-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Nincs szükség 205-re. Viszont néztem jó pár videót amiben vélemények, tapasztalatok vannak a 203 típussal kapcsolatosan. Igaz, hogy nem mostani videók voltak, valami audió problémákra panaszkodtak, gondolom azóta megoldódott.
Amúgy meg amcserikából tudnék hozatni, amcserikai cégnek dolgozom de még nem végleges, CXUHD-ról akarok még olvasgatni.
Nem értem amúgy miért nem lesz CFW a CXUHD-ra mostani 752BD lejátszómra is van CFW
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok. Asztali UHD bluray lejátszóban gondolkodom. Én esetemben is egy LG OLED65C6V a megjelenítő. AVR pedig CA 751R, mostani CA 752BD lejátszót szeretném lecserélni. Mit ajánlotok?
Valószínű fogok majd lejátszani hálózatról is, nálam is egy Synology van.
-
allein
addikt
Még nem jutottam el oda, hogy nagyon drága cuccaim legyenek, nem is szándékozom 🤓 Ettől függetlenül érdekelne, hogy melyik típust ajánlod a kettő közül És úgy vagyok vele, hogy ha már költök egy százast ahogy te is említetted korábban, akkor miért ne dobjak + ba egy kis pénzt és veszek egy minôségibb BD lejátszót
-
allein
addikt
Igen, okosítás segítségével lejátszható hálózatról a BD ISO. De ahogy korábban írtam, hosszútávú tervem a filmezés és csakis BD lemezekről Te a CA-ra voksolsz?
(#7884) BBéci - a CXU meg 400.000 HUF kicsit sokkalom Írtam a gyártónak, lehet te is tudsz váalszolni, sem a CA AZUR 752BD sem a CXU sem fogja tudni lejátszani az UHD BD lemezeket? És mit ajánlsz?
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Üdvözletem és búék mindenkinek. Kettő lejátszó közül melyiket ajánljátok: CA Azur 752BD vs. OPPO BDP-95 EU?
-
allein
addikt
Azért írtam, hogy ez a hosszútávú terv mert tudjuk, hogy már jó pár európai országban milyen szép nagy csekket állítanak ki az illegális letöltés esetében. Szerintem Magyarországon is be fogják vezetni, csak idő kérdése. Ezért gondolkodom jó minőségű asztali BD lejátszóban
-
allein
addikt
válasz Csabroncka #7828 üzenetére
A beállítás a popin: audio továbbküldve. TrueHd hangsávú filmek vagy tesztanyagok legyen az 5.1 vagy 7.1, akadoznak. Forrás egy Synology Nas, hálózattal nincs gond, 120 Mbit/s jellyfish anyagot is simán lejátssza a popi. Volt hdmi kábel csere is, hiba még mindig fennáll. PS4 konzolom tudja a TrueHd hangsávot, összekötöttem az erősítővel, BD lemez a konzolba és semmi gond nincs a TrueHd hangsávval. Fórumoztam már a popcorn hivatalos magyar fórumon is, vissza fogom vinni a lejátszót oda ahonnan vásároltam, majd letesztelik és kiderül, hogy mi a gond
-
allein
addikt
válasz Csabroncka #7813 üzenetére
Szia. Eladó nem volt budapesti, sajnos elvitték azt a lejátszót.
-
allein
addikt
Sziasztok. Milyen asztali BD lejátszót vennétek vagy ki mit ajánlana, CA, Oppo, Marantz, Sony, Pioneer? Valami komoly lejátszóban gondolkodom, 2-300.000 körül.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. Amennyiben találkozik valaki olyan linkkel amin a holnapi napon megvásárolható CA Azur 752BD lejátszó (akciós áron), kérem ne tartsa vissza magát és legyen kedves megosztani az infót, hálás köszönet. Ettől függetlenül én is bőngészem a hatalmas internetet
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. CA 752BD lejátszó vásárlását fontolgatom.Van lehetőségem megvásárolni UK-ban, több mint 100.000 forinttal olcsóbban mint itthon. Zsír újonnan, CA dealer üzletből. Kérdésem: származik-e bármi hátrányom ha kint veszem meg és nem itthon?
Jó lenne tudni, hogy ugyanúgy mindenevő a CA is hálózaton mint a mostani A-410-es PopcornArra lennék kíváncsi, hogy a NAS-on lévő mkv és iso filmeket lejátssza-e a CA.
Szerk: CA most válaszolt, BD-ISO-t nem tudja sem a 751 sem a 752 típus Mkv-t elvileg lejátssza
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
válasz Csabroncka #7508 üzenetére
Találtam egy magyar tesztet. Jól értelmezem, hogy hálózatról nem tudja lejátszani a NAS-on tárolt dolgokat?
-
allein
addikt
válasz Csabroncka #7516 üzenetére
Dalim is AQ kábelen szól, TV és az AVR is AQ Cinnamon
-
allein
addikt
válasz Csabroncka #7508 üzenetére
Köszönöm szépen, írtam az eladónak
Szerk: tudom, hogy a minőségű kábelek nem olcsók
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
válasz Csabroncka #7506 üzenetére
Erősítő vásárlás előtt nem volt szempont az erősítő SMART része, gondolok itt wifi meg okostelefonról való irányítás, stb. Inkább a hang minőség
-
allein
addikt
válasz Csabroncka #7504 üzenetére
És igen, ez volt az első gondolatom, hogy a márkánál maradok Az miért van, hogy több oldalon benne sincs a top 10-ben a CA BD lejátszó
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
válasz Csabroncka #7502 üzenetére
Köszönöm szépen. Erősítő is DENON-nak indult aztán lett belőle CA
-
allein
addikt
Nem gondoltam arra, hogy ti vagy bárki nem legálisan néz filmeket Mondjuk nem baj ha a BD lejátszó tudja a True-HD hangot. Erősítő is tudja, 4K nem érdekes mert sem a TV sem az erősítő nem tudja Csak a 4K meg az Atmos miatt nem fogom lecserélni a készülékeket
Szerk: Használtat nem szeretnék.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. Gondolkodom egy Bluray lejátszó vásárlásán. Érdekelne a véleményetek, milyen márkában érdemes gondolkodni
Szerk: asztali lejátszóra gondolok, Bluray lemezek lejátszása céljából, nem média player.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest