Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
lemezpörgetés leállítása stop állapotban
Miért? Nem állítja le? Nálam 2 perc után leáll.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Minden bemeneten világosabbá vált a kép, valami zavar volt, ezt a másik lejátszó bekötése után vettem észre, már tv hibára gondoltam, de végül nem az volt. 4 hónapig pihent a lejátszó, azóta jött 2 frissítés rá, hogy az javította-e vagy az új erősítő, nem tudom, de ma nem láttam semmilyen világosabb részt, most jó volt a kép. Kiváncsi vagyok, hogy miként tudok vele élni. Leginkább a 24p hiányát próbálom ki, hogy mennyire zavar vagy sem, de IFC közép állásban hibátlan.
Itt tudod megnézni, hogy milyen frissítések voltak ill. mit javítottak.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
djnice
veterán
A kézikamerák az USA-ban mind 60i-sek voltak (kezdve az analóggal, a minidv-n és digital8-on át a HDV-vel folytatva), sőt még ma sem ritka, csak a drágábbak tudják a 60p-t. Továbbá a koncerfelvételek is 60i-sek, ehhez mind 60 Hz (59.94) kell. Amúgy is jó választás a 23.976-hoz mert 2:3 pulldown-al könnyedén átalakítják 29.97 fps-re. 50 Hz-nél meg gyorsítják 25 fps-re, így folyamatos képet kapunk.
-
blakey
titán
Samsung, LG BD lejátszói és még egy két gyártó termékei kadenciahelyesek, nem általános, hogy mindegyik lejátszó 60 Hz-en tolja a 24p-t. Egyébként szándékos a gyártók részéről.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Plexicushio
senior tag
mert a HD hangok csak a HDMI-n mennek ki, semmi máson.
Hát ez így tuti nem igaz.
Ráadásul a koaxnak minimális a támogatottsága, az újabb tévéken, soundbarokon sincs ilyen csatlakozó, csak HDMI és optikai.
Akkor az a soundbar olyan is, a jitteres optikaival elmehet a búsba
[ Szerkesztve ]
-
Plexicushio
senior tag
Pl. egy CA Minx XI-hez. Az csak 96/24. Vagy egyéb DAC+sztereó erősítő párosításhoz. Egy ilyen setup nekem elegendő lesz (egy pár hangfal ill. egy aktív mélynyomó).
Igen, de még egy HDMI közbeiktatása (-> AVR) meg köztudottan valamennyire rontja is a képet, na ha lehet alig észrevehetően.
[ Szerkesztve ]
-
Plexicushio
senior tag
Én egy fehér PIO 170-est szerettem volna, csak már hónapok óta nem kapható, sunyin hirtelen kivonták, mielőtt jött a túlárazott 180-as meg a 100-as. Aztán olvastam hogy felvásárolták őket.. Így aztán három hete 30K-ért egy S5500-as Sony-ra esett a választásom, mert mindenképpen koax kimenetet szerettem volna a jövőre nézve digitális kimenetnek, nem optikait. Ennyi pénzért szvsz. nagyon jó, de sok helyen van hogy ettől akár 15 ezerrel drágábban kapni (az adott helyen még olcsóbb is volt mint az 1500-as alapmodell ).
Egyet hiányolok: az audio downsample-t sajnos nem lehet pontos értékekkel definiálni Azt hittem ezt tudni fogja, a PIO biztosan ha jól emlékszem. Mert így pl. nem tudom, hogy egy 24 bites 192 kHz-es hangforrást mennyire butít le, ha meg nem, és a külső DAC csak 96 kHz-ig támogatja a jeleket, akkor más megoldás után kell néznem.
[ Szerkesztve ]
-
totyi67
csendes újonc
-
blakey
titán
Az utolsó a BDP-450-es volt, ezt még talán tavaly is lehetett kapni. LX-58-as és LX-88-as volt ami drágábbak voltak. Szerintem szép lassan elfelejthetjük a pioneer lejátszókat, sajnálom, mert jók voltak.
-
blakey
titán
A gugli semmit sem ad ki, mert nincs ilyen készülék, de cáfolj meg.
-
blakey
titán
Személy szerint Pioneer BDP-460-.ról és 470-ről nem hallottam, 450-es volt az utolsó, de lehet, hogy tévedek.
(#7924) Piftuka
Szerintem a Pioneer-t felejtsd el, már Onkyo színekben versenyez, szerintem nem az igazi, már a 170-es sem volt az. Panasonic háza táján nézelődj, de a Samsung J7500-asnak is jó a képminősége. Sonynak is van komolyabb lejátszója.[ Szerkesztve ]
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
gyakorlatilag megválaszoltad az összes kérdésemet, amiket még fel sem tettem...
Szóval a helyzet az, hogy Digi kábeltévéhez kerestem beltérit. Aztán az aprón ráakadtam interstate76 fórumtárs Samu BD-E8x00 játékosára. Mire egy kicsit beleástam magam a témába, sajnos eladta, azonban felmerült kérdésként az, hogy mivel hálózati lejátszó van-e lehetőség kvázi NAS-ként használni a beépített HDD-t (ahogy olvasom nem, a PC nem látja közvetlenül), illetve a rajta tárolt anyagot a készülék meghibásodása esetén le lehet-e menteni (ezek szerint ez sem egyszerű).
Innen már offtopic a további kérdéshalom, mert gondolom semmilyen játékost nem találok, ami tudja a fenti kritériumokat, pedig szimpatikus lett volna a buhera-mentesség, azaz egy kulturált kinézetű készülék, egy minőségi táv, integrált szolgáltatások, normális User Interface, stb.
Így viszont (ha jól sejtem) néznem kell egy DVB-C tuneres boxot (androidost vagy Pi2 alapút?), külső HDD-t és ráhegeszteni Kodit vagy Openelecet.
-
BBéci
legenda
Nem jó, mert a purhab pillekönnyű, ezért nem alkalmas rezgéscsillapításra. Hacsak úgy nem, hogy minden kis résbe behatolva megakadályozza a lemez és az egész futómű mozgását, kvázi lebénítva a lejátszót.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
yvsmad
őstag
Tegnap elkezdtem tesztelni az itthon BD készülékeimet zajra.
Először az tűnt fel, hogy az új Pana 465 baromi hangosan pörgeti a lemezt a film elején (ahol a kis átmérő miatt nagy fordulatszámon megy), de csak néhány lemeznél, gondolom, kiegyensúlyozatlansági probléma miatt.
Azt viszont nem fogom agyilag, hogy stop után miért kell pörgetni a lemezt max. fordulattal.Utána beraktam a Pio 450-be ugyanazt a problémás lemezt és az is hangos volt, de már nem olyan éles volt a hangja. Lehet, hogy aki szidta a Pio 160/170-et a hangos mechanika miatt, szintén kiegyensúlyozatlan lemezt fogott ki. Mondjuk én a Piora rázárom az üvegajtót és onnantól nincs gondom a zajjal.
Aztán jött a Pana BD felvevő, na az tök csendes, kis halk surrogás, de visszazárom a lehajtható előlapját, akkor még annyi sem. Mondjuk ennyi pénzért odafigyelhettek a mechanikára meg a rezgéscsillapításra, íróról lévén szó.
Utoljára az 5 éves Sony S570 jött és a problémás lemez. Ez meg berezonált a problémás lemeztől, a rezgést átadta a polcnak és az még felhangosította az egészet, de legalább nem volt olyan éles a hangja, mint az új Pana 465-nek. Rezgéscsillapító talpakkal egész elviselhető lett.
A problémásnak kikiáltott lemez egy nyomtatható TDK DVD+R DL volt, lehet, hogy a festékréteg nem egyenletes rajta. Még azon filózok, hogy lehet-e a készülékek rezgéscsillapítását és hangszigetelését belül javítani.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Nem egyformák, de a korábbi forgalmazója szerint, hangban elhanyagolható a különbség. Ajánlott számomra egy ingyenes cserét, de nem láttam értelmét elfogadni. Pofám sem volt hozzá.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Nem hallgatok zenét iTunes-ról. Pár éve, amikor újdonság volt, kipróbáltam, de a hangminőséget képtelen voltam hosszabb távon elviselni.
Az olyan szolgáltatások fogják számunkra is biztosítani a néznivalót, mint a Netflix.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Médialejátszóként csakis olyat, amelyikre rátehető CFW, mert alapból nagyon szerény képességűek. OPPO ezért is jó ötlet, de csak a 100-as széria (DAC-ja) jobb hangú - nem drámaian - mint a C 565 BEE.
Lényegi előrelépést CD-hangban az Arcam UDP411 nyújt, de az már közel félmillió Ft.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Gstyler
senior tag
Szia! Nem használok ilyen boxokat, ezért kérdezek inkább. (mégegyszer elnézést, hha nem a legjobb helyen, keresem az erre vonatkozó topicot közben...).
"Külső tároló helyről nemcsak a tv-ből felvett műsorok, hanem számtalan formátumú, akár nagy felbontású video, kép, zene lejátszható. Így a készülék médialejátszóként is használható. "
Ebben pl.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Az az igazság, hogy mióta megvan az új tv csak asszony CD -i jártak benne, mert eddig minden filmet vitt a Pana TV-ben lévő lejátszó is, BD-lemez pedig nincs itthon
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
BBéci
legenda
Jelenleg 6 db külső merevlemezen vannak filmjeim, egy 650 gigás Rocstor nemrég ment tönkre, pont miután telepakoltam néznivalóval. Pedig a HD Sentinel 100 %-osnak minősítette. Ezért komoly rizikót látok a használt HDD vásárlásban.
A "pendrájvozást" hagyjuk, sosem láttam értelmét azon filmet tárolni és/vagy nézni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Bő három éve, még a Thaiföldet sújtó árvíz előtt voltak olcsók a merevlemezek. 15500 forintért lehetett venni 2 TB-os WD Greent. Az ma 22-23000 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Nálam nem ment az sem, pedig tudnia kéne, de 60Hz-en indította el és lemezre kiírva is 60Hz-en ment. Ua. a lemez a Samun 24p-ben ment.
-
gyeniko
őstag
Be kell vallanom, hogy a gyerek a 65"-os TV-jén 700 Mb-os .avi-kat is néz. Még nem kaffantottam rá, de ami késik, nem múlik! Még a végén el is verem!
Még egy titok: a legkisebb TV a házban egy 28-as Samu, ez a konyhában van. "Átlagjúzer" feleségem és kislányom előszeretettel kapcsolja be és tölti az időt ez előtt (na jó, a Mama ilyenkor teszvesz a konyhában), pedig bitang nagy képernyők sorakoznak itthon. Igaz, hogy ezt a legeredetibb célra használják: TV műsort néznek rajta.Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
gyeniko
őstag
Elég sok mesefilmje van DVD-n, illetve BD-n, ezért sokszor van a lejátszójában lemez. Sőt, CD-n hangos meséket is szokott (volt) hallgatni. Nincsen direkt 1 funkcióra 2 készülék, hiszen a Dune 102 nem játszik lemezeket. Valóban előfordult olyan, hogy ami nem kellett a mi nappalinkba, az elkerült a gyerek nappalijába, de pl. a BD játszója nem ilyen, az direkt oda lett vásárolva. Meg kell értened - egyben elnézésedet is kérem - , hogy a majdnem 10 éves kislány nem olvassa a fórumot, ezért nincs is befolyásolva: azt teszi, ami neki kényelmes és jó. Nem olvasta, hogy "nem szabadna" a BD játszón keresztül néznie a NAS-on tárolt anyagokat, vagy "nem szabadna" ebbe a ketyerébe dugnia a saját HDD-jét, hanem azt kizárólag a Dune-be kellene dugnia. Sőt, néha arra vetemedik, hogy az AV erősítőjét sem kapcsolja be, hanem a TV hangján hallgatja a gyári lemezek egyébként 5.1 hangját. Gondoltam is rá, hogy most már jó nagyot rácsapok a kezére, hogy végre megtanulja, mit és hogyan kellene! Első lépésként kirángatom a BD játszó és TV RJ45 bemenetéből a kábeleket, hogy még véletlenül se "smart"-oskodhasson rajtuk, ezzel végre megoldódna az a probléma is, hogy időnként ezekről nézi NAS-on tárolt dolgokat. És ha ez nem volna elég, a TV és BD lejátszó minden USB bemenetébe (na jó, a TV-n meghagyom azt, amelybe a Skype kamera van dugva) forró ólmot öntök. Ha értetlenkedik, elmondom neki, hogy ismeretlen bácsik ezt írták a Prohardver fórumon, ezért higgye el, hogy ennek így kell lennie. Stimmt?
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
egoistus
tag
Sima hd tv-m van, ahoz kell a lejátszó, ha komolyabb filmet nézek arra egy 40-es tv-t használok monitornak akkor az megy pc-vel. De mondtam csak akkor ha arra érdemes a film, főleg akció, de egy így jártam anyátokkal című sorozathot nem nézek még csak hd-ban sem. Néztem már 3d-s filmet is a "montoron" de olyan nagy orgazmust nem okozott, tudod az a fajta vagyok akinek fontosabb a film, mint a látvány. Na jó azért nem a mozis változatokra gerjedek, de egy dvd vagy br között ha jó a film én nem veszek nagy külömbséget észre, egyszerűen nem azt figyelem. Ez lehet igénxtelenségnek tünik eggyeseknek, de nekem meg az az igénytelenség hogy ha egy film xar de látványos, és attól már jó.
7717-Na ez már legalább ajánlás, és érdemi infó. A samuval az a gondom hogy a két tv jelenleg is majd egymás mellett van, ezért a távirányitás rémálom mindkettő samu ugyanazon a frekin, ezért ha a hd samut lecserélem egy lg-t veszek, telefonom lg infrás,ezért jobban beleillene a szettbe.
[ Szerkesztve ]
asse tom mi van sokszor, hát még most
-
gyeniko
őstag
A BD lejátszókba ugyanúgy be lehet dugni a HDD-t, mint egy média lejátszóba. Érdeklődve olvastam az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat, én úgy gondolom, hogy átlag user igényekre tökéletesen megfelel az "okos" BD játszó RJ45, vagy USB bemenete. A gyerekem 3 éve néz mesefilmeket (most már mást is)NAS-ról, illetve HDD-ről, van a rendszerében Dune 102 és LG "okos" BD játszó is. Érdekes módon, legtöbbször nem a Dune-t kapcsolja be, hanem az LG-t. Most, hogy olvasom a hozzászólásokat, megkérdeztem tőle, hogy előfordult-e a 3 év alatt, hogy valamit nem tudott megnézni, vagy elolvasni. Azt válaszolta, hogy a korábbi Samunál egy alkalommal volt olyan, hogy valami nem indult el. Sőt, szerintem csak azért nem a TV-n nézi a NAS-t, mert nem tanulta meg kezelni rajta a "smart" funkciókat, pedig a TV-je is a hálózaton fityeg.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Zanik
addikt
-
interstate76
addikt
Értelek, de a régebbi tulajdonosváltások nem feltétlenül jártak együtt drasztikus minőségromlással és ebből következő presztízsveszteséggel, míg az elmúlt évekbeliek jellemzően igen. Mindkét korszakban lehettek kivételek, én a jellemző dolgokról beszélek.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
BBéci
legenda
-
MODERÁTOR
-
interstate76
addikt
Azért régen nem volt divat a menő márkanevet eladni, vagy az olcsóbb modelleket egy dzsunkán legyártatni, mint most, hanem általában az adott márka hozott egy megszokott minőséget. Kivételek nyilván voltak, de ma egész más a helyzet.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
MODERÁTOR
A National Panasonic rádiómagnó még mindig működik, kétutas hangsugárzó volt benne, FE-FeCr-Cr szalagválasztó... Két Aiwa deckem közül egyiknél sem tapasztaltam soha ilyesmit... 25-30 éves cuccok...
Tátott szájjal halgattam a bizományiban a TEAC orsós magnót...
Mindenkinek más tapasztalati vannak, ez nem baj, de ne általánosítsunk.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
digikábeles
aktív tag
-
ORCA58
addikt
Ami fényképezőgépem megvan és még jó nem dobhatom ki, nincs tele a spájz 20 ezresekkel.
A Külső CD-ről annó még a gyártónál is érdeklődtem, azt írták nem alkalmazható USB meghajtóként.
Más fórumon (ne kérdezd melyiken már nem tudom) volt aki konkrétan próbálta és nem ment.Csabroncka
Mivel nem beszélek sajna angolul, nem tudom mit mond a koma. Amit leírt, az avi és mkv. A felvétele olyan pocsék, hogy a TV-n semmi sem látszik. Ráadásul ezzel nincsenek tele a boltok, 5 éves modell.A BD lejátszóknál pedig az az érdekes, hogy a használati utasításabn azt írják, hogy mit játszik le USB-ről.
Az csak a hab a tortán, hogy a Samsung MAGYAR leírása valamilyen szláv nyelvű! -
ORCA58
addikt
Koszi mindenkinek a választ. A régebbi mentések között van flv, mivel akkor csak úgy sikerült letölteni, a fényképező készített MOV fájlokat, a TV felvétel pedig TS.
Mostanában az MP4-et preferálom, már csak azért is, mert az tartalmazza a kép méretét is, amit a Samsung Tv is érzékel, és nem kell képméretet állítgatni. Egyébként a Tv. pl MOV fájlt csak akkor tudja lejátszani, ha átnevezem MP4-re.
Azért fura, hogy a 4 éves Tv olyan fájlokat is felismer, amit a BD nem, pedig a gyártó ugyan az.
Ha nincs más megoldás át lehet konvertálnom a nem kompatibilis fájlokat és újra kiírni, de mindig látszik a minőség romlás. Persze ezt is csak akkor érzékelem igazán, ha rögtön egymás után nézem a kettőt. Tudom a HDD olcsóbb tárolás, de ha meghal, hatalmas mennyiség veszhet kárba.A lényeg, ezek szerint ami a leírásban szerepel, azt DVD lemezről is tudják a blu-ray lejátszók?
-
Piftuka
veterán
"Ajándékba azért újat illene adni, nem valami megütött, összekarcolt, cigifüstös cuccot, aminek nincs már meg a doboza, a használatija gyűrött, a távja meg ragacsos."
Az én BDP-170-esem éppen úgy néz ki, mint új korában. Még belül sem poros, mert olyan szekrényben tárolom, amelynek elhúzhatós ajtaja van, egyébként pedig minden héten takarítom.
A távkapcsoló az eredeti fóliában van, ami sértetlen rajta, a kézikönyve pedig olyan, mintha soha nem lapozták volna.
(Na jó... aláírom, hogy - sajnos - kevés ilyen állapotú használt elektronikai berendezést lehet találni.)
"Aquila non captat muscas."
-
blakey
titán
Nem tudom hol vásárolsz, de én elég sok makulátlan eszközt vettem itt is meg máshol is.
Nem tudom, ha megkeres akkor lehet, hogy eladom.
-
digikábeles
aktív tag
Úgy látom, már csak az utódját lehet megrendelni, az már 4K-s.DMR_BCT740
-
blakey
titán
Nagyon korai ha így lenne.
-
hnorby82
csendes tag
Nem tudom beállítani! Elég kevés lehetőség van. Csak annyi lehet hogy a hangszórókat ki-be kapcsolni illetve hogy kicsi-nagy. Ja van olyan hogy hangot adni a hangszórókra. Hiába tettem fel max-ra, akkor sem.
Van még olyan hogy Lekeverési mód! Normál sztereo vagy térhangzás kompatibilis. Semmi változás hiába állítom. Egyedül ha a DTS 6 Neo-t átteszem mozira vagy zenére akkor szólal meg az 5 hangfal, stereo hang esetén. De ugye a mélyből semmi nem jön... Tökre idegesít ha youtube-ot elinditom rajta és zenét hallgatok akkor a mély kussba van...[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Az újabb, D jelzésűekben van Darbee. Viszont közszájon forog az a tény, hogy a CA lekoppintotta az OPPO belsejét (és még mások is). Ez nyilván a szóban forgó CA készülékkel egyidejű, vagy korábbi kiadású OPPO-kra vonatkozik, nem a mostaniakra. Nem láttak a jövőbe.
Nem igazán értem, hogy jönnek azok ide?
Az tök mindegy, milyen processzor van a Pioneer lejátszókban, azokhoz semmi köze a CA-nak. Az, hogy mindkettőben Qdeo van, még nem garancia semmire, nincs jelentősége. Tudnék említeni példákat.
Mondtam, keress képeket, hasonlítsd össze a CA-t és OPPO-t. Találhatsz olyan honlapokat, ahol egymás mellett láthatóak a fő áramköri panelek.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
-
blakey
titán
Pedig az első kérdéstől kellett volna elolvasnod. Amúgy nem lényeg a 4K, ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Most miért?
A felsorolásból hagytam ki, nem értem minek írod ezeket, mikor tök felesleges.
Leírtam azt is, hogy egyelőre felskáláznak.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Ha sikerül akkor megnézem 3D-ben, hátha látom azt amit írsz.
-
blakey
titán
Blu-ray 3D-ról van szó?
Így nem tudom megmondani, hogy mi lehet a gond, még nem találkoztam hibás 3D megjelenítéssel, ritkán nézek SBS/OU filmeket, azokat is csak ismert "gyártóktól" ill. BD 3D-ket szoktam nézni.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Samsungokon van ilyen lehetőség, elviekben a mélységállításon segít, tehát alapjáraton nincs szükség a tv-n állítani, beállítja az optimális mélységet a feltételezett optimális távolsághoz.
-
blakey
titán
J7500.
HDD-s? Minek? Nincs szükségem rá.
-
blakey
titán
Nem kell érteni, tesztelek. Tapasztalatokat gyűjtök.
Harmadik verzió, az is Samu, csak "nagyobb". Pana a szekrényben van, majd lehet, hogy az is megy, meglátjuk.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
BBéci
legenda
Bizony, ezért érdemes fixen euróban számolni. A lényeg: majdnem annyiba került, mint az aktuális csúcs házimozi erősítő. Bár a tervezői inkább a Susano-t képzelhették a méltó társának, nem az SC-LX8x-et. Nálam egy SC-LX82 társaságában járt.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
A Pioneer BDP-LX91 (volt nálam, teszteltem, írtam róla) listaára 2400 euró volt, azon a linkelt oldalon kicsit furcsa árfolyammal számoltak. Hány forintért adtak 2009-ben egy eurót?
-
RocknRoller
aktív tag
3 távirányító van ami képes kommunikálni vagy a TV-vel vagy a lejátszóval:
2 TV távirányító (1 rendes és egy Smart HUB-os pointer távirányító)
1 Bluray távirányítószerk: a Smart távirányító csak a TV-vel működik.
[ Szerkesztve ]
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
blakey
titán
Mindkettő megvan. Hogy jobb-e? HDD?
Szerintem jobb, ill. bizonyos tekintetben más. Ami jó, hogy halk, gyakorlatilag hangtalan, bár ez nem igaz, mert fél méterről lehet hallani ahogy forog a lemez, nagyon gyors, ugye a Plex verhetetlen ezen a szinten. Képminőségben én jobbnak látom.A HDMI-s dolgot azért kérdeztem, mert elég érdekes dologra lettem figyelmes, a Pana kikapcsolt állapotban kb 20 cm-ről cicergő hangot ad ki, nyilván a táp, de ez nem minden, előtte egy F6500-as volt és a tv, amit tavasszal vettem, 95%-ban homogén volt, alig volt észrevehető felhősödés, amikor eladtam és jött a pana akkor néha elég durva felhősődés volt érzékelhető, arra jutottam, hogy a tv-vel valami nem oké, aztán tegnap a Pana helyére egy H6500-as került és azt vettem észre, hogy megint minden a régi, eltűnt a felhősödés, teljesen, tehát szerintem a Pana valamivel zavarta a HDMI-n keresztül a tv-t, hogy mivel, nem tudom, de feszültségre gondolok.
A Pana egyelőre megvan, még nem gondolkodom az eladásán, lehet, hogy a gyerekeknél lesz, de az is, hogí tartalélnak megmarad, de aztán lehet, hogy eladom. Egyébként nagyon jó lejátszó és mindent visz.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest