-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gstyler
senior tag
Sziasztok! Ebből a választékból, 20.000Ft-ig melyiket ajánlanátok? A lényeg ugye, hogy a "legújabb" kódolású formátumokat is lejátsza akár lemezről, akár pendrivról beolvasva. Köszönöm
-
Gstyler
senior tag
Én is azt kerestem elsőre, sok helyen van és valóban nagyon hasznos.
Ha egy kiemelt hozzászólásban mondjuk árkategóriánként fel lenne sorolva pár javasolt modell, akkor én is azzal kezdtem volna ahelyett, hogy (a legtöbb embert felháborítva) kérdéseket teszek fel.blakey: Igen köszi. Láttam a Samsung J5500-et, de igazából sem itt fórumban sem máshol nem találtam róla tapasztalatokat, véleményeket. A szülőknek jelenleg pont egy samsung dvd lejátszója van, amit most le akarok ugye cserélni és az pl. elképesztően hangos mikor beteszek egy lemezt.
johnywalker: köszi megnézem ezt is, de egyre jobban hajlok arra, hogy lemezt és usbt is tudjanak használni a szülők, mert a régi cuccokat ugye dvd lemezen kapták (és egy blu-rayre meg aztán főleg sok adat férne)
[ Szerkesztve ]
-
Gstyler
senior tag
válasz johnywalker #7795 üzenetére
Megértettem
A történet konkrétan annyi, hogy szülőknek venném ajándékba a készüléket, én szállítanám nekik a néznivalót.
Az én gépemben van blu-ray író, így ezeket a formátumokat akár lemezre is ki tudnám írni nekik vagy ugye pendrivon szállítanám.Szóval egy alap lejátszóra lenne szükségem, ami megbízható. Van vmi bestbuy, amit tudnátok ajánlani?
(az edigit csak példának dobtam be, feltételezem, hogy nem ott a legolcsóbbak ezek a cuccok)Köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
Gstyler
senior tag
Módosítanám akkor a kérdésemet, hogy releváns legyen a topichoz.
A lehető legolcsóbb blu-ray lejátszót keresem, amelyik megbízható, ajánlott darab.
Megbirkózik egy min.64GB pendriveval is, továbbá az mkv formátummal és a H264 kódolással is (akár lemezen akár pendrivon).Előre is hálás köszönet a segítségért (és bocsi a bénázásért).
-
Gstyler
senior tag
Szia! Nem használok ilyen boxokat, ezért kérdezek inkább. (mégegyszer elnézést, hha nem a legjobb helyen, keresem az erre vonatkozó topicot közben...).
"Külső tároló helyről nemcsak a tv-ből felvett műsorok, hanem számtalan formátumú, akár nagy felbontású video, kép, zene lejátszható. Így a készülék médialejátszóként is használható. "
Ebben pl.[ Szerkesztve ]
-
Gstyler
senior tag
Nem találtam maximálisan releváns topicot, elnézést!
A sima divx lejátszó fórum ugye nem játszik, hiszen a dvd lejátszók nem tudnak mkv-t lejátszani.
Tudtok esetleg segíteni? Ne haragudj, hha off vagyok.blakey : igen valóban csak pendriveról menne a dolog. ezért néztem ezeket a set-top-boxokat.
Természetesen, hha van olyan topic, ahova jobban illik ez a kérdés, akkor légyszíves irányítsatok oda
[ Szerkesztve ]
-
Gstyler
senior tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék! Szülőknek ajándékba szeretnék egy bluray/média lejátszót.
Igazából 2 kitétel van csak, legyen rajta USB bemenet, továbbá játssza le az MKV kiterjesztést és az x264 kódolást. Pendrivon vinném nekik a néznivalót.A lehető legalapabb készülék is megfelelő lehet. Ez például megfelelő lehet erre a célra?
Esetleg ez? Köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest