-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lite
őstag
A Samsung F/J7500-hoz képest a Yamaha BD-S677 és az Yamaha BD-A1040 hogyan viszonyul?
Kép, hang, kadenciahelyesség és médialejátszó funkcióját tekintve?Iletve, úgy általánosan a Yamaha-król mi a vélemény?
(Nem vagyok járatos ilyen témában, eddig médialejátszóról mentek a filmek, cd lejátszóról +DAC a digitális formátumban létező zenék. Arra gondoltam, összehúzom 1 készülékbe az egészet.)
Köszönöm!
-
Lite
őstag
válasz Csabroncka #7858 üzenetére
Priv ment!
-
Lite
őstag
Sziasztok!
Nagy felbontású (96 KHz / 24 bit) wav file-ok lejátszásra keresek blu-ray lejátszót, ami nem nyúl a hanghoz az optikai / koax kimeneten való lejátszás esetén (unom a sok külön dobozt, csak egy külső DAC maradna, a sztereó hang miatt).
Van két típus, amit kinéztem:
Yamaha BD-S 677, illetve Pioneer BDP 180 (estleg a 100 is elég?)
Illetve mit tudtok javasolni? Nem szeretnék vagyonokat költeni, tudom, hogy az Oppo és CA az igazán nyerő kategória, de annyit nem tudok szánni rá...
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest