Hirdetés
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorkill
tag
ChristianIII és oOChrisOo ugyebár 2v2 ben a top 4. páros, egy Litván haverrommal rankedeztünk és bedobta őket, és sikerült nyernünk. Még ma felteszem a videót
összesen 13 perces az egész.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Predatorkill #15898 üzenetére
Tudom,nem Te idegeltel fel.....csak mondom szabin vagyok ,ido szar,van idom tolni,erre tessek...
-
Volgafan
senior tag
válasz
Predatorkill #15895 üzenetére
Tomoritessel inkabb ne is idegelj....jo,hogy elterveztem felmegyek arany pajzsig erre tessek...multkor is pont igy jartam.....
-
Light kex
csendes tag
Helló végre én is regisztráltam
-
zoli.22
tag
Köszönöm a választ neked is meg Volgafannak is. Ahogy elnézem elég nagy hiba volt, hogy eddig nem használtam a sunderert, jó egység. Már csak helyet kell szorítanom a deck-ben, amit nehéz szívvel bár de megteszek.
És persze nézek ezektől az emberektől meccseket, hogy végre ütőképes lehessek t1-en.
-
OnSeT
őstag
válasz
zoli.22 #15888 üzenetére
ez azért van, mert nem tudjuk kire gondolsz.
"hogy hívják azt a nagyon jó fire játékost" repben láttad vagy vidin? vagy hol?a platinások közül pár név, akik jól nyomják a fire t1et:
Obesity; Bemido, Prolapse; Mandalas; Tyderianekt1 változó, az átlagtól abban térnek el hogy ők thugsot is használtak.
-
zoli.22
tag
Akkor köszönöm szépen a választ, meg nem is, mert ugyan nem derült ki ki is az a játékos, hogy esetleg vidijót nézhessek róla youtube-n, de a standard kezdés már világos. Természetesen én is majdnem ezt használtam, annyi különbséggel, hogy sunderer nem volt bent eddig, pedig ott csücsült és jelentkezett folyton a csatamezőkre, csak nem láttam benne a fantáziát. Makeshift towert én is jobban szeretem, mert egyszerűbb használni.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Predatorkill #15886 üzenetére
jah....
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Volgafan #15883 üzenetére
Kedvenc érvelésem következik: "Azért mert más azt használja (azért mert freemka azt használja/azért mert obesity azt használja/azért mert stoxx/azért mert dekka/azért mert dampfi/[még sorolhatnám a neveket és aliasokat]), az a legjobb lap, a többi használhatatlan."
Idéznék magamtól: "[...] 1v1-ben a makeshift hasznosabb szerintem [...]"
Amikor fire t1-el voltam, akkor én azt éreztem hasznosabbnak, jobban illeszkedett a játékstílusomhoz. Ennyi. Ezzel nem azt akartam mondani, hogy a mortart mostantól mindenki utálja és gyalázza, vagy hogy aki használja az n00b, és nem ért a játékhoz. -
alpihun
senior tag
Jaaaaaa, szal hát mortar, el is voltam csodálkozva hogy most mi van 6 lap jobb egynél..Mondjuk egy lap csak hatvan belőle.vagyis hatot hívunk le..Na mind1.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
alpihun #15872 üzenetére
Mint a legtöbb shadow lapra, ashbonera is valóban jellemző, hogy up nélkül nem sokat ér. De ezt nem is kérdőjeleztem meg.
A mortar vs. makeshifthez meg annyit, hogy a nerf óta 1v1-ben a makeshift hasznosabb szerintem, több szituációban használható. Viszont 2v2-ben még ugyanúgy használható a mortar is.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Predatorkill #15880 üzenetére
igy van....orosz laptopot(orosz winfos....szted?XDDDDD) kaptam kolcson.....most ezzel vegetalok.....
-
alpihun
senior tag
válasz
Volgafan #15877 üzenetére
Szerintem már egy mortar jobb mint egy makeswift,ez kb annyi mintha azt mondanám hogy négy ashbone abominationt veri.
Ám nem tuti hogy jobb: makeswift 60 power.6 mortar : 6x 50= 300 power.T1 en miből szedel ki te 300 powert csak mortarra?Ha megis lehivnal 6 mortart,, utána az ellen olyan előnyben lenne, hogy egy frontális lobotómián átesett gibbon is berushol...UI:19 swamp drake jobb,mint egy avatar+mounti.
-
Volgafan
senior tag
válasz
alpihun #15869 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni,de tuti nem Bladera gondolt...nem vagyok tuz jatekos,de tudom mikkel szoktak jonni t1-en:scavenger,wrecker,firesworm,sunderer,ijjasz,mortar,mine,erruption(es sokaknak bent van az a lap,ami nem engedi az orbot feleplulni,neve nem jut eszembe) remelem igy jatek nelkul nem hagytam ki semmi fontosat...
-
alpihun
senior tag
válasz
Sousuke90 #15871 üzenetére
Ja, az a starter a 64 lapos dekk ami a boltos game mellé jár?
Ám szerintem se könnyű, csak nem akartam murdert megsérteni.
Ja, ottvan a nightguard ,a nasty a frenzy forsaken, ezekre mind ügyelni kell,vagy a túlzott motivatezás.Viszont azt neked is be kell látnod, hogy az ashbone upgrade nélkül egy köpést nem ér, és upplova eggyel szétbontod az ellent...
-
-
alpihun
senior tag
Ja ,Murdeer rájöttem miért olyan népszerű a shadow/frost felállás.
1-a shadow t1 a legolcsóbb (dread 300,nox 50,moti 100,nightguard 100, phase lifew,forsaken,nasty meg szinte ingyen).Olyan 550 bfp-ből kényelmesen ki lehet épiteni egy shadow charge nélküli t1 et.És példaként frost: home soil ,frost mage,ice guardian-600+ bfp.
natur: hurican, kék dryad, shaman, rots, amazon-nem is számolom.Fire: mine,sundi, firesworn...2-a shadow t1nem annyira bonyolult, nem könnyű de nem olyan nehéz mint pl egy natúr t1.
3-a második orb frost: bp,cc +op lost lap szinte ingyen:reaver, t3-n vigil.
Ám elárulom , hogy én miért vagyok lost-os.Szívem szerint pure shadow lennék,de az nagyon drága (ellentétben a lost-al):
pure shadow-ba must have : harvi, mage, nether -több mint 2k bfp
lost és frost lapok-must have : lyrish, reaver,bp-k, gravity(lostnak lila is jó),fagyi - olyan 150 bfp.Az olyanokat mint az aoc nem számítom mert az mind2-ben van...Ám úgy összesítve (harvi és nether nélkül) a shadow a legolcsóbb.Miért?Tele van olyan lapokkal amik upgrade nélkül sz@rt nem érnek (jó példa ashbone,cultist master). És így lent van az áruk.
UI:Most így visszaolvasva pár hsz-met,a mondatok felét ja-val, a másik felét pedig ám-mal kezdem...Idegesítő ugye.Muhaha.
-
pachito
őstag
Hali, ismét vannak eladó pontjaim (8000+), ha érdekel valakit dobjon egy privátot nyugodtan! (nagyon olcsón adom őket)
üdv, további jó játékot
-
zoli.22
tag
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogy hívják azt a nmagyon jó fire játékost, aki 1-en nagyon erős? És milyen t1-es lapokat használ pontosan?
Előre is köszönöm. -
Volgafan
senior tag
az a baj,hogz csak klavval tudom mozgatni,nem egerrel...mert ablkos megoldas kell,hogz ne 4/3 ba legzen,de most se volt jo valamiert.....de a 2.movie kesztesekor a ap megint behalt render kozben......amugz,ha lesz gepem majd adok ts ip,t ahol tobben is szoktunk lowaskodni(mikloska,shooter,Csensa,Merdarogh,ott szivesen varunk mindenkit)
-
OnSeT
őstag
válasz
TheSkunk #15859 üzenetére
ha már ilyen szépen bevásároltál tomeból: ingyen kód
elvileg a héten még aktiválni lehet
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #15832 üzenetére
kommentáros vidi
ezt nem is mondtad, nagyon jó.először aszittem a soulhunter is a tied. de aztán visszapörgettem, mert mondom 2 xl soknak tűnik nekem t3ra. amint látom sandstorm neked is tetszik
a technikai részhez: a mapon való mozgást inkább a mini mapon csináld, egy kicsit beszédültem az elején mikor egyik sarokból a másikba majd vissza rohantál át. ^^
-
Volgafan
senior tag
Jah,ha pvpre megemelnek a slotszamot igen kiralz lenne....sl deckebe egybol:phase,ng stb menne,ami most nem fer be....stone deckembe is lehetne mit pakolni....
-
Volgafan
senior tag
Most lett tele a repam!!!!masodik movie renderelesenel ismet behalt az alaplap....MSI termeket ne vegyetek tobbet!!!!ha lesz uj lap ismet leszek ,ismet megprobalom a moviet...amugz megleste valaki a meccset?velemenyeket is varok(nem a movira,tudom,hogy tre..)
-
Predatorkill
tag
Szombattol egy hétig engem se keressen senki mert énis megyek nyaralni
-
TheSkunk
csendes tag
Köszönöm a válaszokat
Már eszembe jutott miért is hagytam abba ezt a játékot
Az első sikereken felbuzdulva minden pénzemből tomot vettem XD
-
phanzetomox
őstag
Most nyaralok szóval pár napig nem láttok, remélem ha patchelni akarnak akkor ezt most teszik meg, amikor nem vagyok gép elött
.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #15855 üzenetére
Hol marad a nature/x vagy nature/nature? Ugye, ugye.
Az egyedi paklikhoz min 24 slot kellene, de nem tartom a 26-28-t se elképzelhetetlennek.
Én speciel 4 lapot még be tudnék zsúfolni. -
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3 #15854 üzenetére
Érdekes lehet én vagyok a hülye de nekem van fire/nature, Shadow /frost, Frost/ fire, Pure frost paklim és felváltva játszok velük attól függően milyen kedvem van vagy milyen társal megyek. Nem érzem hogy jobb lennék lost paklival, pedig a fire-nat, és a lost paklimban sincs egyetlen kétszinű kártya (sőt talán még az új kiadásokból sincs )
MIndenki: szerintem bármilyen paklival könnyedén bent vagy a top200 csak mész 30 meccset aztán kész.
szerk: PL én reavert alig használok , nem szoktam védekezni se csak hogy gyűljön a power, csak megyek és támadok , ha meg engem támadnak védekezek
erről szól a game nem ?
Szerintem ezt az egészet túl bonyolitjátok. -
Murder3
addikt
az nem modntam h arra kell,de a lost egy igazán no skill pakli azzal nem nehéz...
én élezetből játszok.
játszahtnák harvira vagy csak védekeznék t3 aztán na, de nicsn kedvem beálni sorba lámulni csak hogy nyerjek.
ebbe a játékba nincs semmi egyediség, uygan azok a kombók mindneki,ezt unom leginkább.
nicsn választék vannak bejáratott kombók amikel érsz valamit.
ha azt megjátszod és előbb-utóbb ott vagy a top 200-ba.igen sokan azért tudnak ott lenni mert reaver és társai-t használja.
t1 szánalom,instant 2 és utánna meg reaverrel begyalulja,sőt még hibázhat is is milliót frost miatt nem számít, ha kell nasty lirysh mindere tele buffal...
eleve bármelyik frost splashnek könnyebb a védelem miatt.jól megépített deck meg nem más mint az eggyetlen működő deck sajna bizonyos lapok szarrá verik a többit ezért nem is olyan szabad a vásár ez az egész.tegyétéek fel magatokank a kérdést mért nem láttok reaveren kívül mást a "lost deckekbe"
ne hidd h fire/nature kombóba annyi újat fogsz látni.
burrower+cc+skxyfire....ennyi
aki akar valamit azzal fog menni amivel egyszerű szinte midnenki ezzel játszik részlet kérdés h kinek jobb a mikrója.vagy lehet várni t3-ig ott meg midnen szar ott van.
SOG,SOM-al csak annyi h a SOG az tényleg -100 power mindne esetbe és költeni kell a felépítésére is.
"fire/frosthoz még most sincs..."
eleve eggyik legerősebb,de a shadow frosthoz se kellene...az más kérdés h jöttek hozzá eggyértelmű op lapok, vajon miért.....
(h midnen szir-szar játékos esélyt kapjon, hátha többen fognak játszani a játékkal ennyi a lényeg...ezért jönnek ezekbe op lapok.annó banditba,stonekinbe nem jöttek ja h akkor még nem zsigerelték a játékosokta.) -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #15849 üzenetére
nem kell ahhoz lostra váltani hogy bejusson az ember a top200ba.
de megsúgom még ahhoz se hogy a top20ba juss.
mindegyik színnel jutottak már be játékosok a top20-ba még nature/shadow-al és fire/frostal is, már akkor mikor még egy szem duál orbos lap sem volt ezekhez.fire/frosthoz még most sincs...
arról meg hogy skill nélkül érik el játékosok a platina rangot.....
a jól megépített deck csak alapfeltétel, de azt tudni kell használni isazt meg végképp nem értem hogy miért megy a sírás a SOM miatt a részedről mikor ott lapul a deckedben a SOG.
ráadásul azzal gyorsabban is dobod át voidot.
megépülés után rögtön.csak nem úgy kell használni mint egy kedves mate rpveben, hogy akkor aktiválja mikor épp egy bázist támadok aztán elfelejti lerombolni a void dobás után.
grigori+nasty+shatter. kb. nullázódott is a powerem...csak picit voltam ideges xD
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15851 üzenetére
tudású és gyorsaságú, pont ezkből lehet nagyon szépen tanulni.
nem kell ezekhez kivételes tudás.
ahhoz kell kivételes tudás h máshogy tudj érvényesülni ahhoz, hogy egy bejáratott kombó,felállásból h kell visszaverni dolgokat az csak tapasztaalt kérédse.márpedig sajnálatos módon azok vannak ott akik úgy játszanak.
ez is teljesen véletlen nyílván.
egyszerű játékost meg könnyebb akkor visszaverndde ha tudod a módját, hisz ott nem lesz skill.az h én nem vagyok ott, nem csoda hisz nem játszom.
mért?unalmas ennyi.
élvezetért játszok nem kényszerből... -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #15849 üzenetére
Nem vagyok nagyra. De te addig se jutottál. Mégis úgy osztod az észt mintha te lennél a ph legjobb játékosa.
Másrészről se naturéval nemigen nem játszottál ellene se sokat.
Az, hogy mi van a videken, meg a top5 mit csinál kutyát nem érdekli. Miért? Mert azok olyan tudású és gyorsaságú emberek. Dekkát (stoxxot) láttam sok fajta deckel játszani. Az álltalad fikázott lapokkal do, som, ep. Láttam ezek nélkül is játszani. Mégis mindig elöl volt.
Ők kivételesek. Mondhattam volna feagult is meg davét is.
Mi az egyszeri játékosról beszéljünk (én legalább is róluk beszélek).A legtöbb skill (mikró) a frosthoz kell véleményem szerint.
Naturéval szemben nem nehéz t1-n előnybe kerülni. Ha játszanál vele tudnál.
Ezt bármelyik nature játékos megmondja neked itt a ph-n is.
Többször el lett ez magyarázva. Sosuke is elmondta nem fogom többet.
De nem mindegy, hogy egy unit 80 powerért és marad 40 powerem, vagy kettő 120 powerért.
Keresd vissza.Nem játszom somra. Volt idő mikor még a deckben se volt bent. Ha van rá lehetőség lehivom.
-
OnSeT
őstag
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15847 üzenetére
nagyra vagy a top200-al mi?
nem nagy dolog főleg h legtöbb játékos nem a nagy tudása miatt van bent.
(ha amiatt lenne akkor obesity nem alázta volna orba szájba a paltina rangúakat)
ha annyira be akarnék jutni akkor mehetnék csak ezért lsotal oszt hipp-hopp be kerülne az ember vagy csak lámulnák harvira meg t3-ra.
az h miért abból van a legkevesebb?
mert ahhoz több skill kell mint a többihez, legtöbnen meg nem emiatt vannak bent.breddign persze h feleslges, valamiért Obesity mégis használja...meg dekka és egyéb naturosoknál is láttam.
nicn som az a te hibád, ha nem tudod lehozni.
vagy az ellenfél jól megtör és jobban játszik mint te, de az is a te hibád,ha előnybe kerül t1-en az is.
mindne épület ezen az elven működik, ha rosszkor hozod le akár meccsbe is kerülhet.
mer azokkal nem tudsz támadni."Bár 100 powert össze kell rá kaparni, meg a voidba is rakni kell valamit."
ez a felfogás a baj nálad.
SOMOT te kényszerből hozod? mert kell hogy álljon?
arrra játszol?építesz rá?
akkor játsz úgy, ha meg csak akkor kell ha nagy well előnye van az ellennek akkor meg ne must have kategóriába sorold.akkor tényleg felesleges, minden áron lehoznod ha törik,ha támad az ellen. -
Murder3
addikt
válasz
Razuel #15845 üzenetére
mindent ki kell mindnehol számolni,felmérni a helyzetet és aszerint cselekedni.
úgyis tudod melyik szín mivel fog védekezni,támadni,előre fel lehet rá készülni.
ez vele jár a mikróval.-100 energyn kívül bármi jeletnehti a meccs végét még az is ah én rosszkor hívom mittomén le a shadow mage és hopp amiatt vesztek vagy 1,2 század mp-t kések a healle vagy bármivel.etc,etc
ha rosszkor hívol valamit az a te hibád, nem a lap gyengesége.egy jól kivitelezett burri támadást szinte leheteln well vesztés nélkül kivédeni, max csak frost spalshek tudják de még azokat is ki lehet játszani.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #15844 üzenetére
Ne más okosságát ird le.
Egyszer legyél pure naturéval top200-s.
Mert ha az elejétől visszaolvasunk. Olyan képet festesz a naturéról mint a bf legerősebb legjátszhatóbb szinéről. Holott a top 200-ba pont naturéból van a legkevesebb.
Ráadásul ennek okán még az az előnyöd sincs meg mint nekem. Mert nekem minden második ellenfelem t1 shadow kb minden harmadik-negyedik meg lost.Valamint a szövegértelmezéssel is problémád van. Mert ugyan régen breedingre irtam hogy felesleges és nerf után ezt tartom is. A som-ra azt irtam, hogy szükséges. Bár 100 powert össze kell rá kaparni, meg a voidba is rakni kell valamit.
Ha játszanál naturéval vagy ellen. Akkor tudnád, hogy sokszor nincs som. Ugyanis vagy idő nincs rá vagy power. A mecsek többsége t1-t2 és kb 10 perc. Ilyenkor pedig a shadow és fire rusherek ellen nem nagyon van mint irtam se idő, se power somozni.Amúgy meg ha a top játékosokat olvasod olvasd el a t1 shadow fejezetet is. Mert ha jól emlékszem néhány játékunk alkalmával mindig berusholtalak t1-n és nem azért mert én vagyok a legnagyobb élő nature rusher.
-
Razuel
aktív tag
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15821 üzenetére
igazad van, végülis csak top játékosok taktikáját mondom amire te bőszen állítod h szar,gyenge meg h te nem tudod, hát istenem.
Megaztán ilyen baromságok után hogy breeding feleslges,som nem jelent előnyt -100 power hátrány, burrowerek megint csak nem elég jók,cc is gyenge...
"Írod a fals és félinfókat ide."
inkább a te állandó sírásod a fals és felesleges. -
Chimas
csendes tag
Nem tudja valaki hogy az EA-en hogy változtatok profilt?????
Fontos lenne. Előre is köszönöm a segítségeteket. -
andris871
csendes tag
LoLHunCsirke mikor szoktatok fentlenni tsen és milyen néven keresselek ott titeket?
-
alpihun
senior tag
Van valakinek eladó olcsón/reális áron:-shaman,ensnaring roots,counstruction hut,lost spirit ship zöld és piros.
-
Predatorkill
tag
válasz
LoLHunCsirke #15839 üzenetére
Igy van. Amugy meg nem egészen magyar... van más is itt...
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox #15837 üzenetére
asszem gyuribáék szokták használni, engem már többször hívtak, csak én még mindig lusta voltam a ts2 helyett a ts3-at felrakni xD
-
alpihun
senior tag
válasz
andris871 #15833 üzenetére
Hi, annak ellenére, hogy a battleforge energia és ramzabáló,akivel én beszélni szoktam, mindenkinek skype van, ami szintén energia és ramzabáló.Szal szerintem hogy ha vlki haverod a játékban és beszélni akarsz vele, akkor kérd el a cimét.
Ennek ellenére teamspeak szeró is létezhet, én nem tudok róla... -
alpihun
senior tag
válasz
Volgafan #15832 üzenetére
JaJa, az a szemét vilzapper,úgy utálom.
Shaman, ww ,surge
soulsplicer,fof,embalmer,sh phoenix,motivate,offering,oink
ashbone,revenge,coldsnap,equilibrium,construction hut
grimvine, regrowth,zöld és piros ship
Akkor a 4 orb mi legyen?Esetleg sh booster miatt?És a power kombó piros splicerrel műkszik?Ám jó lett a vidid, jöhet a kövi..
-
andris871
csendes tag
sziasztok battleforge játékkal játszom már 1 éve és magyar ts szervert keresek
-
Volgafan
senior tag
válasz
alpihun #15831 üzenetére
Figyu:ha van elég wheel t4 totál fölös.....mi ashbournokkal szakítunk végig..6-7 támadó,4-5 def+1 juv...az a s..r szemes épület se tudja megofni az összes egységet,jobb a sok t3,mint a kevés t4,aminek amúgy is a sok wheel miatt rosszabb a hatásfoka(1 lövésell nem tud annyit pusztítani,mint valójában az ereje..)
-
alpihun
senior tag
Régebb volt nekem is sh-frost-sh-nat dekkem, viszont gyengének találtam t1 et ezért lettem stone.
Ezeket a 2 shipes offeringes teknikákat tudtam régeb, viszont ez a second change+enli, vagy a whelek beállitásai újdonság, továbbá érdekes, hogy az ashbones dologra se jöttem rá eddig.
Rpve dekbe én nem szeretem a firét.
frost-nat-frost-nat és nat-sh frost vlmi között vacilálok (gondolkodom, tájszólás).
Az előbbi érdeme a grinder,ami siege+ még healolni se kell, viszont nagyon vágyom vissza a shadowra is ashbone,motivate,offering, embalmer,sh phoenix,fof miatt.
És ha már ennyi lap van a grinder elen, a grindert eladom és csinálok nat-sh-frost-vlmi dekket.
A vlmi (negyedik orb) mi legyen, és miért?
Ja és ha már lesz embalmer+fof, elfér egy soul splicer is közöttük,a kombó piros splicerrel műkszik-e? -
Volgafan
senior tag
http://www.youtube.com/watch?v=3ckE4AdrgT0
Sajnos megint nem lett valami kafa,de a meccs sztem jó...
csinálom a kövit,amit Murderrel toltam...
-
alpihun
senior tag
válasz
phanzetomox #15827 üzenetére
Ja, én meg úgy tudtam, hogy in game name...
-
Predatorkill
tag
válasz
phanzetomox #15827 üzenetére
Köszi
-
phanzetomox
őstag
válasz
Predatorkill #15826 üzenetére
In game nick
-
Predatorkill
tag
Na most nekem lenne egy elég hülye kérdésem, mi az az IGN?
-
Cr4Zy
tag
válasz
alpihun #15823 üzenetére
1.: abban igazad van, hogy fölösleges az ilyen op-ozás, hiszen minden színnek megvannak a saját előnyei és hátrányai. Mindenki a sajátját fogja a leggyengébbnek tartani, mert annak ismeri a legjobban a hiányosságait, s a legerősebbnek azt, amelyikkel és amelyik ellen nem tud játszani olyan szinten
2.: a motw diff 10 -ben azért vannak ilyen paklik, mert a leggyorsabb megoldás ez:
eljutottok t3-ig mindhárman (t4-et csak bandit-ban, és akkor is csak az esetek felében kell elfoglalni, mert csak időpazarlás). Ekkor egy felrakja az amii monumentet és amint lesz neki is egy ship-je, valaki lehívja a second chance-t (csak emiatt van az enli). Ezzel 2 játékos olyan 800 powert tud nyerni, egy, aki az amii monut használja olyan 500-at, a second chance-es pedig 300-at. Ekkor a pálya típusától és nehézségi fokától függően jön, vagy nem jön a 2. second chance, vagy sem. Ezután a 3 ember, akinek nincs a pakliban amii-ja, lerakják a wheeleiket és támadásra állítják mindannyian. Így minimum 8 támadó wheel lesz bekapcsolva egyszerre. Eközben az amii-s lerak 8-12 ship-et és elindul előre, illetve a pályától függően mo-szobor és/vagy 1-2 def wheelt és 1 regenerálót. Ezalatt az a 3 játékos, aki wheelezik telespam-eli a pályát ashbone-okkal. Ezek a támadó wheelekkel együtt csodákra képesek, plusz ha a motivate is működik rajtuk, akkor aztán pillanatok alatt át lehet futni a pályán. Így lehet 12-13 perc alatt megcsinálni egy lvl10-es motw-t.Természetesen azt a legelejéről kihagytam, hogy ki milyen színnel van t1-en, és hogy t2-őt milyet használnak az emberek. Nos a t1 változó, ez a pályán belüli helytől és természetesen az emberek szokásaitól függ, a lényeg, hogy mindig azt használják, amelyik a legjobban beválik. Ez twilight esetében számomra frost, mivel a legtöbb ellenséges egység S méretű, de pl. lost esetéében fire, mert L és M egységek az ellenfelek jórészt. t2-őt pedig 90%-ban nem kell használni a t3 megszerzéséhez a csapatmunka miatt, de ha kell, akkor leginkább phoenix van.
Az előre megadott bfp-ből pedig attól függ, hogy mennyi bfp-d van és úgyszintén személyre kell szabni. Szóval ha neked a frost a legerősebbed t1-en, akkor valszeg azzal kell kezdened. A t2 nekem rpve-ben minden esetben kimerül abban, hogy embalmer's shrine és 3-5 phoenix úgyszintén ellenfél típustól függ (általában 3, de lostnál 4, illetve lost-twilight kombónál 5, mert a treefiendre, amin van pajzs ennyi kell), mert bőven elég. Innentől pedig már csak rajtad múlik, hogyan oldod meg. Mint írtad, t4-en a legjobbak a ship-ek, de néha a grinder is hasonló erősségű lehet, persze megfelelő használattal a Siege tulajdonságuk miatt. Ezeket bfp szempontjából a legolcsóbban úgy oldhatod meg, ha zöld offering-et használsz egy olcsó t4-en (pl. rifle cultist), mivel így 20 másodpercenként hívhatsz le egységeket, illetve ha pl. 2 színből van shiped, akkor 20 másodpercenként 1-1-et.
Így most hirtelen ennyit tudtam összeszedni, de majd ha valami kimaradt, este munka után szívesen válaszolok (bár pvp-ben nem vagyok olyan erős, de ez a része egész jól megy).
Szerk.: Abban viszont egyetértek az előttem szólóval, hogy a nat-fire a legolcsóbb t1-t2, mivel elég a ww-t és a surge-t használni, t2-őn meg stalker és drake ravage-el, esetleg rageclaws. Innentől pedig már tényleg játékstílustól függ, mivel szerzed meg a t4-et, de általában nem kell hozzá t3-as lap, ezekkel úgyszintén boldogulhatsz.
-
Sousuke90
aktív tag
-
alpihun
senior tag
Ja, és valaki elmagyarázná,hogy műkszik ez a diff 10 mow-ozás.
Megnéztem a toplist 1,2, és 3. helyezettjeinek a dekjeit,rendszerint 3 playernek ami monu, enli,wil of giccs, mo szobor, second change, regrowth, eqilibrium,revenge stb támogató spellek,a 4 playernek pedig se heal se semmi csak az unitok és egy durva t4(8 lost spirit ship/8 grinder+grimvine stb).Arra eddig rájöttem, hogy 1 player viszi a mapot, 3 pedig támogatja, viszont úgy is, 1 nek nem túl hosszú egy map?Ja, és előre megadott bfp-ből hogy lhet a legjobb diff 9 es rpve dekket kihozni?
frost-nat-frost-nat
frost shadow-nat-vlmi
v pedig nat-sh-frost-vlmi -
alpihun
senior tag
Ez a "som" a srihne of memory röviditése?
Mondjuk én nem szólok bele, annyit még nem tudok, pláne a natúrról, hogy beleszólhassak,ám annyi igaz,a stone után a púre natúr a legnagyobb ellenfelem nekem.Az ellen már az 1. másodperctől folyamatosan támadok,úgy még van esélyem,persze már t2-n is vertem el natúrt.Azt, hogy a lost t2 védekező jellegű, én nem alkalmas támadásra, én módositanám erre:
A lost t2 nagyrészt védekezik, viszont nyomokban tartalmaz támadáshoz is alkalmas lapokat...Hogy is nézne ki ha én lost t2-n csak annyit csinálnék, h várnám mikor támadnak, akkor, főleg a splash frost, de a többi is bedarálna, ha nem támadnék.
Nekem a lost t2 arról szól, hogy nem hagyom az ellenséget támadni, mert a legjobb védekezés a támadás.Persze ez mindenkinek maga stilusa,nekem nem áll szándékomban senkivel se vitatkozni.Még hallottam olyant is, hogy a shadow t1 a leggyengébb, viszont a legtöbb avval van, mert egyszerű.Hát nem túl bonyolult,viszont nem is gyenge.Megvan szinte minden, ami egy sh playernek kell.
-egységfoglaló , ng
-bázisromboló nox(motivate)
-nasty+dread
-frenzy forsaken
-mozgatható torony
-és sok olyan lapja van, amit még t3 on is használ(hat)asty, lifew,moti(silverwind spammnál).
Nem a legerősebb, viszont én nem nevezném gyengének.De ez is az én oldalam, más másként lássa,nem áll szándékomban vitatkozni.Ja és elég röhejes ez a mostani téma, két hete frost t1 volt op,azelőtt pure fire,most pure nature....Pedig azóta semmi se nerfeltek xd.
-
Gyuri27
félisten
-
phanzetomox
őstag
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #15815 üzenetére
pedig az, kivárod, védezel.
gyűlik a power jönneka reaverek.
t3 silver+soul...grigori..stb -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15816 üzenetére
na látod ezt mondom te játszol azzal és mégse tudod.
persze ha somozol akkor mire törekszel?
voidra és hogy éred el?
spellekekl nyilván.
cc,heal van dögivel eléred könnyen supportból.4-5 wellt is kivált simán.
mért?
ha az ellen húzza a welleket és te nem akkor nyilván egységbe ölöd a power,cc-zel,heales meg supportálsz és egységet vesztel nem?
Ha wellekbe ölöd akkor se lesz -100 a som hátrányilag, mert szinte rögtön vissza hozza majd.
mivel te inkább fogsz supportálni és cc-zni azokból jön void nem egység veszteségből főleg, de abból is jön.
ha meg ideig óráig mínuszba kerülsz marad elég védekezni és utánna hipp-hopp jön a power.
Ha nem jól csinálod az a te hibád.
persze pure shadówal is isntnat t2 után fogok sogozni mi?
meg wellt is ész nélkül veszek pont mikor az ellen támad h ne legyen powerem védkezni...wellekről annyit h nézd meg obesity h játszik.
ha az ellen nem követ wellekbe akkor rövid időn belül vége, vesztett.
de pl pont egy dekka elleni meccsen meg pont sommal váltja ki azt a 1-23 well előnyt amit obesity összeszedett. -
phanzetomox
őstag
Hűha kicsit belaggoltam ahogy elnézem, majd ha jár itt modi törölje
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #15810 üzenetére
Te játszol naturéval vagy én?
4-5 wellt kivált a som? Az évszázad baromsága. Max két wellt ha már van annyi void (hosszú t1 és elég hosszú t2 után).
Mondok egy egyszerű példát. Egy well is kb 3 perc után hozza vissza a 100 powert amit ráköltöttél.Nem mondtam, hogy a som felesleges. Sőt az ellenkezőjét irtam. Az viszont tény, hogy 100 power és egy perc kell hozzá. Na és persze, hogy legyen valami a voidban.
-
Predatorkill
tag
válasz
BladeHero #15808 üzenetére
Nekem nem az a bajom hogy laggol (persze az is) hanem hogy naponta 86x kidob a játékból azzal az üzenettel hogy: ''A Battleforge működése leállt''. És persze a legrosszabbkor mindig, mikor egy nagyor vernék meg, vagy mikor egy kicsit bedob ellenem. (Az utóbbinál szokás szerint 1000 ELO-t vesztek...)
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15804 üzenetére
pedig hidd csak el h burikat szétküldöd milyen hatásosak.
elég egy helyen supportálni őket ahol ,kissebb a védelem.
2 buri seperc alatt szétkapja a bázist.
még frost védelem ellenére is cska jól kell mikrózni, nem fog tudni tub helyen elég védelmet fenntartani.de komolyan csak neked fogok már csinálni direkt nature repeket ahol az általad annyira gyenge meg felesleges lapokkal érdekes módon pozitív irányba tolják a meccseket....
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15792 üzenetére
simán kivédel 4,5 well hátrányt a sommal, ja felesleges az a 100 power...újrakativálod
fentebb írtam mind1 hajtsd a magadét.
régebben volt egy dupla nature harc 2 alap wellen kívül nem is volt csak som mind2 játékosnál, simán spamelték a do-t annyira jött a power.nézz már replayt legalább és nézd meg mennyire felesleges a som...
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #15791 üzenetére
lost nem támadó pakli
jön a reaver védel kb ennyi.
t3-on is siméány nyer t2 reaver elég.
ha támad semmiért kikivéded bp-k miatt. -
BladeHero
tag
Ma megint meglepett a játék.Egész nap laggolt!
De néztem netet és semmi gond vele,minden jól megy videót is megtudom nézni szaggatás nélkül de battle forge-ot nem tudok játszani és ma 3 valakivel találkoztam akinek ugyan ez volt a baja.értem már Predatorkill-t miért volt dühös.
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox #15803 üzenetére
Gyuribá a nickem igen igen nightcrawler...gondolom eszedbe se jut enssel megofni és szétmérgezni...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan #15796 üzenetére
2-3 buri? Az meleg mert powerben sem olcsó + kell a supportra is. Lehivsz 2 clawlert. Megy a roots vagy oink. Ha roots belehivod a darkelfeket és trick vagy shield a wellere. Ha oink akkor clawler megint. Persze te is használhatsz coldsnapot mig a clawlerek fogva vannak.
A nature amúgy meg a clawler rusht tudja csak sok powerrel fogni. Pure shadow playerek is így csinálják és hipp-hopp ott a harvi.
Új hozzászólás Aktív témák
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest