Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretném használni a chiil-t de nem találok normális leírást.
Most akkor minden játékhoz jó, vagy csak bizonyosakhoz?
Globálisan kell beállítani, vagy játékonként?
Köszönöm. -
törölt tag
Az lehet, hogy a túlhúzott rendszer RAM miatt hasal el az adrenlin/gpu nálam? Egy külföldi fórumon a srác így járt. Már vissza is állítottam alapra. Hétvégéig használom így. Ha semmi gond lehet teszek egy kísérletet az új driverrel.
-
törölt tag
Azért elég sok a driver panasz itt is, külföldi fórumokon is. Drágább kártyával olcsóbbal is. Mindenféle driverrel.
Valamikor tavaly nyáron raktam össze a gépet. Az akkori legújabb drivert raktam fel. Minden rendben volt. Játékok hiba nélkül mentek. Aztán, ahogy jöttek az új driverek pakolgattam rá. Kábé a harmadik után kezdődtek a fagyások. Közben új program nem került a gépre. Semmi változtatás s gépen. Minden program, win eredeti. Semmi extra, semmi mókolás. Az asszonynak chromban a facén valami kártyás játék is elszállt. Tehát semmi terhelés alatt.
Remélem majd megoldódik, mert szeretem a rendszert.Jó lenne rájönni.
Én a kártyához kapott breakpointtal, wottal, f1 2018 játékkal játszom. Mindegyiknél jelentkezett a gond. Másnál esetleg ha játszik ezek valamelyikével hasonló rendszeren, minden rendben?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
FragMaster #37378 üzenetére
Windows 10 64 bit. Felraktam a 20.1.3-at. Játékok fagytak. (WOT, F1 2018) Még a feladatkezelő is fekete képernyőt adott. Csak a reset segített.
Felraktam ezt. 20.1.4. Itt mát nem volt fagyás, csak a játékok kiléptek simán néhány perc játék után.
Vissza raktam a 19.12.2-t és hiba nélkül megy minden.
Kíváncsi lennék mi ennek az oka. Szívesen meghallgatnék egy mérnököt, programozót AMD részről. Néztem a Windows hiba naplóját, de az nekem nem mondott semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- További aktív témák...