Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 4
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Assassin's Creed Odyssey teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Február végén debütál a Yu-Gi-Oh! EARLY DAYS COLLECTION (PC, Switch)
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
flyer12
tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok és kicsit tanácstalan vagyok hogy melyiket is.... A lényeg hogy tudja az NTFS fájlrendszert usb-n keresztül, optikai kimenete legyen, tudja az mkv-t(ez gondolom már mindegyiknél alap) Nekem a 3d lejátszás nem fontos a wifi kapcsolat sem.. még talán a képminőség ami fontosabb lenne nekem.Tudtok ajánlani valami típust ami tudja ezeket így egyben? Előre is köszönöm a segítséget!flyer
-
flyer12
tag
Hosszas keresgélés után , csak ezt találtam:
Samsung BD-D5300 - esetleg valakinek véleménye?
flyer
-
flyer12
tag
Sziasztok!
Most vett a munkatársam egy LG 670-est. És sajnálattal tapasztalta hogy külső meghajtóról nem viszi a VOB(dvd formátum) és a M2Ts(bluray formátum) - nem támogatott formátumot ír ki..Ez minden LG-nél így van, az 550-es a tuti olvasta az volt előtte.. ez az újabb nem? Vagy tudtok olyan típust(3d-s) mondani ami viszi ezt is?
Köszi ha tudtok erről mondani valamit...flyer
-
flyer12
tag
válasz Pendragon911 #586 üzenetére
Ez érdekes gondolatsor.. akkor a media playerek miért tudják kezelni hddről ezeket a fájlokat? Sőt még az ISO-kat is.. Ott nem sértő? Ezt egyébként nem értem hogy veszek egy gyári lemezt azt lementem a 2TB-s hdd-mre és onnan nézem ahányszor akarom.. nem kell dugdosnom a lemezeket(nem karcolódik, sokkal kényelmesebb..) ez kit sért? Na mindegy csak szerintem ez így nem fair egyik gyártótól sem hogy egyszer volt.. és most már hol nem volt? Úgy hogy gondolom vannak olyan lejátszók amelyek gond nélkül kezelik + a media playerek...
flyer
-
flyer12
tag
Én egy [link] használok teljes megelégedéssel(ha már pana ). A médialejátszó funkciója teljesen használható számomra, pedig használtam dirtekt médiaplayereket is.. A lemezeket is szépen viszi nálam, a több éves DVD-ket pl újraírható lemezeket nem is használok már...
flyer
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest