Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #16495 üzenetére
Kész vagy. A shadow hátrányban van a naturéval szemben. OMG
T1-t2-n a shadow megeszi a naturét. Persze ha az illető tud játszani.A heal, cc meg egy dolog.
Elmondtam már. De szemléltetem a dolgot egy példán. Nature hiv swiftet 80 power. Shadow chargert és egy noxot 110 power. Sokra megyek a maradék 30 poweremmel.
Swift + surge 160 power. Dread + 2 nox 160 power. Nem a nature fog kijönni győztesként.
Sőt dread + nox 110 + nox képessége 135 power.
Sorolhatnám még. De nem teszem.
Ha találkozol linekillerrel kérdezd meg, hány naturés rusholta be t1-n. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #16497 üzenetére
de az a baj nem értik amit mondok és telejsne msára kontráznak rá így nem sok értelem van ha egymás mellé beszélünk.
-
phanzetomox
őstag
Gyerekek nem értitek a lényeget !!
Ha valami nem megy kérdezzétek murdeer-t ő megmondja a frankót...
-
Murder3
addikt
az baj h nem a lényeget hanem a sok sok tölteléket hordjátok fel mindig.
teljesen másról kezdesz el megint regényt írni, hosszú és fárasztó lenne most megint elmagyarázni a dolgot...second chance az mire jó?
decompsorese pörgetés ezen kívül sajnos normális használtra nem túl célszerű.
ileltve lenne értelem de sajnos nincs. ami értelemet faragna neki.a lila még talán suicid kempusztításra de az megint értelmetlen mert anélkül szinte könnyebben és egyszerűbben ki lehet az egész campet irtani akkor meg minek?
a naturénél van a promise of life annak van értelme mert az nem hat az ellenségre tehát lehet normálsian is használni.viszont bg-ről van szó akkor lost ship és kifújt meg jöhet a wog erdő és ashonló tehát a trükössebb,érdekesebb dolgok kihasznáaltlanok mert nincs értelme nekik.
"csak ismerni kell az adott ellenfél színét is, hogy tudd a gyengepontját!"
fordítsuk le:
gyengepont-> előny
több gyengepont->hátrány
kevesebb gyengepont-> előny
kevesebb gyengepont->könnyű
több gyengepont->nehéz
könnyű->erősebb
nehezebb->gyengébbgyenge pont nem számít az így is úgy is van minden decknek.
ami számít az az hogy melyiknek van erősebb/általánosabb/könnyebb játszhatósága/countere/hasznos lapjacc,bp,heal pedig éppen akkora előny a deckbe h az unfair kategória legyen ugyanis az általános dolgokat sokkal,könnyebb és olcsóbban kifogható vele mint ahol nincs.
nem azért lesz unfair mert ott nincs hanem mert ott is általános kombókra van szorulva az ember.jó példa erre frenzy NC pl mennyivle erősebb egy nature mellet mint egy pure mellett, kivédeni vagy támadni vele eggyaránt.1-2 spell miatt.
jól szemlélteti azt is h mind a 2 játékosnak kb ugyan az a játékmechaniak áll a nc-kel amibe a naturés sokkalta előnybe van, na most itt az a probléma h a shadowosnak ugyan azt a játékot kell játszania amibe eggyérteémű a hátrány ez unfair.
de ez a darkelfeknél is jelentkezik.
Meg a nasty is op a nem shadow egységeken t2,t3-ba.
ahogy a soulshatter is t3-on h tricolor, vagy az ashbone ami eleve nagyon erős összehasonlítva az unstabléval.Nagyon sok lap túlerős kombinálva,túl sok kombinálható lehetősége van ami azzá teszi és a legnagyobb baj, hogy sok lapot ami normálisabb egyszerűen ellehetetlenít.legjobb példa shadow t1
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #16491 üzenetére
Murder, Te valami nagy dologról elfeledkeztél!
A balansz ott van, hogy míg a nature lehoz 5 egységet és 2 cc-t elnyom te lehozol 10 egységet! A powerigénye a nature-nek pl. hatalmas, míg a shadow-nak alig kell fizetnie az egységeiért. A frost megint más: lassúak az egységei, ami neked előny. Az egységei a nature-nél olcsóbbak, de már a cc-k ára ugyanott mozog. Ha hozzászámolod, hogy a barrier nélkül gyakorlatilag nem tud támadni, akkor megintcsak ez jön fel, hogy erős, de ugyanúgy megvannak a gyengéi.Csak 1-2 példát mondok, mert igenis, hacsak 1-2, de van cc-je a shadownak is!
barrier+home soil = 60 power. Az ellenfél egyből a barriert lövi, azaz megint legalább 1-et le kell tenni. Ez 80 power, és legalább 3-4 egységnek kell mellette lenni, mert egyébként bukod a többi barriered is.
Shadow-nál ugyanez a motivate. Nox+motivate = 75 power. Mellette legalább 3 noxnak kell lennie, hogy megérje. Lehet gyengébb a hatásfoka, de cserébe nincs gyenge pontja!
Szerinted az AoC mi? Mert én ugyanúgy a cc-k közé sorolnám, hiszen amint meglátja az ellenfél hátrálni kezd, ezzel helyben nyersz 15 másodpercet.
És most pvp-től elvonatkoztatva, a shadow-nak van egy nagyon erős cc-je, ami a bg-ken a speedrun-ok nélkülözhetetlen eleme: a second chance! Na ha ez nem egy globális cc, akkor mi? Hiszen a pályán MINDEN egységre hat!Szerk.: Jah és majdnem kihagytam a pure shadow egyik legnagyobb fegyverét,ami szintén egy nagyon erős CC: a knight of chaos speckója! Egy nether-rel kombinálva még védhetetlen is.
És egy másik nagy előnye a shadow-nak az összes színnel szemben, hogy ott van a játék egyetlen mozgatható épülete, méghozzá t1-en! Ennek segítségével meg lehet fogni bármilyen színnel való t1-rusht, még ha irányt változtat, akkor is!
Folytathatnám a sort, hiszen bármelyik színt lehet fényezni, s itt is csak pár dolgot mondtam el. De lényeg a lényeg: bár vannak op-nak titulált lapok, de a színek nagyjából kiegyenlítettek!
U.i.: Csak egy példa az általad másik "op"-nak tartott színről, a lostról: t2-őn L-counter hiányában szenved, hacsak a defenders-t nem számoljuk, ami pedig ugye a legtöbb esetben már nem fér be a pakliba, hiszen sok a t3 lap (vigil, ashbone, grigori, soulshatter, amik mellé t1 kártyák is kötelezőek: barrier, nasty). Ez 6 kártya a 20 megengedettből. Ebből csak 1-et tudnak t1-en is használni (kezdő színtől függ), illetve még 1-et t2-őn is.
Az, hogy Te nem tudsz a frost, vagy a lost ellen mit kezdeni pure shadow létedre, a Te személyes problémád. Én bevallom, a nature deck-emmel a fire-bármi ellen sokszor vagyok gondban a long range unitok és a ravage-elt drake-ek miatt. De ez úgyszintén minden színnel blokkolható, ahogy a frost és a lost is, csak ismerni kell az adott ellenfél színét is, hogy tudd a gyengepontját!
-
phanzetomox
őstag
Látom kitört a háború
-
Murder3
addikt
ezt most te mire írod?
.
.
.
.
.
de próbáld már bemagyarázni h egy cc/heal/bp-s deck nincs előnybe azzal szembe amibe nincs....itt nem a tapasztalt vagy tudáson van a lényeg, mert az nem számít.
Ami itt számít h egy bizonyos "akármi" alapból előnybe van a "másik akármihez" képest.
OP nem balanszos nem azt jelenti legyőzhetetlen,megölhetetlen.
Unfair ennyi.Nem értem mit nem lehet ezen felfogni.
-
OnSeT
őstag
-
Zotya21
senior tag
Különben én nem azért léptem ki mert vesztettem volna a maradék ember ellen hanem mer elszabadult szombaton a pokol vasárnap meg szobát festettünk persze nem mondták előre mivel már itthon voltak 2 hete francse gondolta hogy ilyenkor akarják pont
-
Murder3
addikt
attól h most te frost mániás lettél még tények tények maradnak.(
attól h pén nyerek frost t1 ellen vagy xyz ellen attól még nem fog a véleméynnem változni.
Visszaugorhatunk a régi témára, de mint sokan azt hiszitek én sose álítottam h vmi is verhetetlen attól még ugyan úgy Op marad...
nálam már régóta nem szimpátia alapján megy mivel ebbe a játékba már nicsn mivel szimpatizálni, illetve ha van is felesleges mert az egy semmirekellő,nulla egyéniségű,kötött fos és nem nagyin akarnak ezen változtatni.Akárhogy nézzük nem fair olyan frakciónak ahol nicsn cc egy olyan ellen ahol van vagy heal sőt bp.
Főleg nem shadow/frostnál egy pure shadow ellen.
(arra a bizonyos esetre meg felesleges célozgatnod mert én sose álítottam annak az ellenkezőjét, ismered az álláspontom úgyhogy tudhatod)sokszor léynegébe csak +-ként élvezi előnybe a cc-t egy bizonyos frakció a másikkal szembe vagyis mix frakció.
Mert a másik frakciónak szimplán annyi h sokkal nehezebb a említett lap nélkül valamit kivédenie.A játék eleve lámává neveli a játékost.
hisz tele az ilyen degenerált lapokkal, amik tuti véletlenül de valahogy minden deckhez odaférnek és messze a legerősebb lapok eggyikei.
ennek a játéknak köze nincs a balnaszhoz meg ahhoz h itt te raksz egy egyedi decket össze, az csak duma.
Vagyis van de sajnos azt a néhány ötletes értelmes és nem agyatlan noskill lap ami van épp ellehetetlenítik az ilyen ócskaságok mint az ashbone,soulshatter,vigil,grigory......
Persze ezen lapok még ah gynegébbek is akkor aztán végképp tuti h berakják a deckekebe,bravó az agyilag nulla fejlesztőknek meg a nyomi EA-nak.
Az eredeti ötleből semmi nem maradt, épp emiatt veszti el az összes varázsát a játék.Ha meg így állunk akkor jó szarjunk rá nem baj ismét kijött a gyönyörű magyar mentalitás.
Vagyunk elég sokan neveznek versenyre mikor ha nem most lehetne minél jobban összeszedni a társaságot, de nem nem lehet mert mindig van valakinek vmi baja.
Megint vagy 5-en kiléptek verseny közbe, most meg Onset nem akar szervezni se már.Jó akkor én se fogom törni magam ezek után h legyen egy normális közérdekltségű viadal,viadlsorozat mert itt olyat nem lehet.
semmi értelmes dolgot nem lehet ide rendezni--_--
-
OnSeT
őstag
válasz
Deathson #16483 üzenetére
mint írtam ezt a versenyt még végigviszem szervezőként.
egyébként lehet félreértettétek itt páran, nem csak Gyuriba siránkozásáról van szó.A versenyzők egy részének a hozzáadása a probléma, tome versenynél ugyan ez ment, a másiknak "jobb lapjai vannak ezért feladom téma "
most rendeztünk egy olyan kört amiben nincs korlátozás, erre megint mennek a visszalépések. továbbá van itt pár játékos aki nem tud veszteni. ha bukja a meccset akkor tuti a deck miatt van, az övé gyenge az ellené OP, de volt aki még akkor is a frost OPságára panaszkodott mikor nyerte a meccset.
jah és az én welljeim 2x annyi powert termelnek
csak tudnám miért kértem a rep feltöltéseket, mert így le tudjátok csekkolni.
és ez a kör tét nélkül ment, se nevezési díj, se nyeremény.
de mégis sokan véresen komolyan veszik. ezek után mi lenne itt ha bfp-ért menne a bajnokság? ^^mellé a sok értetlenkedés, miért kell regisztrálni? miért kell repet feltölteni? nem lehetne hogy csak az egyiket töltöm fel? stb.
de lehetne. majd abban a körben amit Te szervezel
( a Te természetesen nem neked ment hanem a kérdést feltevőknek
)
tisztelet a kivételnek
-
Deathson
csendes tag
ne húzd fel magad tesó
ilyen kis apróságért fölösleges kiszállni a szervezésből csináld végig most márne felejtsd el te vagy a király ne engedd hogy mint szervezőt leszóljanak állj ki magadért
javaslok egy módszert:
ha végigjátszottátok az összes meccset csináld meg az összesítést úgy hogy akik kilépők ellen játszottak meg adod nekik a pontot ha ez befolyásolja a helyezéseket akkor viszont nem számolod beleez így szerintem abszolút pártatlan és mire valaki észbe kap hogy beszóljon mivel a meccseknek már úgyis vége már nem számít addig meg nyugalom van
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel #16479 üzenetére
ez kellett volna én mondtam amúgy, na mind1
másik meg én 3 meccs után azt mondtam elég aztán na mégis mentem tovább pont azért h a sok később bekapcsolódó ember ne essen el lehetséges pontoktól a sok kiszálló miatt.
gyuribá te mondtad h mért adom fel amikor beírtam pár vesztes meccs után,akkor te mért?
ugyan úgy nyerhetsz még meccseket... -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #16478 üzenetére
és akkor a végeredmény miben lenne más?
semmiben.
csak mindenki +10pontról indulna, de a végső sorrendet nem befolyásolná
a sorrend ugyanaz maradna mint most mikor 0ázzuk a kilépők meccseit. -
Razuel
aktív tag
válasz
phanzetomox #16478 üzenetére
Ha mindenki kap 2 pontot a kilépőkért, akkor ugyan ott vagyunk, mintha senki se kapna..
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #16473 üzenetére
az történt hogy 5 ember feladta a versenyt pár bukás után...
pontozásba meg vmi rendszer kell.
ha megadom a 2 pontot azoknak, akiknek nem volt lehetősége játszani ezzel az 5 emberrel az a probléma, hogy mire fel adok pontot, ha nem is volt meccs.
most hogy töröljük azt a 3-4 meccset amit a kilépők játszottak, azok háborognak akik emiatt pontot vesztenek.
ha a kilépők ellen játszott meccsekért kapott pontokat meghagyjuk, azt meg az a 10en egynéhány ember fogja szóvá tenni, aki nem játszott ezen játékosok ellen, hogy hogy van az hogy néhányan bónusz meccsekkel + pontot szereznek.
tehát mind1 hogy döntök, mindenképp én vagyok a rossz....
és itt tegyél igazságot...
úgy érzem nem érdemes ezt a verseny dolgot erőltetni....
ezt a kört még végigviszem a maradék emberrel, a továbbiakból viszont én kiszálltam mint szervező....
-
Volgafan
senior tag
Az én meccseimet is törölheted.....répám játszon így,hogy töröltétek a győztes meccseimet....gg
-
Almodo
csendes tag
[link]
Merdarogh vs Almodo 1:0
Merdarogh győzött. -
alpihun
senior tag
válasz
phanzetomox #16468 üzenetére
Ja akkó ezért van zöld dryad.
Deathson:ezért nem lesz a lol az én játékom, nekem nincs időm több órás meccsekre.
Predatorösz a vidit.
-
Predatorkill
tag
-
Deathson
csendes tag
hát nekem már volt 2 és fél órás meccsem is
és igen bannolnak ha kilépkedsz yrd be hogy /surrender a chatbe ezzel feladást kezdeményezel ha nem idióták akikkel vagy akkor igenre nyomnak ők is ha nem akkor türelem -
alpihun
senior tag
válasz
Deathson #16461 üzenetére
Kösz , hogy vetted a fáradtságot,tegnap el is indítottam, bf re mérges voltam mert egymás után 3x nálam nagyobb rangúval dobott ösze és még a 3x 500 elot is elvette.Tehát lejátszottam a tutorialt es a battle tutorialt(az utóbbit nem teljesen).Ahogy a battle utorialt elnéztem, egy átlag meccs egy félórán át is tarthat, sőt ha abbahagyom sokszor még bannolnak is,ez elég kár.
-
alpihun
senior tag
válasz
phanzetomox #16460 üzenetére
Ott a pont, a dryad zöld is benne van, de a kettőnek mi a köze van egymáshoz?
-
Almodo
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni a Battleforge-al kapcsolatban.
A gondom, hogy a játék folyamatosan kifagy eddig csak néha néha de most PVE mapokon szinte folyamatosan.
"A Battleforge működése leállt hibaüzenettel."Win7 professional sp1 64 bit
Hp Pavilion notebook
4Gb Ram, P8400 (2,26Ghz), 9600GTA játék újratelepítése nem oldotta meg a gondot.
Előre is köszönöm az ötleteket, javaslatokat.
Almodo -
Predatorkill
tag
Sajnálom én is abba szeretném hagyni a versenyt mert eléggé meguntam, az utóbbi pár napban nem nyertem szinte egy meccset sem( játszottam pedig bőven..) Sőt a játékban se keressetek egy ideig mert mostanság csak az idegeimmel szórakozik ez a játék. Elkezdtem Diablo 2 -zni nagyon tetszik a játék, de még akkor is imádom ezt a játékot. Szóval... Még visszatérek!
-
Deathson
csendes tag
League of Legends:
hűha kedves barátom hol is kezdjem tehát:
a játék ingyenes ebben is vannak fizetős dolgok de semmi ismétlem semmi!!! ami előnyhöz juttatna kizárólag 2 dolog az egyik a hősök kinézete a másikat menet közben leíromszal a játék tömören:
hősök vannak benne,van egy accountod ugye azon belül lépsz szintet ez nem a játékon belül van hanem a menüben az acc lépi a szintet ez fontos!!30 szintet léphet a karaktered ha elérted a 30-at akkor kezdődik a móka kacagás azaz a rangos pvp, addig játszhatsz az AI(ismertebb nevén a mesterséges intelligencia tehát a számítógép)ellen és más játékosok ellen is de ez még tét nélküli
illtetve van még 12 varázslat (szintén menü!!)amiből egyszerre 2 lehet bent van köztük teleport
sebző képesség toronyvédő spell ilyesmi ezek is szintlépéssel aktiválódnak szépen sorbanilletve vannak még rúnák ezek később lesznek fontosak addigra megtanulod a játékmenetet mire ezeket elkezded veszegetni
és még nincs ám végevan még a talentfa (wow, diablo,torchlight,titan quest és társaiból szerintem ismerős lehet)3 oldal van: az attack a defend és az utility ezekre is szintlépésenként tudsz pontot adogatni
És akkor jöhet maga a játék:
a hősök száma 100 körül van ebből hetente mindig van tíz amivel ingyen játszhatsz sajátod az elején még ugye nincs de nem is baj ez tulajdonképpen mert így legalább tesztelhetsz egy csomót és mire kigyűlik a pontod addigra ugye nagyjából már tudod hogy melyikkel nyomod jól
2 féle pont van a játékban vana fizetős asszem riot a neve ebből tudsz ugye skint (kinézetet) venni a hőseidre ill. hősöket is lehet belőle vásárolni,vannak még ilyen hülyeségek is benne mint a több xp a meccsekért ilyesmi de nem érdekes mert a 30 szintet simán el lehet érni szóval fizetni a játékért igazából nem kell ami azért felettébb előnyös
a másik pont ennek nem tudom a nevét amiből csak hősöket vehetsz ezt meccsenként kapod mindig de nem olyan veszélyes még a drága hősöket is simán meg tudod venni egész hamar
a játékmenet:
5 hős 5 ellen vagy 3-3ellen,van 2 kezdőbázis amiben van egy darab bolt ebben tudod majd a karaktered szarrá tápolni a játék során, mágusoknak általában olyan cuccot veszünk ami a varázslatokat erősiti vagy az újratöltődési időt csökkenti harcosoknak pedig támadási sebesség + sebzés életszívás,de sokféle tárgy van majd kitapasztalod
a hősödnek van ugye 4 aktív és 1 passzív képessége, és az a 2 amit még a menüben választasz
a pályán vannak mind a 2 csapatnak védőtornyai ezek leverése az elején a lehetetlen határát súrolják és mind a 2 csapat kezdőbázisától bizonyos időközönként indulnak el "kegyencek"a 3 fő útvonalon ezek ilyen kis izék amiket a gép irányít
a harcok során 18 szintet léphet a karaktered maximum, 6 os szinten kapod meg a negyedik FŐképességedet (utility a neve) ez határozza meg a hősödet ettől lesz az amijáték célja:
ellenfél tornyainak kiiktatása, ellenfél játékosainak halálba segítése(ha meghalsz újjászületsz de minél magasabb szintű vagy ez annál tovább tart)ha kegyenceket hősöket és tornyokat ölsz aranyat kapsz amiből cuccokat veszel a boltban ezáltal előnyre tehetsz szert a többiekkel szemben!!
a játék akkor ér véget ha az ellenfél kezdőbázisát sikerül lerombolnotok vagy akkor ha ők feladják a meccset vagy ha tia 3 főútvonalon kívül még vannak ilyen dzsungel részek is ahol főellenségeket lehet leverni további előnyökért például: egy darabig jobban tölt a manád vagy az életed ütésenként életet szívsz ilyesmi
így röviden tömören ennyi
azért ezt azt kifelejtettem még
-
alpihun
senior tag
válasz
Murder3 #16458 üzenetére
Ja ok, akkor ennyivel is többet tudok,nagyon várom a vidit.
Egyébként ajánlom mindenkinek a figyelmébe ulvfdfgtmk meccseit.Decomposer,skeleton, altar of nihil, unstable demon, wratti, evocators woe és hasonlók.Ám a legdurvább mégis az a rész, amikor egy kommentáros vidiben a német gyerek érthetően kimondja ulvfdfgtmk nevét!!Azon besírtam..
-
Murder3
addikt
válasz
alpihun #16457 üzenetére
ha rajta van akkor te azt eruptal nemszeded le sőt semmivel és ezt így hidd el
közbe kész van 2 új kommetátoros videóm az eggyik eddig még nem látott irányba mert el, de felraktam és a yt-n a hangot ismét összebaszta nem tudom miért...megpróbálom majd újratenni őket de a videó-t pedig semmi baja gépen caska yt- szarja össze a hangot.
-
alpihun
senior tag
Letöltöttem én is a lol-t, de még nem tervezem, hogy játszanék is vele.Addig is valaki össze tudná foglalni pár(száz) mondatban a játék lényegét?Egy magyar oktatóvideó linkje, vagy valami játékteszt/játékismertető link is megtenné, én néztem pár gameplay videót,de úgy nézki mint egy dif 9 nek az uccsó bázisa ahol a főboss és a kicsik mellett legalább 10 grinder és 20 ship van tehát-semmit sem lehet kivenni belőle.
Ja és még 35 battle token és a test dekkem (sh-nat-nat) levelje elkerüli a rendes dekkem szintjét,akkor már adok neki valamilyen nevet is,ám nem értem, hogyha fathom lord önmagában jobb mint a mutating frenzy+speckó+heal, akkor linekiller dekkjébe miért amutating frenzy van onset oldalán?
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16454 üzenetére
ahhoz viszont nagyon sok pwoer kell
számolod
(70+50+90)és még azelőtt eljár mielőtt komoy, kárt okoznál és tudja cc-znicsak 15mp ig tart ha védelmnél hívod le akkor nem sok marad a disjéből.
egyszerre nem tudod rápakolni és ha közbe gravitytik akkor vége, eleve drágább mint az eagle.
a képességét nem szabad úgy ellőni h egy life+revage nem lenne rajta
sokat segítene a warriors death az buuffolja és védi is egyszerre.
de a frost maitt én baraktam a skydefender lila verziót védeni jó eagle ellen nem tud ja megvédeni mert átlő a pajzson.full buffal sok minden kiüthetetlen.
pl bandit stalker vagy commandos.t3-on a soulhunter nekem nincs meg annyi pénzem nincs, de anélkül bizony nem túl fényes...ashboent én már nem használom sehova.
corsair jó buffolva de azért annak sok a hátránya és eleve elég drága és nem igazán sebző...és igen nagyon is gyenge az egységi iagzán full buffal erősek ami elég drága illetve se cc,hela,bp és elég könnyű szétkúrnia buffparádét:S
dis,cc,amazon.....bandit nem fire shadow-ról beszélek.
-
Murder3
addikt
Fathom remélem nem követted el Ryougi ellen azt a hibát h aoc-t használtál
ha játszottatok...szörnyű nézni.
Stonekin indokolatlanul erős képest.
van mindene bp,cc,heal
mindent knockol t2-n,közel lehetetlen megölni az egységeit annyi regen meg védelem van ott.
most már long range is van..
még repülő dmg-je nincs...
stonekin az eggyetlen normális dual frakció.
bandit még jó ilyen téren de az viszont nagyon gyenge és se heal, se cc, se bp nicsn főleg amiatt fájdalmas h a bandit egységek meg buffigényesek ami elég költséges meg eleve nem olcsó egységek.
semmi knock nincs t2-n...
a másik kettő meg nem létezik 1 op egység van azt a többi egm sehogy semmire meg gyenge az adott színkombóhoz...
mondjuk ez a banditra is igaz h gyenge az adott színkombóhoz, de azok még legalább használhatóak. -
Murder3
addikt
Lajesh map tipp vagy aki nemtudná...
fal ellenére is lehet lőni a wellt mindene irányból a kezdőbázison..
annyi a titka h le kell menni a szélére a well felé -
Almodo
csendes tag
LFGGaga-Almodo 0:1
1. csata -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #16446 üzenetére
nem engedünk kilépni.
aludj rá egyet és holnap folyt köv, mai meccsekről felmentést kapsz.
de pótolni kell őket ^^egyébként meg nem te vagy az egyetlen aki figyelmetlen volt, nézd csak meg a Hangfal elleni meccsem. [link]
mikor nyertem volna a meccset rám húzta a falat és buktam a kezdőm 300 power értékben.
-
Murder3
addikt
válasz
BladeHero #16445 üzenetére
ilyenkor én megunom meg elmegy tőle a kedvem...
hangal az első meccsen egy gyenge rusht csináltam nem sikerült majd t2-ig ment eagle miatt esélytelen volt bármit is csinálnom másodjára berusholtam de a kezdője előtt megáltam nem csináltam semmit mennem kellett volna t2-re én tudtam is ezt nem mentem guardian spmalet én meg behúztam wellt...
t2-re ment ő is kiéléptem, gyuri ellen megyertem a t1-es wellháborút 1 well előny t2 csak a bázisnál meg nem láttam h van fal.2 meccs elment mert csak azért is mást csinálok mint amit kéne..
ezek után nem nagyon van kedvem már menni meg eleve felidegesített akkor meg nem tudok már rendesen játszani.
-
BladeHero
tag
válasz
Murder3 #16443 üzenetére
Azért ne add fel.Ha ez vigasztal,elmondom az én történetem .Xryuogi meg vert kétszer egymás után,aztán hangfal egyszer a másodikat nem játszottam le,utána linekiller alázott le 2-0ra,végül még ovobacsi is bevert szintén kétszer.Elhiheted mennyire volt jó ennyiszer veszíteni egymás után.Na mindegy majd a következő jobban sikerül
UI.ocs ha a neveket rosszul írtam,de lusta vagyok megnézni hogy kell írni.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #16442 üzenetére
3 meccs alatt felidegesítettem magam eléggé h megunjam
2 meccs szinte csak azért ment el mert nem figyeltem... -
Murder3
addikt
nem játszok mindenki kap ellenem 2 pontot.
-
BladeHero
tag
Van valakinek skypja?
-
Zotya21
senior tag
ja meg én is
5 óráig aztán 8 körül megin elvileg
de sikítsatok mert tálcázok
-
Volgafan
senior tag
Én is harcra ész vagyok....
-
Murder3
addikt
na sráck m a akikk le akarják tolni velem azok szóljanak oszt mehetünk?)
-
Razuel
aktív tag
Na, jöjjön már valaki játszani.
(Ovobacsi, LFGGaga, Murdeer, Onset, Csirke, Predator, LostKnight, HangFal)Na féljetek, csak 2-0 fogok nyerni.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #16430 üzenetére
Te Zotya, én kipróbáltam a LoL-t és nekem nagyon bejött... Ez is összetett játék, de könnyebb a kezdőknek sokkal sikereket elérni.
Majd, ha van kedved felnézhetsz oda is, hátha bejön neked. Azért mondom, mert egyfolytában mondod hogy itt nincs sikered ami tom milyen érzés. Ott lenne és tanulhatnánk együtt
Ja teljesen ingyenes
-
Volgafan
senior tag
Úgy nézem a sorsolást,ma nem lesz nyert meccsem....nem ma fogom megnyerni első meccsem...
-
Volgafan
senior tag
Remek,hogy verseny van,csak épp szerver nincs....már vanXDDD
Video Onste-Gyuribá T1 fight frost vs shadow. sajnos a minőség még mindig nem az igazi...
de ez 1 reme példa,hogy frost t1 nem annyira op XDDDD kis gondolodással megoldható.... -
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #16419 üzenetére
nekem elég vót a tiszta zőőd csirkével
Pedig még készültem is neki vettem easter egget
De csak az első mecsen jutott eszembe lerakni
tojtam neki hamá ő nem tojttöbbiek:
Na nemtom még mikor leszek próbálok akkor délután is jönni hamár nektek a 6-9 ig az 6 előttöt jelent
-
fantom922
aktív tag
A rossz hír az, hogy fáj a fejem és szarul vagyok, de a meccseimet nem mondom le! Persze ez jó kifogásnak tűnik, de így van
Győzzön a jobbik! ...aztán semmi polotika!
-
fantom922
aktív tag
Ui5.: majd 2v2 során meglakoltok, oda majd losttal jövök... esetleg sadó/naturral...
Ui6.: öööö
Ui7.: ha nincs valaki friend listben és játszanom kéne az írjon pls.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel #16416 üzenetére
Szia!
Ma rövid napom lesz, tehát kb. 4 óra körül már tudjuk tolni a meccseket. Majd figyellek.
DE!!! Addig is rendezz egy kis before partyt
és igyál egy csomót, aztán tolhatjuk...
Ui.: natur/frost-ot szerintem nem cserélheted frost/naturra csak T3-ban van mozgástered... te gonosz stonekines... szerinted szegény pure sadó fejemnek mennyi esélye lesz?
Ui2.: nagy szívásokat látok a jövőben, ha végiggondolom a lapjaimat
Ui3.: hol kell beállítani, hogy mentse minden replay-t? és hova menti? ha véletlen nyernék...
Ui4.: nekem van kötött lapom T3-on... ha belegondolok a fél deckem az
-
OnSeT
őstag
válasz
Razuel #16416 üzenetére
t3on nincs semmi kötött orbos lapod? ( leírásodból következtetve nincs )
gondolok itt arra hogy ha frostot hívsz akkor tremor rush, ha naturet akkor fathom lord. ha a t3as lapjaidnak egy nature egy frost és egy tetszőleges orb a követelménye akkor választhatod bármelyiket a kettő közül.Ovobacsi ha nem ér rá 6 előtt akkor beszéljétek meg vasárnapra a pótlást, mindegy hogy kivel mikor játszatok, mivel úgyis mindenki mindenkivel fog.
A beosztás csak azért van hogy ne az legyen hogy pl. ma mindenki csak pl Ovobacsit involgatja, engem meg pl. senki.Délután fent leszek, ha a mai párosaimból nincs fent senki akkor tolhatjuk
Viszont kb 6-7:30 között nem vagyok, a maradék meccs majd utána lehetséges. -
OnSeT
őstag
válasz
Predatorkill #16414 üzenetére
Az első meccs előtt, és onnan kezdve végig annak az orb kiosztásnak kell lennie.
Paklit nem kell lejelenteni, repből úgyis látjuk majd
Pályát bármelyiket lehet választani a ranked 1v1es mapok közül, ebben viszont lehet módosítani, nem kell mindenki ellen ugyanazon a mapon menni.
Bár nem tudtok menni mindig eltérő mapon, mert több a player mint a map. -
Razuel
aktív tag
válasz
Gondolom majd a repből látják onseték.
Viszont én meg így tolom: nature/frost/ és nature vagy frost helyzettől függően, hogy melyik t1-2 orbomat tudom jobban védeni. Gondolom az nem csalás, hogy t3-nak néha natot fogok húzni frost helyett, vagy igen?ui: Bladehero, Ovobacsi, LFGGaga én mostantól akármikor elérhető vagyok egészen 6 körülig, szóval szóltok itt és le is játszhatjuk. (Bár ha minden igaz bacsi 6-tól lesz, úgyhogy nemtom mikor fogjuk lejátszani.. :S)
Murdeer, Onset, Csirke, Predator, LostKnight is szólhattok, ha kicsit előre akarnátok dolgozni. -
Zotya21
senior tag
válasz
ez nem is hülyeség
-
Predatorkill
tag
Mikor kell eldönteni hogy ki melyik paklival indul?
-
fantom922
aktív tag
am... Grat Lightkexnek, ügyes volt
Nomad rush-t régen láttam
-
fantom922
aktív tag
Hááááát.... Nem akarok okoskodni, de ez a stonekines jól elbaszta... Mire lebontották a fél bázisát T2-n akkor kezdett el rottsolni... coldsnap meg oink? 1 coldsnap és fel is tud állni. Az van annyi idő, hogy megnyugodjon. Nem értettem. Erőltette az egységeket és cc semmi. Pedig naturnak az az erőssége.
-
Murder3
addikt
na ma Jön egy on Mur deer Set-es kommetátoros vidi is Naturemaniac-ék ellen.
-
Zotya21
senior tag
Irtam verseny topikba
mikor jó nektek
lessetek odaCsike
BladeHero
Linekiller
LFGGaga
AlmodoUI:
jah és vigyázatok mert tegnap 6 ot nyertem zsinórba
igaz bénák ellen de nyertem -
Murder3
addikt
na mentem megint pvp-t de most már a bandit deckel 1v1-ezek...
rögtön aramarest kaptamwazhaion oldalra ment mondom lerusholom a frissen tanult Bemido taktikával
madjnem sikerült is csak valahogy véletlen a dredem motiztama nox helyett:S
illetve voltam akkora gányér, hogy lelőttem a welljének a feléig és ahelyett h gyorsan kiszedtem volna mielőtt bedarál gaurdokkal nem lőttem tovább pedig motivate volt a noxokon és sok s volt, de körbe és azt meg nehézkes lenne kimikórznom:S
pedig ha vmit tudok hát azt h a frost mindnene a well...
utánna emg felhúztama falt és forsakennel mikrózgattam meg körbefoglaltama mapot, de ahelyett h mennék t2-re én mikor bespamale egy brutál sereget szembehúzok neki egy wellet...2 nagy hibám volt első a misclick második meg h a noxokat szarakdotam...
3. h nem mentem t2-re de mondjuk ott már én feladtam és nem akartam t2-re menni csak azért se..jó hülye vok tudom -
Darkzbane
tag
Ma újrakezdtem pvp-zni, nem értem hogy van ez a base elo de 15 meccs alatt top98 adik helyen állok : D Mondjuk ebből a fele shadow frost volt, nagyon izgalmas ez a reaver taktika ..
Szívesen csatlakoznék én is a versenyhez amúgy de egész hétvégén offon leszek rokonlátogatás miatt : P -
Razuel
aktív tag
válasz
phanzetomox #16403 üzenetére
A verseny még csak holnap kezdődik és egész hétvégén tart. Többek közt a te válaszodra várnak, hogy jössz-e vagy sem.
-
phanzetomox
őstag
Dolgoztam a héten, és látom sikeresen lemaradtam egy versenyről
Történt még valami lényeges dolog ? -
Razuel
aktív tag
Sorry, kétszer ment. Törölje aki tudja, légyszi.
-
Razuel
aktív tag
Érdekes ez a match making.. Összerakott egy rank7-essel, remélem nem vettem el a kedvét a játéktól szegénynek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux haladóknak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest