tallóztam be a driver mappát előző lokáción belül. (nem emlékszem, hogy melyik a telepítő segéd ablak melyik részéről, viszont másikról nem sikerült ugyanezzel.
3) itt, adott ini fájlt betallózva, ki lehet választani a listából a 7350 típusát sok más mellett.
4) telepítettem
5) bár a kártya nem rendelkezik HDMI csatival, telepíthető egy ilyen nevű audió driver. Ezt telepítettem, hogy nehogy ezért ne legyen video driverem.
De tiltottam is később. Így hangom is lett ismét.Több órás "kaland". De megy a gép.
Immár 14 évhez közelít, és a telepített rendszer pedig 2013 évben került fel.
Bohózat, hogy odafigyeléssel meddig elmennek ezek is.[ Szerkesztve ]
-
zsoltip
őstag
Ezzel a driver telepítésnél hibát dob a HW nem megfelleőssége miatt.
Ez tuti 7350-re van?
Hová kattintsak, hogy ezt magam is ki tudjam választani?Ez sztem csak 700, 7200, 7500-ra jó.
7350-re ez:
https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000-series/amd-radeon-hd-7350[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
zsoltip #37468 üzenetére
[ATI Radeon™ 7000 Series Drivers & Support]
AMD-nél kellene nyitni driver keresésnél, kb. 5 másodperc alatt dobta is
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
A minap vásároltam egy 2006 évi gépbe (AMD A8NE alaplap), egy AMD Radeon HD7350 1GB videókártyát.
Természetesen XP fut a gépen, még azt vettem hozzá anno.A gyártó honalpján és máshol sem tlaálok drivert hozzá.
Működik, megy a kép a monitoron, de ismeretlen eszköz az Eszközkezelőben.
A legújabb pakkneve: 14-4-xp32-64-dd-ccc-pack2
(Eddig egy Nvidia kártya volt a gépben, amit váltani kellett. Ez viszont eddig nem sikerül teljesen.)
Pl. beállítani sem tudom a képfirssítést sem. Csak a felbontást. Gondolom, ha megvan a driver által az eszköz, akkor patent.Valaki tudna egy drivert linkelni, ami jó?
-
Olomlovag
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a 20.2.2 drivert, el kellett fogadnom a windows rendszerbiztonság telepítését, hogy ne 1603 hiba legyen. Már ezt sem értem. Ezek után miután telepítettem és újraindítottam a gépet, a curzor mellett folyamatosan töltögetett a homokóra, a CPU 30 %-on pörög a feladatkezelőben. A régi driverem még eredeti lemezes volt.
Egy Sapphire Radeon rx560 4gb pulse, pörög az alaplapon, egy WIN 7 64 SP1 oprendszeren. Találkozott valaki hasonló jelenséggel?Köszönöm a válaszokat.
Üdv. Olomlovag
-
RoliHero
tag
20.2.2. amd driver telepítése után afterburner-en hiába állítok be bármilyen ventilátor sebességet %-ban, nem csinál semmit
Korábban is volt már ilyen driver frissítés után de akkor egyszer magától megjavult.
Lehetne állítani magában az amd szoftverben is a sebességet de fix érték ott sem marad meg, azt meg nem szeretem ha egyszer felbőg egyszer meg semmi hangja.
Valaki hasonló problémával? Megoldás?
Végső soron az idő megoldja, vagy megjavul vagy megszokom
-
Csupingo
veterán
válasz
doug96 #37463 üzenetére
Bocsi! Egy másik kérdezővel kevertelek. Egyik kimeneten se ad képet ilyenkor? Esetleg DDU-s törlés után azt is ki lehet próbálni, hogy a kicsomagolt telepítőt az eszközkezelőben betallózod, vagy régebbi win kiadással tesztelni. De inkább úgy néz ki, hogy a fiókban elhalálozott a vga.
-
doug96
csendes tag
-
Csupingo
veterán
válasz
doug96 #37460 üzenetére
Nem tudom. Tudni kéne hogy driver nélkül milyen szinten működik és ez miben változik, driver használata közben, amire már ilyenkor nem képes. (Pl. akár magasabb órajelek, stb.) Azért szerencsésebb elhalálozási forma, így még részben használható a gép, amíg az ember nem kerít másik vga-t. Mondjuk a win10 mit kezdene egy ilyen kártyával azt nem tudom. Talán minden indulásnál akarna drivert telepíteni és lehalna betöltés közben. Ha jól rémlik, ilyen eset is volt már itt a fórumon. Viszont ha sikerül csökkentett módban elindítani, vagy a win-t lebeszélni a telepítésről, akkor még win 10 esetében is használható lehet. Nekünk nem volt ebből nagyobb baj, mert win xp-s gépben volt, az meg nem akart ész nélkül telepítgetni.
-
vendingo
veterán
Üdv
Évek óta nem frissítettem a drivert. Sajnos valami malőr miatt nem ment át a hang a vga-ból az erősítőre, ezért frissítettem a legujabb driverra.
Minden szépen működik, viszont frissítés óta a rádió adóvevő készülékem teljesen bezavarja a vga működése. Honnan tudnék leszedni régebbi hivatalos drivert r9 380 vga-hoz?
Mi a menete a frissítésnek? DDU, aztán install? -
Csupingo
veterán
-
Lacccca87
addikt
válasz
Corvin0716 #37451 üzenetére
Win 10 volt a regi es uj win? Lehetseges hogy win uj drivet tett fel de a win 10 nel az utolso a 15 os catalyst ami tamogatja.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Corvin0716 #37449 üzenetére
Foglalatban probaltad picit megmozgatni? Esetleg kivenni es vissza? Windowsbol ugyanazt raktad fel? Tamogatja a kivalasztott meghajto a vga t?
-
Corvin0716
tag
Sziasztok!
Windows újratelepítés után a rendszer nem ismeri fel a Sapphire HD6950-es videókártyámat. Próbáltam felrakni a legutolsó drivert és korábbi verziót is, de mindig csak az audiót és a telepítéskezelőt rakja fel, a kártyát nem ismeri fel. A telepítés előtt semmi gond nem volt, és most is a vga-ról megy a monitor, de csak szabványos vga grafikus adapterrel. Valakinek ötlet, hogy mit tudnék ezzel kezdeni?
-
HANDO88
senior tag
Használjátok a Chill-t?Van értelme?
-
metalbos
csendes tag
Sziasztok. Rx 5700xt használok. Próblémám pedig az lenne hogy se rögzíteni se élő közvetítés nem inditja el a driver. Legfrisseb driver van fent. Próbáltam újra telepiteni illetve egyel régebivel is. Valakinek tud.e megoldást? Egyiknap még jo volt másnap már nem.
-
dafuq123
csendes tag
Csao! Gyors kerdes ,miert van az hogy egyszer engedi megnyitni az AMD Softwaret es van amikor sehogysem tudom megnyitni a beallitasokat?Egyszeruen nem reagal a jobbklikk Open Radeon Software -re.Ha meg asztalrol probalom megnyitni feljon az ablak korvonala(attetszo ablak semmi nincs rajta csak jelzi hogy a software ablaka) de semmit sem lehe csinalni vele.Altalaban ujra kell telepitenem az egeszet hogy meg tudjam nyitni a beallitasokat es mar kicsit idegesito...(20.1.3)
-
Csupingo
veterán
válasz
doug96 #37439 üzenetére
Sajnos ez a vga halálát szokta jelezni, ha a driver nem települ, vagy driverrel nem működik a kártya. Az amd oldalán a 15.7.1-et és a 16.2.1-et látom.
-
doug96
csendes tag
Sziasztok,
lehet, hogy korábban megválaszolt probléma előtt állok, nem találtam egyelőre megoldást rá.
Találtam itthon egy R6850OC karit, amit ki akartam próbálni újra, hiszen amikor két éve eltettem még ment rendesen ahogy kellett neki, használtam. Most azt tapasztalom, hogy behelyezés után amikor vagy az automatikus frissítés rámegy a vinyóz által, vagy kézzel a catalyst vagy a crimson, akkor egyszerűen elmegy a kép, újraindul 1-2 alkalommal és utána semmi. DDU-t lefuttatva, kipucolva megint el tudom játszani ezt. Másik gépben is ugyanezt produkálta, ezért a szoftverre gyanakszom, a másik régebbi videokarival is ezt csinálta. Van esetleg tapasztalatotok, hogy melyik driver segíthet a panaszomon?
köszi előre is!config: FM2A55M-DGS, Athlon X4 750K, 8gb, 430W Bequiet! és Win10
-
Dragon27
senior tag
Hogy lehet youtube 8K videót CPU-ról VGA-ra áttenni a terhelést mert 6600k proci 95-100% van és akadozik a videó driv19.12.3,Win10pro,RX580,6600k,ram32GB
6600k proci 95-100%
RX580 30-35% mozog....[ Szerkesztve ]
-
beef
őstag
válasz
zetecR #37431 üzenetére
Nekem volt problémám Corel és AMD VGA-val, de azt kb. 2 éve javították egy driver frissítésnél. Ott crash nem volt, csak pl. a CTRL+C 10 mp-ig tarott, addig homokóra. Persze egy ilyen műveletnek elvileg semmi köze nem lehetne VGA-hoz
Próbálj esetleg régebbi drivert.
Illeetve célszerű lenne tesztelni valami 3D-s benchmarkkal vagy játékkal, hogy ott is jeletkezik-e valami gond. Mert lehet hardveres hiba is. -
zetecR
addikt
válasz
Gyuri27 #37432 üzenetére
Igen, Win10pro.
Előtte értelemszerűen az intel driver volt fent.
A kártya behelyezésekor automatikusan feltetett a Win10 egy drivert; letöltöttem a legfrissebb AMD drivert és arra ment fel a jelenlegi.Terhelés nincs, 2D vektoros program fut, mondjuk alatta ott a Photoshop 6-8 nyitott állományal
Azt most bezártam, kíváncsi vagyok, hogy mit produkál.[ Szerkesztve ]
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
grafikai gépembe (i7 4770S, 32GB DDR3, MSI Z97M Gaming) vettem egy XFX RX470 8GB VGA-t az alaplapi HD4600 helyett.
Ennek örömére rendszeresen összeomlik a CorelDraw. Az Event Viewer-ben Deatils, Event Data alatt APPCRASH CorelDRW.exe ás atio6axx.dll.
Tekintettel arra, hogy az alaplapival ezt nem tapasztaltam, gondolom az AMD driverrel van gond.Esetleg tudunk erről a problémáról és megoldásáról?
Köszönöm.
-
Pug
veterán
Itt az AMD community-s bejegyzés, amit anno is linkeltem:
Adrenalin 2020 - Can't output 4k@60hz
Azért szép képet fest az AMD support-ról az alábbi pár comment:
"You may be asking, how does this guy know so much about this? Well, AMD has done this now a record total of 3 times in driver releases over the last few years. Their record to fix it was 17 releases later - yes, 2 years of time to fix a display resolution bug."
"I've been having the same issue as well, anything beyond 19.9.2 prevents utilizing TV's as monitors that are utilizing an display port to HDMI adapter that allows 4k 60hz over HDMI on a 1.4 output. AMD won't do crap to fix this, I've reported countless errors to them and they simply ignore them for YEARS. Looks like I have to switch back to a monitor."
"19.9.2 seems to be the only stable driver for GCN era cards right now. You can use this custom res fix to correct the bugs brought by the later drivers but, for me at least, it leads to certain games having problems."
[ Szerkesztve ]
-
Chiller
őstag
válasz
FragMaster #37426 üzenetére
Friss OS-re telepítettem, első driver volt.
Ami érdekes, hogy először nem csinálta (legalábbis a steames játékoknál csak ritkán, kb. napi 1x hallottam) - de tegnap óta rendszeresen nyomatta.
-
Pug
veterán
válasz
FragMaster #37426 üzenetére
Igen, azzal.
Mult evi driverrel megy a 60hz, a 2020-as adrenalinnal basztak el. A topicban mar linkeltem korabban egy post-ot, ami mas eseteben is ezt a hibat taglalja es megoldasnak a manual resolution profile creation-t javasolja az adrenalinon belul, csak nekem nem engedi elmenteni a manual profile-t. Igy amig AMD nem kegyeskedik javitani, addig marad az elozo evi...
-
Chiller
őstag
válasz
FragMaster #37423 üzenetére
Hát pedig nem, hidd el.
Manuálisan kikapcsoltam és akkor is csipogott.
Legutolsó driver volt. -
Chiller
őstag
-
Chiller
őstag
Sziasztok, segítsetek már.
Nem tudom kikapcsolni játékok alatt a radeon csipogást, vagy legalábbis gondolom amiatt van.
Alt-tab-nál, shift gomb lenyomásnál, de néha csak úgy bibibiiip-el. Már az őrületbe kerget....
Ezeket próbáltam, nem segítettek:
https://forums.tomshardware.com/threads/random-beeping-sound-probably-amd-software.3554471/Annak is örülök, ha van valami egyszerű megoldás csak drivert telepíteni, kell a fenének ez a szar...
[ Szerkesztve ]
-
Max_218
tag
Sziasztok!
Új driver telepítése után,cseh nyelvem lett.Hol tudnám át állítani angolra,vagy magyarra? kifényképezné valaki?
-
Weaver
senior tag
frissen telepített win, és az akkor legújabb 20.1.3. lett telepítve, ami minden zokszó, és hiba nélkül fel is települt. már egy másfél hete használom minden gond nélkül, erre ma feldobta ez az ablakot. frissítések keresése és letöltése kézire van állítva, az nem kavarhat be.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fred23 #37410 üzenetére
Talán a 14.4: AMD Catalyst Drivers (XP 32-bit)
-
Fred23
nagyúr
Mi az utolsó driver, ami támogatja a 32 bites XP-t? Csak eszembe jutott. NVIDIA esetén úgy 2016-os az utolsó, ha jól emlékszem.
-
törölt tag
Az lehet, hogy a túlhúzott rendszer RAM miatt hasal el az adrenlin/gpu nálam? Egy külföldi fórumon a srác így járt. Már vissza is állítottam alapra. Hétvégéig használom így. Ha semmi gond lehet teszek egy kísérletet az új driverrel.
-
AtHoS
nagyúr
Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.2.1
Support For
- Zombie Army 4: Dead War™Fixed Issues
- Some users may experience higher than expected memory usage when recording with Radeon ReLive.
- HDR content may become overly dark or overly bright in some DirectX®12 API games on Radeon RX 5000 series graphics products.
- The camera element may exhibit stutter in recorded clips or during streaming using Radeon ReLive.
- The scroll bar is missing for some users in the Compatibility tab of Radeon Software.
- Radeon Software may fail to detect VR games when SteamVR is running or has been started.
- Radeon Anti-Lag enable and disable beep notifications may be played in error when individually pressing keys assigned to the hotkey.
- The Snap Settings feature may fail to apply settings for Auto Tuning controls if other Auto Tuning settings were already applied.Known Issues
- Some DirectX®11 API games may experience an application crash when performing a task switch with Radeon Image Sharpening enabled.
- Enabling feature for Radeon ReLive such as Instant Replay, Instant Gif or In-Game Replay may cause the display or UI to flicker or stutter.
- A loss of display with working audio may be experienced on a limited number of displays when performing a mode change on Radeon RX 5000 series graphics products.
- A system crash or hang may occur when running the Final Fantasy XIV: Shadowbringers™ benchmark.
- Integer Scaling may cause some video content to show flicker when the display resolution is set to less than native resolution.
- The Radeon Software Overlay hotkey notification may sometimes be displayed during video playback in web browsers or launching some video player applications.
- Radeon Software may open with an inconsistent size or may not keep its previously set size when opened.
- Modifying the HDMI Scaling slider may cause FPS to become locked to 30.
- Some Radeon RX 5700 series graphics users may intermittently experience a black screen while gaming or on desktop. A potential temporary workaround is disabling hardware acceleration in applications running in the background such as web browsers or Discord.
- Some games may exhibit stutter or appear to be downclocking on Radeon RX 5000 series graphics products.
- A black screen may occur when performing a mode change with a limited number of displays on Radeon RX 5700 series graphics products. -
törölt tag
Azért elég sok a driver panasz itt is, külföldi fórumokon is. Drágább kártyával olcsóbbal is. Mindenféle driverrel.
Valamikor tavaly nyáron raktam össze a gépet. Az akkori legújabb drivert raktam fel. Minden rendben volt. Játékok hiba nélkül mentek. Aztán, ahogy jöttek az új driverek pakolgattam rá. Kábé a harmadik után kezdődtek a fagyások. Közben új program nem került a gépre. Semmi változtatás s gépen. Minden program, win eredeti. Semmi extra, semmi mókolás. Az asszonynak chromban a facén valami kártyás játék is elszállt. Tehát semmi terhelés alatt.
Remélem majd megoldódik, mert szeretem a rendszert.Jó lenne rájönni.
Én a kártyához kapott breakpointtal, wottal, f1 2018 játékkal játszom. Mindegyiknél jelentkezett a gond. Másnál esetleg ha játszik ezek valamelyikével hasonló rendszeren, minden rendben?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd