Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
válasz mayday00 #2090 üzenetére
Sziasztok!
Köszönet a segítségért lemez ügyben.Az ajánlott helyről vettem én is a dvd-ket csak a blu ray témában még teljesen új vagyok.Még egy kérdés..tudom nem publikus de ha már filmek a BD25 formátumokba készített munkákból milyen csapatok release-i a jók?Asztali blu ray (samu 5500) amin nézni fogom illetve egy es7000 tv-n....esetleg 3D-ben kell valamire figyelni már mint a lejátszó és a tv ugye tudja az alapanyagra gondolok.
Természetesen jó priviben is a válasz ha ezt itt nem engednék?!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
mayday00
őstag
válasz Flashget #2095 üzenetére
Igaz muxolni kell s viszi...de 10000ből 1 van ami nem ilyen level 4.1
Ugyanis aki a relizt elkészíti az figyel erre, a profibbak..Profi csapatok.
A nem profik nem ismertek követhetnek el ilyen hibákat.[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
spiky03
veterán
válasz mikislim #2091 üzenetére
Ajánlom ezt a progit
MediaInfo
Ez mindent kiír a filmekről, legyen az bármilyen formátum.
Az a fontos, hogy L4.1 legyen a videó kódolása, azokat lejátsza a Pioneer.Nekem valamiért az LG-m lejátsza az L5.1 is, pedig az elején kiírja, hogy hiba lehet a lejátszásnél, de simán viszi.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
mayday00
őstag
válasz mikislim #2091 üzenetére
Sajnos pontosan nem tudom mi ez a profil, mkv kódolásánál valami..
De kb 10000ből 1 szer van ilyen, nem kezeli az asztali lejátszó.Amúgy minden további nélkül megy
Mert aki elkészíti a relizt figyel mindenre.Azt a verziót amit letöröltél, lehet valami nem hozzáértő csinálta.
Figyeld a hozzászólásokat ha valami gond van úgyis beleírják
De a továbbiakban ezt a témát pm ben folytassuk ha bármi kérdésed lenne ott segítek"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
-
mayday00
őstag
Az író nagyon jó választás, a legjobb.Nekem is ilyen van.
Mindenképpen ImgBurn programmal írd rajta a BD ket.
Jelenleg a legjobb BD25 lemez a panasonic. ennél jobb minőségben jelenleg nincs.
Ne ijedj meg attól, hogy printelhető.Nekem is ilyen lemezeim vannak.Nem maszatolódik, koszolódik..
Alkoholos filcel, rá lehet szépen írni a film nevét, majd szép kék BD tokba berakni.
20év múlva is olyan lesz a lemez mint újkorában.
Ha meg BD50lemezre lenne szükséged, akkor itt keresgélj.
[link]Lemezt innen vásárolj, a legolcsóbb, legmegbízhatóbb hely.Innen is sokan innen vásárolnak, köztük én is.Korrektek, megbízhatóak.Lehet itt BD kék tokokat is venni nem drágán, ajánlom vegyél belőle 20-30db-ot amennyire szükséged van s abba rakd a lemezeket.
Van pick pack pontos átvevés is, így 2-300ft a szállítási díj.
De minél magasabb értékben rendelsz annál olcsóbb.
S talán 7 ezer ft tól már nem emlékszek pontosan, ingyen vehető át, ami ugye nem mindegy.."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
válasz mikislim #2088 üzenetére
Még hogy nem viszi..
Nekem is ilyen készülékem van, s minden féle mkw-t visz.
1080p simán.
Pl bosszúállók (mkv) ami több mint 20giga minden további nélkül viszi.
Elég magas a bitrátája, mérete pedig.
Bátran nézz rajta bármit bármekkora mkv-t.
Csillagok háborúját meg valószínűleg azért nem viszi, mert a Formátum profil : High@L4.1
feletti, lehet 5.Nézd meg media infoval..
Pontosan melyik csillagok háborújáról van szó?"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mikislim
csendes tag
Sziasztok!
A pio bdp-150-nél olvastam, hogy csak a 720 mkv-t viszi (gyári leírás) az 1080 nem.
Van valami tapasztalatotok?
Nálam pl a csillagok háborúját nem indítja , de más látszólag 1080-ast visz. -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Olvasom a fórumon hogy írásra Pio 207 amit ajánlotok azt már meg is rendeltem és most lemez ügyben kissé tanácstalan vagyok.A pana lemezekből csak printelhetőt látok arra nem lenne szükségem, sima nincs ebből?A printelhető felülete nem koszolódik-maszatolódik el?...még soha nem vettem olyan lemezt.206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
BBéci
legenda
válasz Flashget #2084 üzenetére
Csak a Gold-tól vásároltam a Kerepesi úton. Náluk most is kapható Verbatim Crystal Azo, de 50 darabért nem éri meg 1500 forint szállítási díjat kifizetni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
én is évek óta a másik a gold volt.
rendeltem Panasonic lemezt tőlük nem volt éppen, de rendelhető volt. 1 hét múlva jelezték megérkezett a kért cucc aktuális e még a rendelés és nem a megemelt áron kaptam, hanem a rendeléskor érvényes áron.
45Ft-ot kellett fizetnem ppp pontban szállításért. legkorrektebb bolt jelenleg a piacon.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
-
mayday00
őstag
válasz SimonYana #2080 üzenetére
Én is már régóta.
Árban, minőségeben a legjobbak.
megbízhatóak, precízek.
Van pick pack pontos átvevés,ami máshol nem nagyon van.
Pár 100ft így a költség,de minél többet rendelsz annál olcsóbb.
Pl 5000ft os rendelésnél, 200ft a szállítási díj,8ezernél semmi szinte, s így tovább."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
yps12
csendes tag
válasz Csabroncka #2069 üzenetére
Popim van, szeretem.
Volt 2 db 1TB hdd-m, ezek beteltek, törölni kellett róluk már a zenés videókból és a lossless audióból is, amiket fixen terveztem rajtuk tárolni.
Szert tettem nem olyan rég egy LG NAS-ra amiben van bluray író. Ezért játszok a lemezesdivel, mert így már van rá lehetőségem. Meg hát hiába van a NAS-on minden, nem bízok annyira az LG-ben, amire okot is ad a kicsike. A képeimet a hétvégén mentettem (2000-2012.06.) 4 db 25GB lemezen elfért.Egy jó lejátszót keresek csak, ami tudja a lemezről való lejátszást nem csak BD és DVD formátumokból.
-
mayday00
őstag
Már hogyne lenne olcsóbb..
Érintetlen BD50 et leszedem, 1200ft ért van eredeti Japán BD50 kiírom rá s ennyi..
Mennyi is a eredeti gyári lemez?7-8 ezer?
Ugyan azt a minőséget írom rá ,egy 1200ft os lemezre."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
BBéci
legenda
válasz mayday00 #2070 üzenetére
Erre mondják: szarva közt a tőgyét.
Azt méricskélem, hozzád hány méteres nekifutás kell?Én is gyűjtöm a filmeket, de nem írt BD-ken. Pláne mkv-kat. Annak szerintem semmi értelme, előnye, haszna. Vagy megveszem az eredetit, vagy merevlemezen hagyom. Számolj utána, semmivel nem olcsóbb a BD-re pörkölés. Tehát mi benne az okosság?
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Csabroncka
addikt
Mkv nézegetésre felesleges BD lejátszó, akkor inkább egy kicsi DUNE. Válasszatok optimálisan és ne menjetek bele olyan választásokba, ami nem kifizetődő. Értem ezt úgy, hogy a kis DUNE felskálázó képessége és a megjelenítése irigylésre méltó! Nem tudom, hogy egy 25 ezer forint alatti lejátszó mire képes, de lehet a kis DUNE kenterbe vágja!
BD lejátszóra pedig tényleg akkor érdemes beruházni, ha megvan hozzá a megfelelő megjelenítő és hangrendszer. Ha nincs akkor felesleges pénzkidobás az egész!
megj: Egy tisztességes MKV megvan 25 giga erre már én is azt mondom, hogy érdemes lehet kiírni..de!
Természetesen minden a saját döntésetek, egyáltalán nem okoskodásnak írom, csupán jó tanács
"in medias res"
-
BBéci
legenda
Mások az eredeti gyári BD-ről másolják merevlemezre a filmeket, aminek én is látom értelmét: praktikus, kényelmes. De visszafelé.
-
yps12
csendes tag
válasz mayday00 #2064 üzenetére
Köszi szépen.
BBéci: Mert kitöltjük a rendelkezésre álló teret, bármennyi is legyen. Feleslegesen figyel pl. 6x StarWars BD 50 az 1 terás hdd-n, fél évente veszem elő a gyerekek miatt. Letörölni meg durva lenne, az nem olyan, hogy ha kell, kikölcsönzöm.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Pio tudja a 4mkv egy lemezen kezelést.
De miért ne tudná?
Ha van 10db, 1gb-os Mkv,m s lemezre írom, simán lejátssza a lejátszó.
megjelenik a menüben mind a 10db, kiválasztod a megfelelőt, s nézed."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
yps12
csendes tag
Pana bdp80-on nem működik sajnos, ezért vagyok kíváncsi, hogy a Pio tudja-e a 4 mkv egy lemezen (BD) felállást kezelni.
Flashget: tegnap próbáltam a tsmuxert, nekem mindig valamilyen hibával állt meg (egyszer felirat hibával, majd amikor azt nem kértem bele, akkor meg más miatt). Lehet, hogy az mkv-immel van gond, még majd kísérletezek tovább. Ez a megoldás lenne most a Panámhoz jó, akkor nem kellene új lejátszót vennem.
Köszi srácok
-
yps12
csendes tag
Ha egy 25 gb lemezre csak rámásolok 4 db 5gb mkv-t, fog működni (mint egy pendrive), vagy még valamit kell vele mókolni. Nem szeretnék nagyon kovertálgatni, mert így kapom ezeket az állományokat.
De ha van olyan egyszerűen használhato progi, ami beleteszi a bluray struktúrába a filmet, az is tök jó. (2-3 napja olvasgatok a témában, de sajnos nem vagyok előrébb egyelőre.) -
jeni
félisten
válasz gulyasa #2057 üzenetére
Mikor bent voltam SSD-t venni a múlt hétfői napon akkor láttam ott kirakva.
Nem írnám ha nem láttam volna! Csak azért maradt a fejemben mert ilyet vettem az év elején és akkor 20000 Ft volt a Vaterán bontatlanul.
Amúgy amelyeket bejelöltél egy boltot sem ismerek onnan. Amolyan Lutri boltok azok.
Talán itt mert 3 darab van abból 2 bontott, és egy meg csomagolás nélküli.[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz MittuDomain_ #2056 üzenetére
Mert náluk nem kapható.
Amúgy más helyeken van belőle: árgép listaSamsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
mayday00
őstag
válasz MittuDomain_ #2052 üzenetére
Kicsit gyűjtögess még, ne vedd meg a legolcsóbb noname lejátszót.
18-k -t sokallasz egy BD lejátszóért?
Akkor neked elég egy sima DVD lejátszó is.
Ugyanis 18k alatt csak az van..Vagy max használt ..Panák, már 25k tól vannak pl-"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
yps12
csendes tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy a PBD150 le tudja játszani Bluray lemezről is az mkv-t?
Köszi.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Bedobtam a kérdést a DVD-lejátszó topicba is, de itt talán több az élet.
Olcsó megoldás kéne kariajinak, és a egy korrekt BR/DVD-játékos beszerzése a cél.
Elvárásaim a HDMI-vel való összekötés lehetősége és az USB-bemenet, amiről lejátszik filmet is, ha felirat van, azt is kezeli. Nincs márka megkötés, jöhet minden noname, ha megüt egy minőségi szintet.Köszönöm a segítségeteket előre is.
Most az LG BD350-el szemezek nagyon, 18körül lehet kapni, de sokallom picit. Low-cost megoldások érdekelnek. Ajándék lesz, de azért jövőbiztosat szeretnék. 3D nem igazán érdekel, a fenti modell is 2009es...
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
SimonYana
addikt
Fentebb említettem , hogy mielőtt visszavittem , ide hoztam egy alsó kategóriás Panát és azzal nem szaggatott. Tehát lehet nem tökéletes a film sem , de a Pana hibátlanul lejátszotta. Ezek után vittem vissza a PIO-t és vadászok egy jó kis Panára. Lehet rászánok (BDT220 +10-et) és a BDT320-at veszem.
amúgy ha szaggat a kép a lejátszón,azt lehet érvényesíteni garanciában?
Nem garit , hanem a 3 napot használtam ki. Szerintem nem tudod érvényesíteni , mert írott lemezre nem vállalják. Ha gyárival megy akkor IJ.
Használd gyárival! Ez lesz a válasz!® SimonYana ®
-
jeni
félisten
válasz SimonYana #2047 üzenetére
Nem mkv-zok. Ja és ha a Panasonicban nem szaggat akkor miért szaggat a Pioneerban?
a fenti írásod az hiteles,próbáltad valakinél?vagy már le is cserélted a lejátszót?
az lesz a gáz ha kicseréled egy Panasonic-ra és arra is szaggatni fog a 3D-s filmed.
amúgy ha szaggat a kép a lejátszón,azt lehet érvényesíteni garanciában?
[ Szerkesztve ]
-
SimonYana
addikt
válasz Flashget #2045 üzenetére
Most Maxelra írtam , de a jövőben Panasonic lesz , mert a verba rosszabb mint a maxel.
Nem mkv-zok. Ja és ha a Panasonicban nem szaggat akkor miért szaggat a Pioneerban?
Lehet Én vagyok a fasz , de nem akartam kifutni a 3 napból így nem kockáztatok meg 40 rongyot a kísérletezéssel , ha olyat is vehetek amivel minden OK. Ja .. nem írtam csak 2×-en.® SimonYana ®
-
-
laccy88
senior tag
üdv! a kérdésem ide is való meg nem is
Tehát meg tudjátok mondani, PC-n win7 x64-en mivel tudok lejátszani olyan bluray (virtuális) lemezt, ami "dts hd ma" ha jól értelmeztem, ez valami audió kódolás. De se powerdvd 12 se vlc nem játsza le -
BBéci
legenda
válasz mayday00 #2038 üzenetére
"3 napon belül visszaviheted,jogod van hozzá törvényileg"
A boltnak pedig joga van törvényileg elhajtani, ha nincs hibája a készüléknek. Az nem indok, hogy mellényúltál. Olvasd el a jogszabályt, amire hivatkozol!
-
mayday00
őstag
válasz SimonYana #2036 üzenetére
Nálam semmi se szaggat,minden simán megy-Bár én 3d-t még sose néztem rajta,de a többi,mkv,Bd,avi minden simán megy.Lehet nem a készülékben van a hiba.
3 napon belül visszaviheted,jogod van hozzá törvényileg.Mond azt tévedésből rosszat vettél pl.vagy hasonló.s simán kicserélik,vagy le lehet vásárolni a árát.Én anno dvd írót vittem vissza 3napon belül,satas volt s kiderült szar a gépemben a sata vezérlő vagy mi s nem lehetett vele írni.Levásárolhattam vettem egy ide-set.
Mond azt nem jó rajta a kimenet,vagy másik valami kellene mellé.Gond nem lesz.Csak mindent vissza kell rakni bele a utolsó celofánt is mindent s így visszavinni."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
válasz SimonYana #2033 üzenetére
pioban a kezdeti konfigurációnál,(lejátszó menűje)Ott HDMI,majd HDMI 1080p 24hz
Ki vagy be van kapcsolva?24hz-n lehet akadás ez velejárója.24képkocka/m
Ha kikapcsolod 60hz-n megy a készülék az sokkal jobb.24hz-n nálam is néha akadt,ha kikapcsoltam simán ment,tökéletes fullos a kép.Van akinél a szeme,nem folyamatosnak érzékeli a 24képkocka/s et.Hanem kicsit szakadva.[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
válasz xxxxcia #2029 üzenetére
Mivel full HD Samsung TV-t vett a faterom akkor így kézenfekvő volt egy Blu-Ray lejátszó ami alapból tudta a MKV kezelését,magyar menüs volt,ez meg a BD-650-s volt de ezt még 18000 Ft hirdetik a Móricz Zsigmond téri Edigital boltban ha jól emlékszem.
Még a Vaterán vettem 20000 Ft-ért bontatlanul. Ugyan ezt még olcsóbban megkapod.itt még olcsóbb,igaz WIFI-t és 3D-t nem tud.
[ Szerkesztve ]
-
xxxxcia
csendes tag
-
xxxxcia
csendes tag
válasz Murphistic #2021 üzenetére
Szia!
Köszi az infót!
-
SimonYana
addikt
Üdv!
Vettem egy Pioneer-t (BDP-150-k) , kiírtam egy 3D-s filmet és szaggat. A Pioneerben lesz a hiba vagy másban keressem?
Köszönöm a segítséget!® SimonYana ®
-
jeni
félisten
válasz junior11 #2023 üzenetére
Majdnem megvettem azt a LG lejátszót,de végül LG Blu-Ray lett picit több tudással.
Tényleg létezett és kapható még valahol.[ Szerkesztve ]
-
Murphistic
aktív tag
válasz xxxxcia #2009 üzenetére
Szia!
Én is még csak válogatok a BD-lejátszók közül. Ami eddig szimpatikus az a Sony BDP-S185. Ez is alsó kategóriás lejátszó, belefér a 20e Ft-os összegkeretbe és ami fontos, hogy van rajta analóg videó- és hangkimenet. A mostani új szériás belépőkategóriás BD-lejátszókon már csak HDMI-t láttam.
Ami ellene szól, hogy több helyen is panaszkodtak egy hibára, hogy egy idő után nem olvassa a lemezeket, de valakiknél viszonylag jól működik.
Viszont én is ott tartok, hogy akkor kell BD-lejátszót venni, ha van rá pénzem, addig meg őrizgetem azt a pár BD-lemezt, ami már megvan.
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
BBéci
legenda
válasz mayday00 #2015 üzenetére
Az nagyszerű!
Szerintem a mellé tett felirat az általános, azt kell tudni kezelni. Illetve azt sem, mert a BD-játszók elsődleges funkciója az optikai adathordozókkal kapcsolatos, minden egyéb csak sallang, amit nem szabad tőlük számonkérni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
xxxxcia
csendes tag
válasz Csabroncka #2014 üzenetére
Számítottam erre a megjelenítős kérdésre. Sajnos a TV csere most nem aktuális, majd egyszer Full HD-s lesz, de addig is néhány mkv-t megnéznék, csak ennyi az oka a BD lejátszó beszerzésnek.
DVD lejátszóból milyet ajánlasz?
A párom nem fogadta el a javaslatot
-
Csabroncka
addikt
Az általad említett lejátszók is a középkategória, annak is az alsó szegmensébe tartoznak!
Abból az árból, amit említesz 4 BD lemezt lehet venni, nem többet. Tehát ha ennyit szánsz rá inkább ne vegyél, vagy használtan szerezz be egy tisztességes DVD lejátszót.
Egyáltalán milyen megjelenítőhöz kellene? HD ready megjelenítőig tökéletes a DVD lejátszó, nem is beszélve a méretről.Szóval ha ránk hallgatsz, akkor ennyiből inkább elmész 5 jó csajjal az IMAX-be (de sörözhetsz is, vagy vehetsz kéthavi BKV bérletet)
"in medias res"
-
BBéci
legenda
válasz mayday00 #2011 üzenetére
"belső feliratokat nem kezelte csak a külsőt ha a file mellett van azonos néven"
Ez a normális, mindegyik BD-játszó csak erre képes. Ha jól tudom.
-
mayday00
őstag
samsungot nem legalábbis ami nekem volt azt nem.
Típusára már nem emlékszek de kérésre utána nézek.
hangos nagyon ahogy kinyílik a tálca,becsukódik..mkv kat nehezen kezelte,nehezen olvasta be,rohadt lassan tekert bele..mkv ban belső feliratokat nem kezelte csak a külsőt ha a file mellett van azonos néven..volt más hibája is de nagyon már nem emlékszem rá.
2 hét múlva eladtam buktam rajta 6000ezret de nem érdekelt megvettem a Pioneer BDP-150,na ezt már nem adom elmechanika szép halk,kezel mindent szépen,mkv kat is,külső belső felirat..sorolhatnám."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
xxxxcia
csendes tag
Sziasztok,
Értem, hogy ha nem alsó kategóriás BD lejátszó kell, akkor Pio BDP-150 vagy Pana BDT-220.
Az olcsóbb (17.000-25.000) kategóriából mit ajánlotok?
Üdv!
-
mayday00
őstag
YCbCr 4:2:2 legyen a színtér.
Ha teljes rgb-n volt akkor tényleg sötét lehetett a kép
Videó módnál meg ne cinemán legyen.Nálam customon (egyedi)-n van.ott a kontraszton,meg a élességen plussz 2 öt raktam rá,s a CTI is 2 ön van.De sokat kell játszani mire a megfelelő neked legjobban tetsző beállítást megtalálod,ahol neked legjobb a kép.De a standard beállítás is tökéletes képet ad,nagyon szépet.
Pl ha a samu tévém belső lejátszóján nézek valamit,akkor a fekete tónust(speciális beállítás)ki kell kapcsolnom,vagy sötétre rakni max,mert ha lejjebb rakom sötétebb a kép kelleténél.
De pl ha a pion nézem ugyan azt,itt a sötét tónus sötéten,vagy még sötétebben van--
Evvel arra akarok kilyukadni,hogy készüléket a tévéhez kell hangolni.
Nem mindig jó az a beállítás a pio hoz ami a tv belső lejátszójánál is van.Más a kép.
Játszani kell vele s idővel maximumot ki lehet hozni.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Üdv
Akit èrdekel egy Pio 150-s lejátszó eladnám.Mediamarkt vàsàrlàsú. Kb masfel hónapja vehettem
HTPC èpìtèsbe vágnèk inkàbb. -
nuke7
veterán
oh, na.
pio-n kikapcsoltam mindent (nem cinema és nem is normal mod, hanem custom... vmi miatt a contrast talán - na mind1 - valamelyik beállítás a pio-n alapbol 3ason volt. ezt levettem 0-ra és a színtér ez hosszu a számmal a végén és már jó is )https://youtube.com/user/nuke7
-
jeni
félisten
válasz Csabroncka #2000 üzenetére
természetesen igaz egy Sony CDP-XA50ES esetében ami klasszikus darab.
média alapján sajnos a csúcs DVD és a BD esetén már nem olyan jó a helyzet
az aprón is találni anno 400000 Ft DVD lejátszót ami most 30-50000 Ft között kelnek el,mert már az alap DIVX sem tudják lejátszani.
A csoró magyar meg másoltakat tesz be 90% a lejátszókba.[ Szerkesztve ]
-
SimonYana
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest