-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
PS4 van 1 a családban, nem akarok még egyet. Ráadásul az használtan is drágább, mint az elképzelésem; max. 40.000.-Ft.
A mostani Sony BDP-S 3700 kezdi megadni magát; a rétegváltásnál néha megakad, a WiFi jelet nehezen találja, de ha felkapcsolódik utána már stabil, viszont HBO GO-t nem tudja. Hasonló áron csak 1 terméket láttam: Panasonic DMP-BDT280, viszont annál sem láttam a leírásban az HBO GO támogatást.Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Szasztok!
Tudnátok olyan asztali BD lejátszót ajánlani, ami WiFi-s, viszont a szokásos Youtube/Neflix alkalmazáson kívül dedikált HBO GO alkalmazással is rendelkezik?
[ Szerkesztve ]
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz Agyzuzo #6577 üzenetére
Szia!
Én is pont e kettő között vacilláltam pár napja, és végül a Pioo mellett döntöttem; bár a márka nem volt a szívem csücske...
Az érzelmeim helyett az eszemre hallgattam, és az alábbi 2 ok miatt vettem meg mégis:
1: a 3 év gari
2: a hátsó USB bemenet, ami ha egyszer ki akarom majd próbálni a BD Live szolgáltatást, jó használatot tehet a memória kapcsán.
Amitől féltem, az a meghajtó minősége volt, de ez a félelmem nem igazolódott be; sokkal halkabb, mint amire számítottam, és nagyon finoman jár az ajtaja is.
Bár a márka még mindig nem nyerte el szeretetemet, de eddig nem bántam meg a döntésemet!
Ami talán hiba, ha számít; internetes appokkal hadilábon áll, kizárólag YouTube, és Picasa van a menüjében, ebből a YouTube dedikált gombbal a távirányítóról is direktben elérhető a Miracasttal együtt.Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz gyeniko #6428 üzenetére
Megnéztem, de semmi változás.
A tv-n is, és az erősítőn is kikapcsoltam a HDMi CEC szolgáltatást, de továbbra sincs kép az erősítőn keresztül.
Marad a kölcsön; remélem tudok szerezni valami készüléket, hogy kizárjam az erősítő hibát, bár PC-ről akkor is működik...
Erős a gyanúm, hogy lejátszó hiba leszHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Az erősítőn a felkonvertálást már kikapcsoltam, a BD felbontás bezavarása meg azért furcsa, mivel az erősítőm egy 4K kompatibilis 3D-s erősítő, szóval egy 1080p jel nem kéne, hogy gondot okozzon neki
Utolsó ötletként megpróbálok kölcsönkérni pár percre másik BD-t, vagy bármilyen HDMi kimenetes lejátszót, hogy így szűrjem ki, mivel van baj...Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Nem megoldás, mert akkor a HDMi ARC is elszáll...
Viszont kikapcsoltam minden sallangot, ami a CEC-en belül fölösleges (közös távirányítás, auto kikapcsolás, stb.).
Azt hiszem nem kínlódok vele tovább; bár már addig eljutottam, hogy megszólalt az erősítőn, de a kép nem ment ki a tv-re. Nem, nem hiszem, hogy erősítő hiba, mivel ahogy fentebb írtam, ugyanezekkel a beállításokkal, és ugyanazon a bemeneten, a pc képe átment az erősítőn!Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
A HDMi bemenet hozzárendeléssel tisztában vagyok, és azt meg is csináltam. Meg persze minden bemeneten is kipróbáltam, hogy nem-e az egyik hibás.
De mentő ötletnek nemrég rákötöttem a PC HDMi kimenetét, és beállítás után láttam a képet a tv-n; természetesen az erősítőn keresztül. Ezt is több bemeneten megpróbáltam, és mindegyiken működött.
Egyre erősebb a gyanúm, hogy a BD lesz a ludas; csak azt nem tudom elképzelni sem, hogy ez mi lehet, mert ilyennel még soha nem találkoztam. Olyannal már igen, hogy totál nem működött, de olyannal még nem, hogy erősítőbe kötve nem, de direktbe tv-be kötve meg igenHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Lejátszó, erősítő (beállítási), vagy kábel hiba az, ha a BD-nek az erősítőn keresztül nincs képe, de direktbe a tv-re kötve viszont van?
A BD a bekapcsolásakor az erősítőt és a tv-t is átkapcsolja, de sem képet, sem hangot nem ad ki erősítőre, és a tv-n is csak a HDMi bemenet felirata világít.
A Bd bekapcsolása nélkül, az erősítőt a BD bemenetre kapcsolva, az erősítő nem kapcsolja át sem a tv-t az adott HDMi bemenetre, sem a DB-t nem kapcsolja be.
Még egy érdekesség, a TV bemenetválasztó menüjében külön látszik az erősítő neve, és külön jelenik meg a BD lejátszó ikonja, viszont csak 1 HDMi kábel van a tv-re kötve, ami értelem szerűen az erősítőből megy a tv felé.
Talán még fontos, vagy befolyásoló tényező lehet, hogy a TV és az erősítő ARC kapcsolatban áll egymással, így egyazon HDMi kábelen megy a kép a tv-hez az erősítőből, illetve a ugyanazon a kábelen megy a tv hang is az erősítőbe.Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Én is szeretnék véleményt kérni a Samsung BD-D6500-as lejátszóról.
Minden érdekel; képminőség, hangminőség, meghibásodási arány, jellemző (széria) hiba, elfogadható használtpiaci ára, stb.
Előre is köszönet érteHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz digikábeles #6239 üzenetére
Akkor te, meg vagy vele elégedve?!
A BD Live tartalmakhoz ez a BD kér külső memória kártyát, vagy meg tudja oldani a hdd segítségével?
Mire lehet használni a beépített merevlemezt azonkívül, hogy tv adásokat tudsz rá felvenni, ha rákötöd az antennát?
Valahol azt olvastam róla, hogy a felvett anyagokat nem lehet lementeni róla, mert titkosítja, és semmi mással nem lehet megnézni. Ez igaz?
A beépített merevlemez szabványos, és szabadon cserélhető, vagy speciális kialakítású, és/vagy speciális indítóprogrammal, esetleg partícionálással rendelkezik, ami megakadályozza a későbbi cseréjét, bővíthetőségét?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz digikábeles #6237 üzenetére
Mennyire megbízhatók ezek a Samsungok?
Az első BD-m egy használtan vett Philips volt, de az "csak" 3 évet élt cirka, majd alaplap hibás lettHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
3D-s, WiFi-s BD lejátszót szeretnék.
Igazából 3 lejátszót néztem ki, és nem tudok dönteni.
Amire kell, 80% DVD, 20% BD, és néha egy kis YouTube.
Másolt lemezeim nincsenek, és nem is szándékozok venni!
Ami fontos, az ár, megbízhatóság, kép és hangminőség.
A max. keretem 40.000.-Ft
2 új, és 1 használt lejátszót néztem ki:
Panasonic DMP-BDT360
Sharp BD-AMS20S
Samsung BD-E8300N
Az Pana, 39.000.-Ft lenne kerekítve, 2 élv garanciával; a Sharp 25.000.-Ft 1 év garanciával, a Samsung pedig gari nélkül, használtan 24.000.-Ft.
A három közül a Samu tetszik a legjobban kinézetre, a Sharp az ára miatt vonzó, a Panában pedig a márka vonz, de az ára kevésbé meggyőző.
Ti, melyiket választanátok a 3 közül?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz #97543424 #5908 üzenetére
Szia!
Nekem is van egy Philips 7500-as lejátszóm, aminek meg az alaplapi része ment tönkre.
Ez annyit jelent, hogy a táp, az olvasó, a kijelző, és a távirányító tökéletes állapotban van.
Ha érdekel, jelképes 5000.-Ft-ért szívesen eladom nekedHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Most kezdik egyes helyeken komolyabban akciózni a Harman Kardon BD-ket.
Megér egy buta (Wifi, és minden nyalánkság nélküli) BDT-30 3D-s H/K BD lejátszó 30.000.-Ft-ot?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz Csabroncka #5536 üzenetére
Ha csak a garancia időt nézem, akkor a Pioneer a nyerő a 36 hónapos teljeskörű garanciával; szemben a Panasonic 12+12 hónapos garanciájával (1 év teljeskörű jótállás, és 1 év ingyenes alkatrészellátás)
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Még egy utolsó kérdés, aztán már a döntés az enyém...
Ha nem nézzük az árkülönbséget, akkor a Pana 360 (460), vagy a Sony 7200?
Kizárólagos szempontok: képminőség, hangminőség, és a megbízhatóság (legalább 5-10 évig legyen üzemképes)!
Ha lényeges különbségek vannak a két lejátszó között, akkor azt kérlek fejtsd ki
KöszönömHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Akkor ez így kiesett....
"olcsó" kategóriában Pana 360, vagy Pio 170 a jobb?
Vagy ezen a szinten döntsön a kinézet?
Picit följebb; Yamaha BD-S477, vagy H/K BDT-30?
Ezen 4 között van egyáltalán érdemi különbség kép-, és hangminőség tekintetében?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
A Sharp BD lejátszókról mi a véleményetek?
Találtam egy típust; Sharp BD-AMS20S ami árban egész kedvező: [link]; tudásban azonos a többi SMART BD-vel (kivéve, hogy nem integrált a WiFi vevője, de adják mellé a külső vevőt), de vajon milyen a minősége?[ Szerkesztve ]
-
klepto
addikt
Egy erősítő csere kapcsán hozott valaki az erősítője mellé egy olyan bd-t, és az volt ilyen.
Még garis volt, szervizbe is volt, de ott meg közölték, hogy jó gépet nem lehet javítani...
A barátja is hasonló képen járt a saját piojával...
Meg mondom, alig értem a tálcájához, amikor betettem egy lemezt, és az egész elkezdett mozogni, mint amikor egy papírlapot megfújsz.
Szóval lehet, hogy amíg működik addig jó, de abszolút nem nézett ki atom stabilnak; még a "gagyi" Philipset is alulmúlta mechanikai minőségre...Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Az 5200-as kilőve, mert, hogy nézne ki 43 cm széles gépek mellett egy 36cm-s bd...
Játékszert nem akarok; még kinézetre sem
MKV-m nincs, nem volt, és nem is lesz, max sima kávém. de az napi kétszer
Nekem egy jó képpel, jó hanggal, és jó élettartammal megáldott, 3D kompatibilis lejátszó kell, ami a gyári lemezekkel elboldogul, és esetleg a fényképeimmel.
Másra nem használnám...
Na meg persze ne legyen 40cm-nél kisebb, mert én a nagyot szeretem (pedig nem is vagyok nő)Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
A Pioneer-t én is nézegettem, de miután volt szerencsém pár napja egy Pioneer 150-hez, valahogy elment tőle a kedvem. Mechanikailag gyengébb volt, mint a Philipsem, és megbízhatóságra sem volt a toppon...
Külső merevlemezről első körben lefagyott, csak az áramtalanítás segített rajta.
Szóval azonos árért inkább a Panasonic, még látatlanban is...
Persze kérdés, hogy a mai Panasonic mennyire Matsushita termék; vagyis saját meghajtó, saját panel, saját tervezés, stb.-e, vagy valami kínai tucatárú Panasonic név alatt
Ha minden saját fejlesztés, akkor van rá esély, hogy 20 évet is kibír, mint a Panasonic VHS magnóm, vagy a Technics hifi?
Ha igen, akkor eldőlt
Két gép maradt versenyben: a Panasonic 360, és a Sony 7200: 40 kontra 80 ezres áron.
Ér 2x annyit a Sony?
Van 2x olyan jó képe, hangja, és minősége?
Tudásra nagyjából azonos a két gép, de nekem igazán az okos tv mellé az okos alkalmazásokra nincs szükségem, csak úgy vettem észre, hogy épkézláb 3D-s lejátszó nem igazán van negyvenzer forint alattHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Új BD-t szeretnék venni, a meghalt Philips BDP-7500 lejátszóm helyett.
Az alábbi készülékek közül melyiket ajánlanátok?
Asus BD-S700
LG BP460
Panasonic DMP-BDT360EG
Sony BDPS-7200
A legfontosabb kritériumok: mennyei kép, pokoli hang, és örök élet…Más:
BDXL lemezekkel is kompatibilis lejátszók megjelentek már a hazai kereskedelemben?
Ha igen, mik, és mennyiért mérik őket?A segítségeteket, és a véleményeteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest