Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz xxxxcia #2009 üzenetére
Szia!
Én is még csak válogatok a BD-lejátszók közül. Ami eddig szimpatikus az a Sony BDP-S185. Ez is alsó kategóriás lejátszó, belefér a 20e Ft-os összegkeretbe és ami fontos, hogy van rajta analóg videó- és hangkimenet. A mostani új szériás belépőkategóriás BD-lejátszókon már csak HDMI-t láttam.
Ami ellene szól, hogy több helyen is panaszkodtak egy hibára, hogy egy idő után nem olvassa a lemezeket, de valakiknél viszonylag jól működik.
Viszont én is ott tartok, hogy akkor kell BD-lejátszót venni, ha van rá pénzem, addig meg őrizgetem azt a pár BD-lemezt, ami már megvan.
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
Csabroncka
addikt
Az általad említett lejátszók is a középkategória, annak is az alsó szegmensébe tartoznak!
Abból az árból, amit említesz 4 BD lemezt lehet venni, nem többet. Tehát ha ennyit szánsz rá inkább ne vegyél, vagy használtan szerezz be egy tisztességes DVD lejátszót.
Egyáltalán milyen megjelenítőhöz kellene? HD ready megjelenítőig tökéletes a DVD lejátszó, nem is beszélve a méretről.Szóval ha ránk hallgatsz, akkor ennyiből inkább elmész 5 jó csajjal az IMAX-be (de sörözhetsz is, vagy vehetsz kéthavi BKV bérletet)
"in medias res"
-
mayday00
őstag
samsungot nem legalábbis ami nekem volt azt nem.
Típusára már nem emlékszek de kérésre utána nézek.
hangos nagyon ahogy kinyílik a tálca,becsukódik..mkv kat nehezen kezelte,nehezen olvasta be,rohadt lassan tekert bele..mkv ban belső feliratokat nem kezelte csak a külsőt ha a file mellett van azonos néven..volt más hibája is de nagyon már nem emlékszem rá.
2 hét múlva eladtam buktam rajta 6000ezret de nem érdekelt megvettem a Pioneer BDP-150,na ezt már nem adom elmechanika szép halk,kezel mindent szépen,mkv kat is,külső belső felirat..sorolhatnám."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VoLTE/VoWiFi
- EAFC 25
- Politika
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Robotporszívók
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest