-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Mint írtam van nálam egy samu F6500-as. Egyrészt kiváncsiságból, másrészt még nem volt hosszabb távon samu lejátszóm, ezért erre esett a választás. Meguntam, hogy a pio 160-asra 8 hónap alatt nem voltak képesek megoldani az AVCHD bug-ot, ezért leváltotta a samu. Nos, jelen állás szerint jobb, minden szempontból, ill. egy dolog nem jó, a fényes burkolat, nem tudom, hogy ezt miként álmodták meg, de nem praktikus, egyébként jól néz ki. Csendesebb az egyébként is csendes 160-asnál, sokkal gyorsabb, felkonvertálásban nem látok különbséget ill. jó az amit csinál, smartban ugye erős. Nem tudom mennyire lesz tartós. Egyébként ajándék Avatar 3D-vel kaptam és ez sehol nem volt feltűntetve.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Mercutio_
félisten
A mai eszközöknek már tervezett élettartauk va, ma már nem didivat az örök élet +1 nap
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Flashget
félisten
Nem tudom ilyen hibát nem írt még senki a Pio 150-ről. Az lehet valóban egy elhullott darab volt.
2 éves az enyém és semmi baja..korábban beraktam, hogy hangja sincs csak az első 1-2mp-ben amikor beolvassa a lemezt és a legutolsó gyári fw van rajta.
Én ma sem vennék mást.Realme GT Master Edition
-
klepto
addikt
Egy erősítő csere kapcsán hozott valaki az erősítője mellé egy olyan bd-t, és az volt ilyen.
Még garis volt, szervizbe is volt, de ott meg közölték, hogy jó gépet nem lehet javítani...
A barátja is hasonló képen járt a saját piojával...
Meg mondom, alig értem a tálcájához, amikor betettem egy lemezt, és az egész elkezdett mozogni, mint amikor egy papírlapot megfújsz.
Szóval lehet, hogy amíg működik addig jó, de abszolút nem nézett ki atom stabilnak; még a "gagyi" Philipset is alulmúlta mechanikai minőségre...Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Az 5200-as kilőve, mert, hogy nézne ki 43 cm széles gépek mellett egy 36cm-s bd...
Játékszert nem akarok; még kinézetre sem
MKV-m nincs, nem volt, és nem is lesz, max sima kávém. de az napi kétszer
Nekem egy jó képpel, jó hanggal, és jó élettartammal megáldott, 3D kompatibilis lejátszó kell, ami a gyári lemezekkel elboldogul, és esetleg a fényképeimmel.
Másra nem használnám...
Na meg persze ne legyen 40cm-nél kisebb, mert én a nagyot szeretem (pedig nem is vagyok nő)Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
blakey
titán
A 7200-as Sony-t ne hasonlítgasd a 360-as panához, akkor már inkább a bdt500-ashoz és akkor tényleg eldölt, hogy a pana, nem kérdés.
Nem tudom milyen 150-essel volt dolgod, de az valami hibás lehetett, ennyire nem drámai a pio, volt 2-m és mindegyik tökéletesen tette a dolgát, nyilván hibátlan nem lesz, de olyan fagyások soha nem voltak.
Szerintem még próbálj ki egy-két piot.
Sok lejátszóm volt az elmúlt időszakban, ennyire rosszakkal még nem találkoztam, olyannal igen, hogy egyik sem hibátlan.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
klepto
addikt
A Pioneer-t én is nézegettem, de miután volt szerencsém pár napja egy Pioneer 150-hez, valahogy elment tőle a kedvem. Mechanikailag gyengébb volt, mint a Philipsem, és megbízhatóságra sem volt a toppon...
Külső merevlemezről első körben lefagyott, csak az áramtalanítás segített rajta.
Szóval azonos árért inkább a Panasonic, még látatlanban is...
Persze kérdés, hogy a mai Panasonic mennyire Matsushita termék; vagyis saját meghajtó, saját panel, saját tervezés, stb.-e, vagy valami kínai tucatárú Panasonic név alatt
Ha minden saját fejlesztés, akkor van rá esély, hogy 20 évet is kibír, mint a Panasonic VHS magnóm, vagy a Technics hifi?
Ha igen, akkor eldőlt
Két gép maradt versenyben: a Panasonic 360, és a Sony 7200: 40 kontra 80 ezres áron.
Ér 2x annyit a Sony?
Van 2x olyan jó képe, hangja, és minősége?
Tudásra nagyjából azonos a két gép, de nekem igazán az okos tv mellé az okos alkalmazásokra nincs szükségem, csak úgy vettem észre, hogy épkézláb 3D-s lejátszó nem igazán van negyvenzer forint alattHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
blakey
titán
válasz Flashget #5490 üzenetére
Van. Arról tudomásom szerint nem írtam, ha kipróbálom akkor megírom.
-
blakey
titán
válasz Csabroncka #5487 üzenetére
Ha egyiket sem akkor a 160-asnak is vannak hibái, tehát én azt mondom, hogy lehetőség szerint próbálja ki mindegyiket. A 160-as firmware-jét nagyon elcseszték, AVCHD-t csak lemezről tud, usb-ről nem viszi, 140/150-es tudta.
A helyében ezeket nézném, pio, pana, sony, samu. Mindegyiknek van hibája, de hátha talál olyat ami számára megfelelő.BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Új BD-t szeretnék venni, a meghalt Philips BDP-7500 lejátszóm helyett.
Az alábbi készülékek közül melyiket ajánlanátok?
Asus BD-S700
LG BP460
Panasonic DMP-BDT360EG
Sony BDPS-7200
A legfontosabb kritériumok: mennyei kép, pokoli hang, és örök élet…Más:
BDXL lemezekkel is kompatibilis lejátszók megjelentek már a hazai kereskedelemben?
Ha igen, mik, és mennyiért mérik őket?A segítségeteket, és a véleményeteket előre is köszönöm
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
MODERÁTOR
-
-
devil-k
nagyúr
válasz bghistvan #5474 üzenetére
Elírás csak. A Med600-tól felfelé mindegyik megbirkózik a BD 3D-vel. Kötheted hálózatba, játszhatsz le NAS-on keresztül, külső HDD-ről, pendrive-ról, belső HDD-ről (Med800-tól felfelé)... stb
gg72
Tudtak, de már nem tudnak.[link]BD Lite módban tudsz navigálni, menü nélkül. Én rendszerint kiherélem a BD-t, így marad egy érintetlen MKV fájlom eredeti hangsávval és talán még a magyarral, 2 felirattal. Minden más (extra, menü, 10 féle szinkron-felirat) kuka.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
gg72
veterán
válasz devil-k #5468 üzenetére
Arról volt szó, hogy archiválásra kell neki a BD, újraírhatóra mióta archiválunk?
bghistvan: Ne keverd a dolgokat. 3D lemezt ugyanúgy kell kiírni, mint bármi mást, egy teli 25GB lemezt megírni 6X sebességgel 15 perc. De már a másik topicban is írtam, hogy ezzel kapcsolatban a BD-írásos topicban informálódj.
[ Szerkesztve ]
-
bghistvan
senior tag
válasz devil-k #5473 üzenetére
értem,persze,tudom hogy nem azért írod mert meg akarsz győzni a dolgokról,de attól függetlenül igazad van.
viszont abban segíts még kérlek,hogy miért csak erre a típusra van kiírva az ,hogy :A Mede8er első fullHD 3D-s lejátszója (3D Blu-ray lejátszás ISO fájlból, BDMV mappából),
http://lejatszo.hu/?oldal=termek&termid=1495
míg a 600-as és 800-as modellen ezt nem tüntetik fel.
Létezik hogy a 600-as az mégsem képes pendriveról vagy külső hdd-ről a 3d bluray filmeket lejátszani?
-
devil-k
nagyúr
válasz bghistvan #5472 üzenetére
Félre ne érts, én nem meggyőzni szeretnélek valamiről, hogy azt vedd meg, mert... hanem csak a tényeket vázolom. Számomra sokkal kényelmesebb egy 3 TB-os HDD-ről kiválasztani a filmet, minthogy rakosgatni jobbra balra a lemezeket. Nem is beszélve arról, hogy a médialejátszókon van Jukebox funkció, ami irtó hasznos szerintem.
A Mede8er ilyen pl.:
További infók itt: [link]
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
bghistvan
senior tag
válasz devil-k #5471 üzenetére
Már gondolatban el is kezdtem árulni a Pioneer-t,ez miattad van
Egy 50colos 3d full hd plazmám van 600Hz LG,panasonic saht885 5.1 házimozival,és arra van rákötve a Pioneer bdp 160-k.
A bluray lejátszóból hdmi-n megy a tv-be a kép,a hang pedig audion megy be a panába.
Ezért választottam a pio-t ,mert ezen még van audio kimenet!
De ahogy nézem a meder-en is! -
bghistvan
senior tag
válasz bghistvan #5469 üzenetére
ez a cuccos:
http://lejatszo.hu/?oldal=termek&termid=1412
szerinted képes ugyanúgy lejátszani egy 3d bluray tartalmat mondjuk usb-n keresztül? ez off-os lesz: ( trackerekről beszerzett kb 25-50gb tartalmakat ugyanúgy képes kezelni,lejátszani? nem half-ou filmekre gondolok,hanem valódi 3d blurayre )
-
devil-k
nagyúr
válasz bghistvan #5465 üzenetére
Az biztos, hogy ebben igazad van valamilyen téren, DE sok film, sok hely, ha fizikálisan tárolod. Nem mindegy, hogy pl. 300 db filmet hogyan tárolsz.
A DVD korszakban 700 db filmem volt, ezek között rengeteg eredeti tokban... stb. A végén már hengerben volt, annyira untam a dolgot. Nem is beszélve arról, hogy alig tudtam tőlük megszabadulni.
- mozi bolondéria -
-
bghistvan
senior tag
Akartam mondani......vennem de köszi a válaszod ! ?)
-
devil-k
nagyúr
válasz bghistvan #5460 üzenetére
Szerintem topikot tévesztettél. Itt próbálkozz: [link]
Szerintetek ez jó választás lenne? Valóban jól kiírja a 3d bluray tartalmat? A sebesség az nem lényeg,mert úgyis 4x sebességgel írható lemezeket vennék.
Illetve eg pioneer bdp 160-k -m van,kezeli az írott 3d blurayt? (az írott dvd-t igen)Egy BD kiírása nem kis idő, 3-4 órát is igénybe vehet. Az, hogy jó választás-e befektetni egy íróba, ezt te tudod.
A másik kérdésem az lenne még,hogy win7 alatt milyen programot kell majd
leszednem,ami képes is megírni a 3d bluray tartalmat?Hogy mit kellene megvenned?
Nero, Ashampoo Burning Studio...
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
vik1382
csendes tag
hello. az erősitőm nem ismeri fel a lejátszom álltal küldöt jelet. átálitotam a lejátszot bitstrem-re de ugy is azt irja az erősitő hogy: signal info :format: PCM ,channel:2/0-- sampling:48khz. de a lejátszó azt irja:dolby digital 5.1!most vettem egy BD filmet azon van magyar 5.1 angol dts az angolt azt fel ismeri az erősitő de a magyart azt nem PCM 2/0/-- ezt irja ez mitől van eredeti a film. A ps 3 -mal játszom a filmet és ott bitstrembe van állitva a ps3 akkor fel ismeri a jelet ki is irja dolby d channel:3/2/1 stb ezt nem értem. kábelek ugyan az. segitséget meg kösszöném.
lejátszom :samsung BD-f5500 erősitő amaha HTR 2866 -
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
Külső 3d bluray író vétel előtt állok,és tanácsotokat szeretném kérni.
Ezt néztem ki:http://www.pcland.hu/shop+Samsung-SE-506CB-RSBD-Kulso-Bluray-BD-3D-iro-Fekete-SE-506CB-RSBD_202090_65
Szerintetek ez jó választás lenne? Valóban jól kiírja a 3d bluray tartalmat? A sebesség az nem lényeg,mert úgyis 4x sebességgel írható lemezeket vennék.
Illetve eg pioneer bdp 160-k -m van,kezeli az írott 3d blurayt? (az írott dvd-t igen)A másik kérdésem az lenne még,hogy win7 alatt milyen programot kell majd leszednem,ami képes is megírni a 3d bluray tartalmat?
Köszi szépen előre is!
Sziasztok!
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Akció!
Van-e valaki akit érdekel a Thor 2 3D-s változata?
Mert az Xpressen van most akcióban: Thor 2 3D
Nekem csak a 2D-s verzió kell, így aki társulna megkapná a 3D-s lemezt meg a tokot és a borítót.
Felesbe elég jó áron lenne!Akit érdekel dobjon egy PM-et.
Köszönöm.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
blakey
titán
Egy gyors kérdés, Samsung BD-F6500 vagy BD-H6500? 4K ill. HDMI kábel kivételével van valami különbség ami a lejátszást érinti?
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
-
MasterMark
titán
-
Csabroncka
addikt
-
Kalos7
tag
A segítségeteket szeretném kérni.
Letöltöttem egy filmet és számítógépen szeretném lejátszani, de a film nem 1 fájlból áll hanem több kicsiből és össze vissza vannak is.
Milyen pc lejátszó tudná sorba rakni?????????? -
spiky03
veterán
Megy az is. A NAS úgy van megosztva.
De a Win8.1 óta a laptopot nem látja a Pio.
Előtte azt is látta rendesen.
Így a laptopon található cuccokat csak a tv látja a BD lejátszó nem.
Ezért gondoltam, hogy jó lenne ha az is látná így egy helyen lenne minden megint, mint régen.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
blakey
titán
válasz spiky03 #5446 üzenetére
De miért DLNA-zol? Neked megy smb-n is.
-
spiky03
veterán
válasz MasterMark #5445 üzenetére
Igen azon.
Ahogy látom minden engedélyezve van a helyi hálózaton.Vagy át kellene állítani a minden hálózatra?
-
spiky03
veterán
Abban tudna valaki segíteni, hogy Win8.1 alatt mit kellene még beállítanom a mappa megosztáson kívűl, hogy a Pioneer BDP-150 lássa a megosztásokat?
Win7 alatt működött rendesen.Előre is köszi.
-
iverson3
tag
Sziasztok!
Találtok ebben a leírásban olyat, hogy mekkora a legnagyobb kapacitású HDD amit felismer a lejátszó? -
Flashget
félisten
válasz bghistvan #5431 üzenetére
Pio 150 BD lejátszó + Pio 207BD író + Panasonic 25GB vagy Verbatim 50GB BD lemez kombót használok.
Pio 208-as írót vegyél ha még lehet a 209 már nem olyan jó...
Ez nekem új, hogy a Pio 160 nem kezeli bug miatt...inkább kiadták a 170-t mint egy javított fw-t?[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
blakey
titán
válasz bghistvan #5435 üzenetére
Optikai, koax digitális kimenetek és analog kimenetek is vannak a médialejátszókon, nálam mind a kettőn van. Továbbra sem értem mi a gondod.
-
blakey
titán
válasz bghistvan #5433 üzenetére
Milyen audio kimenet nincs a médialejátszókon?
Ha nem használsz lemezeket akkor felesleges a Blu-ray lejátszó. Médialejátszó "netes fájlokhoz" a legjobb megoldás.BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
bghistvan
senior tag
Szia!
Azért,mert 130-as 3d plazmára van rákötve eg panasonic házimozi,arra meg a bluray lejátszó,amin van audio kimenet! és így tudom nézni-hallgatni a házimozin keresztül a dolgokat
a média lejátszón meg nincs ilyen,meg mivel most vettem nemrég a pioneer-t,nem akarok megint cserélgetni -
Warter
addikt
válasz bghistvan #5431 üzenetére
Ha nem akarsz lemezekkel bíbelődni, akkor minek erőlteted ezt a Bluray lejátszós vonalat? Vegyél médialejátszót. Ott a Mede8er 600-as azt neked találták ki és nem kell lemezeket se írogatnod.
[ Szerkesztve ]
-
CheGhost
aktív tag
válasz bghistvan #5423 üzenetére
Ahogyan blakey az alábbi hozzászólásában írta, ha lemezről nem szeretnél filmet nézni, hanem usbről/usb-s hdd-ről, akkor jobb választás lenne egy médialejátszó (topik)
Egyébként az ott ajánlott Mede8er 600-as modellje éppen hasonló árban van, mint a Pioneer 150/160/170. Az pedig eléggé jól boldogul a médiaanyagokkal...[ Szerkesztve ]
*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***
-
bghistvan
senior tag
válasz dgyuri0123 #5424 üzenetére
asszem el ment a kedvem ettől a külső vinyós megoldástól,azt hittem ha veszek pár terrásat,és telerakom 20-30Gb blurayekkel,akkor jó lesz majd.
de hát keret meg nincs eredeti filmekre bakker -
bghistvan
senior tag
válasz dgyuri0123 #5422 üzenetére
amik fenn vannak elsősorban bluray filmek,elsősorban 20gb-35 gb-osak,akkor ha ilyen tartalmakat néznék,azokat vinné?
-
bghistvan
senior tag
válasz dgyuri0123 #5419 üzenetére
tehát ami fenn van a trackereken pl,azokkal nem lesz gond?
mert pendrive-ról eddig sbs-eket szedtem 10gb-ig,azokat vitte
[ Szerkesztve ]
-
bghistvan
senior tag
kövezzetek meg nyugodtan,ha értetlen vagyok,akkor ezt a külső vinyós dolgot sajnos el kell felejtsem,viszont ha vennék egy 64 gb pendrive-ot,arról sem tudnék nézni a pioneerrel összetömörített 3d blurayt?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz bghistvan #5415 üzenetére
USB-ről, DLNA-ról az FLAC és az MKV tökéletes, Divx-et direkt nem írom, mert az csak kényszerből elviselhető.
A többi kicsit macerásabb. ISO-kat sem szereti."Mi az a Half-OU?"
Ha egymás fölött látod a képet, az a Half OU, ha egymás mellett az az SBS. Mindkét esetben felezett a felbontás.
"kövezzetek meg nyugodtan,ha értetlen vagyok,akkor ezt a külső vinyós dolgot sajnos el kell felejtsem,viszont ha vennék egy 64 gb pendrive-ot,arról sem tudnék nézni a pioneerrel összetömörített 3d blurayt?"
De a felezettet lejátssza. Az a tömörített verzió.
A BD 3D nincs tömörítve.[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
blakey
titán
válasz bghistvan #5415 üzenetére
Már leírtam, usb-n kersztül nem megy az AVCHD lejátszás firmware bug miatt, ennyi az oka, semmi más. Lemezről mindent visz.
A -K a végén a színjelölés, ebben az esetben fekete, azaz black, az -S ezüst.(#5418) bghistvan
Elsősroban Blu-ray lejátszó, tehát ha mindenféle file-okkal etetnéd és semmi lemez akkor médialejátszót kell venni.[ Szerkesztve ]
-
bghistvan
senior tag
válasz dgyuri0123 #5414 üzenetére
illetve az is lenne kérdésem lényege,hogyha nem gyári 50gb bd-t,hanem 25-30Gb bd-t(összetömörítettet) szeretnék,azt sem vinné? csak a hd tartalmakat 3d-ben?
-
bghistvan
senior tag
válasz dgyuri0123 #5414 üzenetére
ez egyébként bdp-160 k, de akkor minek van rajta usb? pendriveról futnak a 3d filmek,winchesterről miért nem mennének,segítsetek légyszíves ebben mert tényleg nem értem
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz bghistvan #5411 üzenetére
A BDP160-as nem kezeli a BD 3D-t USB-ről sajnos. A 150-es tudta még.
Ehhez kéne egy Med600 minimum.Attól még kezeli az USB-s HDD lejátszást, szinte teljes repertoárban, de a BD-k lejátszása kicsit macerásabb.
Pendrive lejátszásnál Te nem a Half-OU filmekre gondolsz? Mert az nem valódi 3D. Azt minden lejátszó kezeli, még a tv-é is.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
blakey
titán
válasz bghistvan #5411 üzenetére
3D Blu-rayt nem fog vinyóról lejátszani firmware bug miatt, minden további nélkül kezeli a 3.0-as külső HDD-t, de film/zene/kép lejátszására tökéletesen felesleges. Lemezről minden további nélkül.
Épp van egy eladó az aprón.
-
bghistvan
senior tag
Chegost és dgyuri,akkor tőletek szeretném megkérdezni
a Pioneerem akkor tudná rendesen kezelni az adott toshiba külső vinyót?
3d bluray tartalmat tudna akadozásmentesen lejátszani?
köszönöm! -
CheGhost
aktív tag
2,5"-os hdd-k esetén az esetek többségében elegendő áramerőséget biztosít az usb, de ennek ellenére biztosabb/stabilabb, ha pl. egy aktív hubra van csatlakoztatva ez a hdd.
Az usb szabványok visszafelé kompatibilisek. Az említett hdd-t usb2-es portra kötve is magyobb sebesség érhető el, mintha egy usb2-es eszközt (itt: hdd) kötne rá, így nem érdemes azon rágódni, hogy "csak" usb2-es csatlakozó van az eszközön (itt: lejátszó).[ Szerkesztve ]
*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***
-
Aurig@
őstag
válasz bghistvan #5407 üzenetére
Szia!
Mivel nincs a külső vinyónak saját tápellátása, hanem csak az, amit az USB-n keresztül kap, szerintem nem tudja kezelni. Nem ad le USB-n keresztül akkora áramot, ami elég lenne a vinyónak. Egyébként működne a dolog, csak nem az USB 3 sebességével olvasná. A lényeg, hogy legyen külső tápellátása a merevlemeznek.
Ha nem így lenne, valaki majd kijavít.
-
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni,hogy a Pioneer bdp-160 3d bluray lejátszó ,kezeli-e a 3.0 usb külső merevlemezeket?
Ezt néztem ki,csak nem merem megvenni ,míg nem tudom jó lesz-ehozzá:http://www.aqua.hu/1tb-toshiba-25-store-basics-kulso-winchester-fekete-usb30-hdtb110ek3ba-187155.html
Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok!
-
-
jeni
félisten
-
pirate777
csendes tag
Sziasztok
Olcsó kategóriában keresek bd lejátszót egy samsung 40f6400 mellé. 3d és smart funkciók nem kellenek, boldoguljon az írott és eredeti bd és dvd lemezekkel, a dvd felskálázása legyen jó és persze menjen rajta az mkv (ezt a tv is tudja, de ha tud valami pluszt ezen a területen, az nem hátrány). Az eddigi kiszemeltek a samsung bd-f5100 és a sony bdp s1200 voltak, de a samsungról nem olvastam semmi jót, a sonyn pedig nem tetszik a külső tápegység. Látom, hogy a panasonic lejátszók ajánlottak a fórumon, egy pana dmp-bd81g jó választás lenne? Vagy ebben az olcsóbb kategóriában az LG -ket érdemes nézegetni?
-
blakey
titán
Most tesztelgetem a BDS 700-ast, eddig minden oké, legalábis amire vettem.
Felmerült bennem egy kérdés, melyik a "legjobb" firmware?Képminősége rendben van, kezelhetősége nem rossz, lemezek lejátszása csendes, felkonvertálás nagyon jó. Szerintem jó lesz. ISO-kat viszi szépen.
-
jeni
félisten
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest