Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
Régebb volt nekem is sh-frost-sh-nat dekkem, viszont gyengének találtam t1 et ezért lettem stone.
Ezeket a 2 shipes offeringes teknikákat tudtam régeb, viszont ez a second change+enli, vagy a whelek beállitásai újdonság, továbbá érdekes, hogy az ashbones dologra se jöttem rá eddig.
Rpve dekbe én nem szeretem a firét.
frost-nat-frost-nat és nat-sh frost vlmi között vacilálok (gondolkodom, tájszólás).
Az előbbi érdeme a grinder,ami siege+ még healolni se kell, viszont nagyon vágyom vissza a shadowra is ashbone,motivate,offering, embalmer,sh phoenix,fof miatt.
És ha már ennyi lap van a grinder elen, a grindert eladom és csinálok nat-sh-frost-vlmi dekket.
A vlmi (negyedik orb) mi legyen, és miért?
Ja és ha már lesz embalmer+fof, elfér egy soul splicer is közöttük,a kombó piros splicerrel műkszik-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest