-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Szia
Alapból ha készüléken látsz 3D logót akkor az tudja kezelni a saját gyártású lemez használatát.
Az,hogy olcsó ez tág fogalom. Ha használtra gondolsz akkor lehet kifogni akár 15000 Ft-ért BD játékost.
Az újak olyan 25000 Ft-tól indulhatnak az árak egyes helyeken ha nem több. -
jracz
tag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani olyan olcsó 3d-s lejátszót ami az írott lemezeket is viszi?
Előre is köszi. -
félisten
válasz digikábeles #5996 üzenetére
Magnókazettát én már nem használok, bár lenne rá okom -- van pár számom, amit az általam ismert zenefelismerő programok (SoundHound, Shazam) undorral utasítanak vissza, ennek megfelelően nem tudom beszerezni őket. Aztán van olyan is, aminek még ismerem is az adatait, mégsem találom sehol -- na, ezekben az esetekben marad a digitalizálás, bármilyen vacak minőségben is.
Idősebb emberek egyébként tartanak a CD-től, megszokták a kazettát, kézre áll a kezelése, bármennyire is kévésbé praktikus.Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
digikábeles
aktív tag
válasz MaCS_70 #5982 üzenetére
Az egyetlen médiahordozó amire költöttem, az a gyári audió kazetta, de eszembe sem jutna, hogy bedigitalizáljam őket. A maga idejében jó volt, hogy a kocsimban az oda-vissza játszós magnóval halgattam.
De lejárt az ideje, kidobni sajnálom. Most egy 16 GB SD kártyán vannak a zenék, és pillanatok alatt kikereshető bármelyik zeneszám. Hát ez a nem mindegy. -
BBéci
legenda
Azért nem használom, mert kiválóan működik a 21 éves Pioneer. Arról hallgatok zenét, kivéve a ritka alkalmakat, amikor éppen CD-játszó, vagy azt helyettesíteni képes Blu-ray lejátszó van nálam. Most éppen ez a helyzet, Denon DCD-2020 és Arcam UDP411 üzemel felváltva.
(#5991) koncsik
Tartalék arra az időre, amikor megadja magát az öreg Pio.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Csabroncka
addikt
Mivel nem vagyok milliomos, ezért nem tehetem meg, hogy olyan készülékeket vásároljak magamnak, amik 6 év alatt feladják!
Igaz, egyik sem a noname vagy alsó kategória (én úgy mondanám, hogy igazi középkategóriás cuccokkal vagyok tele), ugyanakkor szinte mindegyiket használtan vettem és képzeld még a lakásomat és autómat is használtan fogom venni
"in medias res"
-
AtaWrc
aktív tag
Igen viszont te is azt írod hogy nem használod, de miért is?
Nálad elég sok cucc megfordul, tesztelsz, tehát nem a régi gépeket hajtod.
Az hogy minőségben a régi gépek kb ugyanazt tudják mint az újak az már más kérdés szerintem.
Ezt hívják fogyasztói társadalomnak, valahogy el kell adni, a kereskedőknek, és a gyártónak is meg kell élni valahogy.De nehogy az legyen hogy csak az új a jó, nálam is van 2 fejes hifi videó, 93-ban vásárolt panasonic hifi, igaz a konyhában, kisebbik lányomnál kenwood 5030 erőlködő, stb.
A maga idejében csúcs plazma tv nagyobbik lányomnál van.
Ezért írtam hogy költöznek hátrébb a dolgok. -
BBéci
legenda
Van egy 21 éves Pioneer CD-játszóm, rendszeresen használom. Az állványom másik polcán pihen egy ajándékba kapott NAD C545 BEE CD-játszó, ami 5 éves modell, de szinte új, összesen nem üzemelt 30 óránál többet, az ára 130000 Ft volt. A régi Pio most érhet kb. 10-12000 forintot, viszont hangminőségben semmivel nem rosszabb a NAD-nál. Miért is kellene lecserélnem?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
titán
válasz flyer12 #5987 üzenetére
Jó, de sajnos nem teljes az, csak egyszer kell látnod, hogy milyen a hibamentes lejátszás és máris lesznek problémáid. Addig örülj míg nem zavarnak, amiről nem tudsz az nem fáj.
Pl. nekem a samun vannak borítók, leírások, felirat és hangsávok között tudok váltani. Persze azért hozzá kell tenni, hogy Plex nélkül nem lenne ilyen. Médialejátszó szintű az egész. A kadenciahelyes lejátszás hiánya sajnos elev bukó.[ Szerkesztve ]
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Az app hiánya vagy megléte ne legyen előny vagy hátrány, nem sokra mész vele, panasonicot kizárólag lemezes lejátszásra ajánlom, hálózati kezelése, lejátszása, stb. buta. Ebből a szempontból a samsung a legjobb. Pioneer viszonylag jó, mindenképp jobb mint a pana. Pioneer mindenről mindent lejátszik, panasonic nagyon válógatós, nincs kadenciahelyes lejátszás (24p), hálózati lejátszása gyenge, a lezárt, egyszer írható lemezeket szereti és arról mindent lejátszik, újraírhatóról csak videókat (DVD, BD, AVCHD) játszik le.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Zanik
addikt
Kicsit utánanéztem pár dolognak:
Pioneer BDP-170:
- elvileg nem játszik le FLAC-t hálózatról, pedig egy ilyen feature-nek örültem volna
- van hozzá iOS app
- van sztereo RCA kimenetePanasonic DMP-BDT360:
- nincs hozzá iOS app
- elvileg tudja hálózatról az FLAC-tPersze ezek sokadlagos szempontok, de azért nem teljesen mellékesek...
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
félisten
Én éppen most állok a fejlesztés küszöbén -- több topic szakértőink legnagyobb örömére. Szimplán elegem lett a CD-cserélgetésből, illetve a SB Nomad2 mp3-lejátszóm 20 GB-ja is szűkös lett, ezért a lemezeket berippeltem és feltettem a szerverre -- ehhez meg kell a hálózati lejátszó, ahhoz meg kell valami AD-átalakítás.
Egyébként ellennénk a jelenlegi rendszerrel, amíg csak fut.
De barátoknál és főleg barátok családjainál látom nagyon tisztán, hogy egyszerűen jó az nekik, amit megszoktak, édesanyám pl. a mai napig inkább hallgat kazettákat, mint CD-ket, pedig mindent megszereztem, bedigitalizáltam neki CD-re. Valahol joggal mondják azt, hogy ha jó az nekik, ami van, de eladni már nem lehet, akkor miért költsenek pénzt egy olyan fejlesztésre, aminek nem látják az értelmét.
Nem utolsó sorban pedig van egy olyan szempont is, hogy a régi készülékeknek, azok használatának van egy hangulata, a hozzájuk kapcsolódó rítus hozzátartozik a zene élvezetéhez. Feltenni egy lemezt, látni, ahogy a hangkar leereszkedik, hallani a sercegést -- mindennek értéke van. (Én is üzemben tartom a lemezjátszóimat, kizárólag csak ezért.)
Üdv: MaCS
-
AtaWrc
aktív tag
válasz MaCS_70 #5975 üzenetére
De most tényleg őszintén, ezek közül melyik van napi szinten használva?
És nem másod, harmad , tized rangú.
Azért írtam hogy megy egyre hátrébb a sorban.
Mindig van újabb?, szebb?, jobb? amit az ember megvesz.
Nekem is van 30 éves videoton tv-ém, de csak azt akkor veszem elő, ha az újabbal gáz van, addig fent pihizik a padláson.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hmmm..
A Sony CD-karusszelem + erősítőm lassan húsz éve áll szolgálatban, hibátlanul.De a családi/ismerősi kör tele van 20-30 éves erősítőkkel, CD-játszókkal, sőt, magnókkal, amikben csak kopó alkatrészeket cseréltek.
Üdv: MaCS
-
AtaWrc
aktív tag
válasz Csabroncka #5971 üzenetére
Most őszintén milyen tecnikai cucc marad meg 6 évig?
Jó ha 2-3 évet kihúz, egy lejátszó, és még azt is úgy, hogy egyre "hátrébb" költözik, konyha, gyerek, stb.Egyébként már írtam hogy mai napig használok LG RH-7500 merevlemezes vincseszteres dvd írót.
Az elég régi? 2005-ben vettemEgyszer volt megbontva, akkor csak azért mert nagyobb vinyó került bele.
-
blakey
titán
Ettől még nem lesz általános ugyanis nekem volt 150-es és 160-as, volt LG-m, Sonym, Panasonicom és Samsungom, szerencsére nem fogtam ki egyiknél sem hangos példányt. Szóval bizton állítom, hogy a pioneer lejátszói nem "általánosan" hangosak.
-
djnice
veterán
válasz Csabroncka #5971 üzenetére
Itt most nem LG vs Pioneer vita van, az LG-t csak a hangja miatt említettem meg. Nekem volt mindkettő, most Samsung van, az pl már hangosabb mint az LG, de még az is halkabb mint a Pioneer. Én csak jeleztem a kérdezőnek aki nem tudta eldönteni hogy mit vegyen, hogy a Pioneer-nél hangos a mechanika amit elég sok véleménnyel alátámasztottam.
Nekem sem kedvencem az LG vagy a Samsung, pl TV-ben sosem venném meg ezt a két márkát. Képminőségben én nem vettem észre különbséget a Pioneer-rel szemben (ugyanaz az MT8555/MT8560 SoC), viszont olcsók, gyorsak, jól működnek és nem utolsósorban halkak Ha 2-3 év múlva tönkremegy, az meg nem érdekel, mert addigra úgyis lecserélném egy újabb típusra. -
Csabroncka
addikt
Futottunk ezzel "LG forradalommal" kapcsolatban már pár kört!
A következő sorok kizárólag a saját véleményemet tükrözik:
Én azok közé az emberek közé tartozom, akiknek bizonyos eszközök funkcionális tulajdonságai felülírnak minden egyéb tulajdonságot.
TV-t a képminőség és méret alapján vettem (nem érdekelt sem a fogyasztás sem a smart funkciók)
BD -lejátszót célhardvernek vettem a kép/hang minőség érdekelt.Tehát a mechanika hangja neked fontos, oké ,de például több mint valószínű felülírta ez a tartósság szempontját!
Esküszöm neked, ha 6 évesen is tökéletesen fog működni áttérek az LG-re!"in medias res"
-
djnice
veterán
válasz Piftuka #5966 üzenetére
Szerintem ti még nem hallottatok halk BD lejátszót (ajánlom az LG-ket meghallgatásra). A Pio 150-es, 160-as és 170-es szériában ugyanaz a drive van, az ennyit tud, egyszerűen hangos, van akit zavar, van akit nem. És nem az én példányom volt hibás. Elég csak megnézni pl. az amazon-os vásárlói kritikákat:
BDP-160: [link]
- Unfortunately, only three stars because the drive is loud and watching it a bit disturbing everything else works fine.
- Sometimes, however, the player is too loud.
- The biggest problem (at least for me) but the loud hum which causes the driveBDP-170: [link]
- The drive of the Pioneer BDP-170-K sounds like a CD drive from the 90's
- I can only say that the device drive is too loud. I had two devices, the first I had exchanged because of the loud drive, the second unit was no better.
- Unpleasant drive noiseÉs ez csak pár példa, szinte az összes hozzászólásban említik, valószínű itt is mindenki hibás darabot fogott ki... Amúgy meg ezt a kört egyszer már lefutottuk, többször nem bizonyítom, mindenki azt vesz amit akar.
-
BBéci
legenda
Nagyon sokan egyetlen készülékkel való rövid találkozás után mondanak sommás, negatív véleményt összességében, az adott modellszériáról. A zajosság pont olyasmi, ami abszolút egyedi eset is lehet.
Ha a képminőséggel, ezen belül a felskálázással vannak gondok, az szinte biztosan jellemző az összes példányra.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
titán
Gondolom igen, azaz volt egy készüléke ami hangos ill. másoktól is hallotta. Nekem 150-es és 160-as is volt, nem volt hangos.
-
Piftuka
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy vajon egyetlen Pioneer lejátszóval szerzett tapasztalat alapján mondod mindig, hogy "hangos" a BDP-170?
Az én első tapasztalataim alapján gyakorlatilag hangtalan. Természetesen folyamatosan tesztelem, s talán írok pár hónap múlva egy ismertetőt is a tapasztalataimra hagyatkozva.
Mindenesetre eddig én semmi zavaró zajjal nem találkoztam.
"Aquila non captat muscas."
-
Zanik
addikt
Gyors kérdés:
Pioneer BDP-170 és Panasonic DMP-BDT360 közül melyik ajánlott inkább?
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
félisten
válasz Mercutio_ #5955 üzenetére
Az erősítőm ilyet sajnos nem csinál -- egy sima sztereó darab, digitális rész nélkül. Lecserélni sem szíven, se "kedvem" nincs -- bár sokak szerint egy AV-erősítőre lenne szükségem. Ezért is vagyok gondban.
Köszönettel: MaCS
-
Mercutio_
félisten
válasz MaCS_70 #5950 üzenetére
Ha az erősítőd fogja a digitális jelfolyamot dekódolni lehet, hogy nem is hallod a különbséget a "csapnivaló" és a jobb forrás között.
CD-khez pedig lehet érdemesebb egy bevált CD-játszót keresniEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
félisten
Igen, most én is afelé hajlok -- de a médialejátszós listán nem kaptam választ a Blu-Ray-kérdésre, miért ne kérdeztem volna meg a megfelelő helyen is? Különösen, hogy van, aki szerint éppen ez kellene nekem.
Én nem ismerem ezt a területet, gondoltam megkérdem azokat, akik otthon vannak benne.MaCS
-
Warter
addikt
válasz MaCS_70 #5951 üzenetére
Szerintem MP topicban elég részletesen ki lettek vesézve a lehetőségeid. Innentől már csak rajtad múlik, hogy mit csinálsz. Hidd el, nem segít az, hogy még beírod vagy 4-5 újabb topicba. Ahogy én látom kb 2 értelmes lehetőséged van, ha tényleg számít a kezelhetőség/minőség. Vagy építesz valami pc-t régi alkatrészekből esetleg újabbakból és arról zenélsz usb transporttal vagy veszel egy squeezebox classic/duet valamelyikét használtan. Minden más vagy szarabb vagy rosszabbul kezelhető vagy sokkal drágább lesz.
-
-
félisten
válasz Csabroncka #5947 üzenetére
Az erősítőm nem felső ligás, talán alsó közepes. Akárcsak a fülem és az igényeim.
De lejjebb már nem akarok kerülni, és amikor úgy 10 éve legutóbb volt szerencsém készülékeket egymás mellett meghallgatni, megtapasztalhattam, hogy még MP3-mal is van különbség a források és az erősítők között (volt márkás és drága cucc, ami kifejezetten rosszul szólt), úgyhogy bár a léc nincs túl magasan, de azért nem akarom leverni.
-
félisten
1. Nem ANNYIRA fontos a hangminőség, máshol leírtam, hogy nincsenek magas igényeim, de nem szeretnék "csapnivaló" hangzást sem -- márpedig a kinézett Mede8er kapcsán ezzel biztattak.
2. MP3-at hallgatva is van különbség eszköz és eszköz között, én értelemszerűen ebből szeretném kihozni a legkedvezőbb lehetőséget.
3. Az MP3 mindemellett nem a végállomás, van azért pár száz CD is, ami hamarosan veszteségmentesen felköltözne a szerverre.
4. Az olcsóság határa persze mindenkinél máshol van, a 100e Ft szerintem egy kissé magas. De éppen azért érdeklődöm, hogy tisztábban lássak.
MaCS
-
blakey
titán
SD-kártyán biztosítsd a BD-Live-ot ha annyira szeretnéd.
-
sazo
tag
Sziasztok!
Végül a Panasonic DMP-BDT360EG mellett döntöttem és eddig - lekopogom - minden rendben van (bár a grafikus menü Nekem egy kicsit "csicsás, a Pioneer-é letisztultabb). Ami a kérdésem: Nagyon tetszik az előlap teljesen zárt kialakítása, viszont mindkét USB csatlakozó az előlapon található. Létezik-e olyan USB tár, ami kellően kicsi ahhoz, hogy az előlap zárva maradjon, viszont a BD-Live szolgáltatást is tudjam élvezni?
Segítségeteket köszönöm.
Z
-
Csabroncka
addikt
válasz MaCS_70 #5945 üzenetére
Gondolom a többi topicban is előkerültek az oppok!
Emészthető árkategóriában és hangailag ez van!Azt nem írtad , hogy mihez lenne - csak a saját tapasztalat és vélemény alapján, még egy középkategóriás HM rendszerbe is soknak tartom az oppo-kat, mind árban, mind hangilag egy kiegyensúlyozott középkategóriában elvész a jó hangjuk.
Nagy fába vágod ezzel a fejszét, csak akkor javaslom a részletes utánajárást, ha valóban jó kis felső ligás erőlködőd van hozzá!
"in medias res"
-
BBéci
legenda
válasz MaCS_70 #5945 üzenetére
Más topikokban akartam kérdezni, hogy miért fontos annyira a hangminőség, amikor empéhármat hallgatsz?
Egyébként az olcsó, 100000 forint alatti Blu-ray lejátszókba sem építenek audiofil minőségű DAC-ot. Ebből a szempontból alig jobb a helyzet, mint a médialejátszók esetében.
Hétvégén kipróbáltam az Arcam UDP411-et, na, az már valami![ Szerkesztve ]
-
félisten
Pár másik topic terrorizálása után most itt is bepróbálkozom, hátha...
Szóval alapvetően médialejátszóra lenne szükségem, de a lemezlejátszás sem hátrány, a médialejátszós topicban meg jól elkeserítettek a csapnivaló hangminőséggel.
Amire szükségem lenne: nem egzotikus zene-kép-film lejátszása hálózatról, elfogadható DAC (sztereó analóg hangkimenet), androidos vezérlés, telefonról album-előadó-műfaj szerinti + listás zeneválogatással.
Létezik ilyen?
-
BBéci
legenda
-
Mercutio_
félisten
válasz tapppeeer #5939 üzenetére
Médialejátszós topic.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
tapppeeer
tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan BluRay-lejátszót (esetleg médialejátszót) ajánlani, ami gond nélkül olvassa az avi, mkv fájlokat egy 6 TB-os külső WD-vinyóról? A jelenlegi LG BP220 Bluray lejátszóm "csak" 2TB-os külső vinyót olvasott, a 4TB-ost nem ismerte fel, gondolom az NTFS-sel, vagy valami ilyesmivel lehetett gondja...Köszi előre is a válaszokat!
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
_Csaba_
senior tag
válasz Csabroncka #5931 üzenetére
Hogy érted azt? Igazából csak DVD lejátszásra használnám. Maga a hálózati funkciós rész tetszik hogy rálátnék a hálózatomra és onnan tudnám a tartalmakat lejátszani.
djnice: Ez nem használható médialejátszóként?
[ Szerkesztve ]
-
_Csaba_
senior tag
Üdv!
Én is pont ezt a típust néztem ki a napokban. [link] Samsung BD-C6500 Blu-ray Player Review
Hálózatos az tetszik benne. Wifi adaptert milyet fogad el? Illetve hol lehet hozzá kapni? Vagy nem érdemes azzal a részével foglalkozni?
Tudnátok segíteni? Illetve vannak személyes tapasztalatok ezzel a lejátszóval?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Elég ritkán rippeltem, de DVD-nél és Blu-ray-nél is régiómentesen rippelt, tehát semmi köze nem volt a gépen beállított dolgohoz és minden lejátszón lejátszható volt.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
-
dpstef
csendes tag
Teszek egy próbát. Max bukok egy írható lemezt és megírom hogy mire jutottam.
Az az érdekes hogy ha 2-es kódra van állítva az író (LG BH10LS38) akkor miért látja a DVDFab és készít belőle ISO-t. Sőt egy rövid ideig volt egy Total Media Theater-em amivel tudtam régiókódot változtatni és az le is játszotta a filmet. Most akkor a software-től vagy a hardware-től hogy mit tud lejátszani? -
dpstef
csendes tag
-
Mercutio_
félisten
Amelyik sw tudja azzal az (asszem) 5-ös (bármilyen régióban lejátszható) kód is beállítható.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
blakey
titán
OK, egyrészt nem írtad, hogy nem DVD-re kell ill. a jeni féle is DVD-re van.
-
dpstef
csendes tag
Köszönöm, de ez egyrészt DVD-re vonatkozik másrészt egy bizonyos fajta távirányítóra.
Sajnos ez sem működik.
Jenitől kérdezném hogy hogy érti ezt a PC-s DVD író dolgot?
Gondoltam hogy készítek másolatot az eredeti anyagról és így lenne 2-es vagy 0-s
kódú másolatom.
Ehhez lenne szükségem olyan bluray író software-re aminél
az íráskor meg tudom változtatni a régiókódot. -
-
blakey
titán
-
dpstef
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Panasonic DMP-BDT120-as lejátszóm.
Kérdés hogy valamilyen módon régiókód mentessé tehető-e?
Ha esetleg nem akkor keresnék egy 1-es kódú eladó lejátszót.Kösz.
-
törölt tag
válasz Csabroncka #5910 üzenetére
Talán a kettőből lehet egyet csinálni.
-
Flashget
félisten
válasz Csabroncka #5910 üzenetére
[link] svédországból hoztam 1988 karácsonyán és 10 éven át nyüstöltem semmi baja nem volt. Néha bekapcsolom a hangerőt ha állítom biza már berecseg néha ezt leszámítva minden CD lemezt lejátszik bármilyen sebességgel írtam meg és jobban szól mint az ezután kijött lejátszók. persze mp3-at nem tud.
Ez még nem kínában gyártódott.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Csabroncka
addikt
válasz #97543424 #5908 üzenetére
Nagyon sajnálatos, hogy lassan már egy évtizede a Philips nem tud kilépni az ipari hulladék kategóriából. Anyámék Philips kenyérsütője lassan 25 éve teszi a dolgát, tehát nem volt ez mindig így (és remélhetőleg nem is lesz mindig így)
Javítani nem éri meg, sehogy (nem Klepto ellen beszélek, de 100 Ft-ot sem érdemes rákölteni) -kuka. Nézz egy jó akciót akár a médiában és vegyél Pio bdp-170-est, vagy egy mede8er médialejátszót, ezek most a legjobb ár/értékű gépek a piacon.
"in medias res"
-
klepto
addikt
válasz #97543424 #5908 üzenetére
Szia!
Nekem is van egy Philips 7500-as lejátszóm, aminek meg az alaplapi része ment tönkre.
Ez annyit jelent, hogy a táp, az olvasó, a kijelző, és a távirányító tökéletes állapotban van.
Ha érdekel, jelképes 5000.-Ft-ért szívesen eladom nekedHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
törölt tag
Sziasztok! Lenne nekem egy Philips bdp 7500 mk 2-es bluray lejátszóm és úgy néz ki tönkrement a lejátszó része.Van mikor ki sem adja a lemez asztalt vagy nem tölti be a lemezen levő tartalmat.Szerelőnél volt és azt mondta hogy disc vezérlés problémája van,és már nem lehet ezen segíteni,mert nem gyártják már.Nem tudtok abban segíteni hogy lehet-e kapni hozzá alkatrészt?
-
blakey
titán
válasz interstate76 #5905 üzenetére
Külső felirat smb/nfs-en keresztül a médialejátszókon kívül a pio 140/150/450/LX55 okosított firmware segítségével érhető el, DLNA-n keresztül ott au UMS és a Plex, az utóbbi minden platformra van és samu lejátszókra is, nagyon jól kezeli és mindenhol mindent le tudsz játszani. Jelenleg nálam Plex a DLNA szerver.
-
blakey
titán
válasz interstate76 #5903 üzenetére
Ha nem kell az iso lejátszás akkor az smb kiváltására tökéletes a plex, van app a samura és mindent visz, iso kivételével, bár ha minden igaz azon is dolgoznak, már megjelenik a listában.
-
Piftuka
veterán
válasz Flashget #5899 üzenetére
"Használd a topic keresőt a Pioneer 170-re és kiad rá elég sok beírást."
Rákerestem az összes lehetséges kombinációban, elolvastam kb. 300+ hozzászólást.
A hozzászólások zömében a BDP-150-et méltatják mindazok, akik használják. A 160-ról már jóval kevesebben írnak, a 170-re rákeresve pedig mindösszes egy tucatnyi hozzászólás született, azok is kérdések.
Mindezeken túl a hozzáértő(nek tűnő) fórumtagok minden kérdezőnek a Pioneer-t (~2 évre visszamenőleg a Panasonic-ot) ajánlják, djnice fórumtársunk pedig "hadjáratszerű" kampányba kezdett a Pioneer ellen a hangja miatt.
Kihagytam valamit?
"Úgy tűnik a Pio 150 volt a legjobb kiadás ebben az árszegmensben a 160 már nem volt olyan jó a 170-ben pedig butítottak bizonyos funkciókon (elvették) a 150-hez képest."
Sehol nem látom a felsorolását azoknak a funkcióknak, amelyekben lebutították a 170-est. Milyen tulajdonságokról van szó?
"Pontosan ilyen nevűt High Speed kábelt..ez a neve a annak amit tévesen még a webshopok is 1.4 HDMI kábelnek írnak, ami kell 3D filmekhez."
A kérdésem igazából a márkára vonatkozott. Nem fogok 360.000 forint/méter áron kábelt vásárolni, de egy pár ezer forintot szívesen kiadok egy korrekt 1,5-2 méteres HDMI kábelre.
Például ez a kábel milyen?
És milyen, ha ezzel hasonlítom össze?A fenti kettő közül bármelyik megfelelő? Esetleg más modell ajánlott?
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest