Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #18296 üzenetére
Te Zotya, ha tovább nyomod ezt a játékot depressziós leszel
Egyébként abszolút egyet értek veled. ...és most murdeerrel is. Kihoztak új lapokat és mindegyikkel űberelni akarták az előtte kihozottakat. Ezért annyira unbalance az egész játék. Azért tették ezt, hogy az új lapokból jó sokat vegyenek és bejött nekik. Persze annyi időt már nem akarnak a játékra fordítani, hogy ezt kijavítsák. Miután a játék annak idején elkészült kevesebb egység volt, 4 szín és kevesebb taktikai lehetőségek, mégis nekem sokkal jobban tetszett... ez a szomorú, és ezzel sokan vannak így ahogy játékban kérdezgettem őket. ...de mégis játsszák, mert jó nagyon a felépítése csak kissé elbaszarintották...
-
-
Zotya21
senior tag
a lámaság határtalan ezt mnidig jegyezétek meg amikro az ellenfél csak a lost vigilt ismeri t3 mon nah az már ez a kategória egyszerüen szánalom miért nem lő a map másik végéről az a vigil ?
megint befejeztem egy időre
-
Zotya21
senior tag
válasz
Murder3 #18293 üzenetére
igen a grigori eszméletlen ocsmány dolog
jó msot ez nem rendes egység de vegyük a santa claust ugyanugy 200 poer t3 mon és 2000/2000 ráadásul a képessége is csak karácsony körül müködik
a grigori meg telivan csszve van 3-4 dologgal és 200 power
ráadásul még bf be is oclsó tehát szinte mnidenki megtud venni belőle 4 et és mehet a lámulás
sőt az egész frost alapból gáz miazhogy ő tud épületet javítani az összes többi meg nem
max védeni tudná de még javítani is a többi szín meg vár hogy összedőljön a well enyi
a frost meg ott ácsorog és védi javítjapersze ezek sajátosságok de akor is az egész nemjó így
ugye a naturba meg a surge dehát mnidegy ugyse lessz jobb ebből
sőt ha kijön az amii akor is milessz már kint van egy csomó amii lap nem is nagyon lessz ujdonság bent már felét ismeri mindenki
olyan mnithogy tudod hogy kijön mnodjuk egy uj album valakitől és összevadászod az összes demo számot amit találsz és kijön az egész aztán már nem is ujdonság már nem is izgat
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #18277 üzenetére
amire te gondolsz nem a nasty hibája hanem a kiegyensúlyozatlan és balanszolatlan fejlesztésnek.
-reaver önmagába op, de az összes l unitról el ehet ezt t2-n mondani az a helyzet azok így egytől-egfyig tönkreteszik a játékot.-
pl a silvernél is a nagy hp/olcsó power az ami miatt op nastyzva.
de még lehet sorolni egypár ilyent pl grigory is ezzel küzd+az pofátlanul túl sokat tud
de lámáságra fejlesztik a játékot nem taktikai változatosságra. -
Cr4Zy
tag
válasz
Predatorkill #18288 üzenetére
Shooter, csak a nagyobb élet, és így a hatásosabb robbantás miatt használsz witchclawst, vagy mi miatt? Mert személy szerint én például utálom azt az egységet, mert a frost t1 az egyetlen ellenfél, ami ellen hatásosabb, mint a dreadcharger és még 5-tel több powerbe is kerül...
-
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill #18290 üzenetére
semi csak mondom szánalom hová tart ez a világ
már kék fehér víz folyik a csapból is -
Zotya21
senior tag
válasz
Predatorkill #18288 üzenetére
omg már itt is a faxbukk köszön vissza lájkoljátok omg
-
Predatorkill
tag
Sziasztok! Elég rég óta nem olvastam a fórumot, de most shooter megkért arra hogy belinkeljek ide két videót, naszóval a videót lájkoljátok, és iratkozzatok fel a következőkért!
1. Shooterasd vs thesikaleon
2. Shooterasd vs DragonDaveui.: Ha valaki nem ismerné DragonDave-t, most ő a top1.
-
2 ho kihagyas utan hianyzik a jatek. Amint lesz gepem tolni fogom...hiaba ez az egyetlen olyan jatek a TDU mellett ami mindig fentvan a gepen szvsz jo jatek
-
LostKnight
csendes tag
Hali, én egy Hero rangút vertem (top 40) most már csak 41 és miattam legend lett
Neve Knillin volt. Lost vs. Lost volt kb . ugyan azt csináltuk mind a ketten, t3 ra ment akkor épp ott támadott gyorsan kapcsoltam szerencsére elmentem máshova t3 ér, és ott jobban kezeltem a dolgokatitt a rep. [link]
IGN: LostKinght pvp rang: Grandmaster place: 104
-
Cr4Zy
tag
Nah, csak hogy mutassak valamit, itt egy 1v1 ChristianIII (mostmár "csak" top 18., de a meccs előtt még a 16. volt
) ellen. Igaz, ha nincs a void-visszapörgetés, akkor úgy kapok ki, hogy semmit nem tudok csinálni ellene. De a lényeg a végeredmény, az pedig az, hogy annyi powerem összegyűlt addigra, hogy szerintem nem sok esélye volt, hiszen t2-őn ashbone- és még inkább a swamp drake-spam ment volna 2 helyre egyszerre, ami ellen nem hinném, hogy bármit is tudna kezdeni, még ha frost is, hiszen nekem is van cc + még voidstorm is.
Jah és itt egy másik replay, amin mikibm-mel PYCAK és rds párját vertük.Jó szórakozást a replay-ekhez!
-
Cr4Zy
tag
Éééés, TBO már válaszolt is: hétfőn már foglalkozni is fog a syncronization problem-es crash-el a voidstorm kapcsán. Szóval páran azért csak foglalkoznak ezzel a játékkal, még ha úgy tűnik, hogy nem is csinálnak semmit!
Bár ez a probléma szerintem keményebb, mint a másik volt, mert ennek szerintem semmi előjele nincs a játékmenetben, hiszen semmi más nem történik a játékban akkor, csak a syncronization problem jön fel. De az elmúlt héten már többször előjött, míg korábban egyáltalán nem, szóval vagy több csaló van a magasabb szinteken, vagy csak a voidstorm-nak van egy másik problémája is, ami minimum másfél perc után jelentkezik csak... -
zoli.22
tag
Igaz, de mondom t2-n nincs is gond a losttal, ott teljesen korrekt, csak t3-n erős de ott nagyon.
Ma reggel játszottam párat LolHunCsirkével, és végül engedtem a tanácsának, hogy t3-ra frost orbot húzok és meg van oldva a dolog. Csak sajnálom hogy pure shadowként nem tudok igazán érvényesülni, mert t3-n szántalan dolog van, amit nem tudok megoldani.
A pure shadow t2-ig viszont nagyon bejön, és remélem megtanulok vele úgy, hogy t2-n eldöntsem a meccsek nagy részét. Ha nem, még mindig lámulhatok losttal t3-n.
Az amii-t viszont már marhára várom, mert eddig a shadow-nature pakli tetszik a legjobban, nagyon a kezemre áll, és egyszerűen fantasztikus, hogy mennyire szemét dolgok vannak benne. Mindez úgy, hogy szerintem egyáltalán nem op.(Szer.: Peti, most már nyomulhaszt nyugodtan a szemét ám annál hatásosabb taktikáddal.)
-
Cr4Zy
tag
Van egy jó hírem!
Az egyik voidstorm-crash kijavítva és a következő frissítéssel jön is! Itt is található a link, amin TBO ezt leírja.
Nah, az elmúlt napokban volt egy replay-m a synchronization problem-ről, amit valószínűleg a voidstorm okozott, ezért ezt pedig (a zárt téma miatt) TBO-nak pm-ben küldtem el. A lényeg, hogy ha minden igaz, akkor a voidstorm miatt nem fog kidobni a játék és nyugodt szívvel használható lesz -
zoli.22
tag
Replayt ugyan nem tudok mutatni, de a mai lost soul ellen játszott meccs azért rádöbbentett, hogy mennyire erős is t3-n tényleg. 3 well előnnyel úgy, hogy használtam még a shrine of greedet is, nem lehetett leverni. Már beírta, hogy gg, aztán egyszer csak valahogy felment t3-ra. itt hibáztam el, mert engedtem, hogy felépüljön neki. na innentől mintha nem is ugyan azt a meccset játszottuk volna, jött egy voidstorm, majd elkezdte hozni a jól megszokott lost t3 egységeket. Igaz, t3-ra csak ashbone-om volt meg church, de támadni egyszerűen esélyem nem volt, és mivel nem tudtam mindenhova felhúzni a church-öt így vissza is vert t2-re. Na itt meg nálam ment a gg, azzal külömbséggel hogy én már tényleg buktam.
Az az igazság, hogy lehetett volna bent nálam mondjuk sun reaver, vagy cultist, vagy satanael, de betámadom kétfelől, ő nyomja is a voidot. Hozok sun reavert evocaror's-al, void és volt támadás nincs támadás. Satanaelet ki is dobhatom a kukába grirori képessége ellen úgy ahogy van. Vigilt még nem is hozott, de az lett volna a csúcs. összefoglalva meg is kaptam az igazolást, hogy miért is op a lost t3-n. -
zoli.22
tag
válasz
Gyuri27 #18277 üzenetére
Igazad van, hogy ezek a dolgok erősek, de nem a nastival van a gond, hanem a losttal. Mert tényleg elég kemény dió. A többi kombinációt lehet noob-ozni, meg op-ozni, de szerintem nagyjából megvan a balansz. Igazából Lostot is csak t3-n tartom kicsit erősnek. Voidstorm az biztos, hogy most nagyon erősre sikeredett, egy kicsit vissza kellene gyengíteni, főleg amiatt, hogy élvezetesebb lehessen a t3 harc is.
Majd meglátjuk hogy kijön e egyszer az amii, és ha kijön, akkor mennyire lesz erős a shadow-nature. Ha a lostot akarják überelni, akkor aztán megint lesz témánk rendesen.
Viszont ha már a do-t említed, mit lehet ellene pure shadow-ba tenni? Mert nagyon meg tudnak vele most szívatni, szerintem valami tuti kellene még a paklimba.
-
Gyuri27
félisten
válasz
fantom922 #18276 üzenetére
A nasti op lássuk be. Nem a pure shadowwal van gond. Hanem a lostal. Reaver robbantva op, silver robbantva op. Nem tudom mit szólnál ha én do-t robbantgatnék. Mondjuk többeközött ezért is nerfelték a do-t kétszer.
Lehet panaszkodni a nature cc-k miatt. Csak felesleges. Egy: nem okoznak kárt. Kettő ált 2 cc van a pakliba (ill három). roots, oink (hurrikán, de nem kell s unitot hivni).
Azért a shadowot se kell sajnálni. Nox, phase, aoc, harvi. A power pörgetésről nem is beszélek. -
fantom922
aktív tag
Na megnéztem én is a Tydrianiekeset (továbbiakban T)
Ez a T jól elaludt a meccsen, ha megnézitek a közepe felé 1 eagle álldogált középen a 2. monumentjénél és nem csinált semmit... de persze ez nem von le semmit a teljesítményedből
Én az álmos T-t sem verem meg.
Szerintem Murdeernek nincs igaza
ha bontja a wellt sem történik semmi. Visszaforgatja a powert és felépíti a wellt újra, majd lehoz 10 egységet
T ott szúrta el, hogy nem rombolta le a soul-t és a furnance-t. Pedig egy wellnél sokkal egyszerűbb ezeket lebontani és akkor Petinek annyi
...de nem így történt.
Peti szerintem a T1 harcod jó volt. Csak ne hozz le ennyi dazed unitot. Frostos lehozhat ma-t dazedba, mert sok a hp-ja, de sadós nem. Ettől függetlenül jól jöttél ki belőle, mert ő meg nem rakta le időben az épületet, mert akkor előbb tudott volna home soilozni. Akkor megintcsak véged lett volna... de nem így történt
Inkább hátrálj ilyenkor és a bázisnál hozz le teljes értékű egységeket, vagy támogasd onnan swift egységekkel a T1 harcot, ha nem akarod oda vinni az ellent.
Aztán ami már elhangzott. Ha le akarsz ölni egységeket a powerért úgy tedd, hogy az ellen minél több powert pazaroljon el a védelemre. Szerintem nincs baj azzal, hogy sok íjászt hoztál le, de ha a jobb oldali bázisát támadod és széthúzod a de-ket akkor kevesebb powere és egysége marad + ha már leöleted őket utoljára még betolhatod az ultiukat
Ha jobban figyeltél volna rájuk több időd lett volna és az ellennek kevesebb powere. Persze a woidstorm kihúzott a csávából
...azt a lapot én sem használom, mert nem ebbe a játékba való
T végig aludta a dolgot, aztán felébredt mikor már késő volt
A helyében vagy az épületeidet támadom, vagy a kezdődet és akkor nincs power visszaforgatás
...de a tanulság, hogy mindenki legyőzhető! Grat Peti! És tudom a T1-ed jobb csak itt nem koncentráltál, olvastam.
Gyuri: Egyet értünk a woidstormban, szerintem is nagy hülyeség volt ennyire felerősíteni. A nastyt viszont hagyd meg nekünk, én sem szólok a sok cc és heal miatt
Pure sadóba fontos.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #18274 üzenetére
Igazad van, a voidstormhoz nem is kell ész, viszont ahhoz, amit kitaláltam, hogy támadás közben az ashbone-ok védelmére így használom a voidstormot azért már egy csöpp kis gógyi is kellett, hiszen ezt nem mástól láttam és utánzom, hanem a saját fejemből pattant ki ez az ötlet; annak alapján, hogy a voidstorm az emberek saját voidjából robbant. Így ha ez 0, akkor a saját egységeket nem sebzi. Az már csak ráadás, hogy közben a rengeteg voidot sima powerré alakítom folyamatosan, így szarásig vagyok powerrel mindig.
A 2v2-ben való használáshoz viszont mikibm adta az ötletet, mivel én meg nem gondoltam arra, hogy egy furnace of flesh letételével meg lehet ezt oldani. Én ennek a használatával attól féltem, hogy a 2 furnace elveszi a az összes hullát, amit a soul splicer kiad magából, hiszen ha a halott egység a furnace hatótávján belül van, akkor az fogja felszívni, s nem a soul splicer. -
Cr4Zy
tag
válasz
zoli.22 #18271 üzenetére
Én is azt mondom, hogy túl erős, s kicsit gyengíteni kéne, de nem nagyon, mert úgy meg használhatatlan lenne. Kb. azt mondanám, hogy ne 2000%-ot, hanem csak 1500%-ot sebezzen. Mert egy átlagos pvp-n a void t2-őn 3-600 között mozog, t3-on meg 600-1000 között. Persze használva a shrine-ok egyikét pedig ez a szám olyan 35-75%-kal tud csökkenni, emiatt van az, hogy a pure nature ellen már most is csak részben hatásos, főleg mikor az Mo-val és fathom lordokkal mozog, mert olyankor kb. semmi se hal be.
Egyébként meg ha megnézik a rep-et, amit csatoltam a fórumra, látni fogják, hogy mennyire hatásos a voidstorm, főleg úgy, hogy 0 voidja van benne Zolinak meg nekem is eközben, és így nem halnak bele az egységeink.
-
zoli.22
tag
válasz
gergomester #18269 üzenetére
Gergő nem vagy semmi!!
Peti, jó ez a taktik, nekem persze továbbra is csak 2v2-ben tetszik igazán. Látom, hogy működik 1v1-ben is, de legfeljebb ha nagyon sokszor elvernek pure shadow-al, akkor majd beújítom ezt a combot aztán sütögetem a voidstormot amíg nem nerfelik.
(Fél év és kijavítják a bugját, utána fél év mire észreveszik, hogy túl erős, és ha Isten is úgy akarja egyszer nefrelik majd.) -
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #18268 üzenetére
Mint mondtam, ott t1-en nagyon ratyi voltam...
De csak hogy tudj róla, ma 2v2-ben jukaaa-t és a társát vertük úgy, hogy t1-en meg kellett fogni őket, nehogy rossz helyről hozza a fire dancert. Szóval megy az, csak oda kell koncentrálnom teljesen...
Jah és Yrmia lett a kedvenc mapom 1v1-ben, mert ott ponthogy t1-fight van, ha kitér előle, akkor nyerek, ha nem tér ki, akkor meg t1-fight van, amiben azért az újabban megszerzett rangomat azért tudom hozni, ha odafigyelek rendesen. -
gergomester
tag
mi van tetszik a bikicsunájos tájszólás mi???
-
Murder3
addikt
Igazából itt végig nagyon nagy luckod volt, hogy megmaradt egy olyan kb 70 élete a wellednek
de azt a darkelf gruppent ott rossz volt nézniviszont ha nem lett olyan szerencséd a welled miatt akkor simán elverhetett volna mert te szinte csak védekeztél.
Burrowert szerintem próbáld t2-re bepaszírozni az az igazán jó támadó lap és ennyi darkelf nem kell főleg nem cc support mellett.t1-en meg ne hívd a witxcheket dazedba le szembe az ellennel.
max dredel van értelem s egység ellen mert azzal tudsz knockolni, de a witch csak hátrányokat szenved dazedbe s egység ellen is.illetve számodra nem ártana erőltetni t1-et.
-
LostKnight
csendes tag
válasz
gergomester #18264 üzenetére
tyrendarek vááá
ez mekkora 1 percig nevettem rajta, am grat még1x peti
IGN: LostKinght
-
Cr4Zy
tag
válasz
gergomester #18264 üzenetére
Tyderianek a neve a csákónak és valamikor 2-3 hete az első helyen szobrozott 1v1-ben...
Amúgy jó lett a videó, de így, ahogy újra megnéztem, voltak nagyobb baklövéseim ezalatt a meccs alatt, s nem csak olyan kicsik, amikre én emlékeztem...
De hát igen, érdemes nézni az első void-visszapörgetést, hogy hirtelen mekkora mennyiségű powerem keletkezik, illetve a darkelfeknél, miközben "támadok" - ami egyébként arra ment, hogy beöljem azokat, s a heal-ek rájuk csak késleltetés miatt voltak ott -, a heal-ből instant jön vissza a power, gyakorlatilag alig valamennyivel lesz kevesebb a powerem.Egyébként többektől megkaptam már, hogy milyen noob vagyok, hogy furnace of flesh-t használok, de akkor basszus, ha tudják, hogy ennyire beválik, akkor miért nem használják az emberek?! Két dolgot tudok erre mondani az ilyeneknek: nem könnyű kisajtolni a jobbak ellen azt a 165 powert csak úgy, a meccseim java részében emiatt well-hátrányba is kerülök, ahogy az a videón is látható, illetve próbálja meg ezt utánam csinálni, de nagyon kevesen tudnák szerintem hatásosan 1v1-ben is alkalmazni.
És ez annak is betudható, hogy nagyon kevés olyan pakli van, ahova befér ez a 3 épület egyszerre, lényeges kártyák kiszedésével (aki ismeri a paklimat, az tudja, hogy se a burrower, se a breeding, és még a motivate se fér be, de a shad-nat pakliban szerintem nincs más, amit ki lehetne venni). Azért, mert egy shadow orb mindenképp kell t1-re és/vagy t2-re, a bandit pakli nagyon gyenge, a lost pakliba meg nem lehet neki helyet szorítani. Így maradtak a pure shadow és a shadow nature. Nos a pure shadow-sok jó része ennek a lebutított változatát csinálja, mert ők nem használnak soul splicert, de ott is hasonló dolgok szoktak történni. -
gergomester
tag
Itt van TBpeti és tyrendarek, videója! most már az is megnézheti aki nm tolja a bf-et!!
[link] -
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #18262 üzenetére
Én is így érzem sajnos. Pont annyit tesznek bele, hogy még játszanak vele és költsenek rá, de nem többet... várom a fejleményeket, hogy mi lesz. Remélem megmentik a játékot és meg tud újulni...
TBPeti: Nem értem ezt a soul splicer problémát
De majd kihívlak játékban és megnézem, hogy csinálod. Soul splicer az azt jelenti, hogy sadó a T1-ed, tehát nincs bp-d. A soul splicer nagyon könnyen bontható... de mondom nem tom, hogy használod. Tapasztalataim szerint 2v2-ba lehet jól használni.
...remélem találkozunk játékban és megmutatod.
-
OnSeT
őstag
Voidstorm hibabejelentés: [link]
Egyik szemem sír, a másik üveg. xD
Ez most örvendetes hogy végre hajlandóak foglalkozni ezzel a buggal, de miért csak most 4! hónap után? asszem ezzel el is lett napolva jó időre a watchlist cserede nem baj, dec. 01 úgyis kell jönnie egy patchnek, amivel vissza adják santa claus képességét.
Ma nyitotta TBO a topicot neki. Ha legközelebb levág benneteket BF voidstorm miatt dobjátok fel a repet. DE ezt nem a replay mappában találjátok, hanem itt:
Documents\BattleForge\Diag\mivel nem ment ilyenkor normál rep fájlt.
ebből a mappából a movie.pmv-t kell feltölteni a linkelt topicba, s ők majd kielemzik és remélhetőleg rövidesen orvosolják is a problémát.
fontos hogy közvetlenül a hibajelenség után töltsétek fel, mivel ha újabb meccset mentek akkor felülírja a gém ezt a fájlt.
ill. még a visszajelzéseket is várják hogy milyen körülmények között szokott előjönni a hiba. én a cultist masterest beírtam, remélem megértik amit közölni akartam
-
Cr4Zy
tag
Köszi szépen, ezzel tisztában vagyok, azóta szét szoktam szórni az egységeket ha úgy látom szükségét, s ennek megfelelően már most a Grandmaster rangot is elértem. És a legtöbb meccsen az előzővel ellentétben jobban szeretem a t1-rusht, mert a soul splicer valami hihetetlen erejű gyógyítóerővel bír, így aztán rászoktam a t1-en támadáshoz való használatára. Pl. Galush-t, meg pár másik embert, szintén nature t1-el úgy rusholtam le, hogy az már inkább alázás számba ment, mint játékba: ha jó helyre húzom fel a soul splicert, akkor engem onnan ki nem ütnek soha.
Egyébként meg azon a meccsen jobban be voltam szarva, minthogy olyasmikkel foglalkozzak, hogy most kell-e még egy darkelf, vagy sem, illetve hogy szét kéne húzni az egységeimet.
Amikor a darkelfekkel "támadtam", akkor már én lélekben a t3-ra készültem, ezért sem gondolkoztam ilyesmin, mert tudtam, hogy a voidstorm ellen nem tud védekezni, utána meg úgy fogom meg, ahogy akarom. És a másik: e void-visszapörgetés nagy hátrányokkal is jár: 2 épületet be kellett tennem (embalmer, furnace, mert a soul splicert a motivate-re cseréltem, ami ugyanúgy jó a t1-harchoz, sőt, még talán jobb is) egy olyan pakliba, amiben már nem igazán volt hely. Így aztán a burrower meg a breeding már sajnos nem fért be.
Jah és azokat a war eagle-öket nem lehet máshonnan támadni, csak a túloldalról a darkelfekkel, így nem is tudtam volna jobban széthúzni őket... De a t1-harcnál egyszerűen leblokkoltam, ennyire nem szoktam szarul játszani ott...
És köszi, pont egy ilyen hozzászólást vártam.
Bár tudtam ezekről a hibáimról, megerősítést nyertem bennük, hogy jobban kellene fejlesztenem a mikrómat. Fire és frost t1 ellen még gyakorolnom kellene ilyen Legend meg hasonló rangúak ellen (a fire ellen a széthúzással van kisebb gond, mert 2 forsakent még mindig be tudnak eruptozni egyszerre, a frost ellen pedig a master archer spam wintertide és/vagy home soil kíséretében nehézkes még egyelőre), de a nature-t és a shadow-t már az esetek nagy részében fogom most is, legyen bárkiről is szó.
-
OnSeT
őstag
Ezt én sem szoktam érteni, hogy miért keresi a kifogásokat az élboly egy-egy elbukott meccs után. Úgy látszik már elszoktak a vereségtől
én a helyedben mondtam volna Tyderianeknek hogy te vagy a noob öreg xD
szívatós egy kombó ez az épületes megoldásod, de mivel nincs bp-d a soul splizert pillanatok alatt ki tudta volna kapni, de ehelyett 3x is az egyik welledet bontotta le szinte teljesen, maradt vagy 10 hpja mindig. utána meg csodálkozott hogy a power viszonyok nem kedveznek neki, pedig ennyi dmgval még a furnacet is ki tudta volna szedniT1re gyúrj rá jobban, alapvetően ugyanaz volt a hibád ott is mint t2n. Nem szórod szét az unitokat, t2n is vagy 5-6 darkelfet egy pontba helyeztél el, így elég ha az ellen egy frost magét hív le ellenük. ill. az eagle képessége is az összeset sebzi.
úgy vettem észre hogy mivel szinte "korlátlan" power áll rendelkezésedre csak úgy szórod a powert, gondolok itt arra hogy a 6. darkelf helyett, mehetett volna már egy buri az ellen kezdőjéhez, így rákényszeríted hogy megossza a figyelmét és nagyobb nyomást gyakorolsz rá.
voidstormot nem szeressük
a void pörgetős taktikát viszont profi mód alkalmazod, szal grat a winhez, most csak azért emeletem ki minden apró hibát mert kimondottan ezt kérted -
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #18226 üzenetére
na mármost ez a meccs inkább 1v1 volt mint 2v2, mivel a végeredményt sem a Te sem Miki teljesítménye nem befolyásolta, ti szépen építkeztetek amíg a társad lerusholta Hyúzt.
az erőviszonyok se voltak épp kiegyenlítettek, te jössz egy top10es társsal Miki meg egy kezdővel.
az a fal mondjuk erős volt. de az se volt gyenge amit a társad húzott
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #18244 üzenetére
néde, csirke átállt a sötét oldalra ^^
kb. 2 perce léptem be utoljára, s még mindig online vagyok
-
fantom922
aktív tag
Tegnap felmentem!
1 meccs erejéig. Jó volt, de egyenlőre elég is volt. Persze elveszítettem a rangomat és így 2 kezdőt dobott be
úgyhogy nyertem 2v2-be úgy hogy a társam nem csinált semmit
Pure sadóval...
-
mikibm
csendes tag
én nem merek linkeket megnyitni,mert nem tudom hová küld és milyen virusok várnak ott!!!Nagyon féltem a 2 accomat tul sok időm és energiám van már benne.sajnálom fiuk de álltalában kivel tartom akapcsolatot azokalmeg szoktam beszélni h mi atéma!!
-
Milyen arban van most a lila affos soulhunter?
-
Cr4Zy
tag
válasz
LostKnight #18242 üzenetére
Azért nem számítasz bele, mert akikkel megbeszéltem, azoknak skype-on küldtem el, kivéve Gergőt. Kb. 4-5 véleményt kaptam, csak éppenséggel senki sem azt hozta fel, hogy miket hibáztam, hanem inkább gratulált és csodálkozott, mennyire hatalmas mennyiségű powerem volt. Én magam tudtam eddig is a gyengeségeit ennek a paklinak, mert 3-4 is van amiről tudok, s nem csak az, amit te mutattál.
Ha nem olyan pályát kapok, ahol nincsenek hatalmas előnyben a firedancerek (mint pl. Lajesh), illetve sikerül belebonyolódnom egy kisebb-nagyobb (akár 2-2 egység veszteségét okozó) t1-csatába, akkor onnantól le tudom hozni a voidvisszapörgető kombót, így tudok menni t3-ra és még a meccset is sikerül lehoznom általában. Persze ehhez az is kéne, hogy ne fáradtan üljek le játszani, mert ma is azért buktam el legalább 3 meccset, mert a soul splicert elfelejtettem visszakapcsolni...Az előbb pont azokra gondoltam, akik innen, illetve a data.hu-ról töltötték le, mégse írtak rá semmit...
Murder: köszi, de azok között, akik itt vannak/voltak aktívan a fórumon, kb. csak 2-en, vagy 3-an töröltétek a Bf-et, nem többen, ezért nem értem az egészet...
-
-
OnSeT
őstag
read only módban van mindenki.
amúgy az elmúlt pár nap hsz-eit megnézve nem csak a te repedre nem érkezett reakció, hanem Gyuribaéra és Zotyáéra sem. szal sztem ha legalább ti rep feltöltök véleményeznétek egymás mecseit, akkor már vmivel jobban pörögne a topic.
de majd megnézem azokat a meccseket és kiosztok mindenkit. xD
-
Cr4Zy
tag
válasz
fantom922 #18231 üzenetére
Köszi szépen, de akkor majd lehet megcsinálom úgy, hogy a youtube-ra is felkerüljön, mert emiatt most nagyon büszke vagyok magamra, csak lusta vagyok felrakni a fraps-et...
Amúgy meg kezdem egyre jobban megszeretni a pure fire-t, mint ellenfelet, csak a pálya ne legyen olyan, hogy ellehetetlenít engem a játéktól ellene: az előbb egy Legend rangút vertem ezzel a void-visszapörgetős taktikával rankeden.Egyébként miért nem kaptam egyetlen egy kritizáló, vagy egyáltalán bármilyen véleményt? Mert komolyan írtam a végét, mivel tényleg érdekelne minden építő jellegű hozzászólás.
-
zoli.22
tag
Akinek van eladó bfp-je, az írjon privátba. (Újra megtetszett a játék
-
OnSeT
őstag
Van egy jó és egy rossz hírem.
A jó hogy kész a kövi patch ( mint kiderült már jó ideje) a rossz meg hogy EA nem engedi aktiválni...
-
Cr4Zy
tag
Nah, csak hogy megmutassam, mennyire durva is 1v1-ben a shadow-nature-ből a voidvisszapörgetős taktika, belinkelem hogyan kell elverni Tyderianek-et, aki jelenleg a top 7., de a legjobb 2.-nak, vagy 3.-nak vallja magát. Beszélgettem vele egy sort, és folyamatosan csak szidni tudott, hogy milyen noob vagyok. Érdekes volt, hogy mennyire kikelt magából miután megvertem.
Jah és akkor még a végén mégis én aláztam meg, mert közöltem vele a tényt, hogy touchpadról játszottam ellene, és nem normálisan, egérrel!Nah, akkor itt is lenne a meccs repéhez a link.
Egyébként utána komolyra fordította a figurát és mondta, hogy játszunk még egyet, akkor már a rankeden is használt pakliját tette be. Igazából a t2-jét már nem láttam, úgyhogy erről csak annyit tudok mondani, hogy fire t1-el indul... De az azért valamit csak jelent, hogy mikor először meglátta a (Bane) rangomat, akkor azonnal annyira lenézett, hogy úgy gondolta, simán megver engem egy olyan paklival, amit csak tesztelni akart, ezért nem is nagyon mikrózott ellenem...
Véleményeket kérnék a meccsről, mert érdekelne, hogy miket rontottam el benne, illetve hogy Tyd miket rontott el (attól eltekintve, hogy nem a furnace-t és a soul splicert próbálta először leverni, hanem egy wellre utazott).
-
Zotya21
senior tag
miylen szánalom már ez a 2v2istenem belépek első
kilépnek 20 percig tölt és nyertünk enyi
2. jön két aranytalléros nem vagyok hajlandó erőlködni vége
3. belép 2 perc kifagy mert én benvok egy másik meccsen ahonnét kifagytam
4. kifagy töltés után egyből hogyén bennvagyok egy meccsenés ezzel basztam el a szobmatból egy órát kb
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #18226 üzenetére
Nem felejtettem el a Shrine of Memoryt és a Shrine of Greedet, egyszerűen csak azokkal együtt is többet sebzek rájuk a voidstormmal, mint bármi mással és csak 135 powerért. Ezzel a taktikával általában 3-500 powert tudok forgatni folyamatosan egységek és void között, azaz akár védekezhetek 3-4 ashbone-nal, vagy swamp drake-el is miközben lenyomom a voidot és csak ő fog sebződni. Ezután jön azonnal az embalmer és már újra nincs voidom, újra kötözhetem és malacozhatom az ellenfelet. Ezért van bent a nature orb igazából. Akár egy Mot is lehozhat a pure nature miközben nyomatja a somot, a voidját ilyen módon nem tudja lenullázni, csak lecsökkenteni. Azaz a Mo úgyszintén sebződni fog. Lehet, hogy nem hal bele, de cserébe sebződik és nem is keveset, és éppen azért vannak a cc-im, hogy megfoghassam az ellenfelemet t2-őn és ilyen esetekben.
-
Volgafan
senior tag
a nagy tudásuak....érdemes megnézni hova húz falat,hogy Ő majd kezdőt bont onnan XDDDD
tegyem hozzá:ez a 2.meccs volt az elsőn Hyúz már ki volt ütve,a meccs azért lett elbukva,mert Mikike addig nyomta a voidstormot,míg ki nem bugolt....Peti:Elfelejted a somot és a sogot...ergo belefutsz 1 pure natureba,már nincs is értelme...
-
zoli.22
tag
Igen, szerintem jól el lett barmolva a játék most megint ezzel a voidstorm-al, marha erős.
Én is többször találkoztam már csak voidstorm-al, szerintem 1v1-ben nem sok értelme van a legtöbb esetben. Elidulok egy fathom lord-al, és nyomják a voidot, biztos megérte neki leölni a breeding mellett lehozott fathomot.
Azt a három épületes kombot, még szerencsére nem sokszor láttam, de állítólag magasabb szinten nagyon nehéz kispórolni a powert az épületekre. Majd játszunk párat, legalább megtanulom hogyan lehet kivédeni. -
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #18220 üzenetére
Azért nem veszem ki a pakliból, mert jelenleg kb. ez az egyetlen védekezési eszközöm t3-on. És miközben kereken 0 a voidja az embernek, azért elég vicces dolog ki tud jönni belőle (pl. 30 hp-s nightcrawlerem életben maradt voidstorm után). Ha ezt a bugot kijavítanák, akkor egy bizonyos pvp-rang alatt lehetetlen lenne megfogni ezt a fals shadow-nature-shadow paklit. Ezt azért mondom, mert kb. egy Legend rang alatt szerintem bárki t1-rusha fogható.
Ma felmentem egy játékra, aztán kb. ugyanaz történt, mint tegnap, annyi különbséggel, hogy csak touchpaddal játszottam és csak egy Battlemaster ( mishanamerii ) ellen, illetve a t1-harc kimaradt, de t2-őn fogtam - pedig még egy termite hillt is sikerült rámhúznia ott - és t3-on is már épp előnybe kerültem mikor kifagyott a játék a 3. voidstorm után.
És már csak azért sem fogom kivenni a paklimból ezt a lapot, mert más kombinációval lehetetlen fullra lenullázni a voidot, azaz ha az ellenfelem nem használja a Furnace of flesht legalább az embalmerrel (bár powerben olcsóbb, ha soul splicer is bent van, anélkül is lehetséges a void lenullázása), akkor mivel nekem 0 a voidom, neki meg nagy valószínűséggel több száz, ezért gyakorlatilag 135 powerért bármilyen védekezésre és/vagy támadásra lehozott egységét be tudom verni.
-
Zotya21
senior tag
megit próbálkoztam XD
komoylan már a fiendek elvernek
ez is nagyon durva volt de ígykell harvival fure fire-t visszaverni a halálból
de muszály votl visszamennem ma sadóra mert vagy 4 szer vertek el egymás után
-
attila720
csendes tag
köszönöm a válaszokat!! most akkor megpróbálok eladni kártyákat mert sajnos bfp ból nem nagyon akad(sajnos a harvester nem fog összejönni).egyébként a shrine of greed miért olyan jó kártya? csak mert én nem nagyon értem mi a lényege
:S bocs a hülye kérdésért -
Volgafan
senior tag
válasz
attila720 #18215 üzenetére
szia.
Első körben:pure shadow sajnos sztem a leggyengébb combó.De,ha maradni szeretnél legfontosabb:executor-dreadcharger csere!!!anélkül el se kezd!!(rosszabb esetben switchlcaws).Forsaken szintén kötelező!!!reource bosstert vedd ki,nagyon hamar elszívja a welljeid!!!Ha maradsz pure sajnos harvester,nether kötelező(2 lap kb 2000bf.....jól gondold meg abbóllost souldeck simán kijön)knight of chaosból sztem a lila a jó,Time wortex totál fölös(helyére shrine of greed),Mora sztem sosem lesz elegendő powered...wrathgazer fölös...amúgy jó a deckPeti: miért nem veszed ki a deckedből?mindennap kitesz meccsen....megéri?
-
Cr4Zy
tag
ÁÁÁÁÁÁ, ************************************
Épp nyerőben voltam egy Supreme ( ElPrincipe ) ellen (1v1 meccs, mindketten t3-ig eljutottunk, mert t1-en megfogtam a fire-t shadow-val, majd t2-őn nem bírt velem és korábban húztam t3-at - miközben bár wellelőnyben voltam, 2 wellemet beütötte -, majd miután ő t3-at húzott, bevertem a t2-jét) és erre nem kidob az a **** voidstorm a játékból?!?!?!De legalább tesztelhettem egy kombinációt, amit nem sok, de kevés tapasztalatból mondhatom, hogy elég ütősnek tűnik:
shadow nature pakliba betettem az embalmer-furnace-soul splicer kombót. A voidom folyamatosan 0-án volt, így gyakorlatilag szinte folyamatosan nyomhattam a voidstormokat, t2-őn meg amint ez felépült instantba felugrott 500-ra a powerem. És mivel az én egységeim egyáltalán nem, vagy csak nagyon kicsit sebződtek a voidstorm miatt, így 1-2 ashbone (mivel fire-nature volt, ezért mine+ensnaring jött mindig, a fele esetekben elkerültem, másik felében sikerült belefognia 1-2 ashbonet) + egy rakat swamp drake bármit képes beverni, főleg olyan support mellett, mint a folyamatos heal, és az egységek ellen egyszerűen voidstorm, más nem is kellett.Persze hátrányokkal is járt berakni ezeket az épületeket: például nincs bent se motivate, se burrower a pakliban, sőt úgy őszintén szólva az egyetlen nature egység benne az a swamp drake. Viszont mindhárom cc (roots, hurricane és oink) befért a pakliba, és kifejezetten jól is jöttek amikor az ellenfelem betámadt engem.
Szerk.: Magam moderáltalám a hozzászólásomat, ezért vannak a kicsillagozott részek
-
BlackTiger
tag
Csak úgy hirtelen előtört belőlem egy szóvicc, úgyhogy ezt most megosztanám veletek.
Aki másnak gulyás, maga eszik bele.
-
G4ga
őstag
válasz
attila720 #18215 üzenetére
Elsö kanyarban:
Tul sok a T3. Nagyon nagyon sok. mutating maradhat. szerintem a Fallen, Wrathgazer
de még a Mo is teljesen felesleges.
T1 re hiányzik a Motivate és Forsaken esetleg a Phase Tower.És nincs swift egységed. Dreadcharger hiánya negyon nagyon érezhetö lesz.
T2 re pure shadowba Harvester ami kihagyhatatlan. Esetleg Undead Army, Corpse Explosion és nem látok Unholy Powert se.
T3 rol meg már megirtam a véleményem. nagyon sok lap van T3on arra épiteni nem nagyon lehet.Az hogy pár lapot kicserélj Pve-re? RPVE vagy mapok? Mert nem mindegy. RPVE re a negy orbot kell erositeni. Overlord és Second Chance. T1-T2 pedig Decomposter és Furnice. De inkáb 4. orbnak egy Frost és akkor lehet a shipeket nyomatni.
De jönnek majd a nalam okosabbak és kijavitanak engem ha valamit rosszul irtam!
-
attila720
csendes tag
a linket kiírnám ide mégegyszer [link]
-
attila720
csendes tag
sziasztok! szeretném kikérdezni a véleményeteket a saját paklimról
http://bfcards.info/search.php?i=deck&id=40024003400540407004404840094033401140124016402040394030411040426003
szerintetek mit érdemes venni mit érdemes eldobni :S ?! lehetőleg egy olyan pakli kéne ami PVP ben erős de 1-2 kártya kicserélésével PVE paklit lehet készíteni belőle.Sajnos BFP-ból nem sokkal rendelkezek!:S köszi előre is a válaszokat ! -
Juliano
tag
sziasztok! Ezek ár megint kezdik? Kb csak a 60 %-át tudtam leforditani de sztem átverés szokás szerint.
http://kepfeltoltes.hu/view/111117/aaa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Volgafan
senior tag
Sziasztok.Megkérnék mindenkit,hogy akinél van lapom kölcsönbe,küldje vissza,vagy írjon,hogy legalább tudjam...főleg az inaktív játékosok!!!2 gravity,zöld nightguardok,phoenix,meg még nem tudom
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #18205 üzenetére
A well döglés nálunk tényleg probléma lehet. Főleg, ha jön wind mellé még valami fire egység. A nálunkat úgy értem, hogy pure sadó vagy pure nature. A sadónak nincs röpcsije a naturnek meg van de az s és drága. Ebben igazad lehet... csak kevés a tapasztalat bandit ellen, mert kevesen használják, ráadásul sokan a wind helyett skyfire-t tesznek be bandit deckbe is.
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #18204 üzenetére
egyébként egy trükk, lehet vele s knockolni csak jó mikró és odafigyelés kell, pl undead armyt én feltudtam tartani vele csak mindig más célpont kell és megvárni míg összálnak újra közeli formációra a szétdobált egységek.
darkelfeket is úgy lehet vele semlegesíteni, hogy egy knock rájuk majd a wellt lőni unholy alatt.meg revage.
ha benyomja a képességét akkor már nem érdemes rájuk próbálkozni mert nem állnak össze, de máskülönben vissza állnak idővel..
de ugye ez megint power hátrányt jelent és csak akkor tudod számodra előnyösen befejezni, ah a wellt ki tudod ütni.
ezért kell unholy rá mert azzal a life steal képessége is erősödik..hibái ellenére én szeretem és sokkal izgalamsabb lap mint a drake és sokoldalúbb, csak ne lenne az s knock bugja.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #18205 üzenetére
még folyamatos unholyzás mellett is igen pici a sebzéspotenciálja ami meg 90 power mindig, nem tud annyi sebzést kiosztani mint amennyiért megérné erre a bugja rájön illetve az is h hiába buffolod agyon amikor tényleg leszedhetetlen továbbra is cc-nek nagyon komolyan ki van téve.
disenchant meg megint egy buff költsége szal elkell tradelned 1 buffot a dis-re.
frost had ne mondjam h milyen előnybe kerül egy 50poweres kobold trickel vagy glacierrel akár.
ahhoz, hogy ténylegesen megálíthatalna közeli legyen erős power előnybe kell lenned. -
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #18202 üzenetére
Néhányszor összefutottam vele 1v1-be
Úgyhogy 1-et tudok, ww-vel simán leszeded, mwert én is úgy csináltam. Van ugyanis 1 bugja, az amit Murdeer mond. Szétdobálja az s egységeket és utánna nem sebez rájuk vagy egyáltalán vagy csak nagyon picit. Próbáld ki. ...és ezért nem használja senki, mert az s knock öli meg, ami elvileg az előnye
..ha gondolod megmutathatom
de ezt ki lehet próbálni forgeban is. Te kezeld a windhunterst és bármelyik gép álltal irányított íjász leszedi, hiába buffolod. Persze ne halálra buffold, hanem ésszerűen.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #18202 üzenetére
s knock de első lövés után már nem csak h nem knockolja de sebezni se sebzi.
gravity vagy stormsinger meg nevetve leszedi a te buffistenségedet.
ahol van frost ott meg a bp-k miatt megint könnyű kivédeni és idő kérdése h mikor kerül a frostos olyan előnybe ahol a bandit már nem tud ja fentartani a támadást. -
Gyuri27
félisten
válasz
fantom922 #18195 üzenetére
Nem a power a kérdés. Hanem az, hogyan szeded le?
Spirit a ravege miatt nem szedi le a skyfirét se. A windent még úgy sem. Nem szedi le a parasite sem nem sebez hozzá eleget. A swarm nem veszi át mert a wind s knock.
A pure nature tudománya itt meg is állt.A pure frost se üti be. Ha nyomsz egy gravitit jön rá a a disc. Így ezzel próbálkozni nem igen érdemes. Nyomhatod a templart nem öli mert a wind l counter. Lehet rá frost bitét nyomni. A ravege megvédi. A templarra nyomsz pajzsot a wind kap egy ravegét meg egy weavinget.
De ha te ennyire értesz hozzá majd összefutunk és megmutathatod mit tudsz. Mikor szarrá buffolom a windet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest