-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
olasz69
senior tag
válasz RocknRoller #7465 üzenetére
Minden jó,ha a vége jó!blakey
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
blakey
titán
válasz RocknRoller #7464 üzenetére
Oké, akkor az a hard reset amit írtam. HDMI-CEC meg legyen kikapcsolva, legalábbis én mindig kikapcsolom.
[ Szerkesztve ]
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
RocknRoller
aktív tag
válasz RocknRoller #7464 üzenetére
Úgy szűnt meg, hogy kikapcsoltam az anynetet.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét!
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
blakey
titán
válasz RocknRoller #7458 üzenetére
Ha végre elárulod, hogy milyen készülékekről van szó akkor lehet, hogy megkeresem neked a kézikönyvben.
Minden készüléken más, de próbáld meg lemez nélkül, bekapcsolt állapotban a készüléken lévő lejátszás gombot 8 másodpercig nyomva tartani, hátha azon a típus nélküli Samsungon is sikerül.BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
olasz69
senior tag
válasz RocknRoller #7461 üzenetére
Idézlek a hozzászólásodból!
"azt hol kell vagy mi az egyáltalán?"
Te kérdezted én válaszoltam ,hogy mi az egy hivatkozást is megosztottam hozzá a fogalom miatt!
Gondoltam megkeresed a készüléken és megnézed ,hogy melyik az,vagy valami ilyesmi gondolatom volt!Akkor megnézted az anynet+ ot,/HDMI CEC/hogy be van-e kapcsolva véletlenül?
[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
olasz69
senior tag
válasz RocknRoller #7450 üzenetére
anynet+ távirányítás hdmi-n keresztül
kicsit elkéstem
[ Szerkesztve ]
-
yvsmad
őstag
válasz RocknRoller #7458 üzenetére
Akkor távok hibája kizárva.
-
blakey
titán
válasz RocknRoller #7453 üzenetére
Szuper, de továbbra sem tudom, hogy milyen.
Csinálj hard resetet a lejátszón.BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
yvsmad
őstag
válasz RocknRoller #7455 üzenetére
És ha nincs a szobában egyik táv sem, a kurzor akkor is megy balra?
-
yvsmad
őstag
válasz RocknRoller #7453 üzenetére
Akkor nem kell szétszedni a távirányítókat, mert nem ott van gond.
Gondolom univerzális vagy tanítható táv (köztük pl. erősítő távja) sincs Samsung eszközre állítva.[ Szerkesztve ]
-
yvsmad
őstag
válasz RocknRoller #7448 üzenetére
2 Samsung táv van a szobában?
Vidd ki az egyiket és próbáld a másikkal, utána fordítva.
Ebből kiderül, hogy valamelyik távval van-e gond.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz RocknRoller #7450 üzenetére
Milyen lejátszóról és tv-ről van szó?
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz RocknRoller #7448 üzenetére
HDMI-CEC be van kapcsolva?
-
blakey
titán
válasz RocknRoller #7446 üzenetére
Nem lehet, hogy a távon beragadt a bal gomb? Mást nem tudok elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest