-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
-
Flashget
félisten
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz Flashget #7289 üzenetére
Egy Toslink-S/PDIF konverterre lesz szükséged.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Flashget
félisten
Úgy alakult, hogy lesz egy samsumg H430-as soundbarom talán a jövőhéten szerdáig vagy a következő héten.
Tudom nem 500 billiót érő házimozi szett, de nem is kastélyban lakom amit megkell tölteni hanggal.
(legnagyobb gondot a hely hiány jelenti)
Pio 150 esetében van a sima analóg audió kimenet és a digitális audio koax tehát nem az optikai.
Néztem kábelt hozzá..brutális ár különbségek vannak...vagy maradjon a HDMI kábel a tévébe és abból a BT vagy az optikai kábel? Utóbbiból melyik a jó?
Azért szeretném összekötni közvetlen a Piot majd a samuval mert zenéhez nem kell a tévé ha a lemezről játszanék leRealme GT Master Edition
-
gduck
addikt
Sziasztok!
Van valakinek LG BP450 vagy LG BP640? Olyan lejátszót szeretnél venni, amivel egy zyxel NSA310-ről tudnék lejátszani videókat. A leírás számomra sajnos elég "zagyva", mert okostelefontól kezdve minden szerepel benne. Ráadásul ilyen szöveg is: "A videóklip feliratozási fájljait csak arról a DLNA médiaszerverről lehet lejátszani, amelyet a honlapról letöltött SmartShare PC-szoftver hozott létre."
Szóval lehet ezek nem is rendelkeznek rendes DLNA támogatással?
[ Szerkesztve ]
-
yvsmad
őstag
válasz pomo-sapiens #7285 üzenetére
Az is jó gép volt. Utána már a spórolás rátette a kezét a többi BD lejátszóra is.
-
yvsmad
őstag
válasz pomo-sapiens #7280 üzenetére
Tudom már, a 370 volt az első nagyágyú, amit még "koppitottak" is (JVC v. Toshiba talán?), a 390 csak utána jött. De mind a kettő még minőségi cucc volt, fényévekkel az 550, 650, stb. előtt.
[ Szerkesztve ]
-
yvsmad
őstag
válasz pomo-sapiens #7280 üzenetére
Igazad van, valamivel kevertem.
-
gyeniko
őstag
válasz pomo-sapiens #7273 üzenetére
Ez nem lehetséges: ebben a topikban ismétlődően azt olvastam, hogy az LG egy "ipari hulladék" és szükségszerűen elromlik a garanciális időn belül, de ha - valamilyen csoda, vagy "csalás" folytán - mégsem, akkor a garancia idő lejártát követő napon végérvényesen "meghal".
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
djnice
veterán
válasz pomo-sapiens #7276 üzenetére
Lehet hogy csak nekünk nem volt szerencsénk nem tudom, lehet egy széria volt hibás mert nekem a mechanika is hangos volt, másnak meg nem.
-
djnice
veterán
A BDP-150-ben nagyon gyenge az olvasó, én is szívtam vele rendesen, végül eladtam
-
yvsmad
őstag
Vagy csak máshol volt tárolva.
-
yvsmad
őstag
válasz pomo-sapiens #7271 üzenetére
Poros olvasófej esetleg? Néha nem árt egy tisztítás.
-
pomo-sapiens
csendes tag
-
Kanda
újonc
Sziasztok.
Azokkal a paraméterekkel amit írtam elözöleg nem tudnátok ajánlani pár BD lejátszót,??
Meg esetleg még pár tv-t?
Hogy tudjak választani közülök majd
Előre is Köszi. -
yvsmad
őstag
válasz pomo-sapiens #7267 üzenetére
Mit játszol le vele? Gyári BD-lemez, írott BD, gyári DVD, írott DVD (DL), fájl HDD-ről, stream LAN kábelen keresztül, stream Wi-Fi-n keresztül, stb? Milyen formátum, milyen bitráta, stb?
[ Szerkesztve ]
-
pomo-sapiens
csendes tag
Pioneer BDP-150-esem pár hónapig mellőzve volt.Most hadra akartam fogni.Eleinte kb. negyed óránként megakad egy-két másodpercre (mint anno a dvd-k rétegváltáskor),a 3. film lejátszásakor viszont teljesen megfagyott.Fw. frissítés megtörtént,nem oldotta meg.(A garanciajegyért feltúrtam a lakást,egyelőre nem találom.Így azt sem tudom van e még gari rá)Járt már hasonlóan valaki?
-
Kanda
újonc
Értem.
Akkor szóval a BD lejátszóval nem lesz gond csak a TV-vel.
Akkor tudnátok mondani 100 és 130 ezer Ft között olyan tv-ét ami ezeket az igényeket megközeliti egy picit.
És milyen BD lejátszót ajánlanátok nekem azokkal a paraméterekkel? -
yvsmad
őstag
Az a helyzet, hogy amit a BD lejátszóról írtál, azt szinte mindegyik mai készülék tudja, viszont a tévé kiváló képe nehezebb kérdés lesz. Ugyanis ha bármelyik tévének annyira kiváló lenne a képe, akkor nem lenne minden márkából tucatnyi típus egy méreten belül is. Árban és minőségben a tévé lesz a meghatározó, azzal kezdd a keresést szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Kanda
újonc
Sziasztok:!
Segítségre lenne szükségem
Tv-t és BD lejátszót sztnék venni.Előre leszögezzem Gyári dvd és BD filmek nézésére elsösorban,másodsorban feliratos avi és mkv filmek nézésre.
Tv-nél nincsenek akkora nagy igényeim az a lényeg hogy kiváló képminőséget hozzon de az kiváló legyen.102 és 106 cm között Full HD.
BD lejátszónál arra törekednék hogy a gyári dvd és bd filmjeimet minden gond nélkül lejátsza,másodsorban különbözö feliratos filmeket is kezelje.
Amihez később egy LOGITECH Z906 házimozi rendszert párositanék ez már biztos.
Szóval összefoglalva Kíváló kristálytiszta képminőség minden hiba nélkül, tökéletes lejátszás minden gyári filmet játszon le probléma nélkül kiválóan hibamentesen minden zavaró jelenség nélkül.LOGITECH Z906-al kompatbilsek legyenek a készülékek..
Lehet egyszerre kicsit sok és tömör.Ezért elnézést kérek.
Az összeg 180 ezer Ft Tv-re és BD-re amit rá szánék. -
Rivaul
addikt
Anyóséké. Még a tv mellé kapták egy éve. Én nem élek ilyesmikkel. Van egy gépem külön a tv-hez
Akkor marad náluk szobadíszként. Köszi az elkeserítéseket
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
yvsmad
őstag
Még ha nem is kapcsolna ki és el tudna indítani egy lemezt, akkor sem lenne sok köszönet benne.
Nálam 4 olyan hibát produkált, amiből 1 is elég lett volna ahhoz, hogy visszaküldjem.
-A képe borzasztóan zajos volt. Zajcsökkentővel csak mosottabb lett a kép, de azzal sem lett élvezhető.
-MKV lemez lejátszásánál 1 percen belül lefagyott úgy, hogy konnektorból kellett kihúzni, semmi másra nem reagált. Több lemezzel is próbáltam, mindig ugyanakkor, ugyanúgy fagyhalált szenvedett.
-HDMI kézfogás hiba Samsung tévével. BD lemeznél max. 2 percen belül a képernyő alsó 1/3-án zajcsíkok jelentek meg, a zaj mértéke folyamatosan nőtt, amíg el nem takarta az alatta lévő képet.
-HDMI kézfogás hiba Yamaha erősítővel, HDMI kimeneten keresztül nem felismerhető jelet küldött, az erősítő kijelzőjén felváltva villogott két jeltípus neve, inkább kikapcsoltam, mert az erősítőtől nem kívántam megválni, menjen inkább az LG.
Szóval kár egy fillért is rákölteni, mert sosem lesz belőle normális lejátszó.[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
addikt
Ne akarj őszinte választ tőlem!
Inkább ittad volna el azt a pénzt, vagy mentél volna belőle vacsorázni a pároddal.
megj: nehogy neki állj megjavíttatni!
Ha normális modell kell, bátran kérj tanácsot, itt azért már jó pár embernek van több gyártó több modelljével elég sok tapasztalata!
"in medias res"
-
Rivaul
addikt
Ez nem kifejezetten az a válasz amire számítottam de ám legyen. Mivel több mint egy éve meg van így nem tudják már visszavinni. Csak most használták volna hirtelen, de eredménytelenül.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
johnywalker
őstag
LG-re sokan ezt mondják bármely termékkategóriában, nem alaptalanul...
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Van családba egy LG BD550 Blu-ray lejátszó. Még egyszer nem volt használva. Konnektorba bedugva és a tv-re rákötve. Bekapcsolják, kiírja hogy hello aztán kikapcsol, írja hogy off. 2-5-10 perc múlva változó időközönként ezt eljátssza magától. Mi lehet a baj?Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
BBéci
legenda
válasz Piftuka #7250 üzenetére
Másfélszeres gyorsítást régen, merevlemezes DVD-játszóval használtam. Nem érzem szükségét, a négyszeres számomra sokkal jobbnak tűnik.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Piftuka
veterán
válasz Piftuka #7218 üzenetére
Srácok, a 2. és 3. kérdésemre egyikőtök sem tudja a választ?
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
-
CheGhost
aktív tag
-
blakey
titán
válasz CheGhost #7245 üzenetére
A 370/371-es pana viszonylag új, pio-ból várható, de ajánlom a panát, nekem most 371-es van és jó, 1 dolog nem működik, mégpedig a nem eredeti 24p-s anyagokat 60Hz-en játssza le, az eredetivel nincs gond, de 60Hz-en is egész jól dolgozik, nem zavaró, ráadásul van SMB elérés is a DLNA mellett, képminősége nagyon jó.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
CheGhost
aktív tag
Sziasztok!
Régebben egy ideig követtem a topikot, de már több hónapja nem.
Meg tudjátok mondani, melyek az ajánlott játékosok? Utoljára, ahogy emlékszem a Panasonic 360 és a Pioneer 170 voltak ezek. A Panából már látom, hogy eggyel újabb van, a 370. Esetleg várható mostanában újabb készülék, generációváltás?
Használni elsősorban eredeti lemezek lejátszására használnám, médialejátszásra mást használok.
Köszönöm előre is!*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***
-
Flyte33
tag
Hello.Lenne egy kerdesem,hogy az LG BP630 nak talcas vagy mechanika ahol be kell tenni a lemezt?
-
blakey
titán
Azért volt egyértelmű, mert nincs más amit esetleg "PIP"elhetne csak a két HDMI.
Amúgy tök értelmetlen dolog és nincs benne logika, vagy ha van akkor is értelmetlen.BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Nem tudom mire számítottál, nekem egyértelmű volt, hogy ezt jelenti.
Ahogy korábban írtam, semmi különbség a bdt370/371-es és a bdt460/465-ös között, egy-két részlettől eltekíntve.BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
PIP nincs, cserébe van Netflix. PIP helyén Status van, Status helyén Pop-up és a Pop-up helyén Netflix. [link]
Szerintem érthető amit leírtam, minden más ua.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Ua., mint a 370 csak + SD, 2 HDMI ill. oldalt is fém, 370/371 meg fényes, ennyi a különbség.
-
blakey
titán
A kisebbik alatt pl. a 370-esre gondoltam
Panashopnál 2 év a gari, pán eu is annyi?BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Tudom, ezért kérdeztem. A "kisebbik" modell nem lett volna elég, hazai garanciával?
-
yvsmad
őstag
Korábban már írtam, hogy keresek egy BD lejátszót a hálóba, ami szóba jött még, az az LG 640, a Sony 6500 vagy valamelyik Pana. Az LG-ben nincs nagy bizodalmam, miután pár éve egy BD játékosukkal 2 napig sem bírtam együtt élni. A Sony készülékei bénán néznek ki, kicsik és/vagy hülye alakúak, a spórolás látszik rajtuk. A végén tehát egy Pana lett, amivel az új Pana tévét fogom etetni, remélem jól kijönnek egymással. Előtte egy LG DVD+VHS kombó volt, amit meghirdettem és épp ma ütötték le a Vaterán. Már össze is csomagoltam, úgyhogy ott áll a tévé alatt egy nagy üres hely, ki kell tömnöm valamivel.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Mi az oka?
Én tpvábbra is szeretem a 371-est, egyelőre elégedett vagyok vele.[ Szerkesztve ]
-
johnywalker
őstag
Lehetséges formattálási ok is.Nem tudom az usb-s forrás milyen volt.Az NTFS formátum valószínűleg jobban beolvasható Fat32-nél, de még ekkora méretben nem próbáltam.
-
Csabroncka
addikt
Már ha érdekel használt, ami mit sem von le az értékéből!
"in medias res"
-
whited
addikt
válasz Flashget #7220 üzenetére
Szia, mint kiderült, igazad van
A smart nekem nem elsődleges szempont.
A filmeket kizárólag lemezről játszanám.
3D abszolút nem fontos ( személy szerint engem hidegen hagy )Keretem: 50k
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Flashget
félisten
pl. arra, hogy br lejátszó nem létezik.
BD már igen.1. milyen filmeket akarsz nézni rajta? Kell a 3D vagy sem? sok HDD-s filmed van, mert akkor lehet jobban jársz egy multiplayerrel?
2. USB milyen fájlformátumokat kezel.
3. DLNA-ban felirat kezelése milyen
4. számít vagy sem a smart dolog?
5. milyen kimenetek vannak rajta, milyen csatlakozások.de biztos van még sok minden majd a többiek kiegészítik.
ja és fontos dolog..mekkora kereted van rá?
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
whited
addikt
Sziasztok
Ha br lejátszót szeretnék venni akkor mire kell figyelni vásárlásnál, milyen jellemzőkre?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Piftuka
veterán
válasz Csabroncka #7076 üzenetére
"A felbontás jó, viszont képzaj van a BD-n. Nálam ezt szerintem mások jobban tudják miért, mert magán a filmen van - amolyan mozis hatás - mintha "analóg" szalagon lenne a film[..]"
Igen, nagy valószínűséggel ugyanarról a jelenségről beszélünk. Azért gondoltam, hogy a felbontásban kell keresni a probléma forrását, mert úgy tekintettem rá, mint a számítógépes grafika esetében.
Köszönöm mindannyiótoknak a választ!
A 2. és 3. kérdésemre is tudjátok a választ? Nagyon érdekel, hogy az ismertetett jelenségeket mi okozza!?
"Aquila non captat muscas."
-
blakey
titán
Kipróbálom ha otthon leszek, de nekem elég a FLAC. A DSD-t is ki fogom próbálni, mert tudja.
[ Szerkesztve ]
-
-
yvsmad
őstag
válasz johnywalker #7211 üzenetére
A Pana nem gyárt SACD-t. Korábban próbálkozott DVD-Audioval, de már arról is letett.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Jó eszközzel minimálisra csökkenthető, hidd el, én is tudom mit kell nézni, de jól csinálja és a tv minimális IFC-je is jól dolgozik, eredmény nagyon jó.
-
blakey
titán
válasz Vikthor #7206 üzenetére
Jó lejátszó. A 370-es szinte mindent visz, a 24p lejátszása 60 Hz-en is nagyon szépen meg van oldva, nagyon kell figyelni, hogy feltűnjön a 24p hiánya, egyelőre nagyon megszerettem. Jelen pillanatban a pio elé helyezem.
-
blakey
titán
válasz Flashget #7200 üzenetére
Nagyon is gyártanak, már le vagy maradva. Tavalyi és idei modellek már nagyon ott vannak minden szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest